because of your love

Sprang en vända idag igen, ungefär samma som förra gången fast omvänt. Tror faktiskt att det blir jobbigare men jag är för trött för att räkna ut om det är så eller om jag bara fått för mig något. Vart inte lika flåsig idag även om det fortfarande gör ont som fan i strupen, längtar galet till den känslan försvinner. Spurtade sista sträckan i allén och jag kände mig som en jävla maratonlöpare, benen bara flög fram!! Fick en rätt grundlig uppvärmning så kanske inte är så konstigt ;)



Haha så jäkla typiskt högstadiejenny att stanna och ta en egobild när det är löpning på g. Går inte att se snygg ut när man sprungit flera km och tar kort underifrån så ja, jag bjuder på denna.

let the kids have some fun

Novellanalysen är klar, gårdagens pizzarester ligger i magen, läste några sidor i engelskaboken och jag har rockat loss med musik ända sen jag kom hem. Redo för att åka och ta in pollisarna!



Har inte ridit min skrutt på hur många veckor som helst! Nu har vi uppehåll på måndagarna i två veckor och får jag rida någon annan efter det blir jag tokig.

grillmaster

Hej snyggingar, hade en riktigt bra kväll med mina bästa brudar igår. Satt nere vid sjön i v-hyttan och grillade, körde sanning eller konsekvens och tjockade chips. Toppen fredagskväll med andra ord! Luktar dock brandrök av mig atm men ska nog ut och springa lite idag så tar och duschar bort det sen.

Sov hos grenholm inatt och jag kan säga att jag sov som en jävla prinsessa i Hanna Montana lakanen. Ända tills emma skulle kissa och alla började röra på sig då... Hej gå upp astidigt på morgonen när man somnade efter två

Åkte precis hem för att familjen skulle till blg så hade ingen skjuts hem annars och idag måste det pluggas. Amanda ringde med lite halvpanik när jag var hos emms och behövde någon som tog hennes insläpp ikväll så det ska jag göra också men det var inte så farligt jobbigt. Annars blir det en chillig lördagkväll, som det nästan alltid blir ;)



grilltimee, snodde bilden från helli :)

how could this happen to mee

Eftersom jag nu delade med mig av min fjortistid så kan jag meddela att jag var lite småemo ett tag också... Haha jag var tvungen att prova lite av varje you know. Men det var så att en av mina närmsta vänner på den tiden var ganska alternativ om man säger så och det smittade av sig lite på mig. Men inte mer än att jag lyssnade på Simple Plan, bfmv, Sum 41 osv (vilket jag fortfarande kan tycka är bra), ritade kors bredvid ögonen och köpte en palestinasjal. Finns i princip inga bilder på det eftersom jag gick i sjuan och inte blivit ett kamerafreak ännu men denna hittade jag iaf ;)




Eh oj, glömde ladda upp den här på fjortissidan. bästa dageN i mitt livh jue §§§'

(okej vi är faktiskt utklädda till fjortisar men det är fan nästan lika illa som att vara en. haha ni fattar inte hur ont det gör att vara pj!!!)

last day

Kollar på vampire diaries och njuter av min sovmorgon! Dock har jag svårt för det här med att sova bort hela dagen så gick upp vid 20 över 9 ;) Ska fixa lite tvätt och packa lite för ikväll (grillmys och sleepover med mina girls) sen blir det nog någon form av plugg/mat innan jag drar mig till skolan för två lektioner. Ganska skönt att börja vid 20 i två, woopwoop.

Gymma ska jag göra idag också men det får bli vid fyra efter historian!



Var tog den sjukliga värmen vägen (i solen)?

blir inte alls partysugen av den här låten, nänänänänä




dealing shiet

Fakkar ur lite här hemma osvosv, själv då? Tur att jag har samma humor som mah sistah annars hade livet varit lite segt. Skrattade ihjäl åt oss apärmar i skolan idag också. Kände mig som högstadiejenny idag, minus fjortisdelen då.

Nurå? Sitter och stirrar på mitt hår i spegeln för att det ser så fiint ut och så ska jag plugga lite geografi. Och sova minst tio timmar inatt.

Orkar inte prata om ridpasset imorse för det gick åt skogen! Kommer aldrig bli någon unghästutbildare av mig, går bra ändå tills vi ska göra saker jag knappt klarar på en skolad häst. Fast Wicher har varit trevlig de andra två gångerna jag ridit honom så helt ratad är han inte, lille bubben. ohh träffade fölis också ♥



dålibild, men this is todays look!

with a rebel yell she cried more more more

Har jobbat på med novellanalysen ganska bra idag, gäller att det håller i sig resten av veckan bara så håller jag nog deadlinen! Och så var det den där geografin och matten. Morgondagens problem! Ska skriva lite till och sen går jag nog och lägger mig, ridarida imorrnbitti. nightiee

hahaha jag är så jävla pinsam

Pratade om min fjortisperiod igår så var TVUNGEN att logga in på bilddagboken idag och se efter om det verkligen var så illa. Jag skäms när jag läser: satte aldrig ut stor bokstav, använde xd gubben hela tiden, satte e efter varenda ord (dåe, due, jue), skrev a00 :*'*:'*, stora N så fort jag beskrev något (töntN, kattN, jättN), 238953496547389 jävla listor om mitt liv, tuperat hår, vit ögonskugga i ögonvrån, the famous duckface, mina shuttershades som jag älskade så jävla mycket, "kommentera om du tycker jag är fin eller ful annars dör din hund" bilder, centrerade texter med skitsmå bokstäver, "jag är jätteful och tjock men DU är jättefin".

