nyårslistan

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hundra gånger om.

Har du några nyårslöften?
Skaffa ett riktigt sommarjobb, börja plugga till höst, bli mycket gladare.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Det tror jag då inte.

Vilka länder besökte du?
Spanien.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Gråtit, ägnat tid åt människor som inte förtjänar den.

Bästa minnet från 2012?
När jag träffade Fredrik för första gången. Underbar kväll!

Bästa köpet?
Det jag kan komma på är det som ligger bredvid mig, nya mobilen.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mobil, P&L, kläder, alkohol, godis.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min finaste kille förstås. Min <3

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. Hade en väldigt nere period men skillnaden detta år är att det fanns någon speciell person där som höll upp mig.

Favoritprogram på TV?
Masterchef Australien ;-)

Är det något du sakna 2012 som du vill ha år 2013?
En allra bästa vän!

Vad ser du mest framemot med år 2013?
Att flytta hemifrån. Umgås med Fredrik, bli vuxen. Ta studenten! Studentkryssning, bal. Finns massor!


happy new year <3

Sista dagen för året nu då! Sitter hemma hos Fredrik helt ofixad och skithungrig. Ska äta lite finmiddag hemma här innan det bär av till Gustafs tror jag. Haha, får se hur detta nyåret blir! Tar med mig min fina kompis Erika som även kommer hit och fixar håret på mig osv om några timmar. Blir kalas det här :-) bara vi tar oss hem inatt på något vis, hm. Jaja sånt där löser sig alltid.
 
Sverige-Finland matchen är för Fredrik det absolut viktigaste med hela dagen iaf. Så hockeypojken sitter nere bänkad framför tvn nu, sööt. Går nog ner jag med om en stund, gott nytt år på er. Skåla lugnt ikväll!
 

alla för sex drugs and rock'n'roll

Sitter och kollar på musketörer på tv i skrivande stund. Bättre än jag trodde men är väldigt trött och har en pojkvän som sitter bredvid och stör. Imorgon ska det firas in nytt år har jag hört, får se vad sista dagen 2012 bjuder på. Startar min nyktra, konsumtions och godisfria månad sen. Tänk om alla månader var så! Vilket bra liv egentligen. Puss på er så hörs vi imorgon kanske :-)
 
 

i is now back again

Okej så nu är jag tillbaka igen! Fått hem ett nytt modem så efter en och en halv vecka eller nåt sånt utan internet på datorn är allt som vanligt igen.
 
Annandag jul är definitivt den värsta baksmälla jag någonsin varit med om. Mådde så jäkla dåligt när jag klev upp halv nio och skulle åka bil i tre timmar. Kände mig sjuk OCH bakis hela dagen när vi firade jul med släkten. Pappa trodde mig inte, men när jag nu gått utan ork mer eller mindre i två dagar till har jag nog bevisat att det inte bara var en dålig bakisdag. Med andra ord är jag sjuk nu, men på bättringsvägen.
 
Ska förska få min vilja igenom och sätta på nåt bra att kolla på och ta det lugnt. Vi hörs imorgon igen!

god jul ska det väl stå

Hej mina vänner. Vet att jag inte varit så aktiv här men har inget internet hemma för närvaro och det var helt ärligt ganska skönt med en paus. Har firat jul så det räcker och blir över idag och sitter nu ensam på Fredriks rum med en konstig känsla i magen. Var en incident igår och har brytit mot sjutton år långa traditioner idag till något som inte känns helt rätt en dag som denna. Imorgon blir det i alla fall fest här i Säter hos Fredriks bästa kompis och sedan utgång, också det en traditionsbrytare. Jobbigt för en vanemänniska som mig!
 
Hoppas att ni alla fått en bra start på eran julhelg i alla fall! Så får vi se när vi hörs igen.
 

now i know what a fool i've been

Glöggmyser och pluggar på en hälsosam nivå! Myyyysigt


på min wishlist just nu: JLO Summer Glow

Luktar ju så jäkla gott att man vill dö, hade denna för ca två år sedan. And i miss it bad!


woopwoop

Har legat i sängen ända sen jag kom hem. Hade pissont i ryggen (tror det är bättre nu) och var rädd att en liten sjukdom var påväg. Men jag vet inte än, ska försöka ta mig till skolan och skriva årets sista prov imorgon. Så måste plugga lysosomer nu, chao!
 
 
En bild på mina gullungar från i fredags!

boy it's going down tonight, i'm gonna make you mine

Vaknade upp med the baksmälla from hell igår morse och det bland andra saker gjorde att jag/vi valde bort fest igår. Hade såklart varit jätteroligt att få fira Julia men eftersom jag inte skulle dricka hade det bara blivit jobbigt att gå runt som en zombie. Körde hemmakväll med Fredrik, My och Erika istället. Spelade spel och åt popcorn och spårade ur. Fredrik körde hem Erika vid halv tolv och tror ni inte att han fastnar två gånger. Haha inte så super clion, vi fick skotta och putta på så löste det sig till slut.
 
Idag har jag ridit dubbeltimme på Zabina, hurtbulle. Hoppade en serie på medellinjen med fyra hinder och en bom, trångt som satan i ett 20x40 ridhus. Men hon var pigg och glad och kändes fin framåt slutet så det var kul.
 
Nu sitter jag och väntar på mat här hemma och ikväll åker jag nog till mitt hjärta och somnar i hans famn inatt. ♥ haha igår när vi skulle lägga oss kom Cilla in och la sig i min säng. Jag och Fredrik delar på min 90 säng och en 40kg hund på det gjorde att det vart liiiite trångt. Men lilleplutten gick till sin egen säng sen som tur är ;-)
 
 
 
Bra låt, bra cover, sjukt pinsamma artister som ögonknullar varandra haha.

last night

Är så ledsen i hjärtat idag, inte för min egen skull utan för andras. Det är nästan värre! Fanns höga berg och djupa dalar igår kan man säga så vet inte riktigt var kvällen landar.Vill inte skriva en massa om det här, älskar mina tjejer jättemycket kan jag säga iaf!
 
Krogenutvärdering av gårdagen kan jag dra: S2 var stängt, Grappa var totalt värdelöst så avslutade med en timme på Flamingo och där var det ett litet överskott av turkar. Inga höjdarställen, blir lite sugen att testa på Liljan som jag fått höra en massa gott om nästa gång.
 
Snart kommer förhoppningsvis pappa och hämtar mig, ska vila upp mig lite hemma så får vi se hur kvällen blir. Kramar!

räkna med fylleuppdateringar på fb ikväll. om mobilen får följa med dvs

Sitter med nymålade naglar, blött hår och partykläder. Har packat ihop lite saker som ska med till fredrik (ska lämna av dom hos honom innan krogen) och käkat chokladpudding. Väntar nu på risotto och sen ska jag väl sminka mig och fixa håret innan det bär av till Linnéa! Förfestar där med mina mongisar och sen blir det S2 eller Grappa ikväll. Visar sig var man hamnar, ska slå klackarna i taket vilket som ;-) ska bli full utan fredrik för första gången på.... Oj så kom jag visst inte ihåg när det var. Puss, ska ha skitroligt med mina brudar ikväll!
 

the end of an era

Såg precis det nästsista avsnittet av Gossip Girl. Jävligt spännande, nästa tisdag ska jag bänka mig framför datorn och ladda upp med något att tugga på för den spännande upplösningen. Efter sex säsonger - har sett varenda avsnitt, flera av dom ett x antal gånger - så säger serien hejdå. Och man ska äntligen få veta vem Gossip Girl har varit hela den här tiden. Dör så spännande!
 
 
Muuums vilka snyggingar det finns också! Hehe #chairlove

nobody sees, nobody knows

Ibland är det inte så lätt att le utan någon att luta sig emot..

Ser i alla fall fram emot en festfylld natt med finaste Erika och Linnea imorgon!
 

tomten jag vill ha en riktig jul

Var in på banken idag och fixade så min dosa lever, weeey. Nu kan jag betala mina räkningar när de trillar ner hehe! Har även köpt julklappar till hundarna i huset, letade efter något till klassen också MEN hittade inte det jag sökte @ pikaboo.
 
