let's go

Tänkte bara tala om att jag går och lägger mig nu med telefonen och datorn som sovsällskap. Imorgon blir det skola och jag längtar fan tillbaka till helvetet ♥ fyra ynka skoldagar kvar!! puss på er

tell the dj play it all night long

• Hej på er kompisar, föräldrar, fiender, pojkvän, stalkers osv! Mår typ helt bra nu. Litelitelite svullen i halsen och känner fortfarande av febertröttheten litegrann. Så hade nog inte fixat en hel skoldag ännu men imorgon ska jag ta mig upp på morgonen och hoppas att det går hela vägen hem.

♦ Fick sms av Erika igår som undrade om jag ville vara speaker på söndagens dressyrtävlingar på hemmaplan. Jävla skit att jag gått och fightats med värsta halsinfektionen eller vad fan det nu är hur länge som helst, inge vidare att prata en hel dag då kände jag. Plus att det hemliga händer ju i helgen, ni kommer förstå att jag inte vill dra iväg någonstans på söndag! Hade varit roligt annars men det kommer fler gånger :-)

♥ Idag ska jag plugga ekonomi och hästprov, slinker nog in lite tvserietittande också och ska även ta mig ut på promenad och känna på om jag verkligen klarar av en skoldag. Hare bra!

♦ Hahahhaha måste slänga in lite visdomsord som jag hittade på min tidslinje också, some of you will get it ;) QUOTE My Bergdahl: vem kan stoppa jenny när hon bara rullar fram?..ett träd! vem kan stoppa jenny när hon bara rullar fram? ett träd, ja ett trääääd. VEM kan stoppa jenny när hon bara rullar fram? ett TRÄÄÄD


got yourself a beatyqueen, yeah

Hej pipål, idag har jag mått ytterligare lite bättre. Gått och vägt hela dagen om huruvida skolans korridorer bör äras med min närvaro imorgon men icke, ska se till att bli av med den här infektionen helt innan jag gör något.



Har gått runt och nynnat på den här låten hela dagen, hörde den imorse och den fastnar kan jag lova! La inte upp musikvideon för den var waaay to porrig, någon kanske blir stött ;-)

wigglewigglewigglewigglewiggleyeaah

Hörde precis en skitkool cover av Sexy and I know it haha, så otippat. Blev rätt chockad när han började sjunga men tyckte det var en orginell version av låten verkligen, klicka om ni vill höra!

Glömde skriva igår att jag får MVG i matte B! Enligt ErIkA iaf så om hon luras är det synd om henne för det var verkligen ett SCOOOOOORE! ögonblick i livet när jag fick det smset. Är inte riktigt säker på hur resten av betygen ser ut men jag tror att det blir max tre-fyra VG kanske? Vågar inte chansa egentligen för kan ha åt helvete fel. Tre prov kvar har jag men har inte panik över det egentligen trots mitt tillstånd (hemma utan pluggmaterial i vissa ämnen). HÄ LÖSÄ SÄÄG!

Mår fortfarande ganska bra, dippat några gånger under eftermiddagskvällen men är tillbaka på en topp nu. Börjar bli lite trött dock så ska inte dilla på en massa, kommer bara bli oläsligt och flummigt. Längtar tillbaka till skolan (!!!), helg, pojkvän, livet och avslutning. Puss

flight

Hej alla sötnosar, många av er befinner sig väl i storstaden nu... Hade aldrig orkat med Sthlm när jag knappt orkar med att gå till köket och bre en macka. Men tråkigt är det att missa såna här speciella dagar.

Vaknade för cirkus en halvtimme sen efter en rätt så bra natts sömn, 8-9timmar skulle jag kunna tro. Allt känns lite bättre idag faktiskt, och det tar vi i trä för, så hoppas på att kunna spendera någon dag i skolans lokaler denna vecka. Nu ska jag och frukost kika på greys anatomy season finale, pusss

ps. jag har inte avslöjat vad som händer i helgen här va? för isf får de jag inte känner/pratat med om det irl en överraskning!
iih, surprise surprise

lml - love my life

Fortfarande seg som jag vet inte vad. Är livrädd för att jag kommer vakna inatt av att inte kunna andas, halsen är alltid värst på morgonen och det är riktigt illa nu så föröker stålsätta mig för vad som komma skall. Svårt att beskriva känslan men det är svullet och obehagligt hela tiden, när jag sväljer eller gäspar känns det som knivar i strupen. Måste gud straffa min mentala goda hälsa med lite dålig fysisk hälsa? ;(



Ska fortsätta kolla på lite Greys Anatomy nu, mitt youtubeaccount råkade ändå spoila vad som händer i säsongsfinalen så kan lika gärna kolla klart på allt. Annars har jag idag sett de två sista GG avsnitten säsong fem som inte hunnits med tidigare pga allt plugg. Hann med lite talande djur också, Legenden om ugglornas rike, mycket bra film! Nu skulle jag helst av allt vilja att min stora sked kommer hit och kliar mig på ryggen hela natten eftersom jag ändå inte kommer få sova nånting... ♥ a girl can dream!

inga glada ord till övers idag

Mår apa, halsen är igensvullnad och febertermometern visar på stadiga 39 grader. Så ni kan ju gissa er till att jag inte skriver något hästprov idag heller, eller åker till Stockholm imorgon. Tråkigt som fan men sant. Hoppas att det här inte är körtelfeber eller nåt sånt där utdraget skit utan att jag kan vara dålig några dagar och sen leva vidare igen. Sista veckorna innan lovet - dålig tajming att bli sjuk.

nej det blir inte mycket bloggande i denna värme, ok?