Och jag var heeelt övertygad om att jag inte alls var nån jävla fjortis ;)





Skjut mig... :)

put your tag on it

Ja den här dagen ska jag inte klaga på, 2,5 lektioner som uträttades i skolan och resten ska jag ta tag i nu! Blir iaf att skriva novellanalysen en stund sen får vi se hur mycket geografi som orkas med. Imorgon är det vanlig skoldag men friday är långsovmorgonday! Wiiä.



Har världens träningsvärk idag med, följer ni bloggen vet ni vart ;-) aja bjussar på en av mina pluggplaylistlåtar

nobody knows

Har haft betygssnack med två lärare iadg (historia och sam) vilket drog ner humöret avsevärt. Tur att jag hade Klara att klaga med haha ;) Annars då, dagen har rullat på med tre lektioner och en maffig håltimme. Var och snackade med Malin idag, har bestämt mig för att inte gå dit regelbundet längre och så har det ju blivit lite på slutet ändå. Mår alldeles för bra för det!

Gymmade en stund också, bröst, och det gick väl bra. Finns fan inget bättre än att pumpa bröstmuskler med dragmaskinen och lägga på lite mer än man egentligen klarar! Sen blev det stallet som vanligt, börjar bli lite halvgalen av allt ledarskap men tur är väl att det finns fina vänner där också!

Käkade tacos idag, mums, och nu snackar jag med .... som vanligt ;) Får sova till åtta imorgon iaf, sen drar jag med mig pappa ut och kör en stund innan skolan börjar! Blir kalas det. goodnightie ppl!



Den här snygga bruuden var och skrämde skiten ur mig idag också! Hon var "sjuk" och hälsade på i hda ;)

kånnipånni

Fick hoppa med jättehästen idag igen. Kollade på filmen från förra lektionen innan vi red och konstaterade att jag behövde rida fram honom avsevärt mycket mer. Vilket jag gjorde och han kändes pigg och fräsch, hade lite svårt att trava bommar till en början men det är inte lätt när man har bäbissinne och styltben. Hoppningen gick också bättre även om han har lite svårt för travhoppningen när det gäller att bedöma avstånd. Hoppade lite högre idag, förra gången blev det bara markarbeteshöjd mer eller mindre. Men det har han inga problem med, lyfta på fötterna kan han! Nu var de andra i gruppen också lite sugna på att rida honom så det är ju positivt att det ser roligt ut :)



everybody's got a secret, can you tell me what is mine?

Bara stallet och svenskan kvar på göra listan, håller på och pusslar ihop en ny playslist på youtube så efter det blir det plugg en halvtimme eller så innan jag drar mig mot stallet! Kan säga att det var helt vidrigt att springa idag: gick bort till skogen, sprang hela vändan (lite mer än 1km tror jag), stannade för att spotta och fräsa, sprang hem igen. Tog ungefär 20 min och jag såg nog ut som en jävla regnbåge med gröna byxor, blå träningsjacka och rött ansikte.


kiss kiss on the lips of the apocolypse

Tjao, ledig dag är bra ibland det. Ska försöka få tag på Malin, dammsuga, skriva sv C, läsa igenom mitt hästarbete, ut och springa en vända och åka till stallet idag. Bara att sätta igånd med andra ord!


sätä all day long

Hade stalltjänst och insläpp idag så var upp med tuppen imorse och mockade, vägde hö osv. Gick snabbt och smidigt med Karin och Börs! Drog till mormor och åt lunch efter det och fördrev tiden på deras soffa. Fikade 43523525 sorters kakor när de kom tillbaka från en utställning och sen gick jag ner till stallet och plockade in djuren som fått gå nakna idag allihopa utom Robbie så det gick snabbt det med när det inte var en massa täcken att plocka av. Morfar skjutsade hem mig sen och ja, krävs inte ett geni för att räkna ut att jag damp ner framför datorn.



Robban får stå för bilden!


cranky biatch

Så var det dags att släppa fram surkärringen inom mig igen. Blir fan helt galen på mig själv, är så ofattbart jävla negativ när det är lingonvecka, iaf de första dagarna. Kan irritera mig på saker jag inte stör mig på annars, tar illa upp när någon skämtar med mig, tror att ingen tycker om mig och misstolkar allt, blir förbannad utan anledning, gråter utan anledning - osv. Och det värsta är att jag någonstans insett att jag gör såhär men ändå inte kan göra något åt det. Får vara ett känslomässigt nervvrak i några dagar, och det är ju jävligt kul.




