Winterwonderland..?

Jag älskar att sova. Det finns inget bättre än att vakna vid 9 på morgonen och veta att man inte måste gå upp, somna om, vakna vid 10 och inse samma sak igen osv. Sovmorgonen blir såå mycket bättre då tycker jag, bara man får somna om några gånger tills man inte orkar sova mera, haha! Gjorde så idag och eftersom det var dags att ställa om till vintertid fick man en extratimmes sömn, TOPPEN!

Har alldeles (eller ja det var en timme sen) nyss varit ute och sprungit. Var äckligt jobbigt, joggade mest hela tiden och fick ta paus då och då, får så ont i halsen. Det bränner och jag tror det kan ha med förkylningen att göra, sen är jag så otränad men fick inte håll en enda gång iallafall, alltid något. Sprang några km, måste börja lite långsamt när man hållt igång så lite som jag har den senaste tiden. Men nu är jag igång hoppas jag, ska försöka springa varje dag under lovet (hahahhahaha...). Okej lite självdisciplin, jag ska fixa det!



Har löst mitt youtubeproblem :D Men jag fattar inte hur man får dom att bli små men jaja, babysteps!

SWISCH

Halloj! Unnade mig en sån där lång och härlig sovmorgon igen, wunderbart! När jag klev upp åt jag frukost och kikade på två avsnitt av Gossip Girl. Har ju de två första säsongerna på dvdbox hemma så kan kolla på dom om och om igen! Men nu var det faktiskt längesen sist, även fast jag har en förmåga att bli en aning hysterisk när det gäller tvserier. Följer x antal stycken slaviskt ;) Iallafall så efter det gjorde jag inte så mycket förrän det var dags att åka till Säter och kolla på halloweenshow (konståkning)! Måste erkänna att det var roligt att titta på, hade inte haft något emot att vara sådär duktig på en sport som vissa av dom är. Synd bara att jag knappt kan åka rakt på ett par skridskor, hm... Nej jag håller mig till sånt jag kan, men det var kul att se på!



LOVE IT!


LALALALALALALA

Hejhallå! Bloggade inte igår, hann inte riktigt. Har höstlov nu och det är fett med najs! Har inte så mycket bestämt som jag ska göra, ganska skönt att få en paus från skolan iaf. Var öppet hus igår och det var ganska ovärt att vi skulle göra reklam för SP mellan 18-19 och niorna skulle vara på vasa till sju. Haha, liten miss av lärarna där. Men sen gick jag runt med erika, fikade och kollade på estetuppträdandena i aulan, de flesta var faktiskt bra! Har kollat mitt blodtryck också, hade nästan som det ska vara. Tyckte det var asläskigt men jag vågade prova ändå, det kändes bara konstigt i armen haha..

Idag har jag sovit lääänge och sen har jag varit hemma och städat och hjälpt till lite! Åkte och ledde barn i stallet också, gick runt med pluttiluttimary ♥ Min favoritponnie det där, synd att hon är just pluttig! Dock bet hon mig idag, hon tycker barnen ska sitta still och inte ha balansövningar och tog ut det på mig. Annars har jag inte gjort så mycket, varit en ganska slapp början av lovet! Måste åka och gymma någon dag känner jag, är riktigt sugen på att dra igång med tränandet igen!

LALALALALALALALALA

Har gått och nynnat på en låt hela dagen men jag fattar inte hur man lägger upp youtubeklipp  :( Så någon som kan förklara det för mig?



Och jag tycker inlägg utan bild ser tråkiga ut, därav random egobild! =)

SAKNAR





just another day..

Jag skulle aldrig klara av att vara blind. Allvarligt, vi hade olika blindsporter på idrotten idag och skulle ha ögonbindel och det var inte ett dugg kul. Tänk att aldrig mer kunna se någonting, vad är livet för liv då egentligen? Inga färger, inget ljus, nada. Usch! Hoppas dock att jag aldrig kommer behöva känna den oron, vill inte ens ha glasögon. Jag vill se!

