Its been a long time coming.

På torsdag efter jobbet åker jag och Fredrik ner mot lite sydligare breddgrader för en långhelg i Göteborg. Det ska shoppas på Ullared, vandras på stan och åkas karuseller på Liseberg. Har längtat hela sommaren efter den här helgen så hoppas att den blir så rolig som jag hoppats på.
 
På tal om sommaren så börjar horisonten skymta och det dröjer inte länge innan hösten är kommen. Låt oss bara hoppas att vi har någonstans att bo tills dess.

Tar en paus.

Tycker inte att jag skriver inspirerande eller intressant längre och jag tycker inte heller att det är särskilt roligt, vilket är hela anledningen till att jag började blogga. Kanske kommer upp något enstaka inlägg om jag får inspiration men i övrigt tar jag en bloggpaus på obestämd tid.
 
 
Hälsningar från en tjej som inte flinar såhär mycket idag.

Avestatripp

Känns som att mitt liv cirkulerar kring två saker just nu: körkortet och jobbet. Men idag har jag faktiskt varit ledig, så fokus ligger idag på körkortet. Blev en sväng till avesta för att förnya ppiller-recept och köpte mig även ett par skor på bagheeras outlet för 399 kronor. Snygga och bekväma! Fick lite körträning också vilket för mig känns som det största hindret på något sätt. Har lagt upp en plan för hur jag ska klara teorin så bra som möjligt, gäller bara att försöka hålla sig till den nu.
 
 
Nya tillskottet i skohyllan! (som förövrigt behöver en ytterligare uppdatering)