^ yes you do

get a little crazy

Har inte gjort något idag känns det som. Klev upp strax före tolv, gick in till stan och fick skjuts hem av pappa som lämnade in mina stövlar. Haha skomakaren var skitallergisk mot hästar så han bara nös och nös. Ooups, oputsade stövlar ;) hoppas verkligen att det blir bra nu, är inte jätteförtjust i den där affären men hoppas att det håller och inte ser fult ut. Ska kanske plugga litegranna nu eller så slänger jag mig på sängen och spelar skateboardspelet. hihohi vilket liv, pussss


i'm a niggah with attitude

Går och lägger mig med datorn nu och kollar på greys, TVD och TSC. Så långt jag nu kommer innan jag somnar det vill säga. Gick upp självmant vid tio i nio imorse och nu knappt tolv timmar senare vill jag inget annat än att krypa ner under täcket? Sömnnarkoman or what



långhelg, wiho

Har studiedag på måndag så om lite mer än en timme tar jag långhelg! Ska kolla på film på historian så det känns ganska chill ändå. Ska leda barn ikväll så det blir ingen muskelpumpning för mig idag, nänänänänä :( Resten av helgen blir nog också ganska händelselös, inget planerat på lördag och stallet delar av söndagen. Så kommer väl 252385787 blogginlägg om hur tråkigt jag har :)

dagens ridpass

Underbara dag! Snacka om att solen kan lyfta upp humöret x10. Började dagen med ett ridpass på utebanan, så jäkla skönt i solen, lökade dock sönder. Var iaf bara jag, emma och elin så vi fick gott om plats och tid. Red självständigt med lite stöd från Karin hela passet. Kanske ska skriva att jag red Wisher också som var väldigt snäll idag!

Jobbade först med att få honom att svara fram och tillbaka i trav ock skritt innan jag gick över till att rida lite bogen in. Gick inte så bra till en början så gjorde lite skänkelvikningar längs spåret med huvudet mot staketet en stund tills det släppte. Jobbade sedan galoppen en stund och han var väldigt mjuk och balanserad, ganska tacksam häst att rida. Inte så svårt bara man sitter mitt på och är mjuk i handen! Han blev fin till slut iaf, bitvis riktigt fin. Jobbade mycket med min sits idag, fick till en förbättring där också men det är en sjukt lång process. Bara att nöta på, har fått ut mycket av att rida för Karin de här terminerna känner jag iaf!

Efter att vi ridit släppte de fölis och Cedynia i paddocken. NAW! Så söt att man inte vet vad man ska göra, jag och elin vill ta hem den lilla plutten.



Man skulle nog kunna säga att Wisher är hamres motsvarighet till säters Con Rise. Hög, smal, tittig, busig, känslig, ung. Dock är Con Rise några år äldre men man lär ändå rida lite unghästridning på honom ibland.

haha i lol'd






this song saved my life

Ekonomiprovet är avklarat, finallyyy. Blev lite smådistraherad när jag skulle plugga igår så fick inte mycket gjort men min hjärna ställer upp i alla lägen, även när det ser lite kritiskt ut. Så förhoppningsvis kan jag glida in på ett VG ändå. Idag ska jag inte plugga alls och det känns fetingfuckingbra. Ikväll ska jag kolla på greys äta grillat och bara må jävligt bra. puss



Bilden är från förra sommaren när jag var i Rättvik för första gången. Ganska sjukt att en så fin och lugn plats som fäbodsidyllen kan orsaka så mycket smärta... En jävla tur att jag hade Råden annars hade jag inte fixat en dag där uppe.

i miss you more than anything

Såg att p&l lugn camping biljetterna tagit slut idag! De fyllde på med 100st till men de lär ju inte räcka långt. Skönt att jag redan har en men vissa kompizar väntade lite för länge :( men det är långt till juni så det hinner nog fixa sig!

Lite positivt är dock bandsläppet: Billy Idol och Simple Plan. Lyssnade mkt på SP när jag var yngre men tycker fortfarande att vissa låtar är bra även om det är ganska emo ;)




K u n g.




Det är dock sjukt stor skillnad på deras låtar nu och för 5-6 år sedan, nu går de betydligt mer åt det poppigare hållet och då var det bara smärta och elände. Den översta är från 2011 tror jag och den undre släpptes 2005.

skimmeln

Red igen på Grey idag och han blev faktiskt jättefin! Var rätt längesen jag red honom men det var roligt. Han är lite av en dragspelshäst (kortar gärna ihop sig så mycket det går utan att sätta bakbenen under kroppen och jobba) så fick jobba mycket med att få honom att ta stöd på bettet fast han söker sig neråt. Vi red mycket övergångar och jobbade senare på en liten fyrkant där vi skulle göra halva bakdelsvändningar i hörnen. Han blev ganska mjuk och jobbade på bra, red med lite längre tyglar så han fick sträcka ut halsen, samlade inte ihop honom så mycket med andra ord. Men det behövde han!



