ajm håwm naw, djöst såw jo nåw

Happ, så var snart husefriden snart förstörd. Mamma, pappa och Ida kommer hem om några timmar. De tog en vända förbi ullared idag så hoppas verkligen de köpt något åt mig! Annars j*vlar. Skämt åsido (eller?) så ska det bli skönt att ha hem dem samtidigt som jag gärna vill fortsätta bo själv. Lite mycket blandade känslor. Jag kom iaf hem på eftermiddagen någon gång idag och får höra att det varit får på vår gård?! Wtf, nu stod dom i hagen iaf. Det vore ju normalt om det inte vore för att de aldrig stått får där förut. Haha jaja, vi har väl nya grannar antar jag. Ulliga grannar. Ska investigera lite mer, och ta reda på om mongohästen åker tillbaks imorgon eller om jag kan rida lite till. Han är trots allt ganska söt! Blir då att rida Zabina imorgon i alla fall, och förhoppningsvis resten av veckan. Hon har börjat bli gråhårig :(:(:( Tanten... Gud vad jag babblar på om en miljard grejer i samma inlägg. Måste köpa en ny kamera. Och kanske en dator. Men främst en kamera. Kompakt eller system? Blir nog kompakt. Jag tar aldrig kort så. Men måste liva upp bloggah lite! Och så skulle jag behöva en dator. Kan inte lägga in bilder på familjedatorn, det gårintenå. Nu slutar jag innan jag tråkar ut någon till döds. adiós amigaos!

hey baby guess we both now, i'll follow you wherever you go

Ciao! Imorgon åker jag till faster och målar lite osv, blir där tills på söndag. Så inga hästar på fyra dagar. Helt ärligt så tycker jag att det ska bli rätt skönt. Fast det är för att jag blev helt skogstokig på Prinsen idag. EFTERBLIVNA HÄST. Igår gick det skitbra, han var nästan inte alls spänd när vi red ut. Så tänkte rida samma vända idag med men nej nu ska han bete sig som en fjolla och vägra gå fram. Var tvungen att hoppa av och bokstavligen dra fram honom för inte skulle han gå eller. Till slut gav jag upp och red hem. Träffade emma på vägen så stannade och prata en stund. Hade tänkt fortsätta rida sen men vi galopperade några varv i hagen bara sen sket jag i det. Ingen idé att försöka när man är sur. Zabina gick det bättre med men vi var ganska trötta båda två. Ska rida henne lite mer nästa vecka men Prinsen åker tillbaka till ridskolan i hamre. Där kan han ju gå i sitt älskade ridhus och aldrig se nåt nytt om det är det han nu vill! Argfdnjhggyuguyk. Nä nu ska vi inte vara bittra. Jag är trött så nu tänker jag avsluta inlägget, hörs om några dagar. Adiós!

måste bara skriva att jag hatar uppföljare. dirty dancing är en av mina favoritfilmer men 2:an är så sjukt dålig! och ändå tittade jag nyss på hela haha. men det vara bara för att kolla om den fortfarande sög. och det gjorde den! :)

if you love me, why am i dyin'

Imorse ställde jag klockan så att inte halva dagen skulle sovas bort. Och så mycket jag har fått gjort! På förmiddagen red jag min prinsessa & prinsen. Zabina skrittade jag mest, travade några varv bara. Hon har ju precis vaknat från semestervilan ;) I början slingrade hon sig bara men mot slutet kändes hon fin, med de kraven jag hade idag. Vilket var lång och låg form och att hon skulle svara framåt. Satan vad jag har saknat henne!

Sen åkte jag hem och red pollen här utanför, Prinsen. Skrittade bort till skogen och där galopperade/travade vi. Det är ingen idé att försöka trava på vägen, han är för fjollig. Han betedde sig mycket bättre idag iaf, stolt över lillkillen! Dock var en motorcykel tvungen att stanna för att vi skulle kunna gå förbi men aja, man kan inte lära sig allt på en vecka. Nog är han lättare att rida ensam i den här miljön idag än han var i torsdags iaf så det går framåt. Ska rida båda två imorgon också sen åker jag till faster och jobbar lite på torsdag!

