skulls and stars

Hemma från huvudstaden nudå! Har haft det bra och så, berättar mer imorgon samt visar lite som fick följa med hem. Nu ska jag kolla på True Blood innan jag slumrar så sött i min säng.

Kommer vara världens lyckligaste tjej som får mysa med mitt hjärta imorgon kan jag tala om. Fan vad man kan sakna en människa, you don't know what you got 'til your missing it a lot!

oiw

Snart rullar vi in mot stan för att ta tåget till Estocolmo! Hörs imorgon kväll, puss

it's been nice knowing you

Hejjjj! Sov hur länge som helst inatt, enbart för att fördriva tid. Gick upp och käkade + packade innan jag åkte till stallet och snackade lite med Jennie och co. Nu sitter jag framför Greek och har precis tryckt i mig en glass.
 
Ska bli nice med lite god mat, museer och shopping i två dagar nu, behöver det känner jag. Ååh vad jag vill shoppa <3 Saknar världens finaste pojke gör jag också, men får träffa honom igen på onsdag :) överlever nog dit ska ni se! nu har jag inget vettigt att skriva om så sätter punkt här. <--

used to be a romeo 'til I found my Juliet

Har jobbat mitt sista pass som jordgubbsförsäljare idag, totalt 27 dagar har jag suttit där vilket ger lite klirr i kassan iaf även om jag har väldigt korta pass. Måste bestämma vad jag ska göra med pengarna bara... Vill så jävla mycket haha: dra utomlands, köpa ny mobil&kamera, shoppa satan, spara till allt som händer i trean (bal, student, körkort osv). Och som ni kanske förstår är jag inte så rik att jag kan få allt här i livet!

Nog tjatat om pengar, ska fortsätta ha tråkigt nu och imorgon ska jag packa och så inför Stockholmsresan + hinna med möte om jag kan kirra skjuts. Ska ta reda på det nu, hörs senare!

fredag

Två riktigt fina hästar har motionerats idag! Zabina var först, red ut en vända på ca en timme. Hon var ganska irriterad på alla flygfän och var inte sen med att skjuta ut bakdelen men annars jobbade hon på bra. Några travsträckor med en såndär toppenkänsla blev det!

Häst numero två blev stallets stora lilla kille, Con Rise. Red honom själv på banan, lite spänd var han till en början men det släppte faktiskt. Särskilt i traven lossnade det verkligen, han är bra härlig att rida när han länger ut och blir lite lägre i nacken, istället för att gå som ett dragspel. Både jag och Con Rise var genomsvettiga och trötta efter en halvtimmes jobb i solen.

Jobbat har jag gjort fyra timmar idag också, imorgon kör jag vad som förhoppningsvis är sista passet. Och vad fan ska jag göra sen då?! Blir nog ännu en seg helg innan en tvådagars tripp till estocolmo. Får inte träffa Fredrik förrän typ onsdag alltså, ja det suger att vara ifrån varandra en hel vecka. Nu ska jag kanske kolla TB, få si. Puss

life by J

Tänkte att jag skulle ta och skriva ett litet inlägg om mig! Har inte spec mycket läsare och det är mest kompisar men iaf, roligt att skriva!
 
Jag

Heter alltså Jenny Johansson, bor i en villa i en by utanför Hedemora och är sjutton jävla år. Nej det är ingen höjdarålder men vet ni vad, nu är det bara 3,5 månader kvar tills jag får blåsa ut arton ljus på tårtan!
 
 
Familj
 
Mamma, pappa, två systrar och två hundar. Min syster My är två år yngre än mig så det faller sig ganska naturligt att vi är rätt tajta, Ida däremot är bara åtta år och precis som alla andra pratglada småbarn. Ronja är vår "gamla" hund, nio år och stel som en pinne. Cilla är familjens dynamitpaket, en valp på fyra månader (?) som har så jävla mycket busigheter i huvudet att det inte blir en lugn stund.
 
