det blir inte alltid som man tänkt sig

Gick hem från skolan imorse efter en halvtimmes lektion, hade så fruktansvärt ont i magen. Tyvärr ställdes därför kvällens festplaner in och istället blir det lite mat här hemma bara. Jag och Fredrik har årsdag idag så det var lite tråkigt att vi inte kunde fira ordentligt, men vi har i alla fall varandra nu med. Ha det så kul alla ni som är ute på party, kramar från sjuklingen.

extracissi

Jaa, vad har ni missat sen sist jag skrev? Det roligaste kanske är när jag vikarierade i fredags. Var lite smånervös innan vi drog igång men så fort jag stod själv med alla barnen kändes det hur naturligt som helst. Första gruppen var en grupp 3-4 tror jag (för er som vet vad det innebär) och vi skulle prata om betydelsen av rykt. Lektionen avslutades med en repetition av hur man ryktar och lite praktiskt såklart. Resterande tre grupper hade jag i stallet och vi gick igenom de vanligaste hjälptyglarna och hur de ska sitta samt hur man sätter på skydd fram och bak. Tror att de flesta kommer behöva en repetition av detta men i slutet av lektionen kunde de rabbla ett litet mantra när jag höll upp grejerna "martingal inspänningstygel SNODD". Kan definitivt tänka mig att göra om något sånt här, det var så roligt och de var så duktiga :-)
 
 
Kan inte säga annat än att jag kommer sakna detta alldeles obeskrivligt mycket i höst. <säterbygdens ridklubb3

kört lite bil igen

Och egentligen går det nog ganska bra. Men jag har så dåligt självförtroende framför allt när det gäller bilkörning. Och jag klarar absolut inte av att någon sitter och skriker på mig samtidigt som jag kör. Klarade av en stressande situation idag i alla fall så antar att det är framsteg, jävla lastbilsfanskap som kör utan att tänka eller se sig för.
 
Idag ska jag plugga naturkunskap och körkort men tar nog fem minuter off först. Ttyl

happiness

Hoppade med Helios igår, åååh vad roligt det var! Fina lilla ponny, hade jag varit 3-4 år yngre hade han varit helt perfekt.Var inte ett endaste litet dugg osäker även fast Cissi höjde upp lite mot slutet. Han inger så mycket trygghet det lilla energiknippet! :)
 
Diskuterade även med Cissi och har fixat lite ledigt från skolan eftersom jag ska vikariera för henne på fredag. Ska ha teori med 4 grupper, det blir spännande. Tre utav dem är nybörjare så det kommer inte vara några problem alls, den första gruppen däremot är en vanlig grupp. Får lita på min egen förmåga och köra på helt enkelt! ;)
 
 
Från i lördags, summergirl!

partyparty

Hej på er! Huvuvdet dunkar och ögonlocken är tunga, märks vad jag gjorde igår. Drog igång festandet lite senare än vanligt så kan säkert ha med det och göra, brukar mest vara seg annars. Det var i alla fall en rolig kväll, festade hos Oliver en stund före krogen. Sen gick vi på hotellet, det var väl okej. Inte mycket men ändå inte lite folk ute. Dock vart det slagsmål på dansgolvet, det var lite obehagligt. Efter krogen skjutsade Emma hem oss, blev en liten vända förbi gustafs för att lämna av Marcus först. Jag somnade i bilen haha, jättetrött tjej.
 
Har up until now inte orkat göra något men ska försöka plugga så mycket matte som möjligt. Prov imorgon wihoo
 
 
Jag och Fredrik igår på hotellet ♥

Förnekelse. Ilska. Ångest. Projicering.

Här sätter man sig och sliter på med den där rapporten som ska in imorgon, jobbade på ganska bra också. Så kraschar programmet när man precis sparat. Dokumentet finns inte kvar. Behöver inte säga mer. Helvetes jävla fan.

övningskörning, barbackahoppning och plugg

I måndags skuttade vi runt utan sadel på ridlektionen. Fick rida min finaste bästa Zabina! Skojsigt, dock har jag fortfarande skitmycket träningsvärk kan jag tala om. Blev ett riktigt mördarpass! Cissi tyckte att jag satt mycket bättre utan sadel också, hoppas bara jag inte behöver rida utan det jämt.. Haha!
 
Hade även min första körlektion i måndags vilket jag tycker gick riktigt bra med tanke på att det var den första. När jag körde med pappa idag kändes det också riktigt bra så jag har återinsatt målet: körkort innan studenten. Can I do it? Återstår att se, ska stänga ner det här nu och plugga teori i någon minut innan läggdags. Kram på er!

hundhoppning

Idag anordnade US'S hund och käpphästhoppning i stallet! Jag och Cilla var med och hoppade 50cm medan Ida och Ronja hoppade 30 cm. Dessutom hade vi en hel hejjaklack med oss på läktaren i form av Malin och Anders ungar, eftersom att den femte dottern i den familjen bestämde sig för att ploppa ut i fredags och Malin varit kvar på BB hela helgen.
 
Det var en väldigt trevlig aktivitet med alldeles lagom många hundar och dessutom var det riktigt bra träning för Cilla. Jag kämpade på och var helt slut efteråt, ganska mycket hund att fostra det där. Men vi vann vår klass vilket var jätteroligt, och Ida&Ronja kom tvåa i sin klass vilket var ännu roligare nästan.
 
Sitter hemma och halvsover nu, Fredrik kanske kommer hit ikväll om han kan köra. Hoppas ni har haft en bra helg :) jag ska tagga för körlektion och barbackahoppning imorgon, wiho!
 
 
En bild från igår på mina favoriter!

känslosnack

Försöker att hålla deppmode borta just nu. Är i början av fel vecka, har bytt ppillersort till en annan hormonsammansättning, fredrik är ute och roar sig med sina hockeykompisar. Så förutsättningarna är kanske inte ultimata.
 
Jag har aldrig hållt det hemligt att jag inte alltid mår så jättebra, skulle vara under högstadietiden i så fall. Men jag har alltid varit en sån som gråter, en som pratar av sig. Ofta har det varit rena spöken, men det har också funnits saker i mitt liv som inte varit så jävla lätta.
 
Det senaste året har dock varit annorlunda i mitt huvud. Jag har haft mycket färre ensamma nätter där jag bara gråter och gråter utan egentlig rim och reson, gråter över allt som jag hatar med mig själv och mitt liv. Däremot har jag blivit otroligt känslig och ofta känt mig ganska tom. Det har alltså blivit bättre, men ändå inte bra på ett annat sätt. Jag kan knappt dricka alkohol utan att gråta eftersom det förstärker alla känslor så mycket. Jag är så otroligt beroende av Fredrik för att må bra ibland att det blir riktigt jobbigt.
 
Jag vill verkligen ändra på en del av det här. Och jag jobbar på det som fan, förra helgen klarade jag mig nästan till stängningsdax på krogen innan jag bröt ihop. Har som jag skrev innan bytt ppillersort med start idag och ska även gå och prata med en kurator på tisdag och se om jag tycker att det ger någonting. Jag vill verkligen inte vara så känslig som jag är just nu, det kommer bara sluta med att jag blir ordentligt sårad.
 
 
 
Wanna tell you i'm alright, wanna say i'm not in pain
But i would just be telling lies, i'm not okay

we can learn to love again

Hejhopp! Har överlevt ännu en torsdag. Men det är så lite kvar nu, Elin hade räknat på hur mycket spanska vi har kvar: 15 lektioner, sen är den kursen slut. Herregud vad tiden gått fort.
 
Imorgon är det finfredag, ska åka till stallet och leda barn efter skolan. Annars står inte mycket på agendan, tar väl en lugn helg denna gång då!
 
 
Så fin låt!

just give me a reason

Bokade min första körlektion idag! Blir spännande att se hur det går, kommer väl skita på mig av nervositet innan. Förutom det har det varit en ordinary onsdag, lagade mina tre byxor och det gick bra ända till symaskinen pajade. Mucho interesting i know.
 
Sitter och väntar in kärleken min och pumpar musik samt spelar candy crush. Also mucho interesting ~
 

Tänker låta bilden tala för sig själv. Kommer sakna er :(


allmänt gagg

Think i got bloggraped the other day, hm. Undrar vem som är den skyldige! Skolan har kickat igång igen och det går inte på nå många knop när man ska upp ur sängen på morgonen. Fy så segt, längtar verkligen tills vi får lov igen! Men imorgon har jag i alla fall en kort dag så inte allt för mycket att fasa över. Utöver skola har jag inte så många planer, hade tänkt försöka laga lite byxor. TRE par har spruckit på diverse ställen. Suck. Ge mig byxor?
 
 
Har sålt mina älskade darlings som jag tyvärr inte kunde ha på mig särskilt länge utan att få ont. Buhu :(

Jansson

FREDRIK JANSSON ÄR MIN BOSS!

last night

Högskoleprovet igår gick faktiskt väldigt bra för min del, 121/160 rätt, vilket motsvarar att jag svarade rätt på 75% av alla frågor. Det var drygt åt hjärnan att hålla igång så länge men man hamnar i någon sorts fokus för att man vet att all tid måste användas väl annars hinner man inte klart. En bra upplevelse allt som allt tycker jag!
 
Började festen hemma hos Fredrik sen på kvällen. Satt med ett gäng grabbar och spelade spel och jag var så pass full när jag förlorade att jag inte ens blev sur. Framgång! Efter ett tag kom även Emma, Erika, Helen och Saara och förade en stund. Vart en massa prat och kortspel som jag inte fattade haha. Sen åkte vi till Borlänge och Grappa, vilket var mycket trevligare denna gång än sist. Höll humöret på topp ända till kvart i två ungefär, och kan med facit i hand säga att vinet nog spelade sin stora roll i dom tårarna. För det känns betydligt bättre nu även om jag blir lite sur att jag inte klarade hela kvällen happy.
 
Är iaf väääldigt nöjd med gårdagen överlag, hade en skitbra kväll och natt. Så tack för den tjejer och grabbar! Bara en sak: hade jag verkligen av saaras nagel och hur fan gick det till isåfall? :O

livelovelaugh

Imorgon ska jag äntligen får parta till det lite med några av mina flickvänner hihi. Känns som att det var ages ago, och det var faktiskt jävligt längesen jag var ut på galej med Emma och Helen iaf ;-) kommer nog inte hinna blogga imorgon mellan provet och allt annat så kan ge er en liten headsup. Planen är iaf prov till fyra/halv fem -> hem och duscha/äta/fixa -> till Fredrik och supa -> ut på Grappa i Borlänge. Bottoms up or fall asleep haha!
 
 
Bild från Erikas födelsedagsfirande, tre fina tjejer som tyvärr inte bjuder till i helgen (hehe).. Jo kanske Erikfis då :D

högskoleprov

Körde i polisbacken igår för första gången, det gick bra faktiskt. Var inte så mycket trafik ute så. Imorgon ska jag skriva prov hela långa dagen så idag ska jag förbereda mig inför detta så fort Fredrik har åkt hem till sig. Är ganska nervös ja. Fick hem en kod till antagning.se idag också, gulp. Shit is about to go down.

shopping

Var en hel del saker som fick hänga med hem igår, lite ångest fick jag faktiskt. Har blivit ganska snål sen jag hade min månad om vi säger så. En ny ögonbrynspenna, balskor, steps, rakblad, rakgel, ridhandskar och hårnålar till balen. Lunchade även ute och allt detta gick på nästan tusen spänn. Usch så dyrt. I helgen har jag även en utgång planerad men blir allt snåldricka då tror jag, så deprimerande att slösa pengar.
 
Ska göra en lite ekonomicheck nu och sen får jag förhoppningsvis skjutsa in Fredrik till hans fotbollsträning. Kram!

humhumtihum

Sitter och bokstavligt talat stirrar på klockan så att den ska ticka på lite fortare. Seeeegt att vänta. Ska nog ta bussen till Säter om en halvtimme så åker vi därifrån till shoppingstaden. Har egentligen inget att skriva om, kult :P

myslov

Imorgon ska vi (boyfriend and I) mysa runt lite i Borlänge och köpa saker jag vill ha men inte behöver. Till exempel så vill jag hemskt gärna ha rakade ben på sommaren, men egentligen så behöver jag inte det. Inte för att det var nödvändigt för er att veta. Kan dock vara bra med en tankeställare, jag får dem hela tiden nu för tiden. Sluta säg att ni behöver köpa en mascara, rakblad, snus, schabrak, ja allt vad det kan vara. För när man tänker efter lite, är det inte mycket här i  världen man faktiskt behöver! :)
 
 
Tre ledtrådar på vad som faktiskt är behov i min mening.