cook you meat 'til it's done, cause you only live once

Segtorsdag, snart är underbara helgen här iaf! Imorgon upphör min köpfria månad också, ska nog fira med en godispåse, eller kanske en toast. Blir sedan hund och barnvakt hela långa helgen.. Får i alla fall umgås med mitt hjärta, och plaska runt på aqua nova.
 
 
Insåg precis att jag hade nio månaders dag med Fredrik igår. Kanske därför jag var på så dåligt humör när jag inte fick träffa honom! Mitt undermedvetna ville pussas...

you oughta look out

Tack käraste Lonely Island för denna, gjorde att jag drog lite på smilbanden ikväll i alla fall. Och Adam Levine är nästan värd att lägga ett wild card på, grrrr
 

skridskoåkning

Var och åkte skridskor i ishallen med några ekonomer efter skolan. Trevligt, gjorde ganska ont i fötterna i början men körde vidare ändå i över en timme. Efter hinderbana och idioten är jag så trött att jag är illamående nästan, ovan skridskoåkare.
 
Ska gå och gräva ner mig nu, tack för den här eftermiddagen iaf!
 

babysteps

Börjar bli jäkligt nöjd med vad jag åstadkommer med denna blogg utseendemässigt! Gav mig in i kodmallen och ändrade för första gången idag. Det kan bli jäääääävligt fel när man är där och pillar, gäller att komma ihåg vad man ändrade ifall det blir fel och man måste ändra tillbaka. Flyttade ner kommentarerna osv till under inläggen istället som ni ser, ska ändra utseende på det snart också har jag tänkt! Men som sagt, babysteps.
 
 
Denna bild fick ställa upp som header alldeles för länge haha!

så började det om igen

Hoppade med Z idag, hon var taggadtaggad men det gick helt okej. Sover här hemma hos Fredrik inatt, ska lägga mig och läsa lite och vänta på honom tror jag! Bästa böckerna är snart slut, bara ca 200 sidor kvar.. Ååååh, vad ska jag göra sen då?
 
Kan tala om att det bara är 28 dagar kvar tills studentkryssningen nu!!! Ska bli så himla roligt, finaste pojken fyller ju 20 år då så. Längtar till helgen också för då ska jag till aqua nova och plaska iih!
 
 

saturdaynight

Hade en helt okej kväll igår, lite segt ibland eftersom jag inte drack så värst mycket men var ändå roligt att träffa  kompisar, vissa som man inte ser så ofta längre! Var hemma hos Jessica först och gjorde väl inget särskilt, drack några cider och pratade en massa! Sen gick jag, Anna, Crille och ngra fler till halvan, de andra kom ut senare. Haha Anna var såå nervös och såå full, sötunge. Men nu har hon också debuterat i vuxenvärlden!
 
Är ganska så pigg idag eftersom jag höll mig till salongs igår och pappa hämtade mig före halv två. Får se vad denna dag bjuder på, har ingenting jag måste göra. Skönt som attan!
 

pigg lördagsmorgon

Hej mina vänner! Spenderade gårdagskvällen här hemma hos Fredrik. Myste, pratade och kollade på våra serier: vampire diaries och once upon a time. Nu har han åkt mot Hallsberg för lite hockey, och jag väntar på skjuts hem. Har en analys som jag tänkte skriva klart idag annars bjuder nog kvällen på lite fest. Utan att bryta köpfriheten såklart!
 
 
instagrambild: jennyljohansson

vårt sjuka konsumtionssamhälle

Sitter just nu i skolan och skriver på mitt projektarbete som handlar om konsumtion. Läs igenom de två texterna och jämför dem för dig själv i huvudet. Det är väldigt stor skillnad på behov och behov.
 

Att behöva något för mig. Jag behöver äta regelbundet. Jag behöver sova bra under natten. Jag behöver studera nu, för att senare i livet kunna försörja mig. Jag behöver känna mig omtyckt, respekterad och älskad. Jag behöver stimuleras både kroppsligt och själsligt, utmanas och utvecklas för att må bra.

 

Jag behöver köpa en ny mascara, min har tagit slut. Jag behöver köpa nya kläder när jag har tröttnat på mina gamla. Jag behöver köpa cola och snus för att stilla mina behov. Då och då behöver jag unna mig lite lyx i vardagen, som en godispåse efter skolan. Jag behöver den där dyra mobilen för att kunna hålla kontakt med mina vänner. Och jag behöver definitivt en bra laptop med internet som inte är för segt.


