heaven is a place on earth

Hur grymt har inte vädret varit idag då? Blir så glad av det här vädret. Hade stalltjänst i förmiddags och vi var riktigt effektiva. Hann till och med motionera en varsin häst, ganska gott om tid man har då! Red dressyr på Zabina i paddocken och jag tror nog att jag svettades mer än henne! Hon var ganska seg men det var mer än 20 grader varmt så det är förståeligt. Hon är iallafall super!

Igår gymmade jag en sväng, sprang/gick in till stan och körde ett pass. Kan tala om att jag var svettig då med. Men jag använder inte det varma vädret som en ursäkt till att inte motionera iaf!

Nu ska jag hoppa in i duschen (varför säger man hoppa in i duschen egentligen? Det är inte direkt så att man faktiskt hoppar in i duschen. Haha!). Ni får hare så bra!

i'm just a holy fool

Tjenare! Har precis sett klart på det nyaste vampire diaries avsnittet. I love it! Sitter hemma heelt ensam, ganska lugnt och skönt.

Igår var jag i stallet från tidiga morgon till eftermiddag. Var funktionär på påskhoppningen först och sedan red jag själv. Hoppade 80 cm med Zabina och det gick super, vi var felfria i både grund och omhoppning! Duktiga tjejen. Efter att tävlingen var klar hade vi uss möte och utvärderade, var en del saker som inte fungerade så bra. Jag och Amanda blev kvar efter det också och satte oss i solen och smörjde träns. Vid halv fem tog vi in hästarna och sedan åkte jag hem.

Hemma var jag i någon timme innan pappa skjutsade ut mig och syrran till Tom. Spenderade kvällen och natten där och umgicks med lite folk, trevligt. Dock sov jag inte en minut fast jag verkligen försökte, hatar verkligen när man inte kan sova fast man vet att man borde. Så alla utom fabian och elin gick upp 6 imorse. Helt ärligt, hur ofta går man upp så tidigt fast man inte måste?! Haha. Var i alla fall kvar till halv tolv kanske innan pappa hämtade oss. Och nu sitter jag som sagt här helt själv då de övriga medlemmarna i den här familjen befinner sig mitt ute i skogen.

Nu ska jag ta mig upp och fixa lite käk. Take care!


this is not your legacy

Ja, jag bloggade inte på tre dagar. Too bad.

Men i måndags hoppade jag med Zabinus på utebanan, superkul tyckte hon. Inte lika kul tyckte jag. Men hon kändes riktigt bra när vi red fram, hoppningen var en annan femma. Dock blev den bra till slut också, hon ändrade attityd. Och jag som hade börjat ifrågasätta varför jag sätter mig på den där galningen. Fina Zabina!

Igår och idag har jag gjort nationella proven i matte. Ganska skönt att ha det bakom sig men det var lite klurigt. Idag gymmade jag efter skolan också men det gick lite småtrögt. Inte så kul när man är själv och jag var grymt hungrig. Inte bra att träna utan energi, blir bara svimfärdig. Får se om jag har träningsvärk imorgon men det skulle jag inte tro. Möjligen i benen, en kvart på crosstrainern är ganska jobbigt. Eller ja, det beror på motståndet men idag var det tungt! Imorgon ska jag nog ut och springa en sväng. Har bara 2 minilektioner + dansens dag imorgon och sen lär jag vänta i stan eftersom jag ska göra en grej. Men en springtur borde kunna klämmas in!

Nu ska jag hoppa in i duschen och ikväll blir det sjukhusserier (Grey's och Off the Map) för hela slanten! Hareei don't believe in fairytales

Felåt för att jag inte bloggade igår. Men jag var ganska trött när jag kom hem. Först så hade jag storstädning av mitt rum på förmiddagen och sen laddade jag upp med lite nudlar. Efter det begav jag mig ut på långpromenad/springtur. Hade hunden med mig första halvan av tiden och hon är inte den roligaste att springa med, har sämre kondis än mig till och med. Men jag sprang upp för alla uppförsbackar i alla fall (och mer såklart, haha. Men jag springer alltid uppför uppförsbackar, det är liksom en utmaning mot mig själv). Så jag kom till Säter lite snabbare än jag tänkt, tog 2 h. Det är helt okej resultat, tror jag springer till stallet på lovet någon dag också. Ganska härligt väder det var igår.

