last two weeks of instagram

 
Råkade ha sönder en konservöppnare för att jag inte förstod hur man använder den...
 
 
Hade en värdekupong som skulle ge mig gratis glass (icas egna). Dock hade de inte fått in den sorten än så jag fick haffa en gratis b&j's istället! Skitschysst verkligen :)
 
 
Fick som jag nämnt tidigare brev i veckan och detta skrev jag på mitt svar ;-)
 
 
Köpte en rambutan (?) och en drakfrukt när vi storhandlade. Den lilla taggiga smakade som en blandning av vindruva och fläder. Drakfrukten var ganska smaklös men påminde och kiwi i konsistensen. Passade väldigt bra i fruktsallad dock :)
 
 
Köpte mig lite underbar frozen yoghurt i uppsala när vi väntade på tåget ♥♥
 
 
Hade en massa gotjejer (och två hundar) hemma på lite mat, dryck och spel under min dalavistelse. Bästa!!
 
 
Tågresan hem bjöd på en del snö, detta var i Husum.
 
 
Jag och Fredrik har blivit flitiga pusslare.
 
 
Och jag har blivit en smygdrickare!! Närå men det här med en rosa pantern till fredagsmyset har inträffat både en och två gånger faktiskt.
 

längtar efter superduperbra magkänsla

Har varit inaktiv denna helg, inte så roligt men den har flytit på. Tycker det är så svårt när man inte riktigt känner folket här uppe så bra att man bara kan styra upp nånting på en kvart och dra ut och göra nåt roligt istället för att sitta hemma. Men jag tror mycket utav det ligger på mig själv, jag tar inte för mig tillräckligt mycket. Får hoppas det lossnar så småningom. Tills dess får jag sakna mina bästies från dalarna som lovat att de ska komma hit någon helg :) ♥
 
Skolan går ganska bra i alla fall. Är lite orolig över att jag inte pluggar tillräckligt mycket på den egentid som ligger, det är väl det enda som inte fungerar perfa just nu egentligen. Har en supergo basgrupp och vi ska jobba ihop ända till jul och det känns skitbra verkligen. Tummen upp för det! Imorgon ska vi träffas och plugga lite inför seminarier (Likhet inför lagen, Statsrätt) och kanske jobba med lite biblioteksövningar? Med andra ord är det ingenting på schemat imorgon utan vi jobbar på fritt. Nicenice.
 
Puss&kram på er!!
 
 

back to reality

Jahapp, är inne på tredje dagen hemma sen dalaresan. Har redan hunnit få brev av min fina Elise och svaret ligger här och väntar på att få dimpa ner i en brevlåda och fara till vhyttan!
 
Ska förklara det där med brev litegrann: I lördags hade jag lite fina tjejer hemma (i hedemora) och vi käkade god mat, drack lite gott och spelade spel. Mitt i spelandet blev jag påmind om alla roliga brev som ligger i byralådan i mitt gamla rum, brev som jag fått av dessa tjejer ungefär tio år tidigare. Blev otroligt givande kvällsläsning, mycket skratt vill jag lova! Men för att bevara den lilla integritet som finns kvar efter att dom fått se sina fina brev så tänker jag inte berätta vad det stod utan det får ni fantisera ihop själva ;) detta födde i alla fall tanken att återigen ta upp brevväxlandet och jag har nu alltså fått mitt första brev!
 
I söndags åt vi middag med mormor och morfar innan jag fick skjuts in till stationen där Fredrik väntade. Hade faktiskt saknat honom litegrann efter en helg ifrån varandra. På tåget passade vi på att kolla på lite fim/serier och jag tyckte i alla fall att den sträckan gick avsevärt mycket fortare att åka än då jag åkte neråt eftersom jag var själv då.
 
Idag har jag varit hemma hela förmiddagen, tog lite längre sovmorgon än planerat så har inte fått nå mycket gjort heller... Jaja, ingen idé att klaga över det om man ändå inte tänkt göra något åt saken. Nu ska vi snart fixa lite mat och så blir det kanske lite plugg på det också. Kramis!

emotions

Hej där ute. Ligger i min säng just nu, och med min säng så menar jag verkligen min säng. Gårdagen spenderades på resande fot så att jag skulle kunna få en helg i Dalarna för att träffa familj och vänner. Det är med blandade känslor jag gör detta. Och jag visste att det skulle vara tufft, det känns lite som ett riktigt bra liv som man bara lämnat bakom sig och nu får en liten glimt av hur det skulle kunna sett ut. Vet inte riktigt hur jag ska förklara. Det är jobbigt helt enkelt.
 
Familjen blev väldigt glada att se mig igår i alla fall. Det var bara pappa som visste att jag skulle komma hem så de blev lite chockade när jag plötsligt dök upp i vardagsrummet som om inget hade hänt sen jag åkte. Så idag har jag gosat och promenerat med hundarna, varit i två olika skolor med två olika systrar, träffat Ylva, käkat alibabapizza och kollat på idol med familjen och haft en egentligen ganska normal daladag.
 
Imorgon ska vi göra något ihop med familjen på förmiddagen och framåt kvällen ska jag ha lite kompisar här. Mys, prat, vin, spel och så får vi se om det blir några andra festligheter. Men det vettetusan, ska vara pigg och alert på söndag.
 
Nu lägger jag ner för dagen och ser om jag kan somna med alla dessa känslor. Kram på er!

saknar stjärnan


 
 Karin Klensmeden, Jennie Börs och Erika Wengelin som har fotat bilderna.

i dont wanna be the one to see you go

Har precis köttat mig igenom två kapitel i Regeringsformen - en kommentar. Måste erkänna att det blivit lite mer intressant än när jag började läsa. Om ni nu någon gång får för er att plugga statsrätt och får denna bok som kurslitteratur: hoppa över inledningen. Its a moodkiller.
 
Träffade nya basgruppen imorse btw, känns så bra!! Var klara på två timmar ungefär, vet inte om uppgiften var lättare eller om arbetet i tidigare gruppen var sjukt ineffektivt men så här snabbt har det aldrig gått haha.
 
Äej, nu ska jag faktiskt tacka för mig. Tack.

pluggar på hej och hå

Hallå där! Sitter just nu i universitetets bibliotek och filar lite på mitt tal som jag ska hålla (inför en endaste liten person!!) nästa vecka. Jag lovar det känns värre än om jag faktiskt skulle ha pratat inför en större grupp människor. Har varit på två föreläsnigar nu på förmiddagen och klockan tre ungefär ska jag ha seminarie i civilrätt. Många bollar som rullar just nu men det känns ändå som att jag har greppat det mesta, utom all kurslitteratur. Men ser ingen anledning till att ha panik över det såhär tidigt (fattar inte själv att jag precis skrev så haha). Hoppas på att denna vecka rullar på lika smidigt som föregående veckor har. #måndagarärlitejobbigafördetärsåförbannatlångttillhelgen
 
Vi kanske hörs lite senare - nu ska jag gå och värma mig lite soppa så jag står mig tills ikväll. Slutar fem idag. Yääää.

älskar mina nya byxor, min nya tröja, och min nya jacka

 
Blev en instagram-bild, orkar inte lägga över från mobilen till datorn. Men är supernöjd med helgens shoppingtur, fick med mig det jag har på bilden + en massa annat härligt hem. Jackan var ett riktigt kap - höstjacka modell varmare för 300kr, ord. pris 800 kr. Wiewie!