så kan det gå

Alltså, den här dagen var jobbig. Var vidrigt kallt ute och halt som bara den, jag har ramlat två gånger bara idag!! och första gången gick jag själv, då är det pinsamt. För då ska man bara resa sig upp och fortsätta gå som om ingenting hänt. Går man med någon kan man skratta åt det utan att det ser stört ut, för kul att ramla om kull och sitta och skratta åt sig själv när man är ensam? Så tur att amanda var med andra gången jag ramlade så jag hade någon att skratta med!

Ytterligare faktorer som bidragit till att den här dagen var dryg är att vi fick dubbel spanskaläxa, jag var tvungen att gå hem från busshållsplatsen när jag åkt från säter, skolmaten var jätteäcklig, jag är förkyld, jag fick ettor på allt utom en grej på fystestet.

Bra saker med den här dagen är att jag har gymmat, jag smörjde Zabinas träns (duktigt!), har ätit ostkaka, mina tomtar har kommit upp och imorgon får man öppna lucka ett i chokladkalendern. Så den var inte helt dålig!



TADA! Mina juldekorationer, en stor fet tomte och en lite mindre. Haft dom sen jag var yttepytteliten och tänker fortsätta med det. Det är det enda jag tar upp till advent så det blir lite juligt, resten fixar jag några dagar innan julafton. åh vad jag vill ha jullov nu!!!!

pälsmössa

Det här är dagens kap! 99 kr på h&m's herravdelning. Jag är kär.




samma gamla visa men vet inte vad det är för låt

Ja idag har jag varit duktig. Hade stalltjänst med emmsiii på morgonen och sedan stod jag och sålde på marknaden i två timmar på eftermiddagen. Det var grymt kallt kan jag säga men vad gör man inte för klubben!

Imorgon ska jag till Stockholm, ska dit med skolan och kolla på riksdagen & historiska muséet. Ganska mycket bättre än att ha vanliga lektioner! Kommer nog var ganska trött på tåget, min hjärna går på högvarv just nu. Och nej det är inget som har hänt egentligen, beror på hur man ser på saken. Men tänker gör jag och jag kommer inte fram till något vettigt. Jag blir vansinnig här borta, varför kan inte allt vara enkelt och förutbestämt? Kommer alltså inte kunna somna, borde kanske läsa en riktigt seg bok när jag går och lägger mig..

Ni får ha det kanoners medan jag sliter sönder mitt hår. Adios amigos!


ON THE FIRST PAGE OF OUR STORY

Idag har julstämningen börjat på riktigt! Har tagit upp julstjärnan jag har i fönstret och min jättestora tomte. Mys! Sen bakade jag lussebullar som vi ska sälja imorgon på julskyltningen, ska sälja för US'S. Så det blir ingen skyltning i hedemora för min del, tråkigt! Annars så har den här dagen varit ganska seg, inte haft så mycket att göra (fast jo, har skrivit läslogg..) då jag varit hemma HELA dagen. Men ibland måste man vila upp sig och jag har lite småpanik just nu då jag håller på att bli sjuk. Hade så ont i halsen imorse att jag inte fick fram ett ljud, nu gör det bara ont när jag sväljer och pratar för mycket men jag gissar på att imorgonbitti kommer det vara värre än det var imorse. Har lite feberkänningar också men jag tänker inte kolla tempen. Det man inte ser finns inte!

Morgondagen kommer nog att bli rätt lång också, ska först ha stalltjänst och sedan julmarknad så minst sju timmar i Säter imorgon. Yiiho.



Bilden är tagen för ganska exakt 2 år sedan, vid jul! aw..


sifo

Har checkat av intervjun med sifo på min att-göra-lista nu. Blev intervjuad av en äldre kvinna och det var inte alls läskigt, lite svårt att hålla fokus hela tiden dock. Satt still och pratade i 40 minuter, det är inte riktigt min grej. Men hon frågade om massor av olika saker, tror nog att undersökningen främst handlade om EU för jag tyckte att det var en herrans massa frågor och påståenden kring just det.. Hade alla rätt på frågesport om EU, kalas! Lite roligt att jag kunde så mycket med tanke på att utrikespolitik inte är något jag lagt ner själ och hjärta i precis. Hon tyckte att jag var väldigt duktig för att vara så ung och att många vuxna hade kuggat på EU-quizet. Lite stolt blir man, hihi. Känns bra att få ha varit med och påverkat, ganska roligt var det även om vissa frågor var superkluriga!

Annars har jag varit i stallet en sväng idag. Hade ledning men mycket ledande blev det inte, skönt! Det måste vara det tråkigaste som finns, men tur att min Mary är söt iallafall! Hade jag varit tio år yngre och fyra dm kortare hade hon varit min favoritponny, no doubt! =)

Och jag är hemskt ledsen men det blir ett bildlöst inlägg, är på tok för trött för att orka trycka på knappen där uppe. Varför jag fortsätter skriva undrar ni säkert då. Det undrar jag också..

Haha nej nu är jag FÖR trött, god natt innan jag börjar svamla........

Haha.

Stört.


VILKEN UNDERBAR DAG!

Not.

Usch, klev upp som vanligt imorse och åt frukost. Sen brakade det ihop totalt, fysatan vad jag fick ont i magen. Det här är utan tvekan den värsta delen på hela månaden :( Så idag har jag gått runt och varit världens jobbigaste bitch med all rätt. Läst ut en till bok också, haha! Men det blir så när man läser 8937847597 böcker på samma gång, så idag läste jag klart Besatt av Anne Cassidy. Fruktansvärd bok, helt sjukt förbannad blir man och man får en sån här obehaglig känsla som man får när karaktärerna gör helt fel val. Vilket händer hela tiden i den här boken. Så vill du må dåligt över någon annans problem istället för dina egna är boken ett hett tips!

Imorgon ska jag försöka pallra mig till skolan för våran långa fredag, och vid halv ett ska jag träffa någon från SIFO. De ringer runt till slumpvis utvalda människor och jag var en av dem, klart man ställer upp också. För er som inte vet gör de undersökningar och det är i princip allt jag vet om dem också. Haha så lite läskigt är det, särskilt eftersom jag inte har den blekaste aning om hur hon som ska intervjua mig ser ut och vi skulle ses på ett café. Men man måste alltid anta nya utmaningar, och träffa främmande människor och bli intervjuad faller definitivt i den kategorin för mig!

Nu ska jag lära mig lite engelska glosor innan jag gör en tidig kväll. God natt!


SNABBA CASH

Har läst ut boken nu, och kan säga att den är riktigt bra. Hade som jag skrev i tidigare inlägg svårt att komma in i den och var inte så förtjust i början. Trodde inte att jag skulle bli nöjd med slutet heller vilket stämde ganska bra, tänker inte avslöja något mer dock då någon kanske vill läsa boken. Och jag ska inte gå och älta slutet heller, kommer grubbla mig galen isåfall.

Kan skriva lite kort vad boken handlar om, det är alltså Stockholms undre värld. Boken kretsar kring tre huvudpersoner som i början inte har något att göra med varandra men det vävs ihop efter ett tag. Det är kokainhandeln som är i fokus även om annan brottslighet bedrivs. I början tyckte jag boken var seg och den är skriven på ett annorlunda sätt och med ett mycket annorlunda språk. Men den blir riktigt riktigt bra och man vill bara fortsätta läsa för att få svar på alla frågor som dyker upp hela tiden. Boken är ganska tung dock, nästan 500 sidor och inte alltid helt enkel men jag tyckte riktigt mycket om den!

Nu är självklart den stora frågan: Vågar jag se filmen?