året 2012: del tre av tre

SEPTEMBER

Inledde på GGS i Falun med god dricka, äcklig dricka, kompisar och Maskiiinen! Var lite emo på slutet och frös som tusan, inte så roligt. Men fanns höjdpunkter också så.
 
 
Hade en kukvecka kort därefter. Fredrik åkte till Alanya i drygt en vecka och jag har aldrig någonsin varit med om att sakna någon så mycket. Gjorde en massa saker för att inte tänka men han låg där i bakhuvudet hela tiden. Var verkligen ett väckarklockeögonblick då jag insåg hur mycket jag behövde honom just då.
 
 
Var under den veckan speaker på våra hemmatävlingar ena dagen och deltog själv andra dagen. Tror jag är mer nöjd med speakandet! Bokade även studentkryssningen i den vevan.
 
Min andra halva kom faktiskt hem igen till slut, och då kändes allt genast mycket lättare. Var på lite chillkrök hos en kompis dagen efter han kom hem och sen var vi ensamma hos mig typ hela helgen. Myys!
 
 
Började rida lite smått med Ylva på hennes ponnyer! Vilket har lett till att vi kommit varandra mycket närmare nu än innan så det är jag glad för! :-)
 
OKTOBER

Började med att beställa studentmössan. Iiih, sååja!
 
Rättviksmarknad besöktes enligt standard första helgen i oktober.
 
Var på min första hockeymatch med Ylva som sällskap. Var faktiskt ganska roligt, har blivit några fler sen dess också!
 
 
 
En outfiit!
 
 
Körde på en hemmahalloween eftersom de flesta jag känner var 18 då. Så hade inte någon lust att göra något särskilt!
 
Var även och shoppade en vända och köpte min älskade dunjacka! Hjärta!
 
NOVEMBER

Gjorde riskettan och var på middag hos min morbror som fyllde år.
 
Började få lite ont i ögonen.. Känner av det ibland, kommer förmodligen behöva linser inom en snarare framtid.
 
FYLLDE 18 ÅR!
 Hade på fredagen därefter min 18årsfest som blev både lycka och olycka. Hade otroligt underbara människor som stöttade när andra svek så det är det jag tar vara på! Och håller inget ont mot ngn pga den festen längre bara så ni vet det, var jobbigt just då dock.
 
Helgen därpå såg jag BD del två på bio med min älskling. Ja jag grät. Tog även min första utgång i samma veva med Erika, Fredrik, Linus, Marcus, Henke! Var en rolig kväll även om jag som de flesta gånger slog lite slint en vända.
 
DECEMBER
 
Besökte hedemoras tre krogar nykter under en kväll, fem minuter på varje. Sååå segt haha.
 
Var hem till Andreas och Anna (fredriks bror och hans tjej) och typ festade med hans familj och moster. Haha, rolig kväll, särskilt eftersom jag vann på spelet ;-)
 
Hade en mysig dag på skogen med familjen och fredrik och hämtade gran, grillade tomtar osv <3
 
 
Skaffade min bebis, som jag är rätt nöjd med.
 
Var ut och firade Linnéa när hon fyllt 18, inte den roligaste av kvällar pga flera anledningar. Hade en väldans rolig förfest iaf!
 
 
Hade en myskväll dagen därpå med pojkvän, kompis och syster! I has was hungover.
 
Sen kom då julafton. Firade för första gången även på annat håll än bara med familjen, åkte till fredrik efter att vi varit hos mormor med familjen. Var lite jobbigt mentalt för mig men det kändes bra sen när jag somnade med honom <3
 
 
Juldagen var rolig, kommer inte ihåg något dåligt med den kvällen faktiskt. Var hos Simon och Sanna först och sen blev det athena hahah.
 
 
Annandagen däremot var HELT vedervärdig. Mådde så jävlajävla dåligt, baksmälla och låg dessutom sjuk ngra dagar efteråt också. Så bilresan upp till evertsberg klockan nio på morgonen har jag inget gott att säga om.
 
Nyår sen var inte speciellt kul, skulle fira med folk som drog ut på krogen istället. Assholes! Kom upp lite jobbiga samtalsämnen också udner kvällen. Men pussade fredrik under tolvslaget iaf så det är väl bra, right?
 
Hoppas att 2013 bjuder på fler fester, många möjligheter, kärlek och främst en god hälsa och ett bra humör. Antar att jag lär se till att det händer själv!
 

