kult

Hade bara två lektioner idag, mellan halv två och halv fyra. Ganska chill osvosv. Imorgon har jag inte en enda haha så jag är ledig :D Har ganska mycket plugg att göra ändå men det är lugnt så länge man inte behöver gå till helveteshuset. Ska nog gå och lägga mig i tid idag trots oändlig sovmorgon imorrn, trött som jag är. Om en stund ska jag kolla på ngt samhällsprogrm på tv som vi har "läxa" att göra. Sen lockar nog kudden!

Måste bara berätta hur rädd jag blev idag när jag skulle gå av bussen. Gick förbi någon som satt och sov när jag skulle gå av bussen och så reste den sig plötsligt och följde efter mig! Och jag går av på en helt öde hållplats. Gick så jäkla fort hem att jag svettades ihjäl och vände mig inte om en enda gång haha. Nojjig eller vad...




Dagens look!

pluppsen

Red Helios idag. Gick ganska bra ändå, jag tyckte det gick bättre förra gången och Susanne tyckte tvärt om. Menmen, är lite missnöjd över min insats idag. Något jag verkligen måste träna på är mitt humör, kan bli riktigt irriterad när jag gör helt rätt och ändå funkar det inte. Om man nu ska ta Helios som exempel, han är väldigt stark i högersidan och därför blir det inte alls samma kvalité på högergaloppen som i vänster varv. Då blir jag sur för att han kändes jättefin och lösgjord i första galoppen och när vi bytt varv försvinner den känslan och han tar upp huvudet och spänner sig. Det gäller att acceptera att andra faktorer spelar in som jag inte alltid kan påverka!

Imorgon har jag sovmorgon till halv två men hade funderingar på att åka in och vara med på idrotten, vilket gör att min sovmorgon reduceras till klockan tolv. Buhu ;) Dock vet jag inte riktigt hur jag ska göra, åker ändå och badar på lördag och då är det inte lingonvecka haha... Men vi får se imorgon, ställer då inte någon veckarklocka iaf. Sovgott alla skitungar som ska upp runt sju imorgon, hehe


det har gått flera veckor baby

Hejhopp, är på lite bättre humör nu. Har fått massor gjort idag, allt jag skulle göra utom matteplugg. Men boken följer nog med mig ner i sängen så kanske något fastnar.

Har tränat ordentligt idag också: först en jättelugn promenad (kunde inte gå så fort eftersom my har ont överallt). Sen cyklade jag två mil på en halvtimme, jag svettades som en gris kan jag säga. Spurtade sista två minutrarna för att komma över 20km strecket, snittade på ungefär 58km/h då. Och det är snabbt, särskilt när man redan trampat på ganska hurtigt i 28 minuter före det. När jag hoppat av cykeln bar jag in pellets och tränade mage. Och efter det tog jag mig en välförtjänt dusch!

Nu ska jag motvilligt hoppa ur min björntröja och krypa ner under täcket istället, tomorrow is a new day. Kram!

i'm not sorry

Händelselösa tråkiga jävla söndagar. Orkar inte ens berätta vad jag gjort för det är så ointressant :-) Mensvärk har jag som en tok också så det är nog ingen bra bloggdag idag. Hörs imorgon istället när jag förhoppningsvis är på lite bättre humör!



Dagens humör.

shopping

Blev ett besök i Båålääänge idag. Började med en sväng på Aubiose och nu är jag äntligen av med presentkortet. Har varit en sådan börda ;-) Skulle egentligen köpa nya ridbyxor då det är ganska välbehövligt men lite annat lockade mer. Så kom hem med dessa:


Mörkblå mössa, 249kr.

Skitmysig tröja, denna fast i chokladbrunt, 349kr.

Efter Aubiose åkte vi till Polisen och fixade pass åt mig. Så ska hämta ut det om ca en vecka, känns skönt att fixa det i tid. Sen lockade Kupolen men jag har inte shoppat alls, den ni! Köpte tre tallrikar bara men det fick jag pengar för i julklapp så. Förutom det jag skulle ha blev det inget mer, känner mig stolt.


Vuxenpoäng att köpa in sånt här, detta är iaf så som mina tallrikar ser ut! Dyra som jag vet inte vad men det är en investering för framtiden!

tonight all the monsters gonna dance

Tjenixen! Det här är nog en av de slappaste fredagarna någonsin. Har i princip inte gjort någonting, härligthärligt. Såg klart på engelskafilmen som jag verkligen kan rekommendera, The Help. Haha nästan svårt att hålla sig för gråt ett tag... Hängde med My hem efter skolan och vi käkade innan vi fixade hästarna och åkte till ridhuset. Kändes bra att vara tillbaka på Kendas rygg igen, den där Queen är inte att lita på ;)

Var första gången jag red dressyr på riktigt på henne och det gick ganska bra tycker jag. Hon är lite speciell att rida, särskilt för mig som är van med ridskolehästar. Men till och från jobbade hon på bra och jag jobbade med att hitta knapparna. Har aldrig suttit på en häst som har så lätt för sluta, hon kan verkligen det där med att gå som en ostbåge haha. För att sammanfatta vad jag gjorde: Red skolor, travade lite bommar, red ganska mycket på böjda spår och blev även lite förvänd galopp. Hon kunde till och med gå på en 15m volt i fel galopp! Och hon var faktiskt mycket roligare att "rida" än jag trodde så blev positivt överraskad :D Det mest komiska var iaf när jag skulle rida öppna i galoppen vilket hon tycker är jättejobbigt så hon studsade nästan på stället och bytte galopp så hon sköt mig ur sadeln. 100% sto! Och du vet att det bara är att säga till när du vill ha hjälp My, det är bara roligt :)!

Nu sitter jag med lite kärlek i form av runda ostiga bollar och funderar på morgondagen. Blir nog att följa med till Borlänge iaf: ska fixa pass, bestämma tallrikar och kila in på aubiose. Och inte shoppa mer än så!!!


tell yourself everyday that it's gonna be better than yesterday

Känner att ikväll är en sån kväll jag skulle kunna skriva en hel uppsats om allt som är negativt i mitt liv just nu. Men det tänker jag inte göra. För helt ärligt så skulle ingen riktigt tjäna på det i längden. Istället lyssnar jag på partymusik innan jag ska sova och är tacksam över allt som är bra istället. För let's face it, ska man hårdra det är jag nog bland de lyckligaste i världen. Finns faktiskt värre saker än tonårsdrama, att inte få allt betalt eller att ha sviktande självförtroende.