Igårkväll åkte vi (jag och fredrik) hem till honom och kollade eurovision och myste! Somnade nästan direkt när det var slut för att jag sovit så dåligt kvällen innan. Blev några fler timmar inatt men värmen i kombination med halsen har hållt mig vaken ett tag inatt igen. Knarkat halstabletter och piller men det försvinner inte :(

Jag klev inte upp förrän tolv idag och då skulle det minsann spelas volleyboll på beachen. Men det var roligt faktiskt, inget fan av bollsporter egentligen men det här var rätt okej. Bättre när vi var ner nu på kvällen dock, betydligt svalare och fulla motspelare så då verkar man inte lika dålig ;) var med andra ord hem (till Fredrik) en gång i mellan och käkade + att jag pluggade lite hästprov. Sen kom pappa och hämtade mig vid volleybollplanen halv åtta eller nåt sånt. Har alltså spenderat hela helgen med min fina pojkvän, så det ska va! :)

Ska sätta igång med pluggandet igen när jag borstat tänder, läst bloggar och smörjt mitt knallröda sönderbrända bröst :( inte bra att glömma smörja framsidan, räddade mina axlar iaf tack vare att vissa är lite smartare och tar med spf!



Hade suttit rätt fint med en av dessa en dag som denna ♥

jävla äckelvärme

Mitt rum var seriöst som en bastu hela natten, wööööh. Iaf så igår var jag ute i skogen och hjälpte familjen med scouttävling. Helt ok men lite mygg på slutet. Fredrik kom och hämtade mitt i natten typ och så sov vi här sen (hemma). Träffade på en geting i vardagsrummet också :)

Idag har det väl inte hänt så mycket, klippt gräs har jag gjort iaf! Duktigt. Nu ligger jag med kungen i sängen och degar, tröööött. Sry för dålig update men inte mycket ork för sånt när det är såhär varmt. Pussss

asking for forgiveness is one thing, getting it is another

Tjaba finingar! Vaknade upp bredvid världens bästa imorse, perfekt start på dagen ♥ låg kvar och drog mig ett tag när han gått till bussen och sen fick jag åka med hans pappa till skolan. Satt och stekte i solen medan jag väntade på bussen till stallet, fyfaan vilken kunglig morgon.

Red dressyrprogram på Dampliin sen, han var inte så rolig idag (tänkte faktiskt på dig Jennie hehe, spänd häst på dressyrbanan var en ny upplevelse för mig men nu förstår jag hur det känns ;)). Iaf så var dressyrstaketet hästätande och bilen ska vi inte ens tala om. Fick igenom honom någolunda på framridningen, var sjuukt varmt så blev lite jobbigt att hålla ihop honom också. Är inte lika omänskligt stark som Erika i ridningen ;) Men bitvis i programmet blev han superduperfin, andra bitar gick vi på två spår med huvudet i vädret. Aja, nästa gång ska jag få prova på "Erikas ponny" iaf, Får se om han är så fantastisk som jag hört talas om!

Dagen har gått rätt fort ändå, inte så jobbiga lektioner men förjävlig sommarvärme. Haha vet att man inte ska klaga men när svetten rinner på ryggen och låren klibbar ihop är det fan inte nice med sommar. Mygghelvetena har vaknat också, grrr... Som jag kom fram till för ett tag sen, våren ÄR bäst!



Sschöön låt!

to stressed for success

Skrev prov i "bara" tre timmar idag, sen sa jag tack o hej. Gick inte åt skogen men det gick inte heller hela vägen hem (tror jag). Fixade nog till mig någon sol iaf (mvguppgift), sen så är det väl bara och vänta och se.