Den har fått bra kritik och dålig kritik och halvpissig kritik. Vissa tycker att det är bra att den tar bort viktiga delar från boken och andra blir besvikna. Har hört att språket inte är lika häftigt i filmen heller, tråkigt om det är sant!



Trailern till filmen. Tycker den verkar helt okej så ja, det lutar nog åt att jag ser den!

BLOOD, TEARS & GOLD

Har varit ledig idag, iihiihihihih! Det är den bästa känslan som finns, att vakna tidigt och veta att man inte behöver gå upp. Dock kommer jag få sota för det imorgon då det kommer vara extra jobbigt att ta sig ur sängen. Och inte på grund av att min solstråle (åskmoln snarare) erika är ledig resten av veckan. Men buhu för att hon får leka med blommor och vi får ha naturkunskap och historia :'( Iallafall så hade det varit ganska underbart att slippa skolan en vecka!

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, faktiskt varit mycket lat och kollat på Gossip Girl samt läst (något nödvändigt iaf!). Men jag har samlat lite vuxenpoäng också, ganska många faktiskt! För det första gjorde jag min egen mat, mamma scan och penne visserligen men det räknas ändå. Sen har jag, hör och häpna, gjort en budget! Eller snarare planerat julklappar: vad jag ska köpa, till vilka jag ska köpa det, hur mycket pengar jag ska lägga ner osv. Sen räknade jag hur mycket pengar jag har, kommer att få och kommer att spendera också. Det var faktiskt ganska okomplicerat och eftersom det var första gången jag tänkte så ekonomiskt och inte bara impulsshoppar tycker jag att det är värt extra många vuxenpoäng!

Har som jag nämnde läst idag och det är Snabba Cash som jag måste läsa (skoluppgift). Har tyckt att den var seg just för att jag måste läsa ut den en visst tid och inte valde den helt själv, mycket roligare att välja fritt vilken bok man vill. Men NU, 350 sidor senare är det riktigt spännande samtidigt som det blir mer och mer komplicerat. Boken är skriven från tre perspektiv och alla de börjar nu vävas samman, det är lätt att man tappar bort sig och blir förvirrad. Men jag ska härda ut och hoppas att jag hinner läsa ut boken innan helgen så jag inte känner mig tvingad då (har fullt upp som det är).

Nu ska jag ta och byta skal på mobileon, rosa är det nya blå ;> chao!


HISS Å DISS: HARRY POTTER & VINTERVIT

Var och såg på senaste Harry Potter filmen igår, 95 kronor käpprätt åt helvete. Sista boken är uppdelad i två filmer för att produktionsbolagen ska tjäna mera pengar och ja, det hände inte ett piss under hela filmen. Enorm besvikelse, det kändes som att det bara var en utfyllnadsfilm och att syftet med filmen endast var att få in pengar. Har, såklart, läst varenda bok på två språk så jag blev bara irriterad över att inget hände som det skulle och att scener som beskrivits som starka i boken bara tynar bort på bioduken. Nej det här blir bara 2 av 5 toasters, och det är enbart skådespeleriet och dom asgrymma karaktärerna jag hyllar (BELLATRIX :D). Sen är såklart sjunde boken genialisk även om det inte framkommer i denna film. Håller alla tummar för att Part 2 ska leva upp till mina förväntningar!

Däremot ska jag hissa Marabou's Limited Edition choklad, Vinter Vit! Nomnomnom. Så alla som inte har smakat den, gör det. Dock kan man bara ta några bitar innnan sötman blir överväldigande men den är supergod de första tre bitarna :D. Det var 21 välinvesterade kronor, tihi. 4 av 5 toasters (minus för att man bara kan äta en liten mängd).



Vilken stjärna alltså, hiss i dissen!