Och här är den lilla pollen!

change of plans

Ska verkligen ta tag i ekonomipluggandet nu, eller kanske snart. Älskar att sitta med halvpanik dagen innan... :-)

Har iaf ratat min MVGiallaämnenplan eftersom den redan är körd och jag har kommit på att jag faktiskt vill leva lite på gymnasiet, inte bara stressa ihjäl mig och gå med prestationsångest hela tiden. Vilket jag hoppas att lärare och föräldrar förstår (jag vet allt att du brukar läsa min blogg mamma). Jag kommer förmodligen lyckas rätt bra i livet även om jag går ut skolan med några VG i bagaget! Så om jag klarar av att nöja mig med det borde min omgivning också göra det, är ganska trött på att höra "att det kunde gått bättre" när jag får VG på ett prov när det i själva verket är ett riktigt bra betyg (även om jag inte alltid tyckt det själv). Klart att det går att nå högre men det är ändå jag som sätter ribban - min framtid och mina mål. Så väljer jag att "lägga mig" när det gäller vissa kurser/uppgifter/prov är det fan inte för att jag är lat, det är för att jag mår dåligt av att plugga ihjäl mig och känna den där pressen bakom ryggen, hela tiden. Har oftast inte bara en eller två utan fem bollar i luften på samma gång och då måste man prioritera om man inte vill ge upp allt roligt här i livet också. Så nu fick jag skriva av mig lite också, skönt :)




håltimme i 3,5h, wuhu

Sitter i datasalen med eeeeh som just släppte sig om ni nu undrade. Ska snart dra mig till gymmet och köra ett pass, blir nog biceps denna gång med eftersom det kändes så bra förra gången! Och hellii följde med mig och köpte ett nytt headset idag så nu är allt som det ska i världen igen :) aja over and out, pusss

tonight you walk on streets of gold

Kan äntligen andas ut efter ännu en intensiv måndag. Usch vilket liv.

Tänk att vi fick faktiskt välja hästar idag! Eller ja iaf lämna önskemål. Och det blev den stora fuxen igen fast jag var lite tveksam först. Men det gick bra, nervositeten släppte efter några varv av fjollande. Han är en liten häst i en stor kropp den där Con Rise... Aja vi hoppade en fem och en halva med ett extra hinder 6m efter, sen hade vi ett krysstravhinder på andra långsidan. Tror ni inte att Cissi ska filma bara för att jag ska hoppa den stora knäpphästen för första gången?! Men han höll sig i skinnet och jag är ganska nöjd med ridpasset :) Får se hur det såg ut för omvärlden nästa vecka på teorin, vi fick ingen feedback idag. Eller ja, mina stallkompisar (hehe har alltid velat skriva så) hade stått och smygkollat och de sa att det såg fint ut så då får man lita på det + känslan!



Knäpphästen och Erika!

onödigt inlägg

Härligt att inte ha något att göra på lektionstimmarna så facebook och bloggar får ta upp tiden istället! Har två lektioner kvar efter det här innan jag åker till stallet och hoppar lite. Kommer ju gå jävligt bra utan stövlarna, känner smärtan redan nu :( Aja har inget att säga egentligen, skriver ikväll istället

he had a clue that she did what she had to do

Har bloggat som en dåre idag men söndagar är SÅ sega att det lätt blir så. Hästarna skötte sig exemplariskt idag, rätt skönt när hagarna ser ut som lersjöar. Var lite taktisk och valde hästarna som står högt i rang = de som kommer närmast stängslet. Tur man känner djuren så bra.

Har bara fem sidor kvar i ekonomiboken att läsa nu iaf, längtar sjukligt mycket till på torsdag för att provet ligger bakom mig då. Annars är det inga skolgrejer denna vecka hoppas jag, och händer inte så mycket mer utöver skolan heller. Blir nog en seg vecka, eller jag får väl se om det känns likadant om sju dagar ;)



Showing off my best side

insläpp

Ska börja röra på mig nu, på två dagar har jag nästan läst igenom två kapitel i ekonomiboken (totalt 30 sidor när jag är färdig). Haha hej ineffektivt pluggande. Men nu vill pållarna in och äta så lär väl dra mig mot sätä (perfekt ursäkt till att sluta plugga) =)



Finaste!

lite 3OH!3 om dagen är bra för magen

Svar till Emma: TSSSSSS, vill du ju visst det gullee ;)







Skulle dö av lycka om de kom till P&L i sommar

i'm not the one who wants to hurt you

Har sovit ungefär 10 timmar i min säng inatt, lite bättre än tre timmar på emmas soffa. Klev inte upp förrän efter elva någon gång, låg i sängen och läste lite bloggar från mobilen en timme innan jag tog mig upp. Idag ska jag plugga ekonomi, äta och ta in hästar. En alldeles lagom jobbig söndag, har inte klätt på mig än heller. Perfaaa



min söta bästa emmsi får stå för bilden, den här visste du inte att jag hade va?! :D

in time

Har kikat på filmen Cajsa tipsade om förut nu, hade lite tid över (höhö om ni sett den fattar ni mitt dåliga skämt). Den var ganska bra, lite seg i mellan åt och jag tycket inte Justin är sådär assnygg vilket drar ner betyget lite. Men helt klart värd att titta på! :)


if this is all there is then this is all there can be

Okej nu har jag sovit och chillat så det räcker, ska ta på mig ett par byxor och försöka få något gjort. Är rätt så partysugen (bara för att jag mår kungligt idag) men vi får allt se om det blir nåt mer innan mysisfisis fyller.

