bloggbreak, yes sir

Kommer inte att blogga något mer på ett tag nu. Kanske börjar om någon gång i framtiden men inte som det ser ut nu. Tänker inte dra alla anledningar här men jag är inne i en ganska jobbig period, it's as simple as that. Och det är inte som att jag sviker särskilt många, min statistik är inget att skryta med ;) Last goodbye everyone, hare!

long way to the top

Har nu sett sista HP-filmen. Är lite besviken, den var bra men inte wow. Blir ett kort inlägg, är inte på blogghumör. Hörs imorgon istället, chao.

we can pop bottles all night



Bästa covern jag hört på länge, I like it!

hey little sister what have you done

Idag blev det en heldag i valbo med massa shopping och fika! Först ikea och där köpte jag påslakanset (vuxenpoäng) och en kaktus. På köpcentret köpte jag armband, nagellack, leggins & strumpbyxor, jeansleggins, skjorta och block tills skolan börjar. Gick inte ens in på Hööks, ville inte bränna mer pengar och jag har presentkort på Aubiose så ska jag ha hästgrejer köper jag det där. Har bestämt mig för att köpa en dator trots allt, dock en budgetvariant. Jag hatar att ha en massa pengar, får bara ångest när jag spenderar dem för jag vet att det finns vettigare saker jag skulle behöva, eller spara till framtiden. Usch, jag trivs bättre med att ha lite pengar som jag har kontroll över. Är jag konstig som tycker så? I think not.

Imorgon ska jag till stallet och rida min älskade Zabina på förmiddagen! Hjärtat ♥ På kvällen sen blir det bio, senaste Harry Potter filmen som jag inte sett än pga min fucked up summer. Blir nog en bra dag. Och på tal om framtid, mitt schema till 2:an är HEMSKT. Vi slutar kvart över fyra på fredagar, efterblivna schemaläggare. Hört talas om ledighet, helg kanske? Och vår tidigaste dag slutar vi halv fyra, också förjävligt. För vi har bara två år kvar, två år kvar, två år kvar... :(

Nu ska jag fortsätta lyssna på alternativ 80'tals rock, ttyl bitches!

darling you give love a bad name

Tjarå! Det Slutade med att jag kikade på Water for Elephants häromdagen. Tyckte filmen var riktigt bra, fram till slutet. Byggde upp så mycket förväntningar och degt stupade lite, hade gärna sett något mer oväntat eller dramatiskt hända. Aja, man kan inte få allt här i livet. Har fått hem My nu iaf, vi har inte setts på över en månad. Jag grät inte men det var jävligt sentimentalt att se henne igen, vi har nog aldrig varit ifrån varandra så länge förut.

Idag har jag och pappa lyssnat på rockklassiker mer eller mindre hela dagen, för er som inte vet har de kört top 666 den här veckan, de 666 bästa rocklåtarna ever. Så jag och pappa gjorde en varsin lista där vi gissade vilka låtar som skulle hamna på top 10 och jag prickade in flest rätt! Lyckades träffa tre låtar/artister på exakt rätt placering, det är ändå jävligt bra jobbat med tanke på hur mycket bra (och inte bra) rock det finns. Dock trodde både jag och pappa (och My) att Thunderstruck skulle vinna men den kom inte ens med på top 10. Haha, weird people som har röstat.

Var till stallet och red Zabina imorse också. Gick väl helt okej men har fortfarande inte fått igenom henne helt sen jag började rida henne nu... Och jag har glömt hur man sitter ner i hennes trav. Eller så är det för att hon inte jobbar under sig lika bra som hon brukar och det blir skumpigare för att traven är sämre men det har förmodligen och göra med vana också. Nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte sover bort de här sista dagarna innan skolan börjar igen :( seeya!

come out, come out

Ciao! Nattade Ida för en liten stund sen, älskvärd syster som jag är lovade henne för nåt år sen att hon skulle få sova med mig, and today dreams are coming true. Så vi sover i bädsoffan nere, mys! Mina föräldrar firade bröllopsdag idag så vi har käkat trerätters, dock blev förrätten lunch eftersom vi aldrig skulle ha orkat få i oss all mat annars, haha. Finns nog inte mycket mer att säga om den här dagen, nu ska jag kika på film. Har inte riktigt bestäm vad jag ska kika på. Funderade på "The roomate" men den verkar ganska kass. Nyaste POTC filmen kanske? Aja får se, ha en fin kväll sweeties!

do you ever feel...

Lätt att ramla ner, svårare att ta sig upp igen. Skulle kunna skriva tills jag fick kramp i fingrarna och inte ens då skulle jag kunna få ur mig alla tankar. jaghatardethär

i wish i was the moon tonight

Finns inte mycket att säga om den här dagen egentligen. Har solat, ridit Prinsen, sprungit, promenerat, hjälpt till med veden. Thats pretty much it, my boring life. Och låten har jag bara hört några gånger, den var med i senaste True Blood avsnittet. Tycker inte deras soundtrack är sådär asbra som TVD's men den här låten gillar jag skarpt! Ha en bra kväll alla fina, i'll be sittin' here.



here we go again

Det känns helt weird att ha föräldrarna och Ida hemma igen. Vet inte riktigt om jag ska jubla eller gråta. Idag har jag i alla fall umgåtts galet med min syster. Först fick hon följa med till stallet och rida lite på Prinsen. Nu på eftermiddagen cyklade vi till stan och köpte mjukglass och sen bakade vi kaka! Henne har jag verkligen saknat, kramade ihjäl henne imorse (de kom hem inatt, sov då). Men jag kan inte riktigt förklara vad som känns konstigt. Jag antar att det är lite ovant att ständigt omges av folk, blev väl lite av en enstöring när det bara var jag och hunden.

Red min Zabina idag också, gick ganska bra. Hon var jättestel i högersidan i början och när det började släppa blev hon stel i vänster istället. Suck! Fick ett otäckt skavsår också, red i mina gamla vantar som det är hål i så nu har jag skav på insidan av ringfingret precis där man håller i tygeln ;( Gick bra att rida Prinsen med det sen iaf. Gisela hade kommit underfund med varför han inte ville gå sista gången jag red förra veckan: han har ont i fossingarna! Så idag red först Ida några varv sen red jag dressyr i gräshagen. Han blev svettig iaf och mot slutet var han ganska fin också! Får se om jag rider en stund imorgon med, beror på om det fortfarande står kvar en häst i hagen! Zabina ska vila i alla fall men rider förhoppningsvis henne senare i veckan. Nu ska jag titta på alla azum scenes ifrån den här veckans TB, seeya!