Nu orkar jag inte fortsätta skriva mer för resten av dagen var inte lika intressant. Jag klippte gräs, det är svinroligt. Och åkgräsklippare väger ett ton ifall ni undrar. See ya later!

hästigt

Idag blev jag och Prinsen jävligt osams. Satan vad trött man kan bli på den hästen, beter sig som jag vet inte vad. Det går bra att rida i skogen och i gräshagen men på grusvägar och, gud förbjude, asfalt är han helt knäpp. Vill inte gå fram och allt är läskigt, sen går han och tränger upp mot dikeskanten. Och rätt som det är vänder han och ska hem. Och gnäggar gör han, det är ju så hemskt att gå själv. När han beter sig sådär är han döv för skänkeln, spöt, rösten, you name it. Förstå vad irriterad man blir när en häst totalt nonchalerar en. Så idag red vi ut i en kvart och gräshagen en kvart sen var mitt tålamod slut, reservtanken också. Men igår gick det jättebra, när vi red i skogen iaf. Lilla fjollhästen :( 

Har "gymmat" med Elinoris idag. Gjorde typ ingenting utan satt och pratade (elinor var lite mer aktiv än mig och pratade medan hon tränade) och sedan sket vi i det helt och köpte glass istället. Haha låter som om vi är värsta tjockisarna när man säger det sådär men det är sommarlov nu och mina muskler har faktiskt sommarlov dom med! Utom rumpmusklerna, har träningsvärk vareviga dag sen jag började rida Prinsen. Och idag har jag ont i låren också, sprang 2 km iförrgår. HAHA, min kondition har också sommarlov.

Imorgon ska jag rida världens bästa häst Zabina! Har saknat det halvblodet grymt mycket, men snacka om smal hon kommer kännas. Är van vid nordisar nu (och nej, jag gillar egentligen inte kallblod. det har bara blivit så nu i sommar) och de är inte direkta smäckra och smidiga. Men lär nog rida nordis imorgon också, och gå ut med hunden och laga mat och ev. handla också, rensa ogräs, plocka vinbär, förbereda packning osvosv. Jobbigt att bo själv, delvis. Mest bara skönt, lite jobbigt bara. Nu ska jag fortsätta dregla över Alexander Skarsgård, iltrueblood. Hare!

told you i was trouble with my bad behaviour

Är det bara jag som tycker dessa killar är skitsöta? Helt störda verkar de vara också. Och låten är inte så dum, fast jag tyckte mer om Lipstick. Coola grabbar!

för jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

Har varit ute och ridit i spöregn idag, tio minuter efter att jag ridit iväg öste det ner, jippie. Och Prinsen var helt knäpp. Han kan vara hur fin som helst när vi rider i hagen men när man rider iväg blir han spänd och allt är jätteläskigt och ibland tvärvänder han och ska hem. Lite mycket nerver i den där killen! Vi håller oss nog här i närheten på våra uteritter, jag vill inte flyga av tack.

Idag gick jag upp halv åtta och plockade jordgubbar åt mor min (och mig själv). Var dock ganska tomt i landet så jag hade inte behövt gå upp så tidigt... Men då slösade jag inte bort hela dagen iaf! Sen har jag rensat jordgubbar, lagat mat, gått på två hundpromenader (jag sprang lite på den ena, säkert hela två kilometer. Dog nästan, min kondition är på botten), sen red jag som sagt, dammsugit huset har jag gjort, kollat på Gladiator och säkert massa mer. Ganska vanlig dag men jag tycker faktiskt om vanliga dagar. Inget drama, inte tråkigheter, inga roligheter. Bara vara helt enkelt.