♥♥♥♥♥♥♥♥

NU ÄRÄ JUL

Fast nej. Men idag har jag enligt tradition bakat  pepparkakor och gjort julkorv hos mormor&morfar! Var trevligt, bakade en liten stund iaf innan jag skulle bege mig mot stallet! Red Zabina såklart, hopptränade för cissi. Var jätteskönt för det var bara jag och Erika&Mascot, lyx! :-)

Började med att trava och galoppera fram självständigt, hon kändes inte alls som hon gjort de senaste gångerna! Nu var hon fram för skänkeln och jobbade på med bakbenen så det var jättehärligt att hon inte var så seg. Efter det låg vi på en åttvolt och travade över bommar så de skulle få sträcka ut sig, det tyckte Zabina var jobbigt. Hon tappade lite av känslan då och jag fick driva hur mycket som helst men ja, motorn kom tillbaka när vi skulle hoppa. Hoppade först en studs på medellinjen och efter det en oxer. Först så fick vi ha fyra glp. språng men sen höjde hon och då skulle vi ha fem. Det gick, trots övertaggad häst och att jag inte sätter mig ner och trampar ner hälen på en gång (jag gjorde det till slut iaf, efter mycket tjat!). Sen skulle vi komma på fyra igen och då hade hon höjt igen och första gången vi kommer flyger jag av för att hon tar i så mycket. Andra gången petar hon en bom och blir förbannad på sig själv så drar till med ett ordentligt bocksprång efteråt, haha :'D Var ganska sött även om det var onödigt. Det hände två gånger till efter det, vi skulle komma in mot studsen i trav och hon gillar inte att travhoppa så det stämde inte och det var ganska högt. Alltså river hon och blir arg haha.

Sen skulle vi komma på allt vilket var trava mot studsen och hoppa den, fyra galoppsprång sen oxer och sedan svänga till vänster och hoppa räcke på diagonalen. Sen travhoppa studsen, till oxern och svänga till höger och hoppa annan oxer på andra diagonalen! Okej jag är inte så bra på att förklara men hoppas ni fattar ^^. Hon var forfarande lika taggad och låg på som bara den men det var härligt, Zabina is back on track! Fick hoppa lite högre än jag brukar också, skojsigt säger jag och skruttan :D Har nog aldrig varit så andfådd efter ridningen som jag blev idag, finns tydligen ganska mycket häst där under och hon var inte lätt idag. Men jag är nöjd trots allt, småsaker jag kan förbättra och Zabina kunde varit liite mindre taggad.

Nu har jag skrivit hur mycket som helst men ja, det är valfritt att läsa! Ikväll ska jag bara vara hemma för jag är helt slut, ska käka pepparkakor och dricka glögg, mys! Ha det bäst sötnosar <3



Jag & Zabina i våras. Syns det att jag var ganska hopprädd då? ;> Har kommit över det nästan helt, idag kändes det lite igen. Men då hade hon samma humör som förut vilket hon inte haft på länge, och vi hoppade ganska högt. Så helt orädd blir jag nog aldrig men nu är det alltid roligt, och bara lite läskigt! =)

Jennie Börs som fotat bilden!

ÄNTLIGEN FRIDAY

Wiiho, helg! Hade bara tre lektioner idag, som alla fredagar. Kollar på film på historian, Elisabeth, och den är ganska bra. Svår att förstå och jag är ju så fokuserad på lektionerna men den är helt okej! Sen hade vi engelska - också film - och sist matte då jag gjorde diagnos. Satt kvar med emma&helen i skolan och väntade på att bussen skulle komma. Seeeeegt. Jaja, kom hem vid halv tre iallafall (slutar kvart över tolv) och åt mellis och skulle kolla på TVD. Men såklart är det uppehåll två veckor, ååh! :( Sånt är livet..

Imorgon ska jag hoppträna! :D:D:D:D:D:D Har inte ridit Zabina på ca. en månad och har inte hopptränat sen förra terminen. Men nu jäklar, jag älskar att hoppa. Hihi. Ska också baka pepparkakor hos mormor, tradition. Men jag tänker inte skippa träningen för det, har haft den planerad hela terminen och är sjukt hoppsugen. Hinner med båda!

