du har aldrig haft en vän som jag

Har varit i både skolan och stallet idag. Hoppade lite omhoppningssvängar med Denver. Skönt att få en break från en inte så rolig vardag.
 
Måste ändå lyfta vilken otroligt rolig helg jag hade ända fram tills jag fick beskedet i söndags. Men med så fina vänner kan man inte ha annat än roligt! Har visat upp Sävar, Umeå, Campus (de var heeelsålda på klockan i UB). Blev även en helt fantastisk och galen utgång i lördags. Det var fyra fulla och glada tjejer som vinglade ut till bilen tio över två när klubben stängde och rullade vidare till Baloo för inhandling av kebabtallrik. Har aldrig dansat så mycket i hela mitt liv tror jag, vi var verkligen kungar på dansgolvet. Tack för att ni får mig må så bra tjejer, i love u ♥
 
 
Jag och min fiiiis!

Cilla

Idag fick himlen en ny ängel. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan som den goa, underbara och lyckliga hund du var. Jag älskar dig Cilla, min finafina vän.
 
 
Sorschies Jégcsillag
5 april 2012 - 26 februari 2014
 
(Tänker inte skriva ut mer här om vad som har hänt. Det är alldeles för tungt just nu och alldeles för personligt. För er som känner mig: fråga gärna om några dagar. Men annars lämnar vi det här just nu och jag konstaterar bara att de senaste dagarna har varit otroligt tunga. Mitt älskade hjärta)

a hole in my heart

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Återkommer snart med en förklaring samt ett inlägg om helgen med mina hedemoratjejer. Puss.

gooodmorniiing

Tog sovmorgon till halv nio imorse och gick upp och gjorde frukost, kollade på hockey och pratade i telefon med pappa nästan en timme. Har en plugga hemma dag men det går ärligt talat inge vidare. Ska försöka välja ett rättsfall att skriva PM om, läsa det, sammanfatta det och komma på rättsfråga samt syfte. Men det fall jag var inne på att välja känner jag mig numera osäker på eftersom det är ett antal av mina klassisar jag pratat med som ska skriva om exakt samma... och det är svårt att vara helt säker på att man är oinfluerad och skriver vad jag verkligen hade kommit på när jag redan hört vad någon annan har för utgångspunkt. Rörig start på inlägget i know men det är vad som snurrar i huvudet just nu.
 
Mycket mer taggad på morgondagen!! Torsdag = hästdag :D wooop!! Sen kommer tjejerna på fredag. Så snacka om att denna onsdag bara är en sjukt tråkig och onödig klämdag.
 
 
Vill ha tillbaka blå himmel, sol och kallt... har legat på +/- 0 grader alldeles för länge nu, och världens trökigaste väder på det. Blää.

mysterious as the dark side of the moon

Hallå i stugan!
Ska inte smöra på för mycket om hur puttisnuttimysig alla hjärtans dag var. Men om ni undrar, var den ganska snuttigullig ;) bara och ta allt klyschigt ni kan tänka er (middag, romantiska filmer, rosor, vin, choklad, hjärtan) och gegga ihop det så har ni summerat min ♥dag.
 
Längtar supermycket till på fredag, då kommer tre av mina favoriter hit! Hoppas det slutar töa så jävligt innan dess bara, vill inte presentera norrland såhär eller?! haha. Har i alla fall planer på att vi ska glida runt i Umeå, i Sävar, på campus, äta och dricka gott, parta sönder i neonfärgade kläder. Borde man hinna med på en kort weekend, eller vad tror ni?!
 
 
Them cuties, ska bli så kuul ihihi
 

tycker om dig

Im sowwi 4 forgetting to blogg! Dagarna går lite i ett med skola, bussresor och allt fix här hemma. Ska man dessutom ha lite roligt i mellan åt också blir det stressigt. Kan dra lite höjdpunkter sen sist vi hördes:
 
I fredags fikade jag med min vän Filippa. Börjar på att bli lite tradition nästan, väldigt skönt att kunna sätta sig ner på något mysigt ställe i stan och bara prata på några timmar.
 
I lördags var jag och Fredrik på födelsedagskalajs. Min galna kompis Amanda fyllde 19 (förövrigt den enda personen i klassen som är yngre än mig, haha). Så det blev korridorsfest och utgång på lokal. Hade en bra kväll, mådde jävligt dåligt i söndags vilket var skitkonstigt för jag tyckte inte alls att jag hade varit full. Menmen, självförvållat. Vi gjorde pizzabullar framåt kvällen sen och då hade jag börjat må bättre.
 
Måndag/tisdag har jag pluggat hur mycket som helst. Känns jättebra att vara produktiv. Gå upp kvart över sju och hålla i gång till och från ända till klockan tio på kvällen. Måste börja göra en vana av det tror jag!
 
Idag har jag varit in till skolan och pluggat några timmar på fm och ikväll ska jag på årsmöte med ARKUM. Har planer på att söka till styrelsen nästa år :) imorgon har jag även en ridlektion inplanerad. Skoj!
 
 
I lördags!

läsa rättsfall, tjoho!

Japp, blir till att sätta sig ner med NJA 1992 s 375 och gosa lite nu då. Sen är det två till domar från HD som ska gås igenom. Himla upplyftande såhär på morgonen när man sitter med lite huvudvärk.
 
Var för övrigt till stallet igår och red ett dressyrpass på Magic. Jäkla bred häst haha, och man fick inte en liten yttepyttegrej gratis. Fast det har jag nästan börjat vänja mig vid här uppe. Ändå roligt att jag faktiskt fick testa någon ny, Johanna sa att det inte alls varit meningen att jag ska rida så mycket samma hästar (har bara ridit två, eller ja tre nu, hästar sen jag började). Men innan jag är klar här uppe lär jag ju ha kommit igenom hela stallet kan man hoppas! ;)
 
 
Ganska söt var han i alla fall, men inte riktigt min typ av häst :)

vet inte vad jag ska säga mer än...

JAG KLARADE TENTAN :D:D:D:D:D:D

kulturhuvudstad 2014

Denna helg har hela världen vallfärdat till Umeå för att gå på invigningen av kulturhuvudstadsåret 2014. Okej, kanske inte hela världen. Men det var ta mej tusan fler människor är snöhögar i Umeå igår. Träffade även på en och annan ren, det var lite mysigt. Många utställningar och diverse kulturella tillställningar var utspridda över hela staden igår. Jag och Fredrik gick omkring och besvärades lite över hur småflummiga vissa delar var. När det så var dags för själva invigningen blev det dock så mycket människor att man inte såg ett dyft och vi åkte hem och lagade mat istället. Fick se glimtar av spektaklet på svt senare. Ingen ångest alls över att vi åkte hem.
 
Mitt i allt kulturellt så hann vi vara lite ytliga och gå i affärer. Jag köpte ett par riktigt snygga byxor från Gina Tricot och ett mindre sminkförråd från Kicks. Nytt puder (bytt märke), ny ögonbrynspenna (bytt nyans), nytt läppstift (tappat bort) och en ny fotfil (gått sönder). Väldigt förargligt att jag var tvungen att köpa ett nytt läppstift då jag fyndade det på rean för inte alls länge sedan och nu fick jag hosta upp 125 kronor för ett likadant.
 
 
En av de fina renarna. Blev även intervjuad av TV4, inte alls så kul och jag fick lite ångest efteråt.