Gymmade efter skolan, skitskönt kan jag lova. Känner mig inte hundra frisk men jag vet inte vad som är problemet och jag kan komma på tusen ursäkter att inte gymma iaf så nu gjorde jag det bara. Snart åker jag till stallet och hämtar lite saker och prylar, rider ryttartest imorgonbitti. Så det ska pluggas på nu ikväll men det kan jag lika gärna göra på bortaplan. Sover alltså inte i mitt vidrigt varma rum inatt, nice! Nä nu lär jag röra på mig om jag ska komma iväg till bussen i tid, pusss!

det finaste jag vet ♥



Var tvungen att förminska den 543067574368943 gånger för att kunna ladda upp men ser ni hur jäkla snygg hon är?! Nya omslagsbilden på fb, ler varenda gång jag går in på min profil nu :) Erika har fotat, har många fler bilder som jag kan ladda upp någon dag framöver när tiden finns, har lovat barcelonabilder å... Men nu är det matteboken som gäller!

when i was a young boy my father took me into the city, to see a marching band

Har sovit skitdåligt en natt till. Sovtröja, strumpor och två täcken inne i mitt rum med stängd dörr (=mkt varmt) och frös ändå som en idiot. Klev inte upp förrän strax före elva och ska slösurfa en stund nu innan matteboken blir mitt sällskap för dagen. Känner mig betydligt piggare idag, blev dock skolfritt ändå pga min enorma sömnbrist.

Erika räddade mitt liv igår och berättade att vi inte har några lektioner på onsdag <3<3<3<3 låter ju jätteslappt tycker ni nu men ska skriva matteprov i 4 timmar. Ska bli så jävla roligt, fan vad jag älskar ekvationssystem och funktioner!! :D:D:D:D:D:D:D tror jag ska göra nationella i matte b nästa år med för att jag längtar så mycket <3

(om ni idiotförklarar mig pga det där, idiotförklarar jag er för att ni inte lärt er sarkasm! ;))

everyday i need ya

Matteboken är fortfarande inte attraktiv, morr.. Läst litegrann iaf, hoppas verkligen att detta går vägen. Snälla rara söta hjärna som alltid ställer upp när det gäller, svik mig inte i detta kritiska ögonblick :'(

Tog mig precis en dusch och skrek lite till BFMV, enda gången det låter bra. Blev lite nostalgisk och började lyssna på dem igen för några dagar sen. Kan lova att alla mina vänner (med något enstaka undantag) kommer hata den här musiken, men det är inte obligatoriskt att lyssna heller så! Blir värre ju längre ner man kommer, hehe ;-)






time to say goodbye

Trött som en gris, har ju bara sovit till och från i fyra timmar. Mådde inte alls bra imorse, hade en förvarmtförkalltförvarmt-natt om ni fattar. Sen hade jag en genomborrande huvudvärk som släppte lite av medicinen men var fortfarande helt snurrig i huvudet. Kändes som om jag skulle somna på vissa lektioner för att jag var så utmattad, finns en ganska stor feberrisk. Stod ut hela förmiddagen iaf sen tog jag bussen hem.

Nu funderar jag på att stationera mig ute i solen och plugga lite matematik. Om ekvationssytstemen vill vara så vänliga att stå still på pappret dvs :) ställde in stall och ridning idag också, klokt beslut.

falling asleep with the person you are falling in love with ♥

Tre…
… saker som som är tråkigt att göra: vänta på bussen, dammtorka, putsa sadlar
… saker som jag är rädd för: dykning, höga höjder och att förlora någon av mina närmaste
… saker som jag är stolt över: min personliga utveckling de senaste åren, mina betyg, min förmåga att hela tiden utmana mig själv och göra sånt som andra säger nej till
… saker som jag vill lära mig: att alltid våga stå upp för mig själv redan från början, prata flytande engelska/spanska, tömköra
… saker jag ofta gör när jag är hemma: lyssnar på musik, kollar facebook, sover
… plagg som jag aldrig skulle ta på mig: converse med klack, manchesterbyxor, kroppsstrumpa
… favoritleksaker: datorn, mobilen, sen kommer jag inte på ngt mer men när jag var liten var det mina hästar!
… saker som får mig att må bra: gymma, mina vänner, fest
… favoritplatser: säter (finns mycket bra med säter!), min säng, rättvik (vilket är lite twisted med tanke på förra årets magplask men det är något med den där lilla hålan)
… matvaror som jag ofta äter: mjukmackor, makaroner, fläskytterfilé
… mål jag har: plugga på högskola, bli rik, bli lycklig
… starka egenkaper hos mig själv: självdisciplin, smart, modig
… talanger jag har: få folk att skratta, alltid vara i tid (nästan), hitta skitbra låtar som jag lyssnar sönder totalt
… saker som jag inte kan särskilt bra: bollsporter, vara diskret, säga hejdå
… saker som är väldigt viktiga för mig: fredrik, zabina, familjen
… materiella önskningar: nya underkläder, en kamera, ny väska
… djupa önskningar: att få leva utan finansiella begränsningar, att någon gång ha tid och råd med egen häst, att få ett fläckfritt självförtroende
… bloggar som jag läser flitigt: Kristina Warg, My Bergdahl, The Vampire Diaries

Gammeltanten levererar på tävlingsbanan!