Ska ta och plugga lite ekonomi nu, jävlahenriksjävlaprov! Inte alls omfattande -.-



pissbra låt ifall ni undrar

har seriöst världens bästa vänner

Hade asroligt igår, kan man ha annat än det med så bra människor omkring sig?! Lite nytt folk också då fast det går vi inte in på här... ;) Kom i alla fall till stan vid halv åtta och sen festade vi till klockan två för då ville Alice sova haha. Det var väl ganska standard: ölspel, någon som drack lite för mycket, deeptalk, emma snackar med någon som hon egentligen "hatar", kom inte in på krogen, dansade så jag har träningsvärk i röven (hahaha), käkade halvkokta makaroner. Bra fredag helt enkelt!

Har sovit ungefär 2-3 timmar inatt, vaknade vid halv sex och trodde att det var dags att gå upp. Kan fan inte sova länge när jag inte är i min egen säng. Aja, försökte sova någon timme till sen låg jag och snackade skit med Alice en stund innan vi gick ner till Emma och Helen. Haha Helen förgyllde fan min morgon, så jäkla söt och cp ♥

Nu har jag mat i magen, nytvättat hår och rena kläder och jag är inte bakis alls! SCOOOORE. Ska kika på lite vampire diaries och sen blir det nog en tupplur för att ta igen lite sömn. Har inga bilder från igår, dock har emma det. Hahaha som aldrig ska publiceras så tyvärr, ni får förställa er hur det såg ut ;)



Min trogne partykamrat/lookalike svek oss igår så hon kan få vara med på ett hörn här istället :-D

fredag bra dag

Sitter i skolan nurå och har spanska men eftersom jag är klar med det som ska vara klart behöver inte jag jobba :-) wiiie. Inledde dagen med ett fett geografiprov som gick lite sisådär (=vg-känsla). Hoppas iaf att det går vägen! Har inte gjort något sen dess och kommer inte göra så mycket mer idag heller kan jag tro.

Efter historian (kvart över fyra) ska jag köra ett pass på gymmet och börja fixa mig lite om jag hinner, annars gör jag det hemma. Sen åker jag hem och käkar, fixar, packar innan partyparty tonight :D taggataggataggataggaaaa!


unbelievable

Hade sönder dragkedjan på mina ridstövlar imorse. Suurt sa räven. Ringde runt lite och Olivia räddade dagen, fick låna hennes skor. Jag har ju alla mina grejer i Säter och det var lite långt att åka!

Hoppade med päppär, hehe ovanligt. Han kändes jättefin i skritten, på plats på en gång. Sen blev han lite lång i traven och galoppen och jag har haft sån träningsvärk så orkade inte hålla ihop honom. Hoppningen var sisådär idag, hade för det första lite stora skor och inga chaps så lädrena nöp mig och sen hade jag som sagt ont (i tuttarna och axlarna om någon undrar). Men det var en fem och en halva så det löste sig primaballerina ändå. Hoppade 90cm och det är ett under haha, kändes som att skänklarna flög åt alla håll.

Nu ska jag plugga hela kvällen (och imorgon), jävla geografiprov. Har duschat och packat lite nu, partyparty imorgonkväll nämligen och jag vill gymma också så det blir lite stressigt när man sluter fyra... Men ska försöka smyga in ett blogginlägg imorgon med :)



utfyllnadsbild

i'll hit the ceiling or else i'll tear up this town

Har varit lite ofokuserad till och från idag. Sega lektioner brukar ha den effekten! Pappa holmgrens dotter kan ju vara lite distraherande ibland också (eeeeh) ;)

Har kollat på OUAT nu och ska kanske plugga lite. Cajsa tipsade om en bra film också så det är inte omöjligt att jag ser den. Och justde, onsdag=Greys :D Och genast hade jag massor att göra. Har hört rykten om att det är hoppning som står på schemat imorgon också. Hoppas jag får rida hundhästen då.


utfyllnadsbild

cirkeln

Trodde jag skulle till Malin idag men det var visst igår. Ojski. Istället läste jag ut min bok nu på morgonen och snart åker jag in till stan och övningskör lite med pappa. Ingen sovmorgon men jag slapp sitta i skolan och fördriva tiden hur länge som helst!

så jäkla bra humor





Ska gå och titta på gårdagens avsnitt nu som jag spelade in, hann inte se det :D

gu så hälit

Åkte på en liten humörsvängning idag, blir tokig på mig själv. Kan gå runt i flera timmar och känna att livet är värdelöst innan jag kommer på att det inte är något som är fel... Suck. Bara jag som har störda hormoner? Och nej det är inte PMS!

Lugn dag i skolan today, var bara jag och Elinor (och Henrik då) på geografin. Vilken jävla tur att vi började prata med varandra igen igår säger jag bara haha. Så nu har jag lärt mig massor inför provet som ni andra dissare missat! Hehe.