And don't forget to smile!

there are many things that i would like to say to you

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv

Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Amen tjena. Klev upp tio över sju imorse, gjorde det man alltid gör på morgonen och åkte buss till skolan. Sen var det bara att hoppa in i nästa buss och åka till hamre. Fick rida Prinsen som jag inte ridit sen i somras (hade honom på sitsträning en gång bara). Det gick ganska bra om man bortser från att jag hade en köttig träningsvärk och att den förmodligen kommer vara ännu värre imorgon. Sen spanska - pratade om Barcelonaresan. Åt lunch efter det, skolan erbjöd minestrone och flottmackor. Mums! Sen räknade vi matte, läste om renässansen och kollade på en dokumentär om statistik. Tog bussen hem, lider av samvetskval så mycket tankar blir det. Gick ut med hunden, åt ungspannkaka, kollade klart på en film, spelade facebook spel, har ångest över att jag snart får tidslinjen. Kan inte bli mer detaljerat än så!



Kan avsluta med att säga att denna månad inte har varit spektakulärt suberbt bra. Finns definitivt ljuspunkter men det finns också många nackdelar. Är ganska trött på att vara tonåring och främst på hur min relation med en av mina närmsta vänner vände på en femöring. Fast på ett sätt är jag nöjd över mig själv ändå, jag sa emot när jag inte tyckte att det var ok längre. Men samtidigt vill jag väldigt gärna att det ska bli som förut, jag saknar den här personen, eller åtminstone den hon var tidigare. Dock finns det vissa omständigheter som jag inte riktigt kan släppa. Och varför känns det som att det här hänt förut..........

som en boll kommer jag tillbaks till dig

Någon som kan svara på varför min statistik sköt i luften för två dagar sen (haha den har droppat ner nu men man blir lite fundersam)? Men det är bra tur att jag inte bloggar för läsarnas skull för då hade jag lagt av för längesedan ;-)

Idag har skolan rullat på, min kära vän My har varit ovanligt borta (mentalt) idag. Haha men hennes kommentarer kan göra dagen lite ljusare så det är inget dåligt! Efter skolan var vi till vasahallen och plaskade i poolen, så kul att få vara lite barnslig ibland. Nej men vi rekade inför hennes lektion på tisdag och vi fick allt lite blickar när vi drog fram skumgummileksakerna! Har då my att tacka för denna roliga dag iaf :-D

Nu ska jag slå på en film och krypa ner i sängen. Imorgon står ett dressyrpass på schemat så fort man vaknat mer eller mindre så det gäller att var utvilad. Brukar vara rätt död efter torsdagspassen! Goodnightie everyone.


who's that, who's that, who's that

Känner ingen större blogginspo, jag är bara trött. Så blir ingen dagshistoria today, slänger upp en låt istället!


pluppi

Har varit en ganska vanlig dag. Inte helt på topp men om inte jag och omvärlden tar fel är det nog pmsjenny som har talat! Haha till och med Amanda märkte av det och vi träffades knappt en timme ;-)

Vart lite negativ innan ridpasset också, skulle rida Helios och han brukar vara så ormig och spänd. Men det gick superbt, han var riktigt fin (utom i högergaloppen. Det har jag funderat på, varför är hästar oftast starkare i ena sidan? Är de för att de är felridna eller är det "naturligt"? Tacksam för svar). I vilket fall som helst jobbade vi  med volter, övergångar och skänkelvikningar. Han blev ganska lösgjord och kunde till och med lägga ner honom i formen på slutet, han är ganska högrest i nacken i vanliga fall. Har dock lite svårt i övergångarna då han gärna släpper formen men sista avbrottet till skritt, där satt den!!! Riktigt trevlig ponny när det funkar :-)



Helios till vänster, dock är bilden tagen för några år sen och han var bara bebisen där! Han har utvecklats endel sen dess :-)

dojjzz

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Jadu, mina favoritklackedojor avrättades för ett tag sen. Och mina favorittygskor blev missfärgade och jag fick lämna tillbaks dem. Så tror att den levande favoriten är mina gladiatorsandaler! Eller bootsen...






Bild ett och två är inköpta på Din Sko, andra paret var de jag lämnade tillbaka :-( Par nummer tre gav ena klacken upp på så efter två lagningar åkte de i sopen. Och sista paret är från skohuset, mina sommarfavoriter!

say those words like there's nothing else

Full rulle hela helgen blev det! Kom till stallet vid halv fem igår kanske och pratade lite innan vi fixade ner julpyntet. Sen var det bara att fixa mat och dra igång, var ganska mycket deltagare faktiskt. Roligt! Lekte i ridhuset och härjade, har sovit pissdåligt inatt också. Så när alla bloggar är genomlästa ska jag faktiskt slänga mig i säng!

Idag klev jag upp vid 20 i 9 och packade ihop mina grejer + käkade frukost, sen ville pollarna ut. Fixade stallet och allt som hör till, gick ganska fort. Men man ska ha tur och hamna med bra folk! Morfar kom och hämtade vid halv ett och så fick jag mat, glass och sömn där. Kollade på animerat också, ganska underhållande med pensionärer.

Vid fem var det dags för tävlings och träningsmöte. Först blev det en massa prat om förra året och planering inför detta år. Låter som om det kommer bli ett bra år på klubben om man kan genomföra några av grejerna i alla fall! Blev rekryterad till hoppgruppen också, det blir nog bra det :-) Och nu är jag anmäld till hjärtehoppet, jag och Zabina ska debutera 90cm. Kommer vara nervös som en tok kan jag säga. Diskuterade lite annat också som kan bli riktigt roligt om det blir av, beror lite på förutsättningarna. Men håller alla tummar! 2012 ska ju bli det bästa året hittills, right?



Min snygga klippa ♥

on the other side of a street i knew, stood a girl that looked like you



Tur att min look-a-like har så bra musiksmak ;-) från mybergdahl.blogspot.com!

i can't believe it

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Nu är det så tragiskt att jag inte varit utanför Nordens gränser, så vet inte riktigt hur jag ska kunna besvara den frågan. Men jag vet inte, kanske Finlandskryssningen hahah?

your insecure, don't know what for

Hej på er goa vänner! Nu är mitt rum julfritt, har inte hunnit fixa det förrän nu. Men det är dammigt som satan så överväger om jag orkar ta tag i det nu eller. Ikväll blir det tacos, film och lekar i stallet, sover även kvar där. Upp med tuppen i morgon bitti för att ha stalltjänst med Jennie. Sen åker jag till mormor och morfar för en lunchpaus och vilar upp mig lite innan det är tävlingsmöte på kvällen som jag tänkt ta mig till :-) Och summan av kardemumman blev att jag inte kommer blogga mer förrän imorgon kväll, men har fixat lite tidsinställda inlägg!



