it's friday, friday

Har lidit av galen beslutsångest hela dagen, inte kunnat bestämma mig för om jag skulle med till Evertsberg eller inte. Slutade med att jag stannade hemma, ångrar mig bara lite men det hade jag gjort vad jag än valt. Imorgon ska jag städa och plugga, har en galet lång attgöralista för den här helgen. Men det tänker jag inte hugga tag i förrän jag njutit av det härliga med ett tyst hus och sovit så länge som möjligt!

Blev ett pass på gymmet idag, det var ett par veckor sen sist. Skithärligt att väcka musklerna lite, blev dock bara en halvtimme intensiv träning + lite löpband. Kände att jag inte vågade ta ut mig något mer, har fortfarande lite känningar av min dryga förkylning. Men men, nu ska jag kötta på två dagar per vecka iaf så får vi se hur det går. Mår mycket bättre när jag får fysträna ett par gånger i veckan och styrketräning är min sport. Individuellt, inga bollar, inga krångliga regler, stor variation och utvecklingspotential, bra motivationsträning osv. Sen får ni tycka vad ni vill för det passar då mig som handen i handsken! Nu ska jag läggaifrån mig datorn och läsa lite i min toppenbra bok. Ha en bra helg amigos!


make me your radio, turn me up when you feel low

Började denna soliga dag med ett dressyrpass på Peper. Effektivare än ett gympass att rida utan stigbyglar på den hästen kan jag säga. Red 15m volter och korta diagonaler sen rullade vi på tills vi gått igenom alla gångarter. Tog ner stigbyglarna i galoppen, blev bara pannkaka annars. Var så trött efter traven att hela kroppen sa emot och fick inte till galoppfattningarna utan stibyglar. Satt ner hela travmomentet iaf och det känns kan jag säga (går inte att förstå hur drygt det är om man inte ridit Peper). Efter det drog jag till Falun och fixade tandställningen och nu får det fan vara nog. Förhoppningsvis behöver jag inte ha kvar den så fasligt länge till, håller alla tummar för att jag blir av med den snart! Han slänga i mig lite chicky bits och pommes innan pappa skjutsade mig till skolan. Var på en föreläsning om sex och hade en lektion så det var inte den jobbigaste dagen denna vecka.

Imorgon drar jag förmodligen till dalarnas ände, är inte så pepp. Har massor jag skulle behöva göra hemma och nu har proven börjat kommit + att jag sover skitdåligt borta. Vaknar alltid vid typ nio, jippie. Men annars whinar familjen på att jag aldrig är med och gör saker så.

Gud så glad jag blev nu, sjukt bra på att peppa mig själv (läs ironin). Ni får väl ha det så kul så ska jag sitta här och tjura en stund, chao.



stereo hearts - gym class heroes feat. adam levine

blir galen

Tror ni inte jag är sjuk igen? GAAH! Har svinont i halsen, imorse kändes det typ ingenting och nu kan jag inte svälja utan att det gör ont + att det gör ont på sidan av halsen (körtlarna?). Jag som skulle gymma idag men det sket sig ju.

Idag var det skolfoto och jag är inte särskilt nöjd med resultatet. Men det blir man väl aldrig riktigt. Har skrivit första provet för i år idag också och det gick då helt okej, kändes det som iaf. Förövrigt ganska vanlig dag.

Igår däremot överträffade jag mig själv! Klarade av alla delmoment i magistermärket och det räckte för silvermagistern, WIII! Sen att jag aldrig kommer bli någon dykare är inte så viktigt, jag har då dykt från gröna trampolinen, längddykt 14 m och simmat ner till botten på det djupa två gånger. Det räcker ganska bra för mig. Efter skolan igår blev det ett dressyrpass på Robban! Hon skötte sig nästan exemplariskt och i galoppen blev hon riktigt fin. Hon är ganska tungriden, blir lätt alldeles för djup i formen. Så med tanke på det är jag nöjd med det andra också, red bogen in och lite voltarbete.

Nu ska jag knarka lite halstablett och hoppas att jag är pigg nog att rida imorgon. Hoppas ni haft en bra dag!



Sinnesstämning atm.

pluttan :(

Hoppade bana med min fina Zabina som inte alls var så fin idag. Jättetrött och hängig, hängde inte alls med och taggade inte tag i ett enda hinder. Hon har gått och blivit förkyld, hon hostade och snoret rann. Men hon hade ingen feber så jag fick rida henne iaf men hon skulle nog inte ha gått. Kändes redan från början att hon inte var riktigt med och hon vägrade t.o.m på ett hinder, inte bytte hon galopp själv heller. Fick iaf tre riktigt fina språng på slutet men dem var jag tvungen att jobba fram (vanligtvis när det blir lite högre tar hon i av sig själv). Hon fick vila resten av kvällen iaf, hoppas hon blir piggare snart igen!

Nu ska jag googla fram lite bestick som jag skall önska mig i födelsedagspresent och sen dyker jag ner i geografiboken igen. Lite panik!!! Aja, får skylla mig själv.

how can you tell? rainbooooow

Bakade kaloribomb med Elinoris igår! Tog runt tre timmar att skapa vårt mästerverk, galet god tårta men ack så mätt man blev. Imorse klev vi upp vid halv tio och käkade frukost, sen åkte Elinor hem och jag till Sätä. Flaggade sista klassen bara så det var inte så ansträngande. Nu har jag hamnat här igen, ohnoes. Låg på golvet och pluggade lite, har gjort samhällskunskapen och nu läser jag hästkunskapen. Sen var det bara geografin som är så stor att jag inte ens vill öppna boken :( Prov på onsdag my friends! Nej nu lär jag skärpa mig, back2daflooor. Hojt!

(Och jag ska lägga upp bild på den snigga tårtan när jag lagt in bilderna på datan eller när elinoris skickat dem!)



Tror ni man blir nå tävlingssugen när man står och glor på hopptävlingar halva dagen? ivårivårivår!

film --> sleepmode

Ska snart dra mig tillbaka på soffan och kika lite film, hatar att fyran har nyheter mitt i fredagsfilmen! Sen blir det som sagt sängen, klockan står på kvart i åtta. Blir att flagga några klasser, hemmatävlingar för ponny imorrn. Efter det ska jag handla lite och sen ska jag och Elinor baka regnbågstårta :D Känner på mig hur gott det kommer bli då (hahah lite bättre än emma och helens regnbågar ;)). Internskämt. Nej nu börjar det nog, hörs imorgon dårå!

the hybrid

Började denna soliga dag med klädsim. Var galet jobbigt men vi tog oss 1 km till slut. Så nu är alla moment i magistermärket avklarat, skulle behöva bättre på dykresultaten bara. Jättelätt när man är dykrädd! Men i övrigt har dagen rullat på som vanligt, avslutade skoldagen med en mycket boring turistvandring i lilla Hedemora. Nu har jag hamnat här och kikar på TVD, fredag idag = nytt avsnitt. Fick i mig lite kladdkaka när jag kom hem också, mums! Nu ska jag inte pladdra på mer, tillbaka till vampyrernas värld. ttyl!

confused?

Jovars, nu sitter jag här och pluggar engelskaglosor (nej det gör jag inte, men de ligger bredvid mig iaf!). Taggar satan för klädsim imorrn också, haha. Kommer vara helt död resten av dagen. Smart med idrott första lektionen, verkligen.

Har inte så mycket att skriva om egentligen, hoho ovärt inlägg. Nej men jag har ganska mycket saker som snurrar runt i huvudet men jag får ingen rätsida på det och det är inte bloggbart. Eller jo, en sak kan jag säga. Jag har väldigt svårt att acceptera att människor inte är vad de verkade vara från början. Man kan ha en uppfattning om någon och sedan blir man totalt motbevisad. Och förbannad. Och där fick ni ett smakprov direkt från min hjärna! Men jag har redan sagt att jag inte kan vara helt ärlig på bloggen så det kommer ingen lång version. Direkt i utkast isåfall haha. Nej nu ni ska jag göra något produktivt (mitt favoritord btw) och inte bara häcka här. hörsochsyns!



ELIT.

so far so good

Tjaba. Sitter hemma och har precis käkat en underbart god sallad! Luktar dock vitlök i hela huset nu, haha. Var till tandläkaren i Falun i förmiddags och lagade det som Hedemoratanten inte klarade av. Så nu sitter tandställningen som den ska igen och jag slapp käka skolmat. Härligt! Hann med en lektion i Hamre imorse innan jag for iaf, hoppade Peper. Det var superskoj idag, hoppade serpentinbågar fast med jättesnäva svängar. Så man hoppade nästan hindrena på fel ledd eller hur jag ska förklara. Det var inte lika svårt som det såg ut iaf och vi överlevde fast jag hoppade utan väst (ajabaja!). Bra mysig polle (hund?) den där Peper! :D

Nu ska jag se om det finns några tuggummin i huset sen ska jag dra mig till bussen och skolan för 1,5h religion. Hare bra så länge!



Söt bild från sthlmresan med alla SP elever. Spelar Peggle på emmas telefon, jag var beroende haha!

hold your breath, count to five

Sitter och lyssnar på Marigold, tänka sig att jag är släkt med sångaren. Han är kusin med mamma dock är det är tack vare moster jag började lyssna. Hon visade klipp från när de var med på tv när jag var där i somras och sen var jag fast! Tycker de är riktigt bra, iaf Vagabond. Finns på Spotify gör de också, två tummar upp!



i feel so extraordinary, something's got a hold on me

Yo, sorry för att jag inte bloggade igår. Men jag har en superduperbra ursäkt. Kom inte hem förrän sju och då var det fix, idol, mat, sängen som gällde. Inte för att jag sovit inatt, har haft tokont i mina knän, särskilt höger. