hola chicos y chicas

Jag har suttit under någon timme eller så nu och försökt få färdigt diskussionen i mitt svenskaarbete. Börjar känna mig ganska nöjd fast det känns ändå som om lärarna inte kommer bli det. Jobbigt dilemma men lägger ner skrivandet för tillfället och låter någon av mina päron läsa sen så jag får en utomstående åsikt.

Sov hos mormor&morfar inatt eftersom m&p var på 50årsfest igår och inte kunde hämta mig. Grillade med us's hos magda på kvällen. Trevligt! Nu ikväll är det skötarridning som står på schemat och vi ska HOPPA! :D Så hoppas verkligen på att få rida Zabina. Galet sugen på att hoppa fast det märktes kanske, hihi.

I've made up my mind, or not

Åkte in till skolan vid 20 i tolv idag för att ha datakunskap en timme och sedan disa som vi inte ens får betyg i. Lite halvonödig dag men det är ganska skönt att knappt ha några lektioner.

Om en liten stund så åker jag in till stora staden Hedemora och kör ett pass på gymmet. Behövs verkligen kan jag säga. Tar förmodligen bussen in om inte far min ska träna också men det får jag se. Uppdaterar senare!

the wrong goodbye

Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har varit en mycket vanlig dag. Eller det tror jag, kommer knappt ihåg den? Alltså skedde förmodligen inget anmärkningsvärt. Imorgon däremot, har jag sovmorgon. Längelängelänge, ändå tills båda visarna pekar rakt upp. Och då ska jag in till skolan för att ha en lektion och en "lektion". 

Blir att träna imorgon i alla fall men om jag springer eller gymmar eller båda delarna får vi se. Har fikat macarons och rulltårta idag som ska bort. Och sen provade jag att ha nutella på mackan när jag kom hem! Euw, för sött. Fast det är nog okej om man är sötsugen men inte som frukost eller mat överhuvudtaget för den delen. :-(



Galet goda. Mina blev dock inte alls vackra, de rann ut :-( Så dem får ni inte se, bilden är från google. Nu ska jag ta reda på om det är några desperata hemmafruar på tvn idag, chao!

true love is a friendship set on fire

Dressyr blev det idag och det var ponny också, red Grey! Är faktiskt nöjd även om det kunde ha gått mycket bättre, rider inte den typen av hästar så mycket så hade inte jättehöga krav heller. Och upptäckte precis att jag inte kunde fixa licensen pga att det inte registrerats att jag har grönt kort eller nåt? Lite irriterande men det löser sig och det är huvudsaken.

Just det, måste nämnas att jag bakade macarons igår! Har nog aldrig gjort något svårare (i bakväg) men den jag smakade var mycket god i alla fall så förhoppningsvis är de ätbara trots att de inte ser ut som de ska ;) 

Mina inlägg blir lite tråkiga eftersom de inte har några bilder men kan slänga in lite music istället. 




Lyssnar på just nu: Blue - I Can. Ja jag blir lite skadad när det är esc och det här är då Storbritanniens bidrag. Gillar låten även om den är väldigt pojkbandskliché. Men sådant kan vara bra det med!

i can, i will

Tjena! Sitter här med huvudvärk utan motivation och försöker plugga, OM det går bra. Ska försöka skriva några rader till i alla fall innan jag avslutar och drar mig mot Säter och pollarna. Tror minsann att det är dressyr som står på schemat idag. 

Kan sammafatta dagen med ett ord: levnadsberättelser. Hade två lektioner samt en med självstudier och håller på med samma sak i alla tre ämnen. Vilket är precis vad jag försöker åstadkomma just nu. Sååååå segt. 

Ja nu är det dags att vara effektiv, sköt om er!

good morning

Fast nej, jag klev faktisk upp 10 imorse. Var galet trött men man kan inte sova bort hela dagen! Nu ska jag förmodligen ta mig en springtur i det inte härliga vädret men eventuellt skjuter jag på det. Beror på hur mycket det regnar. Ni får ha det så bra så länge sweeties, puss!

ESC 2011

Såklart jag kollade. Den svenska melodifestivalen numera är uppblåst och handlar enbart om att tjäna pengar. Blir tokig på alla deltävlingar! Eurovision däremot är mycket bättre och idag var det spännande för en gångs skull! Heja Sverige, lite surt att bli nerpetade från silverplatsen sista poängen... Men trea är då bästa placeringen vi fått sen senaste vinsten så lite nöjd får man vara.

Jag har ätit alldeles för mycket onyttigt idag (och igår) men det får tas igen med en springtur imorgon. Känns som att jag har för mycket att göra imorgon: ska hinna baka, springa, plugga, följa med ida på simskola och lite smågrejer som måste fixas. Lär lösa licens också, om jag nu fixar det utan papi.

Nu ska jag titta på vampire diaries - slutet av sista avsnittet i säsong två. Blir tokig på säsongsuppehåll! :( Jag får lida ett tag, blir nog inte längre än True Bloods uppehåll på 10 månader. Woho.

in your perfect world

Blev en sväng till gymmet nu på kvällen och körde löpbandet för hela slanten. Sprang i 8,5 km/h en halvtimme. Ganska svettigt blev det men det är det värt, galet skönt det känns efteråt. Nu ska jag gå och lägga mig för varenda muskel har lagt av nu. Hjärnan med för den delen. Imorgon blir förhoppningsvis en slapp dag då vi inte har några lektioner. Sömnen behövs ändå så godnatt people!

jag har förresten ett hjärtformat blåmärke på smalbenet, lite coolt ändå

let's see how far we've come

Idag red jag dressyr på fina lilla pluppi! Det gick bra, är riktigt nöjd. Börjar bli bättre på att tänka positivt, disans förtjänst? Nja. Men positiv är jag i alla fall och det är ganska mycket bättre än att vara negativ.

Imorgon inleds dagen med nationella prov i engelska. Inget att plugga inför men det ska nog gå vägen! Just nu sitter jag här och är lite arg på spotify. Känner inte för att lägga ut pengar för att kunna lyssna på musik så jag är arg istället. Lite senare än alla andra. 

Ska dra mig uppåt nu och kolla i min nya feta bok (nästan 1000 sidor) efter lite filmer. Ciao!

gotta be strong, gotta move on

Skriver ett litet inlägg i brist på annat att göra. Den här dagen har spenderats i Borlänge - 2 gånger. Blev en snabbis in till stan i förmiddags för att göra lite småärenden. Reklamerade mina fina skor som tyvärr blev missfärgade. Åkte tillbaka till Hedemora igen och framåt kvällen blev det att träffa släkt och fira småkusiner med grillat. Och nu sitter jag här.

Måste tillägga att jag blev ivägdragen till musikens dag igår och det var inte helt bortkastad tid. Jag är grym på guitar hero!