Känner att jag behöver en utekväll med mina finaste snart!

sweet, sugar, candyman

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Kan stolt konstatera att jag inte ätit en enda godis på ungefär 13 månader! Men inte mycket klår en välvald lösgodis påse eller mörkchoklad (+70%). Beror lite på sammanhanget ;)


något att bita i

Sugen på att vinna en miljon amerikanska dollar? Det enda du behöver göra är att lösa ett mattetal, jag skojar inte. Satt och kollade på På Spåret nyss och de började prata om olösliga matematiska problem. Hade inte hört talas om dem men i alla fall kallas de millenieproblemen och det finns totalt sju stycken, varav ett redan är löst. Eller rättare sagt bevisat vilket hela grejen med de här talen, det är ingen som klarat av att bevisa matematiskt att dem stämmer. Så om ni känner er kaxiga kan ni ju gå in och ta en titt, busenkelt jag lovar... :-)

http://sv.wikipedia.org/wiki/Millennieproblemen

when you move me everything is groovy

Körde inte slut på mig helt på gymmet, blev magträning och kondition. Tyckte det räckte eftersom jag är under igångsättning skulle man kunna säga. Men jag har saknat tränandet, blev riktigt peppad idag. Särskilt på crosstrainern, köttade satan. Ska bränna bort de yttepyttiga extrakilona som julen fört med sig men annars är inte målet viktnedgång. Jag är rätt nöjd som jag är!

Ikväll blir det lite fredagsmys med god mat och inga gråtfilmer. Ha en fin kväll, ta hand om er!


äntligen heeelg

Amen tjena, har spelat Bubble Witch Saga på facebook hela lektionen men nu fick jag inte spela mer... Buhu. Är helt jävla klar med historian, så underbart!!!! Aja, ska vänta på emma en stund sen ska jag gymma för första gången på en månad. Skönt men ändå jobbigt. Och ikväll händer det inte så mycket och sen blir det stallet resten av helgen. Hare bra!

bangarang

Tänkte faktiskt ta mig till gymmet imorgon, hoppsansa! Inte tränat på en månad så nu är det dags att börja jobba inför beachen igen (jag driver ifall ni inte uppfattade ironin). Har sovmorgon också men den tänker jag inte uttnyttja till 100% för jag ska upp och kolla på vampyrer. Vilken skräll! Men nu hörrni ni ska jag dra mig tillbaka och läsa lite innan jag stänger av för natten. Sov gott!



Hörde den nyss och jag är redan kär, skrillex ♥

call 911 now

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Jag vill bli framgångsrik och vara ekonomiskt oberoende, alltså kunna göra mer eller mindre vad jag vill utan begränsningar. Detta gäller också själva yrket, vill nog inte ha ett 7-4 jobb.





Kan ju låta er gissa lite utifrån bilderna vad det är jag tänkt mig :)

fina pollisar

Har ridit två ridpass idag, roligtroligt! Imorse på ind. valet fick jag rida Peper. Tränade på övergångar och tempoväxlingar på volt hela lektionen. Jag fick jobba och är riktigt nöjd med min insats idag. Och han blev jättefin, klockrena fattningar/avbrott mellan skritt och galopp på slutet. Kunde sitta ner också i traven då jag fick ihop honom mer än tidigare, han rör sig så mycket. En riktigt bra start på dagen med andra ord!

Efter skolan följde jag med snyggmy hem. Vi åt och fixade i ordning hästarna innan vi lastade in dem och åkte till ridhuset i Hedenslund. När jag tänker efter har jag nog varit där förut fast för mycket längesen och då red jag inte. Men det känns lite bekant haha. I alla fall, eftersom My ska iväg och hoppa med Kenda hela helgen ville hon rida henne själv så då fick jag rida hennes unghäst, Queen. När vi skrittade kändes hon ändå ganska avspänd men så fort My började trava så blev det lite mycket för Queen och hon skuttade och reste sig och höll på. Så tog belsutet att sätta på hjälptygel innan jag flög av och så fick My galoppera av henne lite. Sen hoppade jag upp igen och då gick det bättre, hon är en väldigt fin häst när hon inte busar ;) Red inte så länge men gjorde lite skänkelvikningar och skolor samt tempoväxlingar. Blev lite obalanserat och hon var inte så fram för skänkeln alla gånger men eftersom det var första gången jag red henne är jag nöjd! Jäklar vad långt inlägg detta blev men ja, kul om ni orkade läsa ända hit!



Har ingen bild på ovanstående hästar men slänger in en på Zabina så att inte inlägget ser så tomt ut!

Utlovade en outfit bild, here you go!




Mina naglar, pillade dock bort det idag (tråkiga lektioner).



Facelook, hade lite bråttom imorse när jag skulle till bussen så detta blev första och enda bilden.



Tröja från New Yorker och chinos från h&m eller nåt? Kommer inte ihåg!

we drink and we fight and we love just because we are young

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?


akita

När vi satt och käkade pizza framför tvn idag kunde vi inte bestämma vad vi skulle kolla på. Så vi slog på en film vi hade inspelad och det är nog det bästa och värsta jag gjort, kan inte riktigt bestämma mig. Den var bra men på ett hemskt sätt. Jag skojar inte när jag säger att jag grinade oavbrutet i en halvtimme. Och inte på det gulliga snyfttorkarentårsättet utan jag menar röda ögon, sminket rinner och snoret samlas i huvuvdet. Tror aldrig att jag gråtit så mycket till en film, så om ni har tårar på lager kan jag rekommendera denna film. Särskilt om du är hundmänniska! Och trailern gör den inte rättvisa för fem öre, tycker inte alls att den fångade känslan i filmen.



Och just det, här kommer det värsta: den är baserad på en sann händelse.

fina fisken

Dagen har rullat på i sin takt, har inte gjort annat än plugga geografi/ekonomi och skriva historia känns det som. Stallet hanns med iaf och det gick fort så åkte med tidiga bussen hem. Mycket mer än så har inte hänt, Gossip Girl ha börjat sändas i stormakten igen så nu kan jag roa mig med att slaviskt följa tre tvserier. Förlåt, menade fyra. Aja ska försöka komma i säng före tio idag ifall ni undrar. Nattinatti

apgrymma

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?




i skolan

Har haft håltimme sen klockan tio och nästa lektion börjar inte förrän halv två. Konsekvensen som blev av att jag hoppade av idrotten men det är överkomligt, kan ju göra nånting vettigt med tiden. Har pluggat nästan hela håltimmen och ska skriva lite på historian nu, förhoppningsvis blir jag klar med brödtexten iaf. Efter skolan blir det stallet en sväng, som vanligt. aja, hare bra!

humtidum

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Är idiottrött så tar lite självklarheter: bäddar sängen, sitter vid datorn, ler, försöker vara positiv, lägger fram kläder till dagen därpå. Och givetvis finns det undantag som bekräftar reglerna!

hästarhästar å dessa hästar

Hejsvejs kära läsare! Idag har jag varit galet trött, vilket är förståeligt. Men hästprovet var inte alls så klurigt som jag trott att det skulle vara så nog fixar jag ett VG iaf! Hade hoppning idag, en kontrollbana och jag red min skruttlisa. Gick inte så bra, jag var irriterad mest hela tiden och då blev det kaoz. Hade en sån dag då jag ville göra något roligt och få flyt och bra känsla, inte sitta och nöta på plutthinder och korta ihop och rida svårare övningar där avståndet blir dåligt osv. Jag vet att det är viktigt att få med det också men jag hade inte orken och tålamodet för såna övningar idag. Men jag släpper det nu och går vidare.