Ohlala

Sådärja! Nu börjar lite fler bitar falla på plats här på bloggen. Ska framöver fixa menyn på sidan, ändra typsnitt, lite färger kanske osv. Finlir! Endel saker är lite svåra men i det stora hela är det inte så himla svårt när man använder en befintlig mall.
 
Har varit och fått en härlig ansiktsbehandling idag såhär på kvällskvisten. Hon försökte lura mig tillbaka mig på portömning men nejdu den står jag gärna över. Nu ikväll ska jag plugga spanskaglosor inför provet imorgon, känns inte så jobbigt med spanskaprov. Får även sällis i sängen, ohlala.
 
Har avklarat veckans första debatt idag utan att bli så arg iaf. Ja jag är sjukt hetsig att diskutera med, men jag blir så irriterad på människor som inte förstår hur jag tänker eller som tänker helt åt skogen. Grrr.
 
 
Ska kanske festa nyktert på lördag btw, utan le boifriend. Fortfarande köpfri månad och jag har inte så mycket alkoholhaltigt hemma! Så då får man ta det som det är. Vore ju roligt att få lite kompistid faktiskt.

ny header

Okej nu är det som så att jag går en datakurs i skolan där vi ska fördjupa oss i bloggdesigner/kodmallar några månader. Och vi har precis börjat, så räkna med lite kaos här ett tag. Vart en fin header iaf, det andra är för mörkt. Men är så trött på det gamla så ska ändra om en massa här framöver, låter det bra?

ångestkänslor

Har en liten humörsvacka, klump i magen gråt i halsen. Mår skitdåligt bara jag tänker på skolan fast jag egentligen ligger väldigt bra till med allt både tids och betygsmässigt. Antar att det känns lite som sista chansen att verkligen "step up" nu. Och för en sån som mig så tär det lite på psyket!
 
Får även lite mindre allvarliga ångestkänslor av vad jag ska köpa till Fredrik när han fyller 20... Inte är han till nån hjälp heller som inte ens vill ha någonting! Då lär man ju slå på stort för att han ska bli glad, waah.
 
 
Låg en fiin present i bilen när han hämtade mig idag i alla fall! Tredje boken i 50 shades of Grey trilogin, och jag som trodde att jag skulle få avlida tills min köpfria månad var slut :D

året 2012: del två av tre

MAJ

Hade VÄLDIGT mycket att göra i skolan. Fyfan, slutet av tvåan är inget jag tänker göra om. Rätt nöjd med hur chillidill det är nu i jämförelse.
 
 
Hade en ganska jobbig tid på det personliga planet. Och verkligen MITT i all skit åkte vi till Barcelona med klassen. Det första som hände var att mitt i natten när vi var påväg till arlanda kör vi på ett rådjur. Så bilen blev lite paj men gick iaf att köra så vi hann med planet.
 
 
 
Barcelona var en såå fin stad. Var på en massa härliga platser, fick prata spanska på riktigt, åt god och inte god mat, shoppade, köpte min egen alkohol osv.
 
 
Blev inga vilda partynätter för mig, mådde alldeles för dåligt för det. Saknade Fredrik och min familj på grund av en person mer eller mindre. Tänker inte älta gammalt groll men så ledsen, sårad, arg, besviken har jag nog inte varit på hela året som jag var då. Lite synd att det inföll samtidigt som Barca, men som sagt tar jag vara på det positiva. Erika och Elise var verkligen helt underbara när jag behövde någon som mest, så är tacksam för det och för att jag har så fina vänner idag ♥
 
Debuterade 90 cm på lokal nivå några dagar efter att vi kommit hem, och gud vilken runda. Absolut utan tvekan den bästa på hela året, gav oss vår första lokala rosett också! Fina fina Z ♥ Erika var med och stöttade mig hela dagen + såklart alla härliga sätermänniskor. Behövs många för att tygla mina nerver ;-)
 
JUNI

Odågan anlände! Åkte bil i två timmar med en skrikande och skitande hundvalp, ville nästan vända och lämna tillbaks henne på en gång: *ryser*
 
 
Käkade sjuuukt god mat på dalarasten! Omnomnom
 
 
Slutade skolan och hade en rolig kväll hos Jocke! Träffade på en brat och fick dricka moët. Han spenderade sin dyra skumpa på mig och ellipelli som inte heller är singel ;-) aja snällt iaf! Kom in på krogen för första gången också.
 