Den här dagen har varit ganska kass, snoozade imorse så jag var sen upp och grymt trött. Bussen var sen som vanligt så jag fick stå och frysa. Har skrivit ekologiprov idag, det gick bättre än väntat. Var endel frågor jag var osäker på men hoppas på VG iaf, känns som att MVG är att hoppas på för mycket. Hela dagen har gått fruktansvärt segt och jag har varit jättetrött och helt borta, kunde inte prata riktigt ens haha. Var till stallet en stund på eftermiddagen också, som vanligt, och vart inte piggare av det. Nu ska det kollas desperata hemmafruar (reklam nu när jag skriver) och sen blir det pluggpluggplugg! Ha det bäst ♥

Plutten :*



Har ridit på Zanzibar idag! Han var mysig fast på tok för liten + att jag inte rider honom så mycket längre så hade lite svårt att hitta känslan och komma åt honom i början. Hade sporrar iaf så resultatet blev inte så dåligt, jag är nöjd. Superfin när vi red skänkelvikning för vänster skänkel, åt höger blev han lite stel och jag lutade åt sidan så hela sitsen blev pannkaka men när jag korrigerade det fick jag bra känsla i det varvet också! Som sagt är jag nöjd, synd att han är så liten, sjukt mysig ponny! :)


I DON'T ASK FOR MUCH I JUST WANT IT ALL

Hade tre lektioner idag och slutade vid 12, SOFT. Efter det följde jag med pappa och tränade på företagshälsovården, det var hemskt. Har inte tränat på två veckor så var lite jobbigt och köra igång + att pappa överskattar min fysiska och mentala styrka. När det blir för tungt skrattar jag istället för att fokusera och bli arg, och han lägger på för mycket vikter hela tiden. Blir alltså katastrof men lyckades skärpa till mig på slutet. Efter det åkte vi och åt på lagunen, nomnom! Var och satte in enkronorna mamma fick i födelsedagspresent på banken också, över 1000 stycken :-) Haha. Ska bege mig till stallet om ett tag snart, vet inte riktigt vad vi ska göra idag, rida iaf! Blir nog skoj, hare bäst!


i wanna be famous

Tjena! Har inte orkat och knappt haft tid att blogga i helgen. Som sagt fyllde mamma år i torsdags så hon hade 40års fest igår. Var faktiskt roligt, gick hem vid strax efter två nån gång och somna tre. Imorse gick jag upp vid halv tolv och åt frukost, bandet som spela igår satt och åt samtidigt så det kändes lite stört haha. Jag satt i sovtröja med morgonfrilla men jaja, mitt hus! Hjälpte till och städa i bygdegården också så tjäna lite pengar idag. Nu väntar jag bara på att Gossip Girl ska börja, för visst är det idag?! Måste kollas upp, hare bäst! :) 



Har spelat GH idag också, var tusen år sedan sist. Fortfarande lika elit dock, haha :D

my tears run down like razorblades

är väldigt opepp just nu, orkar verkligen inte..

iallafall, grattis mamma på 40 årsdagen <3

snabbis

Nu tänker jag blogga jättesnabbt för jag är skittrött och måste träna glosor innan jag sover. Var på Kupolen idag med elinor&erika, blev en del fynd. Åt på tacobar när vi kom dit först, jag höll på att dö av hunger. Sen har jag bränt massa pengar, har köpt silverschampoo så nu ska jag bli blond(are)! Och Imorgon fyller mamma 40 så grattis till henne då! Är bara en halvtimme kvar trots allt. Aja som sagt är jag trött så godnattsovgott everybody!

FYFAN VAD JAG E BRA

Jag har övervunnit en av mina största fobier idag. SHIT. Tog en jäkla massa peppning och ca. en kvart av tvekan men jag gjorde det och jag klarade det! Det är alltså djupdykning, jag hatar det verkligen. Får panik och har aldrig dykt/simmat ner till botten förut men nu gjorde jag det, 4 gånger dessutom :D Fick dock asont i öronen efteråt så åkte inte till stallet idag, kändes inte som nån bra idé. Somnade på soffan när jag kom hem istället!
Nästa gång vi har simning, på torsdag alltså, är det klädsim som gäller. Det kommer bli hur jobbigt som helst, det värker i musklerna av att tänka på det bara.. Äh men det fixar sig säkert, säger vi!

Just nu sitter jag och lyssnar på lite bra musik och läser bloggar! Har somnat hur sent som helst de senaste dagarna, är jättetrött vid nio men sen piggnar jag på efter nån timme vilket gör att jag inte kan somna och blir ännu tröttare på morgonen och under dagen. Intebra, intebra. Imorgon åker iallafall jag & erika till kupolen och gör av med pengar, det gillas! Kommer dock bli pank efteråt om jag känner mig själv rätt :(



Kul att jag redan saknar sommaren, and the winter's just about to start. Lovely.