Körde hem från stallet, riksvägsdebut blidde det! Kom nog upp i 100 och jag hade panik hela tiden men det gick det med. Har hunnit med att kika på första avsnittet av TSC efter uppehållet nu också. Lite töntig serie är det men så länge det finns snygga badboys så ska man inte klaga ;-) nu lockar kudden, xoxo



Inte Zabina bevisligen men satt och kollade bilder och hittade en massa på Pal... en av dem bästa ponnyerna jag träffat, vad skulle man inte ge för att få rida honom nu när man kan lite mer?! Plutten ♥ Tänk att jag kan sakna en häst jag knappt kände, hur krossad skulle jag inte bli om Zabina försvann? Hemska tanke.

att det ska vara så vansinnigt svårt att fokusera ibland

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Haha jag har inte mycket kläder att tala om, gröna hotpants och en svart sovtshirt! Kan lägga upp en outfitbild ngn annan dag i veckan istället ;)

ungdomsledarutbildning

Jodå nu är jag hemma igen och jag är trött som en gris. Men inte får jag sova inte för denna kväll lär spenderas med hästboken i högsta hugg. Känner hur lite jag orkar plugga egentligen så sänker kraven till detta prov, har verkligen inte MVG i sikte (orkar inte ens öppna boken än). Fast det har varit en väldigt rolig helg mestadels!

Idag hade vi föreningskunskap/verksamhetsplanering vilket var precis så tråkigt som det låter. Men det var väl enda grejen som inte var kul denna helg. Igår pratade vi trafiksäkerhet, ledarskap (att leda unga) och fick en föreläsning i utvecklingspsykologi som var mycket bra. På kvällen kom det två tjejer från distriktets ungdomssektion och höll i lite tävlingar/lekar. Och det var skitroligt, särskilt med tanke på att mitt lag/jag vann varenda grej. Vinnarskallen kom verkligen fram ;-) Så nu efter två dagars extra skola blir det åter till vanliga skolan och prov i hästkunskap imorgon. Kan sammanfatta med att säga att jag haft en jobbig, rolig, lärorik, toppenhelg!


huhu

Hade en mysig tjejkväll med idisen, vi gjorde kycklingsoppa och käkade ostbollar + dippade grönsaker. På det kollade vi på Ice Age 3 och en bit av Charlies änglar. Nu sussar hon så sött!

Blir som sagt ULK för hela slanten denna helg, Jennie kommer och hämtar (eller ja, tekniskt sett någon av hennes föräldrar) vid strax efter åtta imorgon. Så nu blir det sova och ladda batterierna för en lång men förhoppningsvis rolig dag imorgon. Ha en bra helg så hörs vi på söndag, jag kommer ha pluggpanik då iaf!



slänger in en bild på hjärtis så det inte blir så tomt!

gullisar

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Jag har inte en bild på alla mina vänner :( Men jag umgås allra mest med mina fina i klassen, och vi är ett rätt stort gäng!






Och nu har jag inte tid att leta mera. Men kort och gott, ni vet vilka ni är!

pluggär

Och det går så segt, har inte ens läst igenom hela arbetet än. Men jag har småstädat lite, ätit mellis och packat inför helgen så jag har inte latat mig. Inta har jag kollat på TVD heller men det sparar jag tills Ida gått och lagt sig. Vi ska ha tjejkväll eftersom alla andra åker iväg åt olika håll. Så det blir matlagning, ostbollar och film! Hörs senare ikväll, blir inget bloggande i helgen men det får ni stå ut med.




Jag och gulle på semester för ett och ett halvt år sen! Där ser ni hur galet snea mina tänder var också. Nu är dom kalasfina! Och jag hade skitfula ögonbryn där också... Men jaja, inte klaga på allt nu.

listan

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?



Kan inte svara på exakt när den är tagen men det är iaf inte igår ;) vill ni se ännu äldre bild är det bara att bläddra tillbaka några inlägg!

cedynia

En ljuspunkt denna dag var iaf ridpasset som inledde min morgon. Och bilturen till stallet som gick strålande! Iaf red jag unghästen Cedynia och vi hade markarbete/hoppning. Är väldigt nöjd med passet, hon är tokstel i vänstersidan och alldeles för böjbar i högersidan så det blir lite varierande känsla beroende på vilket varv man jobbar i. Men vi kämpade på och fick riktigt bra känsla i skritten och traven men galoppen blir lite tokigare haha. Men hon är inte så stark än så jag är nöjd med det. Jättebra träning att rida henne för mig som har lite instabil hand då arbetet med henne verkligen kräver en stabil hand. Ska köra in till stan och hämta syrran nu, hörs senare om jag inte kokar fortfarande!

skolskitblää

Vet inte riktigt om jag är utbränd eller lat, tror det är lite av båda faktiskt. Var så skönt att släppa all prestationsångest på lovet och bara vara, men jag antar att jag inte kan slappna av förrän stundentmössan är på vilket är om ett och ett halvt år. Hemska tanke, jag orkar inte lära mig mer saker just nu, blir trött så fort jag går in i klassrummet. :(:(:(:(:(

Sen är jag på ytterligare lite dåligt humör för att det är kallt ute, min sjal luktar fortfarande bajamjölk på ett mycket dåligt sätt, jag har säkert gått upp hur mycket som helst över jul men jag orkar inte/kan inte träna för att jag är sjuk, my fick mig att vara moralisk och skriva en smiley till en person jag inte pratar med längre men så fick man ett grinigt svar, vi har hästprov och internationell ekonomiredovisning nästa vecka, jag ska gå i skolan hela helgen pga kursen som jag inte känner mig så pepp på överhuvudtaget just nu, jag sitter här och kommer på en massa saker som suger istället för att var positiv (och glad, trevlig, motiverad). Och sen är det såklart det andra som inte kan skrivas på bloggen. diediedie


dagens bravader

Följde med myspys hem efter en lång skoldag. Efter att vi fått lite mat i magen gick vi ner till stallet och fixade i ordning hästarna. Skrittade ut på vildingarna som skötte sig bra idag, Kenda var lite spänd men inget ohanterbart ;) Pappa hämtade vid åtta och då fick jag köra hem (utom i stan).

När vi nästan var hemma sa han att jag skulle köra till bygdegården, som ligger precis vid vårt hus. Det finns iaf en stor parkering där med en rondell och en enorm tall. HAN sa att jag skulle gasa på och köra runt. Det gick bra först men sen fick jag sladd och rätt som det var så stog den där jävla tallen framför bilen och jag körde ganska fort. Så det var bara att slå om ratten och det var inte några stora marginaler som gjorde att bilen klarade sig. Jag skrattade så mycket att jag grinade och pappa sa bara att nu åker vi hem. Hahaha tror jag gav honom en hjärtattack. Men jag ska då köra till hamre imorgon, mer eller mindre. Hoho ruligt ;)

Nu ska jag kolla bloggar och sen lockar kudden. Gonattis



Hittade när jag städade, visst var jag gullig på den tiden? :D

brrrrr

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?