Klev upp när alarmet plingade vid sju imorse, segt var ordet. Men blev pigg rätt snabbt, tävlingen lockade. Så en halvtimme senare satt jag & Erika i bilen påväg till stallet! Gick bana, startanmälde, fixade i ordning skruttan och hoppade upp i sadeln. Hon kändes precis som väntat seg på framridningen men taggade i ganska lagom på framhoppningen. Inne på banan hade vi lite fart om man säger så, 46s och maxtiden låg en bra bit ifrån det. Skulle ha varit tidshoppning ;-) drog med en bom i vår fulla galopp så slutade på 4 fel i 80cm. Var nöjd med rundan men det var inte den känslan jag ville ha riktigt, ladda nästa klass.

Lämnade över Zabina till Erika och drog med mig Amanda ut på banan. Lite nervositet kom smygandes nu, har med höjden och göra. Men när jag satte mig på hästen kändes det bättre! Underlaget på framhoppningen var jättetungt så hoppade bara 4 språng innan andra klassen. Inne på banan tänkte jag på allt som människor omkring mig "tjatat om" (kommer inte på det positiva ordet för tjata haha, men det är iaf jättebra!!): räta upp dig och ta tillbaka mellan hindrena, rid varje galoppsprång, mjuk i handen, slappna av, upp med huvudet osv. Och jävlar vad fin hon var! Bra avstånd till alla hinder, rytmiskt och lugnt tempo och kände verkligen att vi var ett team runt hela banan. Så min fina tant fick sig en rosett och jag fick ett leende på läpparna ♥

Har varit med Mia resten av dagen i sekretariatet och satt på rosifetter och delat ut priser. Riktigt bra dag, och tack Erika för att du följde med och hjälpte till :D kommer bilder om blogg.se vill samarbeta (dampar seriöst loss snart) och jag får dem skickade till mig!



Inte från idag, Jennie har fotat iaf men kan inte minnas från när :-) Hon var lika glad och ännu finare idag!

för jag vill bara känna på din kropp, kropp hela natten

Trött som jag vet inte vad. Somnade inte förrän närmare halv tre imorse och alarmet ringde klockan åtta. Var skönt att få träffa pojken igår iaf, pratade en massa och åt tacos (börjar fan bli standard). Sen var vi fyllechaffisar åt hans föräldrar också haha. Ett rådjur sprang över vägen när vi åkte, wöeeh vad hemskt det var, har nog men för livet :)

Annars har jag varit funk på ponnytävlingarna idag, flöt på smidigt och bra. Har "blivit befordrad" från flaggare till prisansvarig, yey. Så fick sätta på rosetter och hjälpa Mia med lite smått och gott i sekretariatet! Var inte många starter så vid ett kunde jag göra annat. När hästarna ätit joggade jag och Alex stona lite inför morgondagen. Zabina kändes bra på plats bitvis och ostadig och seg bitvis. Sen fick hon sig en liten dusch och utrustningen fick sig en ordentlig smörjning, inklusive stövlarna. Så nu är vi så redo som vi kan bli!

Snart kommer mitt sovsällskap för natten och mitt moraliska stöd imorgon. Och det är inte freddan denna gång faktiskt, längesen jag sov med ngn annan känns det som. Har dock fixelitrixat in en madrass på golvet så jag får sova ut ordentligt inatt. Så nu går det typ inte att gå på mit golv ;)



Jag och tanten från förra lokala tävlingen som också var vår första. Slutade då på 15fel eller liknande? Kommer inte ihåg faktiskt, hade två stopp och tidsfel i 80cm. Ska bli kul att se om tanten orkar lyfta på fötterna i två klasser denna gång, och hoppas på bättre känsla och modigare ryttare :) annars har vi inga resultatmål, går på känslan!

barcelona!

Kommer lite sent men har precis insett bildproblemet ;)

Började resan till Arlanda med att köra på ett rådjur (notera att inte jag utan pappa körde, haha). Min första viltolycka och jag kan tyvärr meddela att varken djuret eller fronten på bilen klarade sig särskilt bra. Var oundvikligt tyvärr, sånt som händer. Vi hann med planet trots detta dröjsmål! (bilen är fortfarande på lagning)



Flygbild! Första turen i luft för min del, starten och landningen var rolig, satt och skrek med Saara och Erika på hemvägen haha. Men själva flygandet hade jag klarat mig utan, sjukt segt och obekvämt.



Plaza Catalunya, centrum i centrum skulle man kunna säga. Gick dit från vandrarhemmet som låg på Passeig de Gracia = stor shoppinggata. Mestadels överklass shopping men gick att fynda lite i budgetbutiker också! En avslutningsklänning åkte med hem, köpt på Bershka :) Dock är den väääldigt kort så blir nog inga bara ben.



Jävligt sjukt asgoda fruktdrinkar som såldes på inomhusmarknaden vid Las Ramblas. Namnamnam, smakade som flytande jordgubbar....



Färsk frukt, me like.



Provade på paella, dyrt och inte så vidare värst gott heller. Patatas bravas däremot, rekommenderas ♥



Utsikt från en park vi var upp till. Låg och stekte i solen hur länge som helst, runt 25grader varmt. Underbart!