Idag har jag chillat mest, och pluggat. Håller på och somnar på idrottsböckerna men matten går bra i alla fall. Sen måste jag säga att jag är galet avis på min syster och pappa som är och gaddar sig just nu. Jag vill också, men känns som att jag måste bestämma motiv först. Funderade på att göra en skorpion ett tag eller linnéablommor. Sen hade jag en period då jag vill ha blommor och rankor som klättrade upp längs vaden men no thank you säger jag bara om det nu. Nej nu är jag ganska sugen på att göra en drake över axeln. Men det gör säkert galet ont så funderar på att börja med något mindre. Ni märker vilken beslutsångest jag har, blir tokig på mig själv. Men samtidigt är det bra att jag inte impulsgör något bara för att. Då kommer jag stå där med världens mest meningslösa och fula tatuering om tio år sen.

Nej nu ska jag återgå till matteboken och mina MVGuppgifter. Hare bra!


take me to wonderland

Tjenare! Den här dagen har tickat på som alla andra dagar. Börjades i alla fall med en sovmorgon och tårta till frukost. Nomnom! Sen var det tre lektioner och en halvtimme på gymmet. Haha inte mycket att skryta med... Men jag körde bänkpress med de minsta vikterna på idag. Det gick bra så nu ska jag börja köra med dem hela tiden! 2,5 kg närmare mitt mål vilket är att klara 10x3 reps med 10 kg extra, alltså totalt 30 kg. Klarade det en gång i alla fall när jag den vägde 30 kg. Bara 29 reps kvar! Känns alltid lika härligt när man har tränat även om det bara blev en snabbis idag. Imorgon däremot tänker jag ta livet av mig (okej inte dö, men utföra fysisk aktivitet tills jag inte orkar stå upp). Fast det tar vi mer om imorgon när vi ser om jag klarade det eller inte!

Efter gymmet så åkte jag hem och kollade på det nya Vampire Diaries avsnittet. GALET BRA. Ord räcker inte för att beskriva men ja, varje avsnitt är lika grymt. Lagom till att avsnittet tog slut åkte jag till stallet en sväng. Ledde barn men det blev inte så mycket ledande för de rider själva nästan allihop. Tur det, man blir ganska trött av att springa runtrunt i en halvtimme. 

Och nu sitter jag då här, as usual. Blev ett lite tråkigt vardagsinlägg men vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men det kommer väl igång så småningom. Ni får ha det så bra, puss!
Något roligt med att sitta vid den här datorn - man hittar bilder! Blicken på första bilden fick mig att le lite, gosh vad den hunden älskade mig just då! Och ni ska vara glada att mitt ansikte inte syns, bilderna är tre år gamla. Ansiktsbilder från den tiden förblir opublicerade!

guess who's back?

Jajamen, jag bloggar igen! Och jag vet inte varför jag slutade uppdatera. Har inte skrivit något på min facebook på mycketmycket länge heller så blev lite datatrött kanske? Men nu skriver jag igen och jag lovar att inte sluta efter en dag.

Har ganska ont i min badmintonmuskel (vet inte vad den heter egentligen men den sitter på underarmen) eftersom att jag har spelat badminton två gånger den här veckan. Ganska så rolig sport och betydligt jobbigare än man tror! Men det är bra med träningsvärk, det betyder att det inte var bortkastad tid. Dock så kompenserade jag tränandet med att äta tårta två dagar i sträck. Eller kompensera var kanske ett illa valt ord? Tårta har jag ätit i alla fall men sådant får man unna sig själv när det är födelsedagar på g.

Imorgon blir det sovmorgon för min del, superhärligt! Får se hur lång den blir, beror på två saker: om pappa kan ta sig ut till bilen och skjutsa mig & ifall jag tänker gå upp tidigare bara för att titta på vampire diaries. Addicted? No shit. Just det, måste säga att det kan bli lite dåligt med bilder på bloggen. Min dator har varken internet eller vett i skallen så måste sitta här (i källaren framför stationär dator). Och inte har jag någon fungerande kamera heller, utom den i mobilen. 3,2 MP och ingen blixt. Hooray. Så det får ni ha överseende med, i'm sorry! Men jag är tillbaka så det är ett steg i rätt riktning.