Ice Hotel, Kiruna. Skitmysigt vare

haha den var lätt, har bara varit 2012 i tio dagar..

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?



...och bilden är tagen för elva dagar sen!

boven i chipsdramat

Vet inte om jag skrev det här på bloggen men jag skrev då på facebook att jag skar mig på ett chips för ett tag sen. Hur sjukt är inte det på en skala?! Började blöda och allt. Kändes verkligen som ett tecken från gud att jag ska äta mindre onyttigheter, buhu :(



Här har ni i alla fall boven i chipsdramat! Och passade på att visa upp mina nymålade naglar samtidigt, är väldigt förtjust i färgen!

mary boleyn

Måste skriva om boken jag läste ut igår! Har hållt på med den hur länge som helst eftersom början var så seg och jag aldrig hade riktigt tid och läsa. Men när jag väl kom in i handlingen var den skitbra och det var riktigt roligt för jag som läst hur mycket som helst i perioder kan numera hålla på med samma bok i flera månader. Så nu ska jag försöka skärpa mig på den fronten för läsningen ger så mycket!



Kan tipsa om den här för de som tyckte det var bättre förr haha, eftersom den utspelar sig på 1500-talet. Jag tyckte mycket om den iaf och den är även filmatiserad så det ska jag kika på när jag får tid över någon gång.

hey you, i know what you wanna do, i wanna be the person that you do it to

Sitter och hostar som en tok, ajdå! Har tagit mig igenom den superchilliga dagen utan problem annars. Gjorde en riktigt god gärning idag också (eller rättare sagt jag och Jennie beslutade oss för det och så talade jag om det idag). Nämligen så skänkte vi pengarna vi tjänade in på skötarkursen till us's! Och det var ett gäng hundralappar som hade gått till onödigt skit om jag hade behållit dem själv :-) Så nu känner jag mig ännu bättre, idrottsavhoppet skapar fortfarande glädje också hehe.

Måste bara berätta att dalatrafik har gjort mig sur idag, imorse fick jag vänta en halvtimme på bussen i minusgrader och nu på kvällen fick jag springa som en idiot för att inte missa bussen. Dubbelmoral?!

Nu ska jag nog plugga lite hästkunskap, bokstavligt talat tvinga mig till att göra det så jag inte sitter där dagen innan med panik (vilket jag kommer göra ändå). Gonatt i förskott hoho



Böckerna jag köpte för presentkortet jag fick i julklapp på adlibris! TVD 1-4 + en ungdomsroman som blivit ganska omtalad 2011.

back to school

Blev inte mycket bloggande igår, ajabaja. Red Zabina på kvällen iaf, för Sofie eftersom Susanne var sjuk, och det gick bra. Mycket skrittjobb vilket hon tyckte var drygt så hon blev riktigt sur en gång haha. Så är det med ston!

Idag är första skoldagen då och det är inte så hemskt. Hade en lektion direkt på morgonen då vi tittade på rapports nyårskrönika och sen dess har jag inte gjort nånting. Valde att hoppa av idrotten lite spontant idag, onödig kurs som inte ger några meritpoäng eller behörigheter. Dagens bästa beslut kan jag säga! Snart är det dags för historia och efter det är det bara en lektion till. Jaja, vi gillar mjukstarter. Ha en bra dag hörs vi ikväll!

sista lovdagen

Tragiskt men sant. Idag har jag tänkt läsa ut min bok, skriva lite historia, träna matte med ida, torka ur kondensen ur mitt fönster, åka till stallet, rida, sova. Inte riktigt i den ordningen men förhoppningsvis ska jag hinna med allt. Först på listan står iaf Ida som tjatat på mig sen jag vaknade och sen lär jag försöka öppna historidokumentet som inte vill samarbeta med min dator. Ha en bra dag, imorgon börjar helvetet igen

update: ett antal timmar senare och jag har iaf hunnit klart med två punkter och påbörjat två. inte så illa ändå!

challenge accepted

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Då var jag en lycklig liten sjuåring som fortfarande älskade skolan och lekte i sandlådan med täckbyxor och barbie. Så fort jag fick chansen spenderade jag tid med hästarna, min grannes ponnyer då.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Mådde ganska dåligt, kände pressen från alla möjliga håll. Gjorde nästan inget på helgerna och var verkligen ingen partyprisse.

3) FEM SNACKS DU GILLAR:
Biopopcorn, chips, typ alla sorters nötter, salta pinnar, ostbollar.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
broken strings -nelly furtado&james morrison
carry you home - james blunt
dont trust me - 3OH!3
maroon 5 - wake up call
lose my mind - brennan heart & wildstylez (haha tog den med flit)

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Betala av alla lån familjen har.
Spara undan så att jag klarar av morgondagen utan ekonomisk oro.
Skaffa körkort och en flashig bil.
Åka utomlands och bjuda med mina nära och kära.
Skänka en del till behövande och där jag vet var pengarna hamnar (inte till rädda barnen och sånt skit där vdn sitter och tjänar multum varje år. Sånt spyr jag på, det är fan inte välgörenhet när hälften går till löner i i-länder).

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Knäpper med underkäken
Skjuter gärna upp pluggandet till sista sekunden
Säger saker jag ångrar i efterhand
Sitter hemma och gör ingenting av vana istället för att vara med vänner
Planerar hela min dag runt tvserier

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Rida nya hästar
Sova utan krav att gå upp dagen efter
Gymma tills svetten rinner, se och känna reslutat
Festa med bra människor
Umgås med mina girls

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Vida byxor
Sandaler (den dåliga sorten)
En tshirt med Justin Bieber
Allting med färgkombinationen rosa/röd
Piratbyxor

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Mobileo
Laptopen
Räknas böcker?
Guitar Hero
Mitt bankkort haha
har inge mer?

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN :
Har ungefär tio läsare så om du läser det här är du utmanad. Katchiiing

and it goes on and on

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Jag läser samhällsvetenskapliga programmet på Martin Koch gymnasiet, inriktning smahällsvetenskap (går andra året kanske jag också ska skriva). Har massor med cpbra klasskompisar, världens bästa tjejgäng!







hihhihihihi visst är dom supergulliga?

så sant så


everybody say fuck the clubs

Har börjat tycka det är roligt att läsa igen! Har kommit in i boken jag hållt på med i flera månader så när jag bloggat klart ska jag slänga mig på sängen och läsa med lite 3OH!3 i bakgrunden. Har spenderat hela dagen mer eller mindre med Jennie och vi har fixat och trixat så det smäller om det. Men nu ska jag bara se till att intervjua lite imorgon och sen är allt klart inför helgen. Så det löste sig!