 
Skola

Jag ska om några veckor bara (://) börja mitt sista år på samhällsvetenskapliga programmet i Hedemora. Hoppas få ett lite chilligare schema än vi hade i tvåan för det var inte kul alls. Har ganska lätt för mig och har just nu VG i fyra avslutade kurser, i resten landade jag på MVG. När jag började tvåan hade jag en MVGialltplan men den kraschade jag, alldeles för svårt.
 
 
Vänskap
 
Har ganska många kompisar men inte lika många vänner om ni förstår hur jag menar. Vi är liksom en stort tjejgäng med grupperingar i klassen men de flesta kan umgås med de flesta. I nuläget har jag ingen BFF på det viset men om jag behöver någon så vet jag att det finns några änglar därute som alltid ställer upp. Finns inga som jag har så galet roligt med som mina tjejer!
 
 
Kärlek
 
I mars i år så träffade jag en skitsnygg kille på en fest som jag strulade med (haha ja det var precis så jag såg på saken då). Började skriva med honom och efter några veckor träffades vi igen. Och sen rullade det på så, är glad att jag hade gratissms där i början haha för mycket smsande blev det ;-) blev tillsammans på riktigt sista april (vilket förövrigt är en av de bästa kvällarna i mitt liv). Nu är jag så jävla nerkärad att jag inte vet var jag ska ta vägen, fan vilken bra kille jag hittat ♥ i love u!
 
 
Hästar
 
Har alltid varit en liten hästtjej, började rida regelbundet när jag gick i trean. De senaste fyra åren ungefär har jag börjat tävla litegrann. Enbart på hemmaplan och mest klubbtävlingar men ändå, det är ganska så kul. Hästen jag alltid tjötar om heter Zabina och är en ridskolehäst som jag sköter om. Hon är nitton år ung och ett svenskt halvblod. Finns hur mycket som helst att skriva om detta egentligen för stallet där jag håller till, Säterbygdens Ridklubb, är som ett tredje hem för mig. Utbildad ungdomsledare, skötare, ledamot i US'S, medlem i hoppgruppen. OSV. Har hittar några riktigt härliga tjejer där också som jag aldrig hade lärt känna annars!
 
 
Träning
 
Ja egentligen gymmar jag två gånger i veckan men nu vet jag inte vad som hänt. Inte tränat på hela sommaren och ätit en massa skit, känner mig inte dösnygg precis. Och nej jag tycker inte att jag är tjock men jag gillar att ha lite muskler och inte få flås av en trappa. SKÄRPNING!!!
 
 
Fest
 
Kan också vara lite busig ibland och göra sånt som unga damer egentligen inte får. Men jag är inte någon riktig partyprisse som kör åtta kvällar i månaden, en räcker gott och väl för mig. Även om jag kan bli lite crazy när jag väl dricker (longboard, batmanning, rip osv.) Snart får man gå ut på krogen, känns som det inte kommer bli nå mycket festande innan dess eftersom alla andra är arton... Snyft :(
 
 
Framtid
 
Min plan är att gå ut gymnasiet med bra betyg och sedan läsa vidare. Lutar åt juridik eller polishögskolan! Kommer alltså med största sannolikhet flytta om ganska exakt ett år. Läskigt... Sen får vi se, tar det lite som det kommer utom sånt som måste planeras. Jag är inte tjejen som redan valt tema till bröllopet och bestämt vad mina framtida ungar ska heta. Det som händer det händer och varför grubbla på det nu?
 
 
Om ni tycker det fattas någon kategori är det bara att slänga iväg en kommentar så fixar jag!
 
 

lejonkungen <3

Kollade disneyfilmer, dippade grönsaker, åt godis, sov nere i bädsoffan igår - allt med Ida. Så nu har jag verkligen gjort min roll som storasyster! Idag tänker jag inte heller sova själv för det är faktiskt inte så kul.
 