HJÄRTA

Orkar inte riktigt dra hela min skoldag och jag är så trött så jag har glömt halva men kan iallafall berätta om ridningen! Hoppade med min underbara Zabina, hade verkligen superkänsla redan från början! Hon var arbetsvillig och fram för skänkeln och hon är helt enkelt bäst när hon är på det humöret ♥ Hade två hinder på medellinjen med 3-4 glp språng emellan och ett hinder på varje diagonal. Vi red en övning med dom och när susanne tyckte vi var klara tyckte inte vi det så vi fick hoppa mera! Gud vad jag älskar den hästen och det är så härligt att hoppa nu när jag inte känner mig osäker alls längre :D Vill bara hoppa merameramera, haha! När jag kom hem för lite mer än en timme sen åt jag och duschade, sen har jag gjort rent mina sminkborstar. Det är såhär att vi håller på med bakterier på NKn och har odlat bakteriekolonier (heter det så?) så jag blev något äcklad idag då. USCH. Så från och med nu är det topphygien som gäller! Nej nu ska jag kika på True Blood (L) så ni får hare bra ;>

i feel so lost but what can i do,

Har inte gjort någonting idag känns det som! Nej riktigt så illa är det inte men fick min sovmorgon iallafall vilket var välbehövligt. Klev upp runt halv tolv och det är sovmorgon nu med tanke på hur tidigt jag brukar vakna! Men hade tänkt försöka lägga mig i tid ikväll ändå så jag kanske är pigg imorgon. Men kan inte räkna med att somna innan elva för det gör jag ändå aldrig även om jag säger det... Nu ska jag fortsätta sitta här och dega en stund och bläddra runt lite, guud vad jag är shoppingsugen! godnatt i förskott eller nåt, haha! ;)

TRÖTTER

Illailla, jag har redan börjat tröttna på bloggandet efter tre inlägg.. Haha men jaja jag tänker iallafall ge det en riktigt chans och inte skita it redan nu! :) Igår hade vi tacokväll, kollade på film, körde lappleken, åt godis. Vet inte när jag somnade men skulle gissa på halv två. Så fick sova några timmar. Idag åt vi frukost, smörjde och vid lunch åkte jag till mormor och åt. Somnade på hennes soffa några timmar, inte mänskligt hur jäkla trött jag är nu för tiden. Sen blev det stallet igen en stund och ta in hästar, efter det åkte jag hem. Duschade och fixade lite på rummet. Efter det har jag inte orkat göra så mycket, skulle verkligen behöva ta sovmorgon imorgon men vaknar på en gång när de andra går upp. GAAAH. Behöver verkligen inskaffa mig en ny telefon snart också, min stackars mobil mår inte alls bra och ger upp vilken dag som helst.. :/ Har jag dock ingen aning om vad jag vill ha för nån, några tips? 

Nuvarande telefonen som inte gillar mig längre. HATAR min neråtknapp :(

FREEEDAG ♥

Idag har tiden gått snabbt då vi slutar kvart över tolv på fredagar, underbart! Har väll inte hänt så mycket idag, Elise kom på massa 'alla barnen..' skämt. Dom var faktiskt roliga, kanske inte den om mig men, HAHA. Ska snart bege mig till stallet och leda barn sen blir det tacokväll. Så sover kvar i stallet alltså. Resten av helgen är oplanerad så är det nån som vill hitta på något är det bara att höra av sig! Hare bra <;



Den finaste som finns!


TRÄNATRÄNATRÄNA

Hejsan!

Den här dagen har gått väääldigt långsamt, började med att kolla klart på filmen vi sett på ESV. Den var faktiskt bra, tror den hette Vägen Ut eller något liknande? Sen var det bara svenska, idrott som jag inte var med på och världens hål innan spanskaprovet. Orkade vara kvar hela dagen i skolan iaf, det är bra! Kom hem strax innan 5 och sen dess har jag inte hunnit med så mycket, ätit. Och det tar kål på mig att inte få träna men nästa vecka, då kör jag igen! Synd bara att träningskortet går ut den här veckan och jag inte kan använda det..
Har varit och letat på alla vikter till pappas hantlar också, synd bara att jag inte är särskilt biffig än! ;> 

Nykomling

Hellu!
Har faktiskt fått tummen ur och skaffat mig en blogg nu, sen får vi väll se om jag fastnar för det eller lessnar ur efter ett tag! Fattar inte särskilt mycket än så länge men ja, sitter här och skriver iaf! :)
Idag har jag varit hur trött och hängig som helst. Är förkyld och har verkligen inte lust att bli ännu sjukare, har för mycket att göra just nu. Så har varit en ganska tråkig dag, mest för att jag inte fick träna. Håller nog på att bli en träningsnarkoman men tycker verkligen det är hur kul som helst, haha! 

Nu ska jag nog försöka ta itu med det eviga pluggandet (läs: sitta kvar vid datan), men bjussar på en osminkad bild på luggvarelsen! ;) 


Välkommen till min nya blogg!