Jag fick köra till och från Säter (inte helt, jag får inte köra på riksvägen än och inte i rondeller. Men det andra gjorde jag). Roligt som satan att köra bil. Fick iaf lite respons på min önskan att gööra något förra inlägget så nu skärper vi till oss tjejer! Nytt år, nya möjligheter och sånt skit.  På tal om det måste jag verkligen träna bort lite överskottskilon som julen dragit med sig bara den jävla förkylningen försvinner. Nä nu sätter jag punkt, puss på er


this town aint big enough for bout of us

Känner att jag är lite sugen på utgång snart... Nog för att det var nyår för en vecka sen men nästa helg blir det inget då jag ska vara barnvakt på fredagkväll och resten av helgen spenderas på Fornby folkhögskola, ULK för hela slanten. Buhu, får hitta på lite roligheter längre fram istället. Jag vill vara 18!!!! (10månader, 5dagar)

Nu sitter jag och lyssnar på den grymmaste duon som finns, 3OH!3. Så jäkla klockrent asbra musik, gör mig aldrig besviken. Slänger upp några av de nyare låtarna som jag inte knarkat sönder än (fast jag tycket fortfarande att don't trust me är en av de bästa låtarna jag någonsin hört. Och den har jag lyssnat på i flera år). Love it or leave it!







kör bara kör

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Jag föddes den tolfte november 1994!

i'm only happy when it rains

Har städat igenom alla mina 6 byrålådor nu. Blev en hel papperskasse bara med pappersskräpet, hm. Jag är lite dålig på att slänga saker, staplar dem hellre på hög. Och mer spännande än så blir det nog inte idag då jag inte har några som helst planer för kvällen. Ackack, slår nog på en film eller något så att tiden rinner iväg. Ha en bra lördagskväll mina fina!



gulli bild, jag och ajda värmer varandra

snott av emma - tidsfördriv

Under 2011..
Har du gråtit? alldeles för mycket
Har du skrattat? som en dåre
Har du sovit i tält? jag har nog inte det
Har du sovit under bar himmel? nope
Har du varit på Gröna Lund? tror inte det, fast jag är inte säker
Har du varit på Liseberg? nej
Har du varit på Kneipbyn? vet inte ens vad det är så nej
Har du varit utomlands? tyvärr inte
Har du varit i en annan stad? det är klart
Har du bott hemma? japp
Dina vänner under 2011..
Har en vän dött? nej och det tackar vi gudarna för.
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän? många gånger
Har du sovit över hos en vän? japp
Har du varit kär i en vän? nix
2011 har du:
Har du pussat någon? yes
Har du varit tillsammans med någon? nope
Har du varit kär i någon? lite kanske, är osäker
När har du som mest..
Gråtit under 2011? under och efter helvetesveckorna i äckelrättvik
Skrattat under 2011? när jag har varit med mina finaste tjejer!
Denna månad...
Har du varit kär? nope
Har du kysst någon? det tror jag inte
Har du pussat någon? japp
Har du kramat någon? yes
Har du skrattat? jarå
Har du gråtit? ja idag när jag fick motorstopp hela tiden haha
Har du varit glad? jovars, min nya inställning till livet
Har du varit ledsen? alltså, inte ledsen men jag kan bli orolig när jag tänker på saker jag ångrar och problem som jag vill ska försvinna
När...
Grät du senast? idag, i bilen. ja jag är jävligt känslosam
Skrattade du senast? idag
Duschade du senast? det var nog två dagar sen, dags igen ikväll!
Lyssnade du på musik senast? atm
Hade du kul senast? idag
Vem..
Kramade du senast? min lillasystar ida
Pratade du i telefon med senast? pappa
Fick du sms av senast? telia väckte mig imorse, ajaj
Hade du tråkigt senast? jag vet inte, var ett tag sen eftersom jag hållt igång hela veckan
Tycker du om någon just nu? inte på det sättet jag antar att frågan menar
Jag samlar på? erfarenheter. haha nej det var djupt, jag har iaf en tablettasksamling i en låda någonstans som jag inte kan göra mig av med :D
Gröna eller röda äpplen? mittimellan
Vem ringer du när du är arg/ledsen? brukar inte ringa någon då men sist det hände ringde jag emmsi!
Vilken tid gick du upp idag? 11
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? ja
Har du strumpor på dig nu? ja
Hur svarar du i telefon? ah, hallå eller hej det är jenny!
Vad ska du göra ikväll? ingetalls
Vad ska du göra imorgon? tror inte jag har några planer då heller, ajdå!
Var vill du bo när du blir stor? inte här iaf
Vad vill du bli när du blir stor? framgångsrik och lycklig
Är det okej att gråta? dum fråga, självklart
Vilken årstid tycker du bäst om? sommaren
Skulle du göra om du vann en miljon? spara det mesta, betala alla lån och sånt familjen har och åka på en fet resa med människor jag tycker om
Bär du glasögon eller linser? solbrillor ja
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? inte för fem öre
Har du piercing? nej jag har ju inte det
Har du tatuering? inte det heller men snart så (måste bara välja motiv...)
Vill du gifta dig? brukar inte tänka på det men det tror jag
Vill du ha barn? jag vet inte
Solar du ofta? nope, ytterst sällan
Är du bra på att laga mat? nej :(
Gillar du att dansa? haha ja dansa galet med mina brudar kan jag göra
Hur vig är du? o-vig
Vilken är din favoritglass? lappens! word på den emma
Tror du på ett liv efter döden? jag tror då inte att det bara blir svart. herregud något lär väl hända?
Är du morgon eller kvällsmänniska? helst ingetdera haha
Vilken ögonfärg har du? mest gröna men jag har lite av varje
Vilka hårfärger har du haft? blond, blondare, mörka slingor och mörkt underhår, blond igen
Är du beroende av något? att prata, fika
Senaste låten du hörde? mange bjuder!
Brukar du bädda sängen? jepp
Har du kysst någon under den senaste månaden? december? isåfall jaa
Vad var det senaste du sa? haha det har jag glömt, är helt inne i den här listan
Saknar du någon nu? inte så jag dör men jag saknar min gulligafinaunderbara kompisar
Kärlek:
1. Är du singel nu? - ja
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - haha kan inte direkt yttra mig om förhållanden men kan tänka mig att långa är aningens bättre
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - inte vet jag, kanske det
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? – neje
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - nja, skulle nog kalla det avundsjuk
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - tror jag inte
7. Har du varit på en blind-date? - haha nej
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - inte till en pojke inte
9. Saknar du någon av dina ex? - vilka ex haha.........
10. Somnat gråtande pga kärleken? - har nog inte gråtit över kärleken alls
11. Brukar du tänka på dina ex? – ^
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - haha tror inte det finns någon sån
13. Har du nån bästa vän? - har ingen bff som man hade när man var mindre men den jag står närmast just nu är nog emmsi
14. Är du ofta med dina vänner? – i skolan träffar jag min tjejer, i stallet träffar jag mina vänner där och jag brukade gymma med en vän. annars är det väl mest att man ses när vi ska göra något speciellt på helgerna. men jag och mysan har faktiskt börjat umgås annars också! :)
15. Vad brukar ni hitta på? – ååh, i skolan spelar vi kort och pratar. i stallet gör vi hästgrejer och pratar, på gymmet tränar vi och pratar. på helgerna är det oftast party eller som när vi var här och åt, jag och my rider på hennes busfrön! där blev det detaljerat så ni teg
16. Bästa minnet med nån vän? – jag vet inte riktigt. men det jag tänker på först är ändå sommaren med frida när vi var med varandra dag in och dag ut och lekte med hästar
17. Säg namnen på några riktigt bra vänner? emma, my, pernilla, emma&helen osv!
18. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - jag är väl alltid mig själv hoppas jag
19. Vem vet mest om dig? - min syster, elinor&elise vet också en hel del
Den du sist:
20. Fick en puss av? - är inte helt hundra då det var nyår men jag vet att jag och my pussades på tolvslaget!
21. Låg med dig i samma säng? - mysanpysan bergdahl
22. Delade ett riktigt skratt med? - oj, jag vet inte. dog totalt när my gjorde ett fuldans klipp med mig men jag skrattade nog en del på nyår med och det var efter det
23. Skrev till dig på msn? – haha jag är aldrig inne på msn men när jag kollar mailen är det alltid något gammalt äckel som skriver
24. Du skrev till på msn? – den var klurigare men jag chansar på jennie när hon skickade bilder för x antal månader sen
25. Du gick på stan med? - har inte varit på stan sen nyårsnatten tror jag. så mina brudar
26. Som ringde dig – pappa, har inte den frågan redan varit?!
27. Du ringde? - pernilla kanske, är inte säker
28. Du höll i handen? – vet inte
29. Sagt att den tycker om dig? – inte schysst att hänga ut här heller
Övrigt:
43. Smygit ut ur ditt hus? - haha nej behöver inte göra det
45. Struntat i skolan för att göra något roligare? – skolkat, ja
46. Sovit i en säng med någon av motsatta könet? - ja
Om dig:
47. Hur gammal är du? - 17 snart 18 hehe
48. Hur lång är du? - 168 kanske
49. Vart bor du? - far far away
50. Är du nöjd med ditt rum? – bortsett från att det är alldeles för litet
51. Vilken är din riktiga hårfärg? - blondiiii
52. Vad väger du? – vill ni verkligen veta det så 59kg sist jag kollade, förmodligen lite extra såhär efter jul och allt ;-)
53. Har du någon sjukdom? - dödlig förkylning
54. Är dina föräldrar skilda? - nej
55. Gillar du skolan? - nja det vill jag inte påstå
Bästa:
65. Vännen? emms
66. Kyssen? - haha
67. Datumet? – 24/12
68. Låten? – christina perri -jar of hearts. eller mangemange
69. Filmen? – dirty dancing
70. Sporten? - hästisridning <--- haha pallar inte att du skrev hästridning, vilken annan ridning tänker du på?! ;);););)
Vad:
71. Åt du senast? - tacos
72. Drack du senast? - lemon
73. Har du på fötterna? - strumpor
74. Lyssnar du på just nu? - musik
75. Gillar du mest hos dig själv? – att jag är blond, har lätt att lära mig saker, bra självdisciplin

i learned to live half a life

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Det finns såklart vänner jag saknar, såna man inte träffar så ofta som Paulina Johansson till exempel. Fast mest saknar jag någon att älska, vet att det låter superklyschigt men så är det. Och det är ingen särskild person men.

if i'm going to feel guilty abouts something, i'm going to feel guilty about this

Har kört sönder pepparkakshus med bilen och övningskört lite med pappa på förmiddagen. Roligt var det och jag fick ta en vända runt matsbo, hjälp. Men vi lever! Kollat på TVD har jag också hunnit med sen jag vaknade vid elva, svävar på rosa moln just nu. Om man kan bli kär i en tvserie är det precis vad jag är! Asgrymt avsnitt säger jag bara för att inte förstöra för de som kollar i svensk takt ;-) Nu ska jag kika på The secret circle och sen tror jag att jag kör lite städning, det är nämligen ganska behövligt. Puss på er, ha en bra fredag!

who do you think you are, running round leaving scars?

Blev lite filmmys med popcorn och hela köret så här på kvällen. Kollade på en film som gick på canal+, den hette något med Jones iaf. Den var väldigt annorlunda och bra, handlade om en "familj" som flyttade in i ett rikt område för att få folket som bodde där att konsumera mera. Jag är ganska bra på att förutspå hur filmer kommer sluta och den här var inget undantag men det gör inget. Hatar skräckfilmer för där vet man aldrig hur det går... Filmen får iaf 3,5/5 toasters, fanns ingen snygg ogay kille att dregla över så det drog ner betyget lite. Nu ska jag lägga mig och läsa lite om Boleyn systrarna, gonatt

you're gonna catch a cold from the ice inside your soul



Perfekta depplåten, så fin.

such a perfect denial

Hade vår sista dag på skötarkursen idag. Lite tråkigt, jag har verkligen satt mig in i ledarrollen nu! Vi hade i alla fall tur och ledde en grupp trevliga tjejer och de ville då bli skötare allihop. Så förhoppningsvis får vi in lite nya människor i verksamheten nu, kul! Haha och de flesta var sugna på det lite större och svårare hästarna, känner igen det där någonstans... ;) (jag var precis likadan när jag var mindre, hade tröttnat på ponnier när jag var typ 13). Deltagarna fick utvärda kursen och min och Jennies insats och varenda en skrev att vi var väldigt bra på att förklara. Härligt att höra!

Käkade trerätters hos mormor efter stallet så nu kan jag knappt stå. Skämt åsido men man äter alltid mer än man borde. Så fort min förkylning försvunnit ska jag se till och lösa in mitt presentkort och dra igång med tränandet igen.

Ikväll ska jag lägga mig i tid så att det blir morgon snart = vampire diaries har inte uppehåll i usa längre. Wioioiioioioiiioioo :D

make-up day

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Oj så skoj hihi :D Jag tycket det är jätteroligt att sminka mig och testa nya produkter och metoder. Men till vardags går jag osminkad minst en dag/vecka (på helgerna sminkar jag mig bara om jag ska ut). Jag använder alltid concealer, puder, ögonbrynspenna, rouge och mascara. När jag sminkar ögonen tillkommer ögonskuggor, eyeliner och kajal. Kan hända att jag använder lipgloss och läppstift men det är inte varje dag inte.



Vardagssminkning.