Imorgonbitti blir det ridning, tror vi ska rida ut en sväng igen men förhoppningsvis är den bruna hästen lite större denna gång! Senare ska jag jobba några timmar men vet ni vad, nu är det bara en vecka kvar! Nu ska jag ut och kolla på bygge, hörs senare
 
 
Monstret som liten bebis, fyfan vad snabbt hon växer...

the person that can make you the happiest girl in the world is also the one that can make you the saddest

Jobbet gick bra idag, blev bjuden på glass haha... Var till Säter en sväng igår men det var segt och jag mådde inte nå vidare. Tror alla som festade hade lite roligare än vad jag hade. Nu tänker jag gräva ner mig under kuddarna, mår äckelpissdåligt. Inuti. Overandout

olive you

Har sån brutal jävla mensvärk att jag vill gå och hänga mig. Eller dricka en massa sprit. Bad choices båda två.

Har ridit Svartisen två dagar nu eftersom min tant är kvar i Solvarbo eftersom det är cruising i Säter! Men det har gått bra det å. Fått träffa min underbara pojkvän också (som var jätteunderbar och höll på med mitt hår hur länge som helst igår). Och på det har jag jobbat, busy life.

Helgplanerna ser ut såhär: jobba nu, ev säter en stund ikväll, jobba imorgon fm, ha myskväll med lillasyster och kolla på disneyfilmer och käka en massa godis imorgon kväll. Sen har jag en tråkig söndag att handskas med. Men nu ska jag få i mig lite mat innan plikten kallar, puss

samma fotograf som i förra inlägget

Hej på er finisar. På Torsdag får jag äntligenäntligen hoppa upp på min fina prinsessas rygg igen!! Inte suttit på en häst på en månad nu, börjar kännas lite segt. Längtar.


Jobbar denna vecka och nästa, sen tror jag inte det blir nå mer. Skönt, börjar bli lite trötter på att sitta still fyra timmar om dagen (haha får nog stryk för att jag säger så eftersom vissa andra sliter hela dagarna). Nä nu ska jag nog dra på ett bra avsnitt av en favoritserie innan jag somnar så sött. Imorgon får jag somna i min favoritfamn men just idag får hjärtkuddarna duga! Puss på er!

Jennie Börs is the fotograf

Tänker inte berätta historian bakom bilden och förstöra hur rolig jag ser ut ;-) ni kan få tro att det här är hoppsits á la Jenny!
 

sanningar

 

you got my love

Har haft en bra helg med lite jobb och mycket mys ♥ Grillning i fredags, hundvakt igår, hormonladdad dag idag. Summerat och klart!
 
Ska till Stockholm två dagar med syskonen och mamma om 2 veckor, museum och shoppingresa. Ska försöka låta bli att shoppa bort allt för många femhundralappar, sparar de egentligen hellre till roligare grejer :) blir ett kort inlägg (skrev ett längre nyss men lät så bitchig att jag tog bort det). Ska gå och lägga mig i min stooora 90-säng nu, det blir galet mycket plats när man är van att dela den med någon. Puss på er, och om ni läser detta så saknar jag er mina tjejer!!!!

ibland så har pojken min faktiskt bra musiksmak

 

some old'n'good r'n'b

 
 
 
Sitter och läser lite gamla texter jag skrivit och lyssnar på "gammal" musik. Det jag skrev och lyssnade på under högstadiet dvs! Världens nostalgitripp kan jag tala om. Skulle egentligen vara kul att lägga upp sånt jag skrivit (med lite stavningskoll först, grammatiken var inte like tiptop för några år sedan ser jag). Men vet inte om någon bryr sig/jag vill, har inte alltid varit den positiva och glada tjej jag är idag! ;)

<3

Tja bitches! Igår blev det jobb i kylan på fm, inte alls kul med detta väder. Var och kollade på kattunge också, Idas kompisar som har.

På kvällen när solen kikade fram åkte päronen, jag, my och vovvarna till säterdalen och fikade och gick en sväng. Mysigt! Fick skjuts hit sen (@fredriks place) och kollade film och myste med min fina pojke! Som klev upp 10 över 6 imorse efter mindre än 5 timmars sömn, fyfan.

Jag fortsatte sova så sött ett antal timmar men vaknade bara av att jag drömde mardrömmar hela tiden så gick inge vidare :( Helt värdelöst att sova själv! Nu väntar jag på m&p som varit och gjort lite ärenden åt blghållet, när jag kommer hem sen är det väl bara att slänga i sig lite mat och åka till jobbet... Huhu, have a nice day

snodde från tyras.se, fördriver tid tills päronen kommer

Kärlek Och Sånt:

Hur gammal var den äldsta du kysst: Haha har helt ärligt inte den blekaste.. 25års åldern kanske?
Hur många har du varit riktigt kär i: 2-3 stycken
Vad tycker du om kärlek: Just nu: mycket bra.
Saknar du någon speciell person: Sitter i en speciell persons rum utan den speciella personen som jobbar, så ja ;-)
Kan man vara vän med sitt ex: I don't see why not, men det beror väl på omständigheterna såklart.
Har du svårt för att bli kär:
Nej det har jag inte egentligen.
När kysste/hånglade du med någon sist: Några timmar sen.
Ångrar du det: Hell no
Har du kysst någon idag? Jajamen
Har du ett förhållande? (y)
När går gränsen vid otrohet? Det är inte så jäkla svart och vitt men jag tycker inte en kyss är ok, särskilt inte om det är känslor inblandade.
Är du romantisk? Det vet jag inte haha
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Inte snott en pojkvän nej men hållt på med någon en kompis gillat (vilket jag inte visste av)
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Jag vet faktiskt inte, brukar vara ganska bra på att böla så det har jag säkert.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Min första riktiga pojkvän är också min nuvarande, så Fredrik!
Hur länge höll det? Pågår fortfarande
Hur länge var ditt kortaste? Alltså det är ju om man räknar någon dag hit och dit på låg/mellanstadiet haha
Hur länge var ditt längsta? Har varit tillsammans i 2,5månader ungefär!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande med någon man verkligen tycker om slår väl allt, men att vara singel är inte så dumt det heller! Överlevde trots allt 17 år ;)
Är du singel? Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Har inte upplevt det själv men såklart det är möjligt!
Är du kär just nu? Skoja inte


when i first met you, i had no idea you would mean this much to me

cilla åt upp min bok idag, as. luckily for her i'm a happy bitch today

los ojos de Julia

Såg en spansk ganska oläskig skräckfilm igår, men det var mysigt att träffas och snacka lite! Borde verkligenverkligen göra nåt allihopa tjejer snart. Hahaha kvällens bästa var iaf när Elinor skulle hem och hennes kille körde upp på gården "det står en farbror på altanen" (aka pappa, som senare presenterade sig som farbror tobbe. Yep han hörde det).

Idag har jag kört lite bil och ska kanske göra lite nytta, imorgon jobbar jag fm och sen har jag möte i stallet vid fem. Sen sover jag hos bästa :)! Så nu har ni mitt livs planering en dag framöver, bra att veta.

tillåt mig att skratta

 

sometimes when i close my eyes i pretend i'm alright

Heh, okej godispåsen har minskat sen den mötte vågen för första gången. Ikväll kommer mitt ex hit (om det står på facebook är det på riktigt) och kollar lite film och myser. Najs, träffade på na en snabbis under p&l bara så blir nog lite snack också :] ska försöka hålla mig vaken några timmar till med andra ord, ögonlocken är tunga dock. Ha en bra lördagskväll, drunk or not, så hörs vi när vi hörs! peeeace

i miss you

Godis för 70 spänn, check. Smakade jävligt bra och imorrn kommer en fin vän och käkar upp resten med mig. Puss

summerlov

Håller mitt löfte om dålig sommaruppdatering, det är bra det. Man ska inte sitta här och häcka hela dagarna. Här kommer lite framtidsplanering inför mitt sommarlov, allt ska checkas av innan 20 augusti! Vad tror ni om det?
  • Jobb under hela juli förmodligen, 5-6 dagar per vecka.
  • Vara hemma och uppfostra vilddjuret när tid finns.
  • Umgås med vänner, skitlätt att man glider ifrån varandra och inte umgås på somrarna. Det vill vi inte ha! Så det är bara att höra av er till mig, jag är ganska flexibel även om denna lista är lång!
  • Ta premiärdoppet, när det är riktigt jävla varmt ute.
  • Åka till sthlm med de som nu blir med: mamma, my, ida, senvetjaginte!
  • Förmodligen stallstädning och senare igångsättning av hästar.
  • Åka till faster&jonas i evertsberg och jobba lite, får se hur länge, när osv. Vill inte vara borta en hel vecka!
  • Planera och genomföra sommarshowen i stallet, kommer bli galet mycket jobb.
  • Festa riktigt ordentligt åtminstone en gång. Jag är öppen för förslag ;)
  • Tränatränaträna. Har riktigt mycket ångest över att gymmandet lagts på hyllan. Men imorgon åker nog jag och förkylningen in och kör ett pass iaf och det ska vi upprätthålla.
  • Börja äta godis igen! Hihi, får filmsällskap på lördag och då har jag bestämt mig för att käka godis. Så pikaboo, here i come (har dock satt upp regler kring godisätandet men på premiärdagen ska jag äta så mycket jag vill).
  • Ska såklart umgås en massa med världens finaste också, du vet vem du är :) om livet hade varit lite mer exakt som jag vill hade jag inte sovit själv en enda natt men nu funkar det inte riktigt så.
Haha galet maffig lista och det är inte allt.. Men nu är jag trött så ska slå på lite TB och chilla, imorgon ska jag gymma, jobba och köpa godis. PUSS

my name is skrillex

Tillbaka till livet igen idag då. Inledde med att sova cirka 11 timmar igen, har gått och blivit förkyld också. Kombination av festival och fredrik som ligger bakom kan jag tänka mig!

Jobbade några timmar idag innan bären tog slut och nu sitter jag och lyssnar till skrillex ljuva toner. Börjar bli lite hungri, ska gå in och kika om maten börjar bli klar. PUSS!

spelningar P&L

FREDAG:
 
Billy Idol: Kändes helt galet att få se en av de mest spelade artisterna i det här huset live. Pappa har spelat hans skiva ganska flitigt så sjöng med och hoppade rätt bra på de gamla låtarna. Ringde pappa under White Wedding, han blev miket glad. Lite segt blev det i mitten men i sin helhet en mycket bra konsert, gubben kan fortfarande.
 
Melissa Horn: Lyssnar inte på henne så mycket men det var en mysig spelning, stod och halvslumrade. Kunde ju iaf två låtar!
 
Kent: Det började spöregna efter halva spelningen men det passade faktiskt sig rätt bra. Lyssnade inte på hela utan gick strax efter ett. Men innan dess satt jag med Elise + liggunderlag och sovsäck under ett träd. Ingen ståochskrikakonsert för oss med andra ord. Men de var riktigt bra live, synd att jag inte hörde 999 bara.
 
 
LÖRDAG:
 
Hoffmaestro: Såg inte så mycket av denna för de jag gick med ville inte kolla. Men jag tycker om deras musik även om jag inte spelat sönder dom, så det var lite synd. 
 
Skrillex: Helt jävla sinnessjukt bra. Elise och Sofia som jag gick med var sjuka/ville inte dansa så jag körde på själv. Eller ja själv och själv, var några fler där faktiskt hehe. Hittade mycket trevligt folk även om det inte blev så mycket pratande, dansade så jag blev genomsvettig. Galen publik, galet bra musik, galen spelning helt enkelt.
 
Rihanna: Skulle kunna snacka skit om den här jävla divan hur länge som helst. Efter en halvtimmes väntan gick vi och köpte panpizza istället, hon drog igång en kvart senare. Och det var så jävla dåligt. Jag älskade verkligen hennes musik innan men kvinnan levererade inte live, sjunger några ord här och var..? Så respektlöst att festa hela natten innan en stor spelning och det är inte ok att vara 45min sen bara för att man har mycket fans. Kära Rihanna, sånt förlorar man fans av! :) jag har då ingen respekt för henne alls längre, skulle fan inte förvåna mig om hon var full på scen. Och så var det den geografiska delen, hur var det nu, ligger Borlänge i Norge? Nej P&L att boka Rihanna som main act var en flopp, ta någon som inte borde vara på rehab nästa år. Kan lägga in lite snälla ord också: sfinxen var cool och på slutet lät musiken bättre (playback?). Så nu har jag inte bara klagat!
 

spelningar P&L

Skriver mycket för min egen skull så att jag ska komma ihåg vad jag själv tycker haha. Men kul om ni orkar läsa nåt, det här är min uppfattning lite kort om de artister och band jag sett i veckan :) kursiva var dagens bästa!
 
ONSDAG:

Simple Plan: Musiken var verkligen skitbra. Har lyssnat på dom så jävla mycket när jag var lite yngre och inte alltid så jätteglad så det var verkligen nostalgi och känslor. Dock lite mycket "sverigeniärsåsnyggaochbäst" snack för min smak men när sångaren drog fram akustiska gitarren och körde Perfect var de förlåtna.
 
Mac Miller: Bra performance, aldrig hört killen förut men det var rätt så bra drag. Kul med nåt nytt! Dam, dadam, dadadadadadadadadadam....
 
Lars Winnerbäck: Lyssnar inte på honom och det är för att jag inte är så jättekär i just den musikstilen. Fick skitont i ryggen efter en timme också så det drar ner allmänna intrycket. Men vet att många älskar honom och han kan ju sjunga, så om man uppskattar hans musik är han värd att se live. Dock inte min grej tror jag!
 
TORSDAG:
 
Regina Spektor: Lite som med Winnerbäck, lyssnar så pass lite på henne att det blir segt när man inte kan låtarna. Men hon var mysig och Samson var galet bra. Sevärt.
 
Mumford&sons: Ja det var ett jävla kaos kring denna spelning, orkar inte dra det här. Men jag grät genom större delen av konserten och kan knappt höra deras musik längre utan att gråten smyger framåt. Dock är de vääldigt bra, grät inte för musiken så mycket utan personliga skäl.
 
Den svenska björnstammen: Denna spelning hade jag velat sett med mina tjejer! Stod med en syster och en kompis som inte kunde mer än en låt, hade varit roligare att ha nån att skrika med tror jag. Men de var lite knasiga och levererade live så det var en bra spelning! Dansade lite iaf.

borta bra men hemma bäst

Är äntligen hemma efter en hel vecka med full fart. Inte känt hur trött jag är förrän nu. Alla ni som festat oavbrutet sen i måndags: hur fan orkar ni?! Är galet slut och jag har ändå tagit det lugnt - bara en kväll med riktigt festande och en natt i tältet. Har varit med om så oerhört mycket nytt, underbart, jobbigt, sorgligt, svettigt, roligt, festligt, galet. Å så vidare. Skriver ihop en liten utvärdering av musiken och det andra sen hade jag tänkt.
 
 
Ett stort tack till alla som varit med och gjort den här veckan till en riktig upplevelse! Once in a lifetime? Njae, vi får se hur det blir nästa år.