griilllz

Har umgåtts med Fredrik idag, åkte ett helt varv runt Ljustern på skridskor. Var sol, plusgrader och blåsigt som tusan ibland. Isen var pga värmen lite väl mjuk så orkade knappt ta mig framåt. Puust! Men det var mysigt, vi var säkert jättesöta som gled runt där hand i hand :)
 
Nu sitter här jag med en daimpåse och har plockat fram matteboken. Så får se om jag orkar räkna några tal eller inte, klockan är trots allt lite mycket för derivator. Men jag vill inte ha några VGn i år...
 
 
Imorgon blir det nog party hos den här pruppisen ihi!

träningsvärk

Stel i hela benen efter allt dansande och hoppande, herregud haha. Är väldigt nöjd med studentkryssningen och längtar lite tillbaka faktiskt. Även om jag aldrig skulle orka med det där varje vecka, alldeles för slitsamt.
 
Började måndagens resa med bussande och köande, inte så himla kul. När vi kom på båten gick jag Elise, Elinor och Lydia först till hytten och bytte om innan vi gick mot buffén. Skitmat och skitvin men lakritsshotsen var skitgoda. Efter det gick vi mot taxfreen och jag hängde med Fredrik till hans hytt en stund och började dricka. Sen är det mest dans, fest, alkohol, kompisar och skrikande till klockan sju på morgonen.
 
 
Igår klev vi upp vid elva efter några timmars sömn och käkade lite frukost + shoppade taxfree igen. Sen satt jag med Fredrik, Erika, Linus och Mikkiz i en hytt hur länge som helst och pratade om allt och inget. Väldigt mycket skratt blev det kan jag tala om. Tröttnade dock på att sitta still så drog ner till dansgolvet, shottade och körde några timmar till.
 
 
Båten kom tillbaka till stockholm igen vid sextiden och då var det bara att bussa hem igen. Kom hem vid halv tio igår och duschade och vräkte i mig mat. Sov sedan i 11 timmar ungefär, så skönt så. Idag är jag pigg som en mört och ska ut med hundarna en sväng nu. Ikväll åker jag till Säter och rider igen min timme som jag missade i måndags!

varför vill jag säga att det är fredag idag?

Hej på er! Haft en bra dag allt som allt. Hoppade med Zabina på eftermiddagen, en fyrstuds med balansövningar blev det. Roligt och nyttigt, hästen skötte sig superbra. Sen har det varit släkt till fredrik här och firat honom eftersom han när jag publicerar detta fyller 20 hela år. När släkten dragit kom två kompisar till fredrik hit några timmar nu på kvällen och spelade spel. Jag blev skitförbannad och sprang därifrån (hej dålig förlorare) så Linus fick gå hem. Haha, måste träna på det där med att inte vinna..
 
Imorgon blir det all in party cruise style, ska inte ha för mycket eller för lite förväntningar. Mat, sprit och bra vänner, det duger fint åt mig! Icke ska förglömmas min underbara pojkvän heller som jag nu ska dra med in i duschen. Tagga morgondagen giiirls and boyyys!

i wanna know if love is wild, babe i wanna know if love is real

Ska snart trycka i mig lite pannkakor, mmums! Hade en lugn fredagskväll med spel, vampire diaries, popcorn och mys igår. Förlorade dock på spelet så blev lite arg men aja.
Imorse drog fredrik på hockeymatch ganska tidigt men jag låg kvar i sängen till efter tio. Ska åka till honom ikväll och fira hans födelsedsedag lite smått tror jag. Fast mitt paket får han inte öppna förrän på måndag ;) Kommer förmodligen vara hos fredrik ända tills på måndag isf och sedan åker jag hem någon timme och packar för att sedan dra iväg igen. Nej jag kommer inte vara hemma särskilt mycket detta lov, lite tråkigt och roligt på samma gång eftersom det händer mycket.
 
 
Såhär såg jag ut sist jag festade, och det var ett tag sen nu. Tar igen det på måndag ska ni se ;-)

lilleplutt

Jag var ganska söt som 14-15-16 åring eller hur gammal jag nu är på dessa bilder. (omg hon är så skrytsam hon säger positiva saker om sig själv)! Jag tycker (oftast i alla fall) om att kolla på gamla bilder. Det är ju samma tjej där som jag är nu även om mycket har förändrats, speciellt på insidan! Och det bästa är att jag kommer ihåg exakt hur det var att vara i den åldern. Jag var så jävla osäker, lovar att jag tog 30 egobilder ibland utan att bli nöjd. Men allt var så nytt och spännande, kommer ihåg hur roligt det var att bara åka in till stan en kväll för att träffa folk. Även om jag inte riktigt vågade prata med killarna haha ;-) men alla känslor, allt fnitter, alla barnsliga upptåg i skolan, allt smink, alla dessa bilder man tog bara för att få lite bekräftelse. Det var en så rolig och så jobbig del i livet. Saknar dom där känslorna ibland, även om jag aldrig skulle byta det mot vad jag har nu. Tur man har bilder som man kan kolla på och minnas för en stund!
 



lite saker faller på plats i alla fall

Yoyo, har lite roliga goda nyheter att dela med mig av! Jag har fixat jobb tills i sommar :D mig hittar ni bakom kassan på hemköp, är supertaggad på att prova nåt nytt och dra in lite kosing. Så jobbar förmodligen från och till i åtta veckor, det känns bra att få lite fler timmar än om man säljer jordgubbisar.
 
Taggar förövrigt för en fet sovmorgon imorgon och sedan avslutar vi med några lektioner på eftermiddagen. Himla härligt det ska bli med lov! Ska umgås med Fredrik imorgon sen och bara njuta av att vara ledig ett tag. Min trötta hjärna behöver vila upp sig. Kramar på er så länge :-)
 

minishopping

Klickade precis hem ett par skor från nelly som förhoppningsvis duger som studentskor. Rean började igår och de skor jag ville ha var redan slut i 38... Så blev ett par andra, får se om de passar eller inte. Hoppas väl, gick bara på 140 spänn annars så inte hela världen!
 
Ska fixa i ordning mig för kväller nu sen ska jag lägga mig och kolla på carrie diaries ♥ xoxo
 

dirty deeds and they're done dirt cheap - ac/dc

Älskar att säga/sjunga den delen i låten! Dock lät det ungefär såhär innan elise googlade lyricsen åt mig häromveckan: döördididsanddedånderchi. Om ni lyssnat på låten så fattar ni varför. Men numera vet jag alltså hur den går på riktigt :) haha onödigt att berätta egentligen men vafan.
 
Ska åka till stallet och rida om en liten stund. Ska klappa lite extra på min prinsessa som var så duktig i helgen! Men annars är det en vanlig måndag, sover i säter tror jag.
 
 
Min fina ros som jag fick på alla hjärtans dag ♥

hjärtehoppet

Har förvandlats till en trött tjej nu känner jag. Gäspade medan jag skrev detta! Ville bara berätta att jag tävlade idag och att det gick bra. Hoppade 80cm med superhästen och hon ställde upp så otroligt mycket idag. Fina fina Zabina! Nollade grunden med en riktigt bra känsla och i omhoppningen testade vi på det här med att svänga snävt. Det är definitivt något vi behöver träna mer på, men jag är jätteglad över att jag höll mig till min plan även om det var lite klurigt. För det ledde oss till en dubbelnolla och tredjeplacering! Hon backade av ganska mycket och snubblade någon gång i omhoppningssvängarna så nästa gång ska jag hålla ihop galoppen lite mer även om den ska vara framåt. Men det är en lärdom jag inte hade haft om jag inte hade testat!
 
 
Nöjda tanten i hagen efter prisutdelningen :)

pull me out of the dark

Sitter och småfilar lite på en uppsats om Berlinmuren som ska skrivas på spanska. Ganska häftigt ändå hur långt man kommit i språket när man kan börja skriva om krångliga saker på ett krångligt språk.
 
Hade bara en lektion imorse och resterande lärare var frånvarande så hade en hel drös självstudier att ta tag i. Satt cirka en timme med religionen och lika länge med projektarbetsrapporten och jobbade i skolan innan jag åkte hem. Som jag nämnde tar jag tag i spanskan nu så sen är det bara engelskan kvar till ett senare tillfälle. Måste säga att jag inte uppskattar att åka hem tidigt lika mycket som alla andra verkar göra. Har hellre lektion än självstudier, i alla fall nio gånger av tio. Särskilt när det gäller uppsatsskrivning, jag vill kunna be om hjälp.
 
Ikväll ska jag kanske gå på hockey, sova hos Fredrik och inte vara vaken för länge så jag orkar tävla imorgon. Hade glömt bort att det var imorgon, är inte det ett bevis på att jag inte är lika nervig längre?
 
 
Har fått studentmössan, tröjan, tutan och skumpaglaset nu. Härlig glädjespridare igår!

schoopschoop

Idag har varit en sån här otroligt produktiv dag. Skrev prov i litteraturhistoria, satt över en timme och fick ihop 12 sidor. Pheeew! Efter skolan satte jag mig på motionscykeln en halvtimme lite drygt, svetten rann och hunden skällde haha.
 
Vid fyra drog jag och pappa ut och övningskörde 45 minuter. Tränade på att backa, köra på trånga småvägar och "kökörning". Alltså körning i en uppförsbacke när man åker lite framåt, stannar, åker nån meter till, stannar osv. Svårt som tusan! Strax före fem körde jag in till stan och hemköp där vi mötte upp en matte och en boxer för lite hundträning. Promenerade i stan och tränade längs vägen med de "små" valparna och Ronja. Fick gå med en galen boxer en bit hahaha! Åkte kana efter den hunden innan jag fick pli på honom. Annars var det Cilla som fick vara "min hund" och det gick väldigt bra.
 

sociala medier

Har kommit på hur överaktiv jag blivit i sociala medier och andra sidor som kräver en inloggning. Det räcker liksom inte med en grej utan minst fem?!
 
Facebook: √
Instagram: √
Blogg.se: √
Bloglovin: √
Snapchat: √
Youtube: √
Hotmail: √
Gmail: √
 
Har även inloggningar till: internetbanken, skolans datorer, högskoleverket, mastercard security eller vad det heter, maddes hemsida och säkert fler grejer jag inte har i huvudet. Och det var meningen att jag skulle hålla koll på alla dessa lösenord hur? :):):):)

the island

Fredriks radio på spotify har fan bättre låtar åt mig än vad min egen har. Mumsmusik ihihi! #techno #dubstep #house #hardstyle #fuckingawesome
 

when worlds collide

Ikväll ska jag kolla på mello med min familj och fina pojkvän. OLW hade några nyheter i hyllan som fick följa med hem så blir provsmakning i samband med alla dåliga bidrag och halvtattiga underhållningar.
 
 
Fått hjälp av morbrors fru och mäta mig idag inför balklänningsbeställningen jag tänkt göra i veckan. Lär kanske lägga på 1cm efter ikväll? ;-)

bloggtorkaish

Har verkligen inte mycket smart att skriva om just nu! Därför får det bli lite tunt på bloggen ett tag, vem orkar läsa om tråkigheter.
 
Imorgon är det fredag vilket för min del betyder skola till halv fyra, ledning av små barn i en och en halv timme och så sist men inte minst a-lagsmatch. Hade inte mycket till val när det gällde sistnämnde. Nu hoppar jag ner i duschen och sjunger en stund innan jag kryper ner i sängen med engelskaglosorna som jag inte börjat plugga på än. Puss!
 
 
La precis upp denna på IG, cool högskolekatalog måste jag säga.

xoxo

Kollat på Carrie Diaries, såå bra serie! Har bara kommit ut 4 avsnitt än men den faller mig helt i smaken. 80-talet, drama, fester, high school, kärlek. Wiiie! Nu väntar 50 nyanser av frihet, inte mycket kvar nu.. Älskade tvserier&böcker, what would i do without you? ♥

roadrage

Ingen skoool för mig idag, tandläkarbesök i falun. Tog tillfället i akt och övningskörde halva vägen dit + hela vägen hem. Längsta sträckan jag kört tror jag och det var varierad körning. bra träning tycker jag, pappa var också nöjd. Hamnade bakom en segpropp och en tung lastbil på faluvägen dock så var nästan nere i 60 på 80 väg. Grrr, trafikilskan var väckt inom mig haha. Har inte riktigt kommit så långt som omkörningar än så det var bara och gilla läget ;-)
 
Nu ska jag göra ett teoritest och sen kommer nog Fredrik hit! Och ja jag har verkligen tagit tag i körkortet nu. Puss

vilken helg

Är helt slut! Har varit hundvakt och Idavakt hela helgen, tar verkligen på krafterna. Särskilt över tre timmar på äventyrsbad med en åttaåring idag!! Fast det har varit roligt. Fick en chokladask med Anthon Berg av mamma och pappa iaf. Vissa andra fick ju sprit från taxfreen men nejnej inte till mig.......

Ska plugga lite körkort nu och sen ska jag sovasova så sött. Har lite ångest över det där kortet. Ska banne mig ligga i plånkan innan studenten.
 
 
Finaste tjejerna får stå för bilden denna gång!