Sagrada Familia, en kyrka som de hållit på att bygga i hundra år ungefär och de är inte klara. Men ganska mäktig byggnad ändå!



Vandrarhemmet vi bodde på. Fick inte med hela rummet men vi bodde sex pers i ett avlångt rum. Helt okej, bortsett från den asdåliga frukosten... Har några fler bilder men orkar inte ladda upp allt, delade med mig av lite utav resan iaf! Enjoy :)

i'm gonna give all my secrets away

Skönt att sova ut i sin egen säng säger jag bara! Ska snart gå en vända med vovvisen och sen blir det hästplugg tills jag tröttnar på det.

Börjar bli sjukt nervöstaggad på tävling, två dagar kvar... Känns jättebra att vi ska rida 80cm först eftersom det börjar kännas säkert nu, då blir det inte lika mycket nervositet pga höjden. Det går nog bra, och om det inte gör det så bjussar vi iaf på lite show ;-) man får se det positivt! Får nog med mig Erika som support också, hon kanske nattgästar mig imorgon :) Waah det ska bli så kul att tävla igen!!



everybody's got a secret, can you tell me what is mine?

everyone has a breaking point, you found mine

Äntligen hemma i Sverige, Hedemora. ♥ Den här resan har varit allt från 0-10 på en skala hur bra det kan vara så har lite blandade känslor.

Turistmässigt var det riktigt bra iaf. Har sett en massa verk av Gaudi, shoppat, druckit skitgoda fruktsmoothies, gått hur mycket som helst, köpt souvenirer till familjen, ätit mat som varierat ganska mycket i kvalité och smak. Dock bangade jag och Erika ur alla utgångskvällar, drack bara en dag och åkte inte med till klubbarna. Lite coolt att få köpa sin egen alkohol, sen var det skitsamma ;) Sparade in lite pengar på att stanna kvar iaf! Lägger nog upp lite turistbilder senare ikväll eller när det nu blir! :)

Framtidsplaner: Imorgon ska jag träffa Fredrik och inte göra så mycket mer än så. Sover i Säter och på lördag är jag funk på tävling och ska förbereda för tävling själv på söndag! Så hela helgen spenderas mer eller mindre i Säter, sover dock hemma lördag till söndag för att tagga tävling. Och i allt detta ska jag plugga till hästprov på måndag och mattenationella på onsdag! Får be pojkvännen förhöra mig på tömkörning och unghästens faser imorrn eller nåt ;)



Tack till världens bästa Erika och Elise som stöttat mig idag och tidigare, betyder oerhört mycket att ha så fina vänner som finns där när man behöver dem som mest ♥ förövrigt trötta tjejer på tåget hem från Arlanda!

barcelonaaaa baby

Tja! Blir inget bloggande nu på ett par dagar, Barcelona tills på torsdag! Så ni vet, har bestämt mig för att ha sjukt grymma dagar. Blir ett kort inlägg nu, någon som äter på min arm... Puss, ha det bra!

PS: Fredrik är min boss!!!!!!!

i was like ooh, never wanna let you go

Godmorgon kompisar, today is the day. WOAH! Satte precis på spotifyspellistan och nu ska jag irra runt och packa, skriva klart historian och en massa skit. Tänker förtränga det negativa och ha en jävligt bra resa :)

Faster, Jonas och Alice åkte precis hemåt, blir smörgåstårta idag och ikväll får jag nog träffa bästa en stund ♥ första gången på länge jag inte kör på standard segsöndagen, puss mina fina och puss på livet!


åsiktsinlägg

Har kommit underfund med att människor är ganska konstiga idag. Alla älskar att få bekräftelse och berätta om sånt som de har åstadkommit och är stolta över. Men det är ingen som vill lyssna på vad andra har att säga om sina positiva upplevelser, då tycker man att den personen är skrytsam och dryg?

Om du har problem eller mår pissigt så går det alltid att hitta någon som kan tycka synd om dig, det är "enkelt". Men har du gjort något skitroligt eller bara mår otroligt jävla bra så vill folk inte höra längre? Vi vill så gärna lyckas själva men när andra lyckas så är det bara jobbigt att höra på, kalla det avundsjuka eller vad ni vill men så är det.

Och det här behandla andra som du själv vill bli behandlad verkar inte riktigt sjunka in. Vi älskar att prata men när det ska lyssnas så blir vi missnöjda. Det här är inte kritik eller något sånt (vilket det finns folk som kan uppfatta det som eftersom det är ganska aktuellt), jag är precis likadan. Jag har varit en lyssnare mer eller mindre hela livet men jag har alltid tyckt att det var jobbigt. Och nu när jag har blivit en pratare så tycker andra att det är jobbigt.

