skrivarvecka

Hej på er! Denna vecka (44) har under större delen av mitt liv varit känd som "höstlovet". Rent formellt är det inte så längre, men vi har PM-skrivarvecka vilket betyder att vi inte har någon undervisning. Så det är lätt att lura sig och kalla denna vecka för höstlov ändå!
 
På torsdag får jag besök av hela familjen. På torsdag åker Fredrik till London. Detta betyder att jag kommer behöva vara ensam hemma i max en timme. Är väl lika bra det haha, tycker inte om att vara ensam i huset om nätterna. Fram till på torsdag måste jag alltså verkligen försöka plugga. Läste två rättsfall igår och satt och brainstormade för uppsatsen. Idag tänkte jag börja skriva min treminutare som jag ska hålla efter lovet och förhoppningsvis få något annat gjort också... så ska inte sitta här och dega nå mer.
 
Vi hörs hörrni, hade göttans, fridens, peace out, tjaråå

jobbajobbajoooobba

Denna vecka har det blivit mycket jobb! Fyra pass nu på åtta dagar tror jag. Men det är roligt. Har haft grupper i alla åldrar och kunskapsnivåer, både teori och ridning. Har dessutom fått rida själv några gånger nu. Hallå, jag får betalt för att rida? Ööh hoppa av juristprogrammet på en gång eller?! Det är väldigt lärorikt och jag tycker att de flesta grupperna har genomförts med en bra känsla. Har fått en del positiv feedback, känner dock att jag skulle vilja ha lite konstruktiv också (särskilt när man inte själv är helt nöjd men ingen säger nåt) så nästa gång får jag dela ut enkäter eller nåt.. haha nejdå, men eftersom jag är så ny i rollen som ridinstruktör mottar jag tacksamt tips på vad som kan göras bättre. Och får lite egoboost av beröm och fina ord :)
 
Imorgon har jag seminarium kl 8-10, föreläsning 10-12, basgruppsplugg 12-15 och förhandling 15-oklart. Lååång dag och inte en häst så långt ögat når!
 
Haaaddee så länge så hörs vi om tre veckor (eller dylikt) igen
 
 

life of jenny

Idag har jag haft en slödag, och det är verkligen inte uppskattat. Mår faktiskt dåligt av att inte göra någonting, och ännu sämre blir det av att jag vet att det finns plugg jag borde ta tag i. Ska börja lägga upp scheman åt mig själv igen tror jag, körde den varianten under första terminen och det funkade ganska bra. Har du lite på schemat - gör ett eget schema. För mig blir det annars mest en massa ursäkter som oftast slutar i soffan.
 
I måndags hade vi en jättemysig faddermiddag hos Emanuel. Vilken härlig grupp vi är alltså (hehe, måste ge oss cred för det), käkade en massa gott plock (knytis) och snackade skit i flera timmar. Hoppas jag vi kommer fortsätta med :)
 
Igår blev det en shoppingrunda på stan. Jag fick med mig ett par skitsnygga pjucks från Scorett, en finsittningsklänning från Vero Moda, en kavaj från Vila och lite småplock (tights och hårnålar) från H&M. Avslutade det hela med en chailatte på Wayne's. MMmmmmm...
 
Imorgon ska jag ha två seminarier och sedan åka till Hippo och rida med ARKUM. På fredag ska jag på födelsedagsfest hade jag tänkt, och på lördag är det finsittning. Så hela lördagen kommer bestå av fix och förfest eftersom vi ska vara på plats 17.30. Längtar som en tok, ska bli gööörkul :)
 
 
Min mobilkamera kommer aldrig lyckas göra något rättvisa men det här är nya kärleken. Nästan lika sköna som platta skor också, fantastiskt!