Stallet gick väl bra, det var ungefär här jag började bli sur och fick asont i magen samt tappade aptiten. Allt detta toppat med en känsla av hopplöshet. Blir inte klok på mig själv. Men jag kom på att inget var hopplöst ungefär när jag kom hem (tvärtom är livet ganska bra), dock hjälpte inte det aptiten. Åt bara en pannkaka :(



Vem gillar inte failbilder? Kände att jag behövde lätta av stämningen lite efter mitt dunderseriösa inlägg laddat med en massa privata saker.

stooooooooor hezt

Back to school again, yey. Inte mycket att säga om det egentligen, tror knappast att någon här bryr sig om vad jag gjorde på matten idag. Så jag skriver om hästar istället!

Hade sett fram emot vårt barbackapass hela helgen och så blev det inget!!! Suck. Några av storhästarna har skav nu pga hårfällning tror jag så de skulle tycka det var obehagligt med någon som guppade omkring där de är lite ömma. Och jag är så jäkla bäst på att gissa, visst skulle jag rida Goliat. Men så kommer dagens ängel och räddar dagen med ett hästbyte, hon ville ha Goliat för en gångs skull. Så tackobock Alex!

Istället blev det stallets största häst Con Rise. Han har sjukt långa ben och är lite bäbisaktig i beteendet. Kändes konstigt att sitta på en så stor häst, han var lite lik Wicher i storlek. Vi jobbade först med skänkelvikning och volter, sen övergick vi till att rida öppna. Han har lite svårt att sätta in högerbak under kroppen men det blev bättre och jag är nöjd. Han kändes jättefin ibland och ibland spände han sig, dock så släpper han inte formen trots att han spänner sig vilket är bra. Han är fortfarande känslig! Ingen bra ridskolehäst egentligen om man frågar mig, han är lite för stor, känslig och sparkig för det. Helst ska ju hästarna kunna gå med alla kunskapsnivåer och inte bara lite mer erfarna ryttare. Anne tyckte det var bra att jag red honom iaf, hon börjar nog tröttna lite ;-)



Söt är han i alla fall "lillkillen"!

all magic comes with a price

Kan inte sluta sjunga på rockabillylåten, kanske ska bli raggarbrud? Just kidding.

Skrev i alla fall klart svenskan nyss. Nöjd med a och b uppgiften men när jag skulle skriva c uppgiften var jag trött på skiten så det blev inte många rader. Hatar verkligen 1700talet! Tror inte jag orkar lägga ner mer energi på den heller så skickade in den. Skönt att ha det bakom sig!

Nu ska jag krypa upp i sängen med halstabletter och en bra bok, känner att jag börjar få popcornontihalsen. See ya 2morrow (majoriteten av mina bloggreaders iaf).



kompiiiiiz

baby doll doll doll rock'n'roll roll roll

Och så var jag äntligen hemma efter en lååååång kurshelg. Men jävlar anamma, nu är jag färdigutbildad ungdomsledare, känns bra de. Denna helg har vi pratat brand och försäkring, självkänsla/självförtroende, ledarskap och kommunikation samt varit med på distriktungdomssektionens årsmöte där jag fick agera sekreterare.

Har haft omänsklig träningsvärk hela helgen haha, hoppas vi inte har motivationsdagar för ofta i skolan för jag kommer inte orka gå genom livet då. Nu ska jag ta och plugga lite svenska eller geografi även fast jag inte gjort annat än och plugga denna helg!

Och jag måste uttrycka mig i melodifestivalendebatten, nej jag tycker inte att Loreen skulle ha vunnit. Gillade henne inte förra året och denna låt lät ungefär likadant. Men hoppas vi inte gör bort oss i ESC.



Imorgon är det barbackaridning som står på schemat, wiho! Enda gången jag kan tänka mig att rida denna lilla satponny... :-) okej jag vet att det är lite ironiskt att jag inte gillar att rida de snälla ponnyerna som har vägringstendenser men att jag kan styra runt på bockande knäpphästar och blir inte rädd när hästen skenar. Men nästan alla avramlingar jag haft är i samband med att hästen stannar för ett hinder så det är psykologiskt helt enkelt.

Mycket info i ett inlägg i know haha, ni får ha överseende med det, jag är trött som en gnu.

dagens träningspass

Hade ganska mycket motivation med mig när jag skulle sätta igång efter en hel dags stillasittande och information. Började med att ro i tio minuter (för er som inte provat är det typ lika jobbigt som att jaga efter bussen. I tio minuter). Smakade blod efter det kan jag säga, började träna biceps lite smått sen men fick bryta pga folket i gymmet. Så körde matta en stund i stället, utfall och mitt magschema. Fick jätteont i magen verkligen men tänkte på armlösbenlös som kan hoppa studsmatta i en timme, då kan jag fan göra situps i fem minuter.

Efter det pumpade jag biceps (skojar inte, grymtade som en gris när jag körde dragmaskinen). Avslutade passet med att springa på bandet i sju-åtta minuter vilket var bland det vidrigaste jag gjort detta år. Hejhej kondis. Stretchade, duschade och låg i bastun så länge att jag behövde stressa till bussen.