 
 
Åååh vad hon var liten!
 
 
Var KM i hoppning + dressyr, gick inte sådär jättebra för mig och Zabina. Fick en CR - thats it.
 
Började jobba med mina jordgubbar och firade in ett nykter midsommar först hemma och sedan hos Fredrik.
 
Kan ta P&L här, det sträckte sig ju över juni och JULI. Var bara full en gång, hade dock jävligt roligt den gången så ska väl inte klaga. Fortfarande lite drama, ångestkänslor och bläbläblä. Såg väldigt många grymma artister dock. Favoriterna var Billy Idol, Simple Plan, Svenska björnstammen, Mumford and sons (på ett sätt) och såklart bästa SKRILLEX.
 
 
Började äta godis igen! Tog en filmkväll med Elinor och mös och pratade. Svenne kom och hämtade henne sen och den kommentaren: "det står en farbror på altanen". Hahahaha!
 
Var till Stockholm med mamma och systrarna. Var på vasamuseet, skansen, promenerade i stockholm och shoppade i två dagar. Mys!
 
 
AUGUSTi

Hostade så mycket att jag förmodligen slet sönder ett muskelfäste, hade den sk åttaveckorshostan. Gör fortfarande ont på den där lilla fläcken ibland, uusch.
 
Försökte bli lite nyttig igen efter sommaren haha.
 
 
Var på Rosenström och festade för första gången sen p&l. Jävlar vad jag tog igen det dock. Hade skitroligt hela kvällen, och var full som en svin. Umgicks med en himlans massa människor. Först var jag med Fredrik, Angelica, Simon och ligan men när de gick in i öltältet hängde jag med mina småkompisar! Hemvägen var också ...intressant ;) hehe!
 
Åkte på den jobbigaste sjukdomen jag varit med om. Usch vilka hemska minnen..
 
Ronja var på gränsen mellan liv och död under någon dag, jättejobbigt verkligen. Nu är hon helt återställd om än lite stel och gammal. Hjärtat <3
 
 
Var till fasta paviljongen sent en fredagkväll och busade lite med en massa tjejer. Dock bara jag och elise som vågade gå in *hostfegisar*. Fick sällskap av ngra andra som vallfärdat ända från örebro för att gå in i det gamla mentalsjukhuset.
 

drenched in vanilla twilight

Hej på er! Sitter hemma hos Fredrik i Säter i ett helt tomt hus. Hans föräldrar och Tomas drog till borlänge och Fredrik himself är på match. Har varit vaken sen halv nio ungefär men låg kvar och drog mig ganska så länge. Vid tiotiden gick jag upp och duschade + åt frukost. Har hunnit bädda sängen, röja golvet och dammsuga här också. Sånt där som pojken inte gör själv!
 
Nu ska jag lägga mig och läsa en stund tänkte jag, pappa kör ismaskin idag så när boken är utläst kanske jag traskar ner till ishallen. Ha en bra dag, själv ska jag inte göra så mycket alls!
 
 
Blev så fiint så!

året 2012: del ett av tre

JANUARI
 
Firade in det nya året hos Emma med en massa tjejkompisar, gick ut på tolvslaget och drog med en massa BARN tillbaka till lägenheten. Haha, konstig start!
 
 
Höll i en skötarkurs med Jennie Börs som projekt på ungdomsledarutbildningen!
Satte även upp en massa mål med året, kan såhär i efterhand utvärdera det hela:
 
 
Hade godislöfte halva året, debuterade 90 cm med galans, startade en LB-klass i dressyr, gymmade skitbra ända tills jag träffade Fredrik, sparade även pengar under första halvåret tills jag brände dem på P&L, har atm MVG i alla utom fyra avslutade kurser. Och mitt hemliga nyårslöfte klarade jag också av, först av alla dessutom, men ni får fortfarande inte veta vad det var ;-) ssshhh
 
Gav pappa en hjärtattack vid en övningskörning då jag nästa körde in i ett träd. Okontrollerat. Hehe
 
 
Umgicks mycket med den här damen, var med henne till ridhuset några gånger och red på hennes fyrbenta. Umgicks en del på marken också, hon kan vara väldigt rolig min dubbelgångare ;-)
 
FEBRUARI
 
Åkte till Aqua Nova med Erika och My! Skitroligt haha, vi vart som barn igen. Kommer ihåg att dom var jättegulliga och inte ville åka gröna rutschikanan först ;-) hihi.
 
 
Megaupload lades ner och förstörde mitt liv. Buhu.
 
 
Debuterade 90 cm med Zabina vilket resulterade i en dubbelnolla och femteplacering <3 bästa gullet!
 
 
Drog till Romme Alpin en dag då vi av någon anledning inte hade några lektioner alls! Nice och hur roligt som helst. Jag är inte så bra på att åka slalom men åkte en svart backe iaf ;) emms var också med!
 
 
Kommer hem idag och ser att Ida satt upp postrar i hela huset om att hennes gosedjur är försvunnet. Så söt ibland den där ungen! Behöver jag ens förklara varför det här citatet får vara med! Fyfan vilken söt lillasyster jag har.
 
MARS

Hade en kall början på denna månad i evertsberg hos faster, jonas och Alice! Fick en dansbandstscha i julklapp, nice.
 
 
Firade in Erikas och Elises artonårsdagar med My och en massa annat folk hemma hos Erika! Väldigt bra kväll, även om den blev tidig för oss småttisar hihi.
 
 
Fick hem en efterlängtad papperslapp ;)
 
 
Red på denna stora fux för första gången. Riktigt härlig häst!
 
 
Den 16 mars är nog det absolut viktigaste datumet på det här året. Fick en förfrågan någon dag innan om jag ville komma på fest, en kompis som fyllde 18. Så det blev lite spontant att jag åkte in till Emma på kvällen där festen var! Kom dit fyra randomkillar från Säter som typ inte kände någon och jag fastnade som tusan för den korta killen med mörkt tjockt hår och snygg kropp. Gissa vem det kunde vara tro? ;-)
 
 
Så resten av månaden svävade jag på små puffiga moln, var pirrig i magen HELA tiden verkligen.
 
 
Avslutade Mars månad med en mysig grillkväll i vikmanshyttan med emmorna och helen!
 
APRIL

Träffade Fredrik igen efter tre veckor med gud vet hur mycket smsande. Jättemysig kväll hihi!
 
 
Var på en till artonårsfest, denna gången var det My som fyllde år. Åt go'mat ute hos henne i grådö och drack tills vi fick nog. Batmannade, åkte moppe full med en drink i handen, klappade på hästarna och ja gud vet hahaha. En väldigt speciell kväll på många sätt!
 
 
Min syster (My) gjorde sin första och hittills enda operation och gick på kryckor x antal veckor efter det.
 
Valborg anlände och det firade jag först på en förfest i hedemora med tjejkompisar, sen åkte jag + 4 kompisar till Säter där min blivande pojkvän hade fest. Hade verkligen skitkul hela kvällen. Hade min bästa kompis vid min ena sida, min pojkvän på andra sidan och massor med trevligt folk runt omkring. Har pratat, skrattat, tofflat, pussats, dansat, vunnit på hästar/kort, blivit utkastad på gräsmattan, brytit arm, sett fyrverkerier, haft ett allvarssnack med min kompis bror, käkat mackor, städat, snackat skit i sängen med Helen, träffat nya och nygamla människor, druckit skitgoda groggar. OCH SÅ VIDARE. Som sagt en kunglig kväll, tack alla inblandade!! Bestämde oss för att vi var tillsammans så 30/4-12 är definitivt ytterligare ett viktigt datum <3

topp tre

 

only miss the sun when it starts to snow

Har skrivit mitt klart mitt cv, fixat referenser, skrivit personligt brev. Ja då var det bara att söka jobb helt enkelt! Har ett lite halv på g som jag tänkte luska lite på imorgon. Hoppas på ett heltidsjobb i sommar, i want ca$h.
 
Ska plugga glosor nu och läsa lite innan bejbiie kommer hit ;-) puss!
 
 
Finaste Svartis som inte längre finns med oss ♥

amagad

Har betalat min andra räkning nu! Och det var inte så jävla kul faktiskt. Till min stora besvikelse. Nu tänkte jag från början börja på mitt personliga brev men vettetusan om det finns ork till det. Har varit lite tired idag om man säger så! Sveper nog om till sovkläder och umgås med Christian Grey istället ♥ inte kan det räknas som otrohet om det är en fiktiv karaktär? ;-)

nyttig söndag

Är väldigt trött just nu, började dagen med att städa mitt rum. Dammtorka, dammsuga, bädda rent, tvätta favoritkuddarna och torka golv. Satt upp gardiner också som jag aldrig har annars! Har även kört bil idag igen, tredje gången denna vecka. Ska bara fortsätta vara lika duktig nästa vecka och veckan efter det också!
 
