soffhänger

Har haft en alldeles lagom vecka vad gäller skolarbete. Som kanske framgick av förra inlägget har jag haft en riktigt tuff period med supermycket skolarbete. Men just denna vecka är som en luftbubbla mitt i all stress och det behövs. Har inte alls mått bra i kroppen senaste veckorna, började bli bra i söndags men sen dippade det igen (efter två dagars plugg). När till och med kroppen säger ifrån borde man fatta vinken och tagga ner!
 
Vad har hänt sen sist då? Jag fyllde 20 år och nådde på så vis en milstolpe i livet. Nu behöver jag inte bli så mycket äldre ;) fick deluxe-julkalendern från The Body Shop i present av Fredrik. Vet inte om jag ens behöver säga det men längtar så till 1 december!!!
 
Har även varit på en clinic med Alexander Zetterman. Det har definitivt sina fördelar att ha en stor hemmaklubb som har kapacitet och möjlighet att arrangera sådana event. Jag tyckte att han var både bra och lite mindre bra. Han var väldigt noggrann i grundarbetet och lät inget slinka förbi. Men samtidigt tror jag att jag hade blivit tokig om jag hade ridit... några roliga jämförelser och några som kanske var lite väl nedvärderande ("det heter väl höger på norrländska också"). Han sa dock själv att han främst är hästtränare och inte tränar människor/ekipage.
 
Nu ska jag inta ryggläge och vänta på Fredrik som kommer hem strax från sin träning. Puss och kram!

söndagsångest.

Sitter och smuttar på en dooleys i mörkret och anammar den klassiska söndagsångesten. Känner för att vara ganska ärlig idag, so here goes.
 
Jag är inte alls motiverad till skolarbete just nu. Det finns ljusglimtar i denna termin också men det känns mest som en enda stor suck och jag hoppas att det kommer bli bättre till nästa termin för såhär kan jag inte gå runt och känna. Pluggar mycket mindre än jag borde, av den enkla anledningen att jag tappat gnistan. Så att alla känner igen sig: att titta på ditt favoritprogram i hela världen på tv:n VS. att titta på ett riktigt trögt program på ett språk du inte förstår. Just nu känns min utbildning mer som det senare exemplet. Jag hoppas att jag hittar tillbaka snart. Går runt med en massa ångest för att jag inte pluggar som jag ska och det slutar ofta med att jag inte gör någonting.
 
Men det finns saker i livet som är riktigt bra. Jag och Fredrik har varit tillsammans i över två och ett halvt år och det känns som att vi är på ett riktigt bra ställe just nu. Min klippa här i livet. Jag trivs så otroligt bra på Hippo att jag går och längtar dit hela tiden. Torsdagsridningarna med ARKUM såväl som jobbpassen när någon av ridlärarna är borta. Har hela tiden sagt och tänkt att jag inte vill jobba med hästar, men det är så otroligt jävla roligt om man får uttrycka sig så. Jag trivs jättebra i mitten av ridhuset, utan häst, skrikandes så att hösten blir hes. Det är banne mig nästan lika roligt att hjälpa andra hitta knapparna som att hitta dem själv.
 
 
//återkommer när jag hittat motivation för något annat än hästar och mys