Och nej jag kommer inte börja skriva om alla träningspass jag gör men jag bloggar för min egen skull och idag gick det så pass bra att jag hade lust att skriva om det :-)

the future

Har haft en ovanlig och bra skoldag, föreläsningar hela dagen = 100% schemabrytande. Först ut var en tjej som pratade om kroppsspråk, härskartekniker, tonläge mm, hur man använder rösten helt enkelt. Jätteintressant! Sen var det lite rast, lunch och singer/songwriters som inte var lika givande haha.

Efter lunch var det en man utan armar och ben som pratade i en timme, det kändes som fem minuter eftersom jag aldrig tröttnade. Inspirerande var ordet. Fick sedan fika bulle innan dagens enda dåliga föreläsning kom. Han visade sig inte på en halvtimme vilket gjorde att man bara tänkte på hur han såg ut. Dessutom var han dyslektiker = ingen toppentalare. Och jag förstod inte riktigt vad föreläsningen handlade om heller, han hade ingen röd tråd. Varade dock bara en halvtimme så det var överkomligt och jag tror inte han var så van föreläsare.

Sist ut för dagen var en ung kille, komiker hade vi hört. Han var nog nästan dagens bästa, väger lite mellan honom och Elaine (första). Mycket skratt och han var riktigt bra på att prata. Han pratade mycket om framtidsdrömmar och varför vi bryr oss om vad andra tycker. Dessutom hade han en skitsnygg sidekick med sig på scen ;-)

Kort och gott en väldigt inspirerande dag med många bra talare! Bra initiativ av banken :-)



Komikern och hans kompis (som varit och föreläst för oss tidigare om jag inte minns fel).

pluppisen

Cedynia har fått sin lilla fölis nu! Tänk er det sötaste ni sett och sätt på ett par styltben. Ville ta med honom hem.

Red iaf Peper idag, han var inte på sitt bästa humör. Lite segstark och jag var inte heller på jobbhumör + att vi hade vikarie. Men det gick inte helt åt skogen och han lyssnade bra under markarbetet så det är alltid något. Nu tänker jag lägga mig och sova, kanske läser eller pluggar lite först. Men jag är trött som ett as och får inte sovmorgon alls i helgen, surt.

Emma hade rätt och det kom snö idag också! Skiiit, jag som ville ha vår.



Det enda negativa med att det snart är summertimes är dessa jävla insekter. Ni ser ju själva, var halt i flera dagar på grund av ETT litet bett. Ingen höjdare precis...

regina spektor and christina perri to P&L



Fattar inte hur hon kan stå längst ner med små bokstäver när den här låten har över 62miljoner klick på yt? Aja, bra är den.



Och Regina står strax efter Rihanna när Samson "bara" har 10milj klick? Weird.

look and learn



Så jäkla bra film, så jäkla bra budskap, så jäkla bra kille.

jag kan inte dansa men jag döljer det genom att dansa ironiskt så ser det ut som om jag egentligen kan dansa men jag är killen med humor

Och vad dimper ner i brevlådan idag om inte p&l biljetten. Helt fantastiskt känsla, klickade hem den i helgen :-D Kan lova att det kommer bli den galnaste, roligaste veckan i mitt liv.



Har haft en lång och småseg skoldag. Men det glömmer vi nu, nöjda och mätta med en semla i magen. Och massor att se fram emot!!! Mys 18årsparty, tävlingar, Barcelona, skolavslutning, påsklov, sommarlov, P&L, tjäna pengar osv. hej positiv tjej



Och såhär såg vi ut idag...



Och såhär känns det nu :-D

fuck my brains out, like you did last night

Hade nyss på en ansiktsmask som luktade mint, lite skumt men man fick lena kinder av den iaf!

Kan dra dagens händelser lite kort, hade samhällskunskap på morgonen och sen var det slutskolat för dagen. Gymmade över en timme med pappa och sen gjorde vi lite ärenden. Käkade på lagunen, övningskörde(gick kalas) och sen blev det stallet som vanligt. Åker på sista ungdomsledarkursen i helgen så jag och Jennie pratade lite. Känns väldigt skönt att ha det bakom sig faktiskt, även om det varit otroligt lärorikt och roligt.

Ska inte tjöta mer för jag vet hur tråkigt det är att läsa så slänger upp dagens makeup look istället. Kände lite inspiration imorse. Är inte supernöjd med resultatet men har inga toppgrejer och är nere i en ögonbrynssvacka.



Och närbilderna blev jättedåliga så denna får duga :)

synska?

Så ironsikt att vi satt och diskuterade vem som skulle bli huvudnummer på P&L igår och gissade på Rihanna, så ska hon dit!!! Haha, fan vad bra vi är. I vilket fall som helst blir det rätt grymt kan jag tro :-)

Lägger upp ngra klipp från världens roligaste tvserie, klockan 22.00 på måndagar ska man klistra fast sig i soffan och garva läppen av sig.