Sen jag kom hem vid halv två har jag gjort en massa nytta. Röjt i köket, motionerat och lekt med vilddjuren, umgåtts med Ida, hjälpt pappa sätta upp ljusslingor, fixat mat åt mig, slagit in paket. En sån här otroligt produktiv dag har det varit! Och efter dagens naturkunskap känns inte provet lika hemskt längre, förstod mycket mer nu.
 
 
Drog till med en printscreen idag. Datumet syns i mitten, klockan syns analogt och längst upp till höger. Var lite tvungen!

kär i S2AN och kär i internet på mobilen

Har skaffat instagram idag, eller om det var igår. Jennyljohansson heter jag där om ni känner för att följa mig, kommer väl in i det så småningom haha.
 
 
Älskar såna här gamla godingar! Kommer ihåg hur rolig den här kvällen var, valborg i åttan. En av dom bättre trots att man inte börjat med alkohol och skit då! Blir lite nostalgisk när man träffar mikkiz i skolan nu, för hon är precis samma roliga tjej som hon alltid har varit ;-) påmindes som fan om högstadiet när hon ville köra gångtävlingar i skolan idag hahaha, kändes som nånting vi likaväl skulle kunna gjort för tre-fyra år sedan.

kupolen och sånt där

Har blitt med Smartphone idag, och blev väl pålurad ett abonnemang å såklart. Så ja, nu är jag precis som er andra små nötter som sitter med näsan i telefonen hela dagarna.
 
Har shoppat hela långa dagen i borlänge med fina erika idag. Julklapparna är så gott som klara nu, lite smått kanske som ska till. Hundarna typ! Blev även en nyårsklänning och lite småsaker som hårspray, deo osv. Fan skulle köpt ett nytt puder! Skit, glömdes bort. Är nöjd trots att kontot minimerats med ett antal tusenlappar. Tur det kommer en köpfri månad snart då.
 
Ska umgås med mitt hjärta nu, kramar på er!

julgranar

Har varit uppe på skogen i fleeera timmar idag med mamma, pappa, ida och fredrik och hämtat hem julgranar. Jävla omständig process men mysigt, grillade korv och skumtomtar sen. Hihi. Min fader fyller år idag också, så grattade honom vid nio imorse och även nu på kvällen.
 
Har lovat Fredrik att vara positiv ikväll för han hatar när jag är ledsen ungefär lika mycket som jag gör. Ont i magen hindrade mig dock från fest med kompisar vilket är lite tråkigt, men då har man något att se fram emot istället för det blir av en annan gång. Imorgon ska jag och Erika åka till Borlänge för massssor med shopping. Och det hoppas vi blir roligt! Ser du Fredrik jag försöker...
 
 
Mina tomtisar, bara tjockisen som bor uppe just nu dock :)

-

Usch, känner att humöret inte är nå vidare idag. Lika trött som vanligt och har dessutom ont i ögonen. Vilket inte blir bättre av datorn kanske. Gjorde ett muntligt prov idag och det gick ju inte jättebra. Skitsvårt att diskutera på ett språk man inte bemästrar!
 
Vill just nu bara gömma mig under täcket och låtsas att jag inte finns. Inga glada tankar här inte nej.
 

driving home for christmas

Den här dagen tog sig en oväntad vändning imorse. Sov i Säter så tog bussen därifrån och kommer in i skolan med rosiga kinder precis när vi börjat. Hinner inte ens till mitt skåp innan pappa ringer och säger att jag måste komma hem. Min farbror har gjort illa sig i ryggen så pappa skulle åka till honom och jag fick ta hand om hundarna och Ida. Så det var bara att prata med lärare och åka hemåt igen. Gick en buss till Säter så åkte tillbaka dit så hämtade pappa upp mig och körde hem mig.
 
Så det blev alltså ingen skola för mig idag, kom viktigare saker i mellan. Ska sätta mig med svenskappgiften jag fick nu tänkte jag. En stencil från artonhundratalet. Eller var det om artonhundratalet? Hehe.
 
 
Lite cool bild tycker jag! Kör på med julbilder i decemberinläggen, är lite passande sådär.

småplanerar

Hejhej! Sitter och planerar min helg litegrann såhär preliminärt. Min tanke är såhär:
 
Fredag: Skola, ledning i stallet och sen dra med mig Fredrik hem så han sover hos mig.
Lördag: Vara lite med Fredrik, fira pappa, ha insläpp och tjura över tråkig kväll.
Söndag: Julklappsshopping med Erika som sällskap! Och lite plugg kanske.
 