Partysminkning. Fast jag kan ha lite extremare sminkningar i skolan också om jag känner för det men det händer inte så ofta längre :-) Kan passa på att skriva att det här är min första och enda blogg också!

nyårslöften/mål 2012

Har som vanligt lovat en massa saker och jag brukar vara ganska bra på att hålla mina löften! Dock är detta år lite speciellt haha... ;-)

* Fortsätta med gymmandet, utom när jag är förkyld. Då ska jag kunna låta bli istället haha!
* Inte äta godis. Vafan, kan lika gärna köra ett år till. Men jag ger inte upp fika, chips, läsk och alkohol, så duktig tänker jag inte vara.
* Avsluta mitt andra år på gymnasiet med MVG rakt igenom, utom i idrott då för det är redan kört.
* Sen är det ett hemligt löfte som jag har tillsammans med my, emma, helli och erika (<-- om hon kommer ihåg att hon gick med på det haha)! Det tänker jag inte skriva här :D
* Spara pengar! Lägga undan minst 300kr i månaden.
* Nu blir det hästigt och mål snarare än löften. Satsa så mycket det går med Zabina det här året, gå upp en dm i hoppningen. Vara med på hemmatävlingarna i både dressyr och hoppning. Debutera LB i dressyr och förhoppningsvis då 0.90 i hoppningen. Vill också mycketmycket gärna få komma ut och tävla men vi får se hur det blir med den saken, blir genast mycket krångligare då. Skulle också vilja behålla KM-pokalen eller byta till hoppningen haha ;) Men viktigast av allt är att vi ska ha roligt både på träning och tävling, utvecklingen ska gå i rätt riktning och jag ska känna mig säker.


you put it down like new york city

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Svår fråga, lyssnar på väldigt mycket musik och jag har ganska varierad musiksmak. Men de två mest lyssnade låtarna på min mobil är coconut tree och international love, fast jag har haft min mobil i över ett år så då räknas det över hela den tiden. Men just nu är det she doesn't mind-sean paul och avicii-levels kanske! Och skrillex. Och hela soundtracket till TVD. Ja ni hör själva, jag lyssnar på så mycket låtar att jag inte kan välja en haha.


hey i heard you like the wild ones

Kursens andra dag flöt på fint den med, härligt! Hästarna skötte sig också, bara Blacky som blev lite sprallig. Ganska roligt att vara ledare faktiskt, skulle vilja testa på att hålla i en lektion i framtiden också. Men var sak har sin tid!

Red Zabina efter kursen och jag tränar på med min handställning. Det tar lite längre tid att rida igenom henne då eftersom jag inte är van att rida med så korrekt handställning haha (har haft ganska röriga händer). Susanne var instruktör idag igen och vi red lite markarbete och öppna i en övning. Z kändes fin i öppnorna och jag börjar bli bättre på hjälperna. Red lite bogen in i galoppen och hon hade väldigt mycket överskottsenergi men hon kändes fin och kom upp lite mer i formen än i traven.

Imorgon har vi sista dagen på skötarkursen. Lite tråkigt men samtidigt skönt att få lite stallvila innan skolan drar igång igen. Nu ska jag hitta på något kreativt (kolla på film), pusss

skötarkurs

Första dagen på skötarkursen var idag och jag tycker det flöt på utan större problem. Barnen var lite blyga men förhoppningsvis släpper det lite imorgon. Stannade kvar och halvsov på soffan efter kursen innan vi skulle plocka in hästar. Tror ni inte att jag halkar omkull i första hagen? Tur att jag inte höll i någon häst iaf. Red ingen idag men imorgon ska jag nog åtminstone rida Zabina! Och imorgon ska vi ha med hästar på kursen också men det ska nog gå bra.

Nu ska jag inte göra något speciellt ikväll, försöka läsa lite kanske. Hare bra!


listis

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Växlar mellan olika livebakgrunder, som löv, ballonger, rymden osv. Men just nu är det en vanlig sonyericsson bakgrund eftersom det är batterisnålare.

listfan

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Har en sån här bakgrund som redan fanns på datorn, ett bildspel med en massa naturbilder!

mämämämangemämämämä

Idag har jag ridit tre små hästar, är lite lagom trött nu. Red ungefär en halvtimme (skritt före och efter inte inräknat) på varje häst och var i ridhuset med alla. Först ut var Svartis, red utan instruktör och jag är inte van att rida honom så fick inte igenom honom helt på egen hand. Men jag jobbade lite lösgörande med öppnor och skänkelvikning och red på stora volter. Är ganska nöjd med passet.

Sen var det min finaste tjej som skulle ridas! Då fick vi rida för Susanne och vi jobbade först på mittvolten med att få dem långa, låga och eftergivna, red lite skänkelvikning också. Sen hade vi en liten övning och jobbade först bogen in innan vi gick över till öppna. Fick till hjälperna mycket bättre idag även om händerna behöver stabiliseras ytterligare. Så det passet är jag mycket nöjd med! Zabina var mjuk och fin.

Efter Zabina tog vi in hästarna och sen fick jag rida lite på Goliat, bara så att han skulle få röra på sig. Red utan instruktör igen och jobbade med serpentiner och volter, flyttade honom undan för skänkeln i skritten också. Han är ganska stel och ovillig och behöver lite tid att komma igång så resultatet blev inte hundra procent eftersom jag inte hann rida igenom honom (Susanne skulle hem och jag är inte 18 så jag får inte rida ridskolehäst själv. Säkerheten först!). Men han slapp stå helt i alla fall!

Nu ska jag kika lite på TB och ladda upp inför morgondagen. Ska hålla i en skötarkurs och jag är faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig. Så säger godnatt nu, blir nog inget mer bloggande ikväll!



Kom på att jag visst hade en bild sen julafton! Så detta var min jul-look 2011.

hej hopp galopp

Hejsvejs! Ställde klockan på tio idag och jag kom upp till slut, även om det tog lite tid. Har hunnit baka inför skötarkursen och nu ska jag slänga i mig lite mat innan det är dax för motion av hästar (min fina Zabina i hope). Hoppas inte förkylningen sätter för stora käppar i hjulet för mig så att jag kanske kan göra lite nytta. Hare bra så länge så hörs vi ikväll!



Hjärtat för några dagar sen när jag slöppte ut henne :-)

listfan

30 DAGAR

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Det beror på om man räknar moat&dryck eller inte. Om man gör det var det en kebabrulle (som jag inte betalat för än men ändå), annars var det nog mina jul&nyårskläder!


då var det omtalade 2012 äntligen här

Idag har det gått lite på halvfart men jag är nöjd med gårdagen så såna smällar får man ta! Fanns både roliga och mindre roliga och till och med griniga stunder men det gäller att ta vara på de ljusa stunderna i livet :-D min nya 2012 inställning haha. Blev en fin kväll med fina tjejer, har inte så mke bilder och de som finns är inte högkvalitativa men vad gör det.






Haha my du får inte döda mig för denna, tyckte den var jävligt rolig så var tvungen att lägga ut den haha :D



Är det bara jag som tycker att jordskred första dagen år 2012 är lite som en startsignal till att jorden snart går under...? Hjälp!