Varför är det så svårt att lyssna på en glad vän när man kan trösta en kompis som mår dåligt hur länge som helst, någon som kan svara på det?

iooohiiioowoiiosoiwoiiweoiwoo

Jag har verkligen inte haft tid för bloggen/datorn idag, huh. Stalltjänst, 75årskalas, insläpp, tvätt, prat med emma i typ två timmar ("nej det här går fort"). Inte har jag hunnit börja packa eller nåt sånt heller så har en fet göralista för morgondagen. Men tänker verkligen inte ställa klockan, hell to the noes :) sover ändå aldrig bort hela dagarna om jag lägger mig i vettig tid så! Helt sjukt att vi åker imorgonnatt. AAH! Pusspuss påer, ska varva ner nu och plocka fram lite kläder


daughtry







♥♥♥ love it

helg <3

Woooah, precis kollat på säsongsavslutningen av vampire diaries. Sjukt bra avsnitt, längesen det kändes såhär!  Åker snart till stallet och leder lite barn, ska få i mig ngt att äta först bara. Slutade tidigt idag, riktigt nice. Morgondagen är fullspäckad med aktiviteter och på söndag ska det pluggas och packas. Sen blir det españa i fyra dagar!! Woopwoop

woah tidsfördriv

Namn: Jenny

Ålder: 17

Längd: 1.69

Sko-storlek: 38

Född: Falun

Bor: Västerby

Gör just nu: Smsar, kollar OUAT, bloggar, lyssnar på musik. JAG KAN GÖRA FLERA SAKER SAMTIDIGT

 

Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Trevlig (mot de flesta, heh), glad, rolig

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Blyg, överambitiös, lättirriterad

Vad är du rädd för: Oj jag vet inte... Att bli sårad, spindlar, höjder, dykning, att tävla

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Min nya inställning. Och håret ;)

Det roligaste jobbet du haft/har: Har inte haft något roligt jobb!

Har du körkort och egen bil: Neje....

När tog du ditt körkort: ------

När grät du senast: Igår

När skrattade du senast: Idag någon gång säkert!

Vem åkte du bil med sist: Hm, det var nog fredde de!

Vem åt du mat med sist: Familjen

Vem sov du hos sist: Fredrik ♥

Vem sov hos dig sist: ^Same :)

Vad var du rädd för när du var liten: Vindkraftverk.... :)

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Delfinskötare

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Men herregud, ingen aning.. Bara sovit på sjukhus en gång iaf!

Värsta smärtan du råkat ut för: Tror den värsta fysiska smärtan var när jag fick svinont i magen förra året någon gång om jag inte minns fel. Låg på golvet i badrummet och trodde jag skulle dö...

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Zabina ♥

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Jag vet inte verkligen.. Förtränger sånt och det som är färskt vill jag inte ta upp

Har du någonsin sportat: Sportar nu, ridningen och gymmet!

Någon du ser upp till: Högskoletjejen som var hos oss igår.. Haha men människor som sätter mål i livet och uppnår dem!

Vad finns alltid i din handväska: Har ingen handväska. Men har alltid med mig busskort, mobil, nycklar, lypsyl, headset

Har du varit utomlands någon gång: Skandinavien hell yea. Riktiga debuten på måndag!

Vilken plats var finast: Haha ingen

Största stad/städer du varit i: estocolmo

 

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej!

Snusat: Nej men jag vet att det smakar skit för jag brukar pussa på fredrik när han snusar :)

Druckit: Eh ja

Har du piercing eller tatuering: Noes

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Hm.. vältränad, fina ögon, snygg rumpa. och håret!

Finaste komplimang du fått: "du skulle passa som en tjockis"

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Jag tror inte det..

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja det har jag väl men inte på det sättet man tänker på.

Har du någonsin fejkat en orgasm: Haha nej

Hur många sex-partners har du haft: Har mina kära bloggläsare inte med och göra!

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Livet på landet u know

Hamburgare eller pizza: Pizza!

Kött eller fisk: kött fifan

Hund eller katt: Hund!

Aftonbladet eller expressen: aftonbladet, enbart för att jag läser det oftare!

McDonalds eller MAX: Max, donken är nog det äckligaste som finns efter broccoli

Vin eller Öl: Öl går lätt före rödvin, men om det är vitt eller typ red gold så står det nog ganska lika.. Beror på vilken öl det är också ;)

Charter- eller skidsemester: Jaa precis

Sverige eller Utlandet: Kan inte yttra mig än ;)

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Tycker inte om nåt men har fan sett mer hockey de senaste veckorna än under min livstid så lär väl säga det då...

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Färgen är inte det viktiga men det ska vara tjockt och tillräckligt långt för att man ska kunna pilla i det!

Sommar eller vinter: Sommar

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Kan inte yttra mig här heller!