Och nu måste jag skaffa mig en ny digitalkamera. Kan inte ha en bildlös blogg? Haha min statistik är skrattretande just nu, har varit borta två veckor och det är ensiffrigt som gäller. Tur att jag skiter i det, annars hade jag varit ledsen. Sen kan jag inte bestämma om jag ska köpa en dator eller inte. Vill egentligen ha en men det är mycket pengar och jag tjänade ju inte lika mycket som det var tänkt den här sommaren. Måste tugga lite på det. Och ridbyxor måste jag ha! Och en ny väst. Sen vill jag har tävlingskläder också. Skulle behöva nya jeans. Jag har inga problem när det kommer till att vilja ha saker ;) Synd att jag är så dålig på att fatta beslut bara. Vad borde jag prioritera? Hm... 



Känner verkligen för att börja sminka mig igen, har inte gjort det på hela sommaren men det är så. I solen ska man inte ha smink. Nästan så man längtar till vintern så man får göra nya tokiga, roliga, snygga, fina sminkningar!

my thoughts are spinning like a merry-go-round

Idag har jag handlat åt mig själv på Hemköp. Något vuxen jag kände mig! Känns ganska bra att ta ansvar igen, var ett tag sen sist skulle jag vilja påstå. Nej, nu ska jag inte bli argbigga här inte.

Red Prinsen idag och där finns det väldigt mycket att jobba på så nöter nog på några dagar framöver. Om jag har tid (hehe, för mitt schema är verkligen fullspäckat, jag bor själv och har nästan inget inplanerat) det vill säga. Jag behöver verkligen det här, massor med tid för mig själv och ingen annan. Nu ska jag sova, kan jag säga i alla fall. Godnatt.

things doesn't always turn out the way we want them to

Tänkte bara meddela för världen att jag är tillbaka i Hedemora. Kan lugnt säga att den här sommaren inte blivit som jag tänkt mig men jag tänker inte blicka tillbaka och gå in på detaljer. Jag är hemma två veckor tidigare än tänkt, that's all you need to know!

Nu ser jag mot framtiden och försöker planera mina kommade veckor. Vill inte bo hemma hela tiden men ska fixa lite hemma så jag tjänar lite mer pengar nu när jobbet blev som det blev. Åker kanske upp till faster och hjälper dem lite, blev erbjuden jobb där. Sen ska jag sätta igång Prinsen också och kanske bo i Säter ett tag hos morbror med familj eller mormor och morfar. Eller så åker jag till min familj som är i Skåne just nu. Vill gymma också, får inte tappa fysiken! Sen har jag en hund att ta ansvar för och hand om. Jisses, om det är något jag har lärt mig av de här veckorna är det hur dålig jag är på att fatta beslut (och kanske hur bra det känns att konfrontera någon). 

Nu ska jag ta och duscha och sen blir det sängen, har fortfarande fel dygnsrytm. Gonattt!

hjärtat

Satt precis och kollade på bilder från km i dressyr förra året. Helt sinnessjukt vad mycket vi har utvecklats sen dess! Kan fortfarande inte fatta att vi vann i år, trodde aldrig att jag skulle bli dressyrryttare. Man blir lite småflinig när man kollar på bilderna: taktar med huvudet i vädret efter fria skritten, dyker i galoppen, alldeles för långa tyglar, blicken ska vi inte prata om, osv. Kan hitta en miljon fel tror jag, men jag var verkligen jättenervös och hade inte lärt mig rida henne i form, vi var inte riktigt redo. Så här får ni ett yttepyttelitet smakprov på hur jag&Zabina såg ut för ett år sedan:



Nöjd häst vill inte gå på tygeln ;)



Blicken...

Och nu är datorn så seg att jag inte orkar ladda upp fler. Men det finns några söta bilder från galoppen och mellanskritten också, trust me. Måste nämna också, fattar ni hur mycket jag saknar min bästa tjej eller?! Nothing compares 2 her, fan vad jag älskar den hästen ♥