Ser mer fram emot nästa helg då det förmodligen blir utgång med nykläckt artonåring! Super hihi.
 
 
Väntar på retarden nu!

fiiin häst!

Gick helt kalasbra att rida idag! Sluta stod på schemat och det var Con Rise som fick pinna på under mig. Han blev så fin, jättehärlig känsla på slutet då han verkligen tog stöd i munnen av sig själv och jobbade på i friskt tempo. Började dock passet lite spänt men det är bara att rida förbi det och inte ägna någon större uppmärksamhet åt hans fasoner så släpper det. Bara fokusera på ridningen så ger det löning! Var lite ledsen när jag var tvungen och lämna över honom till Maria, hade gärna suttit kvar ett tag till ;-)
 
Ska lägga mig och vila ögonen nu känner jag, ajaj de är lite överansträngda.. Tröksynfel

wintertimes

Tandis har borrat i mig nu, jag började grina när de bedövade men ja. I'm alive right? Åker snart till säter och rider lite lektion för cissi, får se till att packa på med ordentligt med kläder i den här kylan! Brrrr...


myselipys och bläbläblä

Hejssvejs! Lyssnar på lite julmusik och är så jäkla nervös inför morgondagen. Så himla ångestframkallande att borra och laga. Vill bara spola fram tiden 13 timmar så det är över. bläbläblä. Ska duscha nu tänkte jag och krypa ner i min rena säng sen, uuunderbart!

Hade förresten en mysig med kall stund på julmarknaden idag där jag stod och sålde lussebullar och sånt för stallet! Tårna tog lite stryk men det får det vara värt :)

1a advent

Godmorgon på er! Klev upp ur sängen för dryga 20 min sen, F ligger fortfarande kvar och myser. Blev en riktigt rolig kväll igår måste jag säga även om den började med lite sura miner. Åt god mat, spelade sällskapsspel (som jag förövrigt vann varenda runda jag var med i) och blev full. Det var väl en ganska bra summering känner jag!
 
Idag väntar två timmars frysande på marknaden. Brr, vill inte ens vet hur kallt det är. Men vad gör man inte!
 
måste berätta att min mamma har jävligt dålig humor, fick en chokladkalender med disenyprinsessor... grrr

do they know it's christmas time at all?

Nu är mitt rum så julfint så! Dammtorkat varenda hylla, dammsugit, satt upp gardiner och julstjärna, vädrat och bytt sängkläder. Har dessutom varit på en snöig promenix med hundarna.
 
Jag måste säga att jag inte riktigt vet vart denna kväll kommer landa! Ska till Borlänge och äta middag hos Fredriks bror och flickvän först och sen vet jag inte om vi åker hem och sover eller festar vidare. Det visar sig vad pojken min har för planer, jag känner mig ganska neutral i frågan. Har planerat lite med mina tjejer att vi ska ta en utgång snart allihopa iallafall! Längesen jag festade loss med bara brudar nu och jag får faktiskt dricka mycket när jag precis fyllt arton sådeså :-)
 
Ska lägga mig ner fem minuter nu sen blir det dusch och fix + få tag på fredrik. Puss!
 

tjejmys och julfix

Hade en bra sjumånadersdag igår! Skoldagen rullade på som skoldagar gör och efter skolan kom Fredrik hit. Vi åt pizza, kollade vampire diaries och myste. Mina tjejkompisar hade frågat om jag ville med ut så vid tiotiden åkte vi in till stan och träffade dom en stund. Eller ja, Fredrik lekte med katterna och jag pratade med flickerna ;-) dock körde vi båda nyktert, följde med ut på hedemoras tre krogar under en halvtimme haha. Inte mycket för världen det inte kan man väl påstå! Var trevligt att få träffa lite kompisar dock :)
 
Idag ska det adventstädas, upp med julstjärnan och damma av alla hyllor. Vi hörs ikväll om mina planer då!
 
 
iiih, christmastime! Och nej det är inte årets gran ;)