Nu tänker jag lägga mig och läsa en stund tror jag, välförtjänt.
 

pajama men

Det spårar ur efter halva ungefär, fyfan vad vi satt och garvade åt detta igår kväll.. Ren familjen johanssonhumor en fredagkväll.
 

så jävla trött

Har äntligen börja piggna på lite! Trodde nästan att jag skulle somna där vid 7-snåret. Så himlans trötter efter denna långa dag.
 
Har haft både stalltjänst och insläpp och det har inte alls varit som det brukar. Finaste Svartisen försvann till trapalanda igår. ♥ Vilket ledde till inköpet av en ny ponny vid namn Kuba. Som har fått ett varmt välkomnande till Säter. Jagad av Harley tills Pernilla ryckte in och bytte hagar på dom, stackarn. När Kuba hittat en kompis att leka med så fastnade de i varandras täcken vilket kunde ha lett till förjävliga konsekvenser. Där var Pernilla skyddsängel åt den stackars ponnyn igen! På det sket han i krubban också. Detta blir nog bra till slut tror jag!

Ska se om det finns några tvserier som lockar ikväll annars blir det tidig kväll för min del. Kramiz!

i can do what i want to, i play by my own rules

Ska inte låta den pirriga, småoroliga men ändå glada känslan i magen försvinna nu. Är så himlans taggad på allt som kommer hända detta år samtidigt som jag vill krypa in bakom soffan och gömma mig för att det känns så läskigt. Har lite älskade datum att se fram emot iaf!
25 februari: Studentkryssning och jag ska festa så in i helvete med massor av fina människor. På det blir min underbara pojkvän hela jagfårgåpåsystembolagetsjälv år gammal samma dag! Fyfan vad jag kommer vara bakis dagarna efter det.. Ojojoj
 
29 maj: Bal på slottet! Ska bli så roligt att få klä upp sig, ha korkskruvar i håret för andra gången, sminka sig, fixa naglarna och pyssla en massa, äta trerätters, mingla med alla 94or, festa osv. Och få se Fredrik i kostym dessutom!
 
7 juni: Tar jag på mig studentmössan och är jävligt lycklig hela dagen. Tidig uppgång, fix med kompisar, champagnefrukost, kyrkan, middag, få slutbetygen, firas av familjen, festa hela jävla natten. Kommer kännas så himla skönt, tills dagen efter. hej framtidsångest.
 
Har lite andra småroliga saker, ska till uppsala universitet i mars och kolla på vad de har att erbjuda, en aqua nova dag med ida och fredrik, trerätters middag med bästa, ansiktsbehandling osv. Kan jag inte bara förstå vilket bra liv jag lever?!
 

onsdag

Hej på er! Smet lite tidigare från naturkunskapen idag så jag fick komma hem i tid, hade sån huvudvärk. Pappa fixade lite mat när jag kom hem och sen slumrade jag i fåtöljen lite efter maten. Men det viktiga med denna dag var att köra bil! Gick mycket bättre än jag hade trott. Har fortfarande massor som måste till/finslipas innan körkortet kan tas men idag kändes det inte omöjligt att jag står där med körkort innan studenten. Känns lite som efter ett bra ridpass när man varit ute och kört bil haha ;-)
 
Ska om någon timme ta bussen in till stan och sen åka ut till ylva och rida och snacka lite skit, var längesen nu! Mycket som ska tas igen och pratas om kan jag tänka mig haha. Sover själv hemma inatt sen, är ju inte jätteroligt men egentligen ganska behövligt. Måste komma in i skolrytmen och somna på kvällarna någon gång.. Svårt när man hellre kollar på oc eller myser och pratar med världens bästa.
 
 
Ååh kommer ihåg hur kul det var att göra dom här! Jag och Ida som pysslade på Halloween, små marängspöken hihi

gympass och matrix, vet inte vad som var jobbigast

Träningsvärken har tagit kål på mig idag! Fyfan vad det känns i tuttar och rumpa (låter kanske lite konstigt att ha träningsvärk på dom ställena haha). Men då vet man att det gett resultat så. Skolan har rullat i sedvanlig takt idag, och avslutade dagen med ett stallbesök. Nu ska jag vänta på göbbän min, läser nog i min finfina bok tills dess hihi. Puss!

