crete i love you

 

galenskaper

Ååååh hade en så himla bra kväll i fredags så jag måste bara få ägna några rader åt den! Jobbade till halv nio på kvällen, var snabb ur jobbkläderna och i festkläderna. Gick till Helen, vi satt och pratade en stund (och hann med en och annan jäger) innan vi gick upp till Emma. Där var vi i kanske en timme, innan Alice skjutsade oss till Säter. Vi åkte till en fest där en massa kändisar höll till, men vi hann bara in och vända eftersom alla var påväg ner mot stan. Vi hakade på neråt, och så fortsatte styra kvällen nere på stan fram till öltältet stängde och vi började röra oss upp på åsen. Jag var så sjukt glad hela kvällen, inget drama alls från min sida. Fick åka karusell full i år igen också, denna gång i Saaras sällskap istället för Fredriks!
 
Hela kvällen kantades av en sjukt härlig fylla, och en massa fina vänner! Det är något speciellt med cruisingen: smockfullt med folk på stan, härlig stämning överlag. Jag älskar såna här kvällar, sätter verkligen guldkant på vardagen :)

semester i mitt hjärta

Kreta var helt fantastiskt, vi bara njöt i en hel vecka. Längtar redan tillbaka :( summering av semestern:
 
Vi flög på kvällen, och det tar ändå ca 3,5h + transfer så checkade inte in på hotellet förrän klockan två. Och jag kan tala om att då bara grinade jag, var så trött, så hungrig och hade stressat så mycket. Men efter att ha avreagerat mig lite somnade jag och sov några timmar innan vi klev upp och gick för att spana in frukostbuffén. Och efter det gick det bara uppåt! Promenerade i Platanias, badade i poolen, badade i havet, solade, solade, solade, gömde mig under parasollet för att det var så jäkla varmt, letade snäckor och roliga havsdjur (sjöstjärnor och sånt ni vet), åkte in till Chania, köpte souvenirer, gick på VS taxfreeshop, drack massor av drinkar och goda viner, kollade på semifinalen Brasilien-Tyskland på en nattklubb på stan, åt massor av tzatziki, åt massor av god mat överhuvudtaget (lammkotletter), åt även mindre god mat (moussaka). Är så glad att jag fick dela min första riktiga utomlandsresa med Fredrik, förhoppningsvis blir det många fler resor. Även om jag i ärlighetens namn inte var så värst förtjust i själva resandet.
 
 
Gamla hamnen i Chania, så fin stad! Kanske kan lägga upp fler bilder sen när jag har fört över dem från telefonen :)

platanias

Imorgon flyger jag och Fredrik till Kreta för en veckas semester. Jag har lite resfeber måste jag få erkänna, osäker på om allt är packat/tvättat och såklart blir man lite stressad av att ha så många saker som ska klaffa och tider som ska passas. Men det kommer att vara värt det när jag ligger på stranden och njuter av 30 graders värme, med en drink i ena handen och bra bok/korsordstidning i den andra! MUMMA!
 
 
Kanske syns lite dåligt, men nog kommer vi få smaka på värme. Hoppas jag inte smälter bort!