Bil eller buss: Bil, fast beror också på vem man åker bil/buss med


once upon a time

Hoppade med Tamlin imorse! Red fram själva innan det var dags för stilhoppning. Karin och co. hade ställt fram fem hinder så skulle vi plocka ihop en bana själv med totalt sju språng. Skitroligt att göra så, tror inte en bana var den andra lik heller. Jag red iaf ganska mjuka svängar och någon längre galoppsträcka. Hoppade 80cm, skulle hoppa lite högre först men jag blev osäker pga underlaget och bedömningen så kändes tryggare att ta en höjd jag är säker på :) Han hoppade hur bra som helst iaf, lite nära och lite stort ibland men vi var ett team på banan och då gör inte det så mke tycker jag, även om det drar ner lite. Finfina skäcken, kommer sakna den hästen!

Annars då, vanlig dag. Fredrik (nej jag kommer aldrig börja säga Jansson) sov här inatt så var jävligt trött till sista lektionen idag. Hockeyn som förstör allt! Hehe närå men kommer inte få träffa min pojk på lite mer än en vecka nu, tragiskt... Ingen som kittlar ihjäl mig, klagar på min musik, säger emot allt jag säger, kastar vatten på mig, puttar ner mig från sängen, tar fyra timmar på sig att svara på sms osv </3 huhuhu

bästa tanten <3

Gick superduper att hoppa med Zabinan idag. Var tvungen att hålla oss i ridhuset eftersom det regnade så jävligt. Jobbade på smala kontrollhinder på block samt räcke på ena långsidan och oxer på andra. Räcket hade bom före och efter, oxern bara efter. Hoppade tävlingshöjd några gånger på slutet och det kändes bra. Avståndet stämmer inte alltid men jag var inte lika passiv som jag brukar kunna bli och jobbade även fast jag känner att vi kommer lite stort/nära. Roligt var det och vi höll lite tempo ;) Nu ska jag krypa ner i sängen med pojkvännen och ladda för hoppning imorgonbitti igen! natti <3

call me maybe

Har överlevt mördaronsdagen! Två nationella i engelska, muntlig presentation av bildanalysen på svenska, muntlig och dramatiserad bokredovisning på engelska och slutligen inlämningsuppgift om handelsblocket ASEAN på internationella ekonomin. Allt är klart och det känns SÅ JÄVLA SKÖNT. I princip bara historiaarbetet kvar nu som ska göras klart innan Spanien :) har inte ens börjat längta dit än, hela tiden har det känts så avlägset på nåt vis. Men nu kanske det är dags då ;)



Åker till stallet ikväll och hoppar med bästa och sen får vi se om jag får med mig sovsällskap hem eller inte! Ska iaf hem snart och käka lite emellan varven.

i can jive

Bloggar inte om denna dagen. Nu ska jag äta och sen ska bildanalysen och engelskaboken pluggas in. Puss <3



gla' chey

varför laggar facebook sönder?! :(

Har haft en rätt bra dag faktiskt! Tömkörde på hästkunskapen, hade Tim. Det var riktigt roligt men superklurigt! Gick på fyrkanten och lite på volt i skritt och trav. Fick till både galopp och skänkelvikning utan att det var meningen, den ni! ;) Sen åkte jag till stall nummer två och hoppade med Zabinan. Gick ganska bra, bitvis kändes det som det ska och bitvis mindre bra. Var lite passiv i min ridning och blir så trött när hon är skitseg på framridningen. Kör slut på mig redan då :/ Kom runt en bana på 80cm iaf. ska hoppa henne på onsdag också så får vi se hur det går på tävlingen nästa vecka!

Har hur mycket som helst i skolan på onsdag, inte en enda lektion utan prov, inlämningsuppgift eller muntlig presentation och jag går från 8.45 till 16.15. Skjuuut mig ♥ låter nog uppdateringen lida lite kommande dagar pga detta, ska sova själv och allt så jag verkligen kan fokusera. Spurtar nu, inte långt kvar till spanien/lov!!


mår för bra just nu

Ni får ursäkta att jag är så dålig på att blogga men skriver iaf bara en massa toffliga inlägg så då kan jag lika gärna låta bli. För jag har känslan av att ingen orkar läsa 973406757489740 inlägg om Fredrik ;) Fast iofs, min blogg mitt val av inlägg..? Får klura på den där!

För att snacka lite skola, känns som om jag borde ha vrålpanik och plugga en massa men det gör jag inte och det har jag inte. Vi har hur mke som helst i skolan men ändå inget att göra hemma? Blir nog skittung helg pluggmässigt dock :( buhu, ska läsa lite i matteboken innan jag somnar idag iaf. nationella om två veckor </3

varför fuckar det ur när jag ska ladda upp bilder för?! bara jag som har problem?

degar

Gjorde typ ingenting igår och tänker inte göra mycket mer idag heller. Bara mysa!! Orkar inte blogga men tänkte tala om att jag lever iaf, skriver ikväll när jag är hemma sen ;) bosatte mig visst i säter hela helgen, Sånt som händer :) ha en slö söndag, puss

:):):):):):):):)

Tjaa! Hade en rätt okej kväll igår, lite segt när man är nykter bara ;) Men kan säga att de är nära att jag börjar skrika och gnälla nu men det tänker jag skita i, behöver inte dela med mig av allt som irriterar mig här.