Min mobil ligger och laddas upp så blir inga nya bilder, kan inte föra över just nu. Men en gamling kan ni få!


PROVDAG IDAG

Tjeena! Den här dagen inleddes med prov, vilket gick förvånansvärt bra! Har tänkt ta itu med pluggandet men ja, det blev inte mycket mer än en tanke och några ord på bloggen. Svarade på alla VG/MVG frågor och det känns som att det räcker till ett VG iallafall! :) Så jag verkar ha fått in något på lektionerna! Vi slapp redovisningen på nk:n idag också, super! Gör det på måndag istället och då har man förhoppningsvis hunnit lära sig något, vi ska prata om olja.

Gick på långpromenad när jag kom hem idag och det var faktiskt hemskt. Kallt, halt och tråkigt + att jag har träningsvärk. Brukar göra tummen upp för promenader men idag var det bara blä.

Ett STORT grattis till min bebi Ronja som fyller åtta idag(eller 56 hundår)! Hon fick tårta med grädde, skinka, köttbullar och frolic. Euw säger jag men hon glufsade i sig det.



Facelook igår! Tröjan kommer från United colors of Benetton, har inte vågat använda den förut men nu blev det ändring på det.



Och sminkningen jag hade igår. Måste säga att min nya mobilkamera gör mig väldigt besviken, 3.2 mp och man kan inte zooma och det går bara att ha fyra olika inställningar, ingen av dem makro.. Snacka om att byta ner sig från min förra mobilkamera som var sjukt bra, Sony Ericsson c905. Så tråkigt att den gick sönder :'(



Faster hade svängt förbi igår och lämnat paket till mig! Där i låg bland annat den här sminkborttagningen som jag verkligen kan rekommendera. Luktar inget, behövs inte vatten, tar bort allt i ett svep. Kanoners! Fick också en mascara från Lumene och mineralögonskugga från Lòreal. Tackar så hjärtligt!

PLUGG&PLUGG&PLUGG

Har samhällskunskapprov på onsdag, redovisning i nk på onsdag, spanskaglosor, matteläxan&historian (som jag faktiskt gjort!) osv. Hemsk vecka alltså.

Har inte tid att blogga nu med andra ord men har inte så mycket att säga då heller. Skriver imorgon istället då jag kanske känenr lite mer inspiration. Kram!

cool chey



Haha, diggar't.

nu är jag trött på DIG.

Som rubriken kanske avslöjar känner jag mig lite småirriterad. Inget som hänt, snarare tvärtom. Ändrar prioriteringar i mitt liv nu bara och ja, jag har gett upp när det kommer till en viss person. De som känner mig vet att jag HATAR att bråka så därför tänker jag inte göra det heller utan jag tänker bara göra ingenting. Nu blev det lite tråkig inledning men så är det ibland, livet är inte perfekt och man måste göra vissa val.

Igår hade vi spökvandring för barnen i stallet. Det var riktigt roligt att skrämmas, trodde inte någon skulle bli rädd för mig, jag är för glad. Så det var en annorlunda känsla haha!

Vi hade samling vid ett och planerade det sista, gick rundan och satte ut marschaller, gjorde en gubbe som vi hängde upp, sminkade oss osv. Sen gick jag och Ylva och gömde oss i privatsadelkammaren medan de andra tog in hästar, vi var lite för utspökade för sånt. ;) Efter ett tag gick vi ut och gömde oss i lillstallet med amanda och robin medan vi väntade på att barnen skulle gå iväg. Amanda försökte få igång motorsågen, haha det gick som det gick!

När barnen gått upp på höskullen gick vi och jag skulle vara själva i Näs 1 hagen, läskigt! Det var mörkt och usch, hade nog brutit samman om jag inte känt mig så läskig själv. De blev rädda för mig när de kom gåendes iaf, jag gick med ett ljus och var utklädd till psykfall haha. Efter ett tag släckte jag ljuset och sprang mot dom, det var kul!

Sen gick jag tillbaka till stallet och de hade inte känt igen mig, det trodde jag faktiskt dom skulle göra. Nästan alla tyckte jag var läskigast. GRYMT! Vi hade lite lekar i ridhuset innan pizzan men jag och ylva gick och tog bort sminket, fyfan säger jag bara. fetbaserat = omöjligt att ta bort. Sen åt vi pizza och kollade på Coraline som var konstig och handlade om dockor *ryser*. Var en barnfilm men det är något med dockor som är asläskigt..

Tycker det blev bra iaf och jag vill lätt skrämmas igen. För en gångs skull var jag inte den glada tjejen :D

Nu ska jag nog läsa lite i snabba cash. Går så segt att läsa den, händer inget :/ Men språket i den är ascoolt så det gör att den blir läsbar. Hoppas bara det börjar hända saker snart! Ni får ha det så bäst, pyyyyss ♥

JAAAG BLOGGAR

Som ingen har missat är det min födelsedag idag, tjoho! Hade tänkt räkna upp vad jag fått men eftersom jag glömt hälften så blir det inte så. Nej men fick presentkort på expert så efter skolan gick jag och köpte mig en telefon. Tecknade försäkring också så nu behöver jag inte vara lika rädd om den, bra det! Blev rätt mycket pengar som rann iväg men jag är nöjd och tyckte det var en bra investering! Har fått början till min servis också, fyra stora tallrikar :D Nu börjar jag bli vuxen här!

Hade lite släkt som kom hit på kvällen, mormor&morfar, lars&kina, kusiner och edvin! Plus erika då (idas kompis) henne får man inte glömma! Käkade hemmgjord pizza och tårta, nomnom. Var trevligt, vi körde TP också men ingen kunde svaren på frågorna haha, grymt svåra. Har fixat och grejat lite med nya mobilen också så internet funkar hemma gratis och laddat ner lite appar, androidtelefon ♥

Är ganska så trött nu, imorgon blir det stallet och barnskrämning, muhahuahauahaua.
puss&kram, hare bäst alla söta ♥



XPERIA X8.

IN THE SHADOW OF OUR DREAMS

Hejhallå! Hade sovmorgon till halv elva imorse vilket var ganska jätteunderbart. Hade samhällskunskap, idrott, naturkunskap och spanska så det var en ganska slapp dag. På nk'n satt vi på facebook och ja, blev inte mycket gjort den lektionen är det enda jag säger.

Efter skolan blev jag upphämtad av mamma och åkte hem och käkade innan stallet. Blev ditskjutsad och det var väll som vanligt: insläpp, väga hö, mocka. Det snöade hur mycket som helst så när det var dags att gå till bussen var amanda snäll och skjutsade! Pappa hämtade mig vid hållplatsen hemma, no way att jag går en kvart i snöstorm. Haha usch vad kallt. När jag kom hem blev det en lång och varm dusch sedan drack jag mjölk istället för att äta. MJÖLK ♥

Och jag måste bara få säga en sak, MTV EMA var ju i söndags och att Justin Bieber vann Male award är typ det mest skrattretande som hänt på länge. Han låter som en tjej?! Haha inte smart tänkt där Europa, av alla artister i världen så är han mest manlig? Tsss. Var annars många bra framträdanden och artister, Taylor Momsen delade ut ett pris, hon är grym!

Nej nu hade jag tänkt sova om sisådär en timme men jag har inget mer att skriva, puss!



Bjussar på en bild från i torsdags, synd att jag är ganska ogullig bara ;>

Hjärtat ♥

Pallar inte skriva om hela min skoldag sorry. Men åt pizza till lunch iaf, det kan jag skriva! Var asgott, det blir det när man inte ätit det på länge :D

Har hoppat med Samritha på kvällen! Helt underbart, har saknat henne hur mycket som helst. Hon hade ringorm men nu är hon frisk och har satts igång lite smått, jag var den första som hoppade henne efter vilan! Hon var på sitt vanliga humör och inte alls så galen och het som jag trodde att hon skulle vara. Hon skötte sig jättebra och jag är hur nöjd som helst. Red två brutna linjer efter varandra och sedan en oxer på ena långsidan och nog för att hon var pigg men det var inget jag inte kunde kontrollera. Gud vilken härlig häst det är! Kommer ihåg att jag brukade tycka det var läskigt att hoppa med henne, att hon var svår att kontrollera i galoppen. Kände inte alls så idag och det var bara roligt, hoppade lite högre på slutet också. Dock låg det nog på kanske 70, hon har trots allt inte hoppat på ett par månader! :) DUNDERUNDERBARA PÅLLE ♥

Nu ska jag natta kudden som jag redan ligger på för jag är grymt trött. ps. pensionärsjävlar är fetgrymt. ds.



Inte bästa bilden men så här ser hon ut, ganska stor är hon plutten! :)

AND YOU WILL NEVER FORGET ABOUT ME

Har varit hos morfar och firat hans fördelsedag idag! 75 fyller han, fast först på måndag. Trevligt men man får alldeles för mycket mat där! Ja man ska inte klaga, behöver inte gå hungrig precis. Och kaloribomben till tårta var supergod! Har fått lära mig att det inte finns några färger, det är det värsta jag hört... Tur att jag inte ska läsa Fysik A så behöver inte få bekräftat att det är sant iallafall! Fick födelsedagspresent från moster som jag tänkte vänta med att öppna, hehe jag rev upp det så fort jag kom hem. (a) Var massa olika nail art grejer: rhinestones, stickers, topplack, applikator, manikyrpinne mm. Uppskattades mycket, redan provat endel! :D

Var till stallet och tog in hästar en sväng också, blev ditskjutsad av kusin som övningskörde, han fick godkänt! Var hur mycket folk som helst och tände ljus på kyrkogården, vi var och tände ljus igår. Var först till Stora Tuna i Borlänge där mammas farmor&farfar ligger begravda. Sen var vi till en annan kyrka i Borlänge där Jenny (som jag fått mitt namn från) ligger begravd och tände även vid minneslunden. Var någon som hade skrivit en text på ljuset till sin pappa, var så att man började gråta nästan.. Jag tycker inte att det är speciellt känslosamt när vi åker runt och tänder ljus på gravar och jag aldrig träffat människorna som ligger där eller att de dog när jag var jätteliten. Det känns som att man bara gör det för att man ska göra det på Allahelgonaafton. Men när någon lämnar nallar och texter då känns det verkligen hur mycket de måste sakna den personen, att de inte tänker på dem bara under just den här helgen. Så sorgligt, jag har ingen jag saknar så mycket nu. Men när vi åkte till Garpenberg där farmor och gammelmormor ligger begravda förstod jag iallafall varför vi gör det, för att minnas. För dem kommer jag ihåg.




TACK FÖR IGÅR!

Blev en trevlig kväll med trevligt folk! Började kvällen hos Helen runt halv åtta kanske. Haha jag hade roligt iaf, och det var bra fram tills någon blev lite sur då. Så vi fick gå ut och stå nere på myrgatan tills café paris öppnade, var sjukt kallt verkligen! När vi väl fick gå in kände man liksom jaha, var det det här vi betalat 100 spänn för? Sjukt dött i början. Men det blev bättre och vi dansade så jag fick håll.. Var tvugna att gå ut och ta luft för att det blev så varmt därinne och då frös jag inte i spetströja, det gjorde jag innan när jag hade dunjacka haha. Men efter ett tag fick man inte gå ut för att de blev för mke spring, det sög ju. Dock ändrades det tillbaka på slutet (y)! Blev upphämtade efter ett någon gång och jag kom i säng runt halv tre. Tack för igår alla underbara, ni vet vilka ni är! ♥ Och förlåt för att jag är så pinsam..