7 januari

Skolan, ett gympass och trimning av Matrix har tagit kål på mig idag. Är. Så. Trött. Gick lite bättre att rida storskäcken idag än det gjorde i fredags faktiskt. Red sluta på medellinjen och tagen bakdel på volt, nu när jag tänker efter var det nog ett galopplöst pass. Jobbigt och väldigt klurigt att hålla koll på alla delar på mig OCH den stora hästen när vi jobbade på volter i trav.
 
Ska krypa ner i sängen med boken en stund och sen tänker jag sova. Hoppas på att det är lite lättare att somna ikväll än det var igår.

50 shades of grey

Ja nu är det här ingen bokblogg men måste tipsa alla tvivlare om snuskboken: 50 shades of grey (50 nyanser av honom). Är lite boknörd så blev nyfiken av de här hypade böckerna, fick första delen i present av Fredrik och började läsa.
 
Kort sagt handlar böckerna om en ung tjej, Ana, som faller för en mångmiljardär vid namn Christian Grey. Han har en hel hög med mörka hemligheter (vet inte riktigt själv då jag precis börjat med andra boken nu) och har en jävligt speciell syn på sex. Han har ett "lekrum", behöver jag säga mer? Ibland blir det lite för mycket för min smak, de håller på som kaniner och kommer tio gånger på tre sidor. Orealistiskt ;-) men det finns en riktigt bra kärlekshistoria där också och boken är minst sagt orginell! Inget för de pryda och känsliga dock då det som sagt blir väldigt mycket sex till och från. Men jag kan rekommendera den, var helt till mig när jag läst ut första boken pga slutet så drog med mig Fredrik till Borlänge för att köpa uppföljaren. Hehe.
 
 
Ska bli spännande att se hur de löser filmatiseringen haha, brukar inte visas porrfilm på bio så ofta!

bilder från juldagen, bögvarning


idag..

Har sovit alldeles för länge och vaknat upp med en fin pojke bredvid mig, legat kvar i sängen tills det var dags att åka till stallet, ridit Zabina i en och en halv timme för Pernilla (jobbigtjobbigtjobbigt), fått skjuts hem och somnat i min säng tills cilla väckte mig med en slick i ansiktet, ätit middag + efterrätt, satt mig här och är nu påväg ner mot duschen så småningom.
 
Ikväll väntas:
 

hästhästhäst

Idag stod klockan på halv åtta, skulle vara i Säter en timme senare så var bara att kliva upp. Red ett dressyrpass på Matrix för Cissi. Jobbade med lite framdelsvändningar och på volt. Svetten rann nästan, ingen lätt häst att trilskas med det där. Vänstergaloppen var det enda som riktigt lossnade, fiin häst! Traven gick lite av och på och skrittarbetet var också helt okej.
 
Pappa skjutsade hem mig sen och Emma hämtade mig. Åkte nånstans (vet inte vad det heter haha) och red ut på två hästar som hon brukar rida ibland. Red en söt ponnyhäst som hette Bonzo. Skrittade och travade en vända och han var snäll men inte så arbetsvillig. Fick en liten pratstund med Emma också och det var trevligt :) en hästig början på denna dag!
 
 
Favoriten! Inte en av dom som motionerades idag dock :-)

brace yourselves

Har skrivit en liten göra-lista för januari månad. Nu när jag ändå inte ska shoppa och supa menar jag.
 
♦ Skriva ett cv och personligt brev
♦ Skicka efter kataloger från olika universitet och högskolor
♦ Söka sommarjobb på minst fem olika ställen
♦ Börja leta efter en balklänning och studentklänning
 
Måste säga att jag kommer vara ypperligt nöjd om jag gör åtminstone hälften av grejerna. Nu börjar allvaret känns det som, the end is near. Tänkte ta tag i en punkt redan nu, gissa vilken?

there is only so much a girl can take

Så var det nytt år och nya möjligheter. Har inte rivstartat detta år och är lite halvbesviken över nyår fortfarande. Men det blir inte alltid så bra som man hoppas. Slapp åtminstone bakfyllan. Jag erkänner att det här året inte börjat med så mycket glada miner men det beyder inte för den delens skull att det inte kommer ändringar så småningom. Men just idag orkar jag verkligen inte dra på smilbanden.
 
 
Tog inga bilder under nyår, denna är från julafton. Har ett helt gäng från juldagen som är lite roliga, kanske kastar upp dom här någon dag.