Gårdagens avsnitt var skitroligt men de ligger inte på youtube än. Så ni får hålla till godo med gamla godingar!

robbanbobban

Idag gick ridpasset mycket bättre. Och ändå var hon spänd som en stålfjäder och stack så många gånger att jag tappade räkningen. Måste berömma mig själv och säga att jag är mycket nöjd med min ridning idag, blev inte irriterad och rädd utan jobbade bara förbi problemet. Och hon blev kanonfin på slutet, fick till och med upp henne i en högre form (i vanliga fall är hon lång, låg och framtung). Fast hon slappnade aldrig av helt, fick jobba som en dåre för det utan att hänga kvar i handen, tog t.o.m pauser där jag inte red alls med tygeln för att få henne att ta stöd själv och så att mina axlar inte skulle avlida.

Red lite egen lektion idag eftersom jag var tvungen att aktivera henne hela tiden så jobbade mycket med öppnor i skritt och trav för att få in de där bakbenen. Flyttade undan för skänkeln, ryggade, gjorde lite sluta i traven, ställde inåt/utåt, red på volter, gjorde massor med övergångar (vilket var vad vi skulle jobba med haha). Och måste nämna att passet var helt galoppfritt (eller ja, vi fick ju lite ofrivilliga galoppfattningar), supernyttigt att lägga in ibland. Fixar man inte skritten och traven är det omöjligt att jobba hästen rätt i galoppen.


i'm just a girl

Färdigstädat, blev så tjusigt så. Nu ska jag nog sätta mig ute i solen med en bra bok även om värmen inte är densamma som igår. Hare!

what you gonna doo

Klockan ringde vid nio idag. Har egentligen inga tider att passa men lika bra att gå upp så man får något gjort! Var upp till grannen och köpte potätä och nu ska projekt städajennysrum dra igång. Lika roligt som vanligt med söndagar!


no mather what we party tonight

Trött som bara den, hade tänkt ta mig i säng i tid men såklart går det en bra film på tv som man inte kan slita sig ifrån. Kommer bli tungt på måndag kan jag lova!



Stekartaket!

very good day

Har haft en väldigt bra helg! Åkte till Erika vid halv sju igår och åt mat efter sju någon gång. Sen var det party med ölspel, skratt och sång. Hade riktigt trevligt, strax före tolvslaget drog vi ut men tyvärr kom My inte in på krogen så vi gick vidare (ingen idé att jag provade då heller haha..). Men tack för en rolig kväll så länge den varade! Satt på donken och väntade på skjuts så vid halv ett satt vi i bilen på väg hem! Slocknade på en gång nästan och klev inte upp förrän 10 idag.

Lite småsegt var det idag och vi satt och stekte i solen på taket hur länge som helst, asskönt! Sen gick vi ner till stallet och skrittade en vända på hästarna. Båda två var lugna idag, kors i taket! My skjutsade hem mig också, det var automatbil så det var nemas problemas ;-) Bjussar på de få bilder från igår jag äger!



Gårdagens look! Vågat hår, brun sotning och min paljettröja från New Yorker.



Min trogne kompanjon ser i kors haha ;-)



Snygga Linnéa drar till med en pose haha.



Fina tjejer!



Och sist men inte minst självaste artonåringen :-D

live my life

Haha svar till Erika: den där bilden var INGENTING i jämförelse med vad jag har! Var rädd att du skulle döda mig om jag la upp någon värre ;-)
Nu har jag och My kommit till henne från Avesta där det blev lite shopping (köpte bara en deo åt mig själv faktiskt). Så här fixas det för fullt, är nästan klar med håret och sen blir det sminkning. Taggar för en bra kväll :-D ses vi?

my day in pictures

Känner mig lite inspirerad så lägger upp min dag i bilder :-D

Om ca. en halv timme tar jag



till



och sen åker vi till



för att köpa


till



som fyller 18 idag! GRATTIS:D och ikväll firar vi det lugnt (faktiskt!!) med



Have a good friday people, det tänker jag ha! :-D

my way or the highway



fuck my brains out, nananana

släkt med rå humor

Jag kan lyssna på det mesta inom musiken: jag gillar pop, 80talsrock och hardstyle. Och så vidare. Men jag tål verkligen inte dansband, det finns med på min big no-lista.


Som är mycket längre än såhär egentligen men jag vill inte framstå som negativ så lämnar resten åt fantasin. Anyway, kan ni gissa vad jag fick i julklapp?



....... -_-



Och som om det inte var nog att ge mig en tischa med Larskristers logga på, detta tryck sitter i nacken. Och den är så tajt och kort att jag ser ut som en dansbandshoe (hade på mig den EN gång). Bara jag som tycker min släkt har rå humor?!

like i'm made of glass

Åhnej, gjorde precis så att hela inlägget bara försvann. Hate it when this happens... Inte gick det att ångra heller?! Jaja.

Är i alla fall hemma nu efter mys med Alice och promenader i det soliga vädret. Det är när det är så här fint ute man önskar att man hade häst! Blir allt lite avis när jag läser ikapp om alla soliga uteritter ;-) Och jag har kommit till insikt nu, våren är nog bättre än sommaren. Så mycket förväntningar och känslor, allt tinar upp efter vintern och man får ha mindre och mindre kläder på sig.




Klickade mig fram till denna låt nyss, fin tjej och fin röst! Länge sen jag hörde den =)