Och btw så fick jag liv i min telefon igen! GILLAS STARKT! Så kommer kanske upp bilder från igår om jag får in dom på datan från minneskortet.


PAU&PILL

Har träffat mina underbara sötnosar idag! Blev dock bara en liten stund på eftermiddagen men fysatan vad jag saknat min Paulina. Kommer och våldgästar dig i Linde nån gång snart! ♥ Vi pratade och skrattade och jag blev våldtagen.. Haha skämt åsido men var roligt iaf ;-) Sen jag kom hem så har det gått både neråt och uppåt. Blev riven av Ronja i ansiktet och mitt öra börja blöda som fan. Inte skoj! Sen dog min telefon och det känns som att det var för gott men man kan hoppas att den vaknar igen. 9 dagar kvar! 



Andra videon till Make me wanna die - tröttnar aldrig på låten! Den är grym och man skulle inte ha något emot att se ut som Taylor! Alla tummar upp! 

PLUPPI

Tjeena! Har ridit på Helios idag, gick faktiskt riktigt bra. Skönt att kunna vara nöjd efter ett dressyrpass, känns som det var ett tag sen sist.. Han blir lite ormig och försöker slingra sig ibland och i början var inte skänkelvikningarna dom finaste kanske men fick bra känsla och han kan verkligen bli supermysig! Sen var jag kvar i stallet och åt + vägde upp hö. Åkte hem vid fem då jag hade skjuts. Och nu är det så att paulina är i hedemora och jag ska träffa henne innan hon åker hem! Synd bara att min mobil kan gå och dränka sig men ja, bara tio dagar kvar tills jag fyller år. Tror att det blir en xperia x8 men ja, inte bestämt mig än. Bara bestämt att det inte ska bli en skitdyr pisstelefon med hundra funktioner jag aldrig kommer att använda! Nu orkar jag inte och har inget mer att skriva, hare bäst!


NY FAVORIT

Pensionärsjävlar, FYFAN! Hahahahaha ärligt.. "jag heter karl malte gustavsson, jag har kod 0038 och vill ta ut 700 kr, jag upprepar..." Okej jag skrattade så jag fick ont i magen, det är så min humor hela programmet. Den som kom på idén om ett humorprogram med gamlingar är grym. ALLA TUMMAR UPP!

Idag har jag ridit på Zanzibar, igen. Kändes faktiskt bättre idag men fick fortfarande inte till det riktigt, var aldrig perfekt. Jag kanske är lite petig men det är känslan som räknas och det kändes aldrig riktigt rätt även om formen var bra. Kan bero på att det blir så oproportionerligt då han är ganska liten men ja, vill helst inte rida honom något mer.. Håller mig till stora pollar om jag får välja själv! Dock vill jag rida Mary imorgon :D Haha, alex ska rida henne och jag ska rida Helios som jag rider hela tiden och jag fråga om vi kunde byta! Hon gick med på det men jag tror inte att ridlärarna tycker samma sak, och jag gnäller över att Zanzibar är liten haha ;) Nej men det blir nog pluppie ändå, han är mysig!

Nu ska jag spela facebookspel eller kolla på desperata hemmafruar, inte bestämt mig än! Men sovgott i förskott ;>

TJA BLOGGEN

Har inget att skriva egentligen men ville bara säga att jag sprang idag, wuhu! Klarade en dag till, dock var det lika äckligt jobbigt den här gången. Och det mesta som gör att jag hatar det så mycket sitter i huvudet, det är inte direkt peppande och positiva tankar som far runt i huvudet medan jag är ute. Skulle inte bli förvånad om någon påpekade åskmolnet som blixtrar förbi ovanför mitt huvud (ja, det är så illa). Får jobba lite på det mentala, för jag får fortfarande inte håll!

Nu ska jag strax gå upp till bussen och fara iväg till stallet, ciao så länge!