Är ganska pigg med tanke på att jag inte sovit så mycket, började dagen med att kolla på VD <3 hehe. Ska snart ner och käka lite, har inte kommit så långt än. Blir så när man sover här! Får se vad som händer senare idag, lugnt blire iaf. Hare braa!

tjiho friday <3<3<3

Äntligen helg, bara en fucking skolvecka kvar till Barca nu också! HELT SJUKT. Mina planer för helgen har inte ändrats sen jag skrev om dem sist, ska försöka klämma in lite matteplugg nånstans också. Kommer ha vrålpanik innan nationella iaf men börjar fundera på om det är dags att säga tack och hej till MVG i den kursen med. Vi får la se hur det går, nu ska jag fixa mig lite och käka mat om jag får nån sån. Sen blir det sätä! hare bra mina fina så hörs vi när vi hörs :)



Bild från hatälskade Rättvik som jag inte ärar med min närvaro denna helg. Menmen, kommer fler marknader utan pissväder!

tror det finns något okänt där ute

Tjaba, har tagit mig igenom ännu en skoldag = en dag närmare Spanien!

Red Daaaamplin imorse på lektion, gick riktigt bra faktiskt. Tränade på ryttartestet som vi ska rida upp om nån vecka. Lite kruxigt när Wisher hamnade först men andra gången fick vi rida först istället och då gick det mke bättre! Fick beröm för min handposition idag och det är nog banne mig första gången. Har haft riktigt röriga händer, mycket pga att Z är så rörig i munnen, men nu börjar det bli lite jävlaranamma av mig också.

Inte många timmar kvar i hamre nu, kommer verkligen sakna Karin, Tamlin, Peper och unghästarna lite då. Och fölis :) Har lärt mig massor på den här tiden, blir lite mer utmaning att rida där än att rida lektion i Säter. Svårare övningar, högre hinder, annan ridlärare med ett helt annat sätt att lära ut osv. The list goes on! Menmen, allt har sitt slut.

Missar min sovmorgon imorgon :( Nationella i engelska ska skrivas, uppsatsen. Blir nog inga problem men nog är det lite surt att inte få sova. Efter skolan åker jag hem en sväng och sen blir det Sätä tills jag åker hem därifrån. Har inga andra planer för helgen så får se när jag kommer hem!
Nu ska jag käka kebab, hörs :]

maiahiiimaiahoo

Haft en pissig dag ut vissa perspektiv: trött, jobbiga lektioner, haltat runt. Men det finns så mycket positivt här i livet som gör att jag inte kan gå omkring och tjura! Fredrik, Emma, Barcelona, Zabina, sommarlov, P&L osv. ♥ Blir dock ingen marknad för mig i helgen, lite av en tradition att åka till Rättvik. Men det ska sparas pengar denna månad inför Spanien och det blir nog nyktert festande och mys med pojkvännen i helgen istället. Billigare variant än Rättvik ;)

sunday bloody sunday, nej vänta det var visst tisdag

Kom i säng vid fyra-fem igår så är skapligt trött just nu. Väckte väl freddan vid tio imorse och vi kollade på film, har hunnit med två stycken under dagens gång. Remember the titans och Black swan, båda var klart sevärda! Har inte gjort något vettigt på hela dagen egentligen men det gör inte så mycket. Åkte ner till stallet en sväng och hämtade mina ridkläder, Fredrik fick träffa Zabina också :) Mått kungligt har jag iaf hela dagen, super! Fick skjuts hem av pojken vid sju ungefär och när jag skrivit klart detta inlägg lockar kudden.

Just det har fått årets första myggbett vilket resulterat i världens tumör på vaden, standard när det är första myggorna för min del!

a night to remember

Hade en kunglig valborg igår, fyfan. Definitivt i topp över bästa kvällar någonsin! Jag och emma åkte först in till louise vid sjusnåret och var där i en och en halv timme kanske. Förade och träffade kompisar, lite segt men det var ju bara början, trevligt iaf! Sen blev det allsång i bilen upp till Säter, kom till Fredrik nio eller nåt.

Hade verkligen skitkul hela kvällen. Hade min bästa kompis vid min ena sida, min pojkvän på andra sidan och massor med trevligt folk runt omkring. Har pratat, skrattat, tofflat, pussats, dansat, vunnit på hästar/kort, blivit utkastad på gräsmattan, brytit arm, sett fyrverkerier, haft ett allvarssnack med min kompis bror, käkat mackor, städat, snackat skit i sängen med Helen, träffat nya och nygamla människor, druckit skitgoda groggar. OCH SÅ VIDARE. Som sagt en kunglig kväll, tack alla inblandade!!



Ändrade relationsstatus under kvällens gång, om det inte redan var så haha. Men ja nu är vi tillsammans och valborg är liksom utgångsdatumet även om vi träffats ganska länge. Bara det gjorde ju kvällen super! Så här har ni iaf min Fredrik... :)