jag kan när jag vill

Hejsanhoppsan! Blev en springtur i skogen denna mörka kalla kväll. Jag får för mig saker ibland! Rev så in i helvete i halsen, blandning mellan förkylning och dåligt flås. Tog med mig den stora vita och hon skötte sig exemplariskt när hon inte åt bajs, det var bara äckligt.
 
Inatt gästas min säng av bara mig själv igen efter två nätters mysande. Fan jag är inte så tokig att sova med, känns okej idag med! Ska torka håret lite sen kryper jag nog ner med en bra bok eller ett avsnitt av någon bra tvserie.
 
 
Fylleerika drog till med många poser i helgen haha ;-)

my life is ruined

Har fått ett yttepyttelitet hål i en tand! Wuääh, ska laga det på måndagmorgon. Kommer skita på mig. Skulle inte få bedövning heller för att det var så litet. Herre fucking gud.
 
Ska ut till Ylva om några timmar och rida en ponny med henne men innan dess tänkte jag småpyssla lite hemma. Göra rent sminkborstar osv! Har sovit lite konstigt inatt, vaknade minst en gång i timmen. Hmm.
 
 
Försöker använda cilla som häst och fredrik smygfotar. Nej hon tyckte inte att det var kul.

glöm för fan inte bort tandläkaren imorgon

Har varit till stallet en sväng och haft teori idag. Gick igenom sluta, kan säga att sen vi började rida för cissi går det snabbt som satan i utvecklingen! Är hemma själv idag, har blivit väldigt mycket Fredrik på slutet. Jag älskar honom och vill vara med honom så mycket som möjligt men jag måste kunna stå ut med mig själv också. Och idag känns det riktigt bra att vara ensam :) har fattat beslutet att sova hemma den här veckan för att få lite ordning på min trötthet också, men såklart får jag sällskap nån natt! Så himla självständig är jag inte att jag klarar en hel vecka utan mitt hjärta ;-) Ska krypa ner i sängen med porrboken snart tänkte jag hehe. Puss på er, och ta hand om er själva!

min helg

Har haft en riktigt bra helg! I fredags var jag och fredrik och såg Twilight på bio. Så himla bra film, grät och log om vartannat. Verkligen sevärd, mådde så bra efteråt också. Lycklig i hela kroppen, supernice!
 
Lördagen var ganska händelselös under dagen, promenerade lite hundar och sånt. Fixade i ordning oss för fest framåt kvällen och när vi var i full gång med matlagandet kom Linus! Satt och förfestade lite, efter ett tag kom Marcus, Henke, Persson och även Robin. Så ja, tjejer var ju definitivt underrepresenterade. Åkte med bajslådan till hamre och hämtade erika vid halv elva eller nåt sånt, fest i bilen påväg dit haha. Sen åkte vi mot krogen!
 
I blg mötte vi upp Linus och Fredrik som åkt direkt och gick in på S2. Jävligt skönt att visa upp leget och promenera in, nu är jag också vuxen ;) hade riktigt roligt där inne, blev bjuden på all dricka vilket var skönt hihi. Vart lite skit/missförstånd en vända men ja, kom förbi det snabbt iaf. Robin hämtade oss sen och vid halv fyra ungefär däckade jag och Fredrik i hans säng :)
 
Toabild ;-)
 
Igår var jag i vanlig  ordning lite småbakis/seg. Men blev en hopplektion ändå framåt eftermiddagen och det gick riktigt bra! Hahahaha hände en lite rolig grej igår. Men det är inte ens chans att jag skriver det här. Haha. Sov hos fredrik inatt också! Men har inte sovit så himlans bra så ikväll blir det att åka hem efter ridningen.
 
Tack för denna helg i alla fall, är nöjd med min krogendebut! Har som mål att festa en kväll utan att grina nu bara...

välkommen välkommen hit, vem du än är, var du än är

Nationella i svenska är nu skrivet! Vet inte riktigt var jag landar, kan alltid hoppas på mvg men njae. Inte den där klockers känslan som brukar infinna sig när man känner att man verkligen fått till det.
 
Ska iväg och leda runt lite barn senare (wöööörhölrhnkfgnhkfh så tråkit) och sen ska jag och hjärtat mitt på twilight i think! Imorgon blir det säkert sovmorgon, hem och fixa lite, tillbaka till säter, förfesta, krogen. Om vi nu ska dra till med en gissning. Och på söndag ska jag trippa runt på zabina så kan ju tala om att det blir en resorb innan jag går och lägger mig på lördag!! Kan inte rida med bakfylla, det vore sjukt oproffsigt...
 
 
Har hittat en massa roliga redigeringsfilter i Picasa! Ganska säker på att det är nåt nytt, lite kul sådär.

kärlek

Ska sova själv inatt efter en hel vecka med min bästa. Men vad är väl en natt i det stora hela? Får förmodligen sällskap hela helgen! Har sån tur som hittade dig ♥ jag älskar dig fredrik!
 

du har väckt upp det jag trott var dött

Hej! Har varit lite gladare idag än jag har tidigare denna vecka. Pågår en bearbetning av det som hände i fredags i mitt huvud så därför kanske jag verkar lite nere/disträ. Men det känns lite bättre varje dag så.
 
Skulle egentligen ut till Ylva idag men är så trött och hade inte riktigt någon skjuts heller. Trimmade ju jollypolly i tisdags så har hjälpt en dag i veckan iaf! Idag i skolan hade vi en halv temadag och kollade på en Janis Joplin föreställning och diskuterade. Jag tyckte den var bra, lite väl hög volym men.
 
Tänker mysa ner mig i sängen med en bok en stund och kanske blunda några minuter. Tröttis!

come on baby, come on darling; let me steal this moment from you now

 
Kan inte tröttna på den här låten, så mycket känsla i den. Så bra. Vet inte varför exakt, men om jag har blivit sårad rent konkret av någon är det här en låt som får en att må bättre. Men tro inte att det är en pepplåt om ni tänker lyssna. För det är det inte alls.

shoes by skohuset

Blev lite shopping idag! Åkte till borlänge där jag mötte upp fredrik och vi gick tillsammans till kupolen. Köpte en present/julklapp till pappa och två par skor. Hade tänkt köpa mig en mobil men de hade den inte inne i vit på elgiganten. Dessutom var personalen där otroligt dåliga på bemötande. Säger jag att jag vill spendera flera tusen i deras butik kan de ju låtsas vara glada...? Synd att den kostar 800kr mer på Phone House för där har de i alla fall någon service att tala om. Får tugga på den där till nästa vecka tror jag.
 

Nejp, bilderna ger inte skorna rättvisa. Men det övre paret är en klassisk svart kilklack i (fejk)mocka. Undre paret är nog inte heller äkta skinn, men iaf skinnliknande med låg klack och en dekorationsdragkedja på baksidan. Betalade inte ens 400 spänn för båda paren.. ;-)

första gången som du är riktigt kär

Red en utav ylvas ponnyer idag, Jolly, på banan i Säter. Fyfan va jag fick slita haha, känns som den hästen fick göra lite som han ville där han var innan ;-) men han blev finare mot slutet. Eller ja, sista galoppfattningen ska vi inte klassa som fin haha. Men den blev iaf av till slut!
 
Nu sitter jag hos fredrik med blött hår och är helt sjukt trött. Sovaaaa <3 går nog och lägger mig eller nåt tills han kommer hem haha. G'night

hurtbulle

Körde ett 45minuters pass på gymmet, hoppas att magen och benen känner av det litegrann imorgon. Toppade det hela med ett dressypass på Goliat. Red bogen in & öppna i både trav och galopp. bitvis bra, bitvis inte bra. Väntar på miiin fredrik nu, ska lägga mig i sängen och läsa tänkte jag. På onsdag ska jag kanske köpa ny telefon... Iiiih. Puss på er

det är inte lätt när det är svårt

Alltså filosofi lär ju vara bland det tyngsta ämnet vi har just nu. Jag blir helt snurrig i huvudet av att försöka tänka som gubbarna gjorde för hundra år sedan. Och när man väl får en tanke ska den matchas in med resten av allt flummigt man har kommit fram till? Haha det ska bli jävligt spännande att låta Hasse läsa detta om jag nu får ihop en riktig slutprodukt.
 
 
el filosofo

samsung galaxy s2

 
Som jag säkert har nämnt fick jag pengar i födelsedagspresent så att jag kan köpa mig en ny telefon. Det är denna som jag har spekulerat i om jag ska köpa. 8mp kamera, stor och fin skärm med bra upplösning, riktigt tunn androidtelefon och framför allt otroligt prisvärd. För denna behöver man bara hosta upp runt 3000, till skillnad från S3an som ligger på cirka 5500kr.
 
Men jag tänkte höra om det är någon som har förslag på andra bra mobiltelefoner som inte ligger i 5000krs prisklassen. Jag vill inte lägga så mycket pengar på en telefon även om jag skulle kunna göra det i nuläget med den ekonomi jag har. Vill INTE ha en iPhone. Det spelar ingen roll att den är jättehypad och alla säger att den är så himla bra. Tycker det är jättetråkigt att gå runt med likadan telefon som alla andra och jag har inte upplevt den som något som passar mig som handen i handsken eller vad man ska säga. Hoppas även på en telefon som tål liiite mer än vad itelefonen gör!

så himla fin låt

Okej jag hittar den inte på youtube så kan inte länka. Men Darin - Astrologen, jag grät igår när jag hörde den. Grät ett antal gånger igår av olika anledningar. Mest glada tårar dock! Men jag vågar inte skriva det här för det är faktiskt lite pinsamt haha.
 
Har städat och pantat och bakat pepparkakor och somnat i fredriks famn till twilight bd del 1 (han hade inte sett den och jag fick ju i present att vi ska se tvåan!) och duschat och ätit pizza fyra gånger denna helg förutom att supa. Hehe.
 

18års festen

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat sen festen. Har gjort annat och så men nu har jag en lugn stund framför datorn iaf. Men nu ska ni få höra om min 18årsfest!
 
Kvällen började lite segt, var inte så himla många till en början haha. Men det kom igång, vi spelade ölspel, spel, snackade osv. Var ett ögonblick i köket då 5/6 av mina "gamla" tjejer var samlade. Fyfan vad bra det kändes att stå där bara vi och prata, gud vad jag saknar er! Här har vi (neråt) en gammal bild på hela ligan så ni fattar vilka jag snackar om (minus emelie som inte var med). 
 
 
Sen blev det väl lite lekande, mycket drickande, presenter, dans, underbara kompisar. Mådde riktigt riktigt bra några timmar. Tills alla ville därifrån strax före tolv (krogen), jag tänker vara helt ärlig nu och säga att jag blev riktigt sårad. Ca 10 av mina närmsta kompisar drog utan att säga hejdå. Och jag förstår att dom inte hittade mig just under de fem minutrarna de absolut skulle åka. Vet ni varför? Jag låste in mig på toan och grät i fredriks famn tills kinderna blev rödflammiga för att mina kompisar hellre ville ut på krogen än stanna och fira mig. Fredriks kompisar, som nu blivit mina kompisar också kan man väl säga, stannade hos mig hela kvällen och gjorde verkligen allt för att hålla mig glad. Så jäkla underbara killar det där, fyfan! Och ska inte dra alla över en kam här, fanns såklart brudar också som stannade. Ni vet vilka ni är och jag är så himla tacksam! Särskilt Erika och Linnéa, superdupertjejer!
 
När jag insåg att inte det här skulle få förstöra kvällen så blev den plötsligt mycket bättre. Vi drog igång och lekte, satt och sjöng Angels på scenen (jättefint ögonblick men inte jättefint sjungande kanske ;)), pratade skit osv. Runt två eller nåt sånt tror jag så åkte gustafsfolket. Jag, Linus och Fredrik stannade och städade lite och jag och Fredrik blev även kvar ett tag efter att Linus åkt för lite kvalitetstid. Kom nog inte i säng förrän halv fyra, somnade som en nöjd och lycklig tjej.
 
Nästa helg så ska jag om ni frågar Erika ta min lagliga krogenoskuld iaf! Ska lura med henne ut med fredriks kompisar också framöver, jag är då lovad röj nu så då ska jag ha det också! Tack till er som gjorde min fredagskväll, och tack till er som läste och förstod. Kramar på er!

ja nu kör vi gubbar

Sitter här och är nervöstaggad tjej... Bara två timmar kvar typ, waaah. Ska hinna äta, fixa mitt hår, klä på mig, fixa lokalen osv innan jag är klar. Sminket sitter iaf där det ska, tur är väl det. Iaf så kommer förhoppningsvis F hit snart och hjälper mig, samt lugnar ner mig. Hehe. Hoppas på en rolig kväll, verkligen. I kinda need one...
 
 
Min söta efterblivna... hihi min fredrik ♥

jag älskar dig

 
Min fina ros som står framför mig just nu! Pink is the color of passion (hehe en låttext ;))). Jag har precis duschat så sitter med nyrakade ben och tänker positivt. Otroligt svårt jobb för en grinkärring som mig! Vill ha en bamsekram och någon som säger att allt är bra. Sen ska jag le och börja tagga för att bli sådär riktigt perfekt full imorgon. Bara fem lektioner (varav två prov) som står mellan mig och parti :D

nothing

Heeeej på er! Har haft veckans första riktiga skoldag haha, från kl 9-3 hade jag lektioner idag. Och kollade min blodgrupp på nkn, så jävla hemskt. Lydia fick sticka i mitt finger och jag skrek som en liten tjej, men jag klarade det iaf :) Vill bara att det ska bli imorgon vid den här tiden typ, är så in i nordens festsugen. Men är lite orolig och så med, blää vill inte ha värsta förväntningarna så blir det kaos. Ta't lite lungt med drickan i början så blir det nog bra!
 
 
Längtar efter min pojkeee också, åh vad jag ska pussa på honom imorgon!

voffisar

Hej på er! Har gjort den där förbannade muntliga filosofin nu, gick ganska bra. Har lite aggressioner mot en viss person men ja, what to do. Kvar på plugglistan för min del står nu: engelskaprov på fredag, matteprov på fredag, spanskaglosor tills på tisdag samt filosofiskrivuppgift tills på onsdag. Inte jättefarligt schema!
 
Ska sätta på lite bra musik och logaritmera en stund nu tänkte jag. Hoppas på att inte bli galen! Åker ut till Ylva och rider en ponny sen :) skoj!
 
 
Bild på mina "små" gullisar från gårdagens morgonpromenad! Ronja, den grå, är 10 år och Cilla, den vita, är fortfarande valp (ej färdigvuxen). Haha, stooor hund!

filosofi

Sitter hemma hos fredrik och chillar. Men nu måste det göras: hejdå datorn och hej filosofiboken /grinar/ (måste vara det drygaste ämnet på schemat atm)

deeptalk på födelsedagen

Jag har haft en riktigt bra dag idag, det har jag faktiskt. Önskar att jag kunde glädjas mer åt det bara. Min bästa fredrik kom iaf ner till stallet vid sex (exakt då jag blir arton) och gav mig hans present ♥ blomma, bok och bio! Då var jag glad, helt igenom jätteglad. Men jag har så svårt att hålla kvar vid det där.. Vill sprudla mer, skratta mer, le mer, gråta mindre. Att det ska vara så svårt.
 
Har världens bästa snällaste finaste pojkvän som jag träffar typ 5 dagar i veckan, en underbar stöttande familj, fina djur runtomkring mig och jättehärliga vänner. Förstår inte för mitt liv varför jag blir så här nere. Mitt liv är ju faktiskt hur bra som helst egentligen.
 

jag är arton år.

Hade en kort skoldag idag, nu sitter jag här hemma och väntar på födelsedagslunch! Mamma scan och fjärilsmakaroner, mmmm ;-)♥ Resten av planerna för idag då! Spela msp, plugga, åka till stallet och hoppa lite med Z, hem och käka middag, inte så mycket mer. Kanske får lite sällskap inatt efter tränandet om jag har tur.
 
 
Två bilder från i lördags! Finisar :)

FAKEBIRTHDAY

Idag har jag haft min låtsasfödelsedag kan man säga! familjen kom in och sjöng imorse för mig och allt (mamma börjar så tidigt imorgon så det blev inge bra). Har fått ganska mycket cash så kan inhandla mig en telefon sen när det behövs! Tror att det blir en galaxy s2 :) har fått lite annat också:choklad, smycken, ljus osv. En bra dag! Blir inte så mycket uppvaktning imorgon alltså, eller jo jag har ju inte fått fredriks present ;)
 
Ska lägga mig och mysa lite med tönten nu så ni får hållas, kramiss!

snart 18 år

Hade en rolig kväll igår faktiskt! Gjorde väl ganska samma saker som vi hade gjort om vi vore själva men blev lite roligare att träffa folk också. Blev en massa onyttigheter och prat + med andra ord. Jag och fredrik fick två raka segrar, vilket drömteam ♥ kan inte säga detsamma om motståndarlaget haha, robin är nog världens sämsta lagkamrat och förlorare. Kollade på lite film sen och vid två gick Robin och Linnea hem till sig!
 
Var vaken alldeles för sent igår, somnade då inte förrän efter fyra men var upp i någolunda tid idag ändå. Har ministartat min födelsedag idag med famljen + kusin och hennes mamma. God mat och lite mer sällskapsspel, trevligt! Nu ska jag umgås lite med min bästa fina fredrik, imorgon laddar vi för ännu mer släkt och presenter. Kram!

you make me feel...

Gått min sista skoldag som sjuttonåring nu.. Känns inte så himla speciellt att fylla längre. Visst är det kul att fira födelsedagar osv men just artonstrecket har jag längtat så mycket efter att det knappt känns kul längre. Lite tråkigt, men kanske taggar till lite när jag faktiskt är 18. Ikväll åker jag till fredrik när jag fått i mig lite pizza, ska kanske träffa hans kompis + tjej ikväll. Annars har vi nog inga planer! Hörs imorgon om inte annat, kram.

drakar

Hittade ett gammalt ritblock idag, ååh vilken nostalgitripp. Hade (eller ja, har) en grej för drakar förut. Vet inte riktigt vad det berodde på men jag tyckte att de var häftiga, har ett gäng som står på hyllan här hemma. Iaf, här är några av mina små målningar, ingen picasso men ändå! Och jag var lite yngre när jag ritade de nedersta bilderna, därav mer färger och annan stil ;) tycker sånt här är skitkul att titta på i efterhand!
 

forget about the world

Inte så piggelin idag, trött som tusan och har lite ont i ögonen. Tror minsann att det är den dåliga genen johansson som börjar ta ut sin rätt på min syn. Men jag vill verkligen inte ha glasögon, uuäh :(

ska lägga mig och kolla på lite tv eller nåt, orkar inte med så mycket mer känner jag. Kram på er!


jaaa

Ja ni vet ju redan vad jag gjort idag för bloggade om det innan, heh. Blev ingen dratisk hårförändring, toppade mig och klippte av luggen lite, men det syns knappt. Är liksom rätt nöjd som det är.

Ute hos Ylva var det först veterinärbesök och jag fixade i ordning ponnyer medan de andra vaccinerade och grejade. Skrittade ut en vända sen, fick rida på Jolly denna gång. Lite travade vi också när vi halkade efter haha. Mysig ponny! Nu tror jag att jag har besök, men vi hörs imorgon! Puss

quiickie

Efter sovmorgon och två lektioner laddar jag batterierna för en liten promenad bort till frisören. Hämtas sen av pappa så jag kan ta mig in till stan och möta upp Ylva för lite ponnyridning haha ;-) mitt hjärta kommer hit sen <3<3 wiiie!

all i need is a beaty and a beat

Tjaba biatches. Idag har tisdagen rullat på i vanlig tisdagstakt. Inget roligt att säga om den här dagen. Ska plugga lite svenska idag, håller muntlig presentation (nationella prov) imorgon. Vet inte riktigt hur bra förberedd jag är... Men ja, hoppas på det bästa! Övriga planer för morgondagen är att klippa mig och sen åka och rida lite med Ylva. Sen vill jag såklart inte sova själv.. hoppas kan man alltid.
 
5 dagar kvar tills jag får fira med släkten = presenter hihi
6 dagar kvar tills jag fyller 18 år och får hoppa med Zabina
10 dagar kvar tills jag får ta min första grogg som 18åring och festa med mina bästa kompisar + flera! haha
 
LOVE MY LIFE ATM

Con Rise

Fick klamra mig upp på stallets största häst idag. Kändes bra att vara tillbaka på hans rygg, måste erkänna att jag blivit lite kär. Men idag var han inte alls på något optimalt humör, lite "yvig" som Cissi kallade det. Spände sig i början och var inte riktigt fokuserad på arbete, vilket han brukar vara ganska bra på att vara själv.
 
Hoppade en linje med 4-6 glp språng på diagonalen och lade sedan till tre galoppbommar som följdes av en oxer på långsidan. Här visste han inte riktigt vad han skulle ta sig till så vi stannade ett antal gånger innan han hoppade mer än vad han egentligen behövt. Haha, satt kvar gjorde jag iaf! Fick till en riktigt bra vända men hela passet var en process som gick framåt, och så länge jag känner att vi utvecklas är jag nöjd.
 

favoritkillen (efter fredrik)!

back to basics

Första skoldagen efter lovet avklarad, ajajaj. Inte så himla underbart att vara tillbaka inte. Ikväll står det hopplektion på schemat innan jag sover hos min älskling ♥ och vet ni, idag är det bara en vecka kvar till min födelsedag! SUPERHÄRLIGT
 
 
Snygga kompisar får stå för dagens bild!

im a baby

Nu är riskettan betald och genomförd, jävligt skönt att ha det gjort faktiskt. Inte de roligaste timmarna jag har varit med om men det är bara att göra det, är trots allt obligatoriskt. Gjorde ett test på datorn igår också, landade på 47/70 och jag har inte pluggat alls. Så det är jag ändå nöjd med att ha som grund, ska nog läsa på lite till innan jag testar igen. Vill ha det där förbannade körkortet, måste bara börja jobba lite mer för det.
 
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu faktiskt. Har ledning i eftermiddag och min morbror fyller år idag så ska dit och äta lite ikväll. Fredrik hänger med han också :) sen resten av helgen var det också. Stalltjänst på lördagmorgon, lunch hos mormor och morfar, kanske kolla på när fredrik spelar match, sen förmodligen hemmakväll. Jag tänker fanimej umgås med fredrik iaf, snart är det skola och skit igen och jag har sockerpillerveckan nu. Vilket gör mitt huvud helt fakked app. hehe.
 
 
iih söt

måste gå och kissa

Idag har jag fått massa vettigt gjort faktiskt. Har skrivit hela mitt muntliga nationella prov! Nu ska jag bara lära mig det tills på onsdag också, hm... Har även gjort roliga saker! Som festplanerat, jag ska ha femkamp eller nåt liknande har jag tänkt. Finns lite lekar planerade ihihihi. För och få igång folket lite ;-) faan vad jag längtar.
 
Nu ska jag nog plugga lite körkort har jag tänkt. Hm, får se hur det går.
 
såhär full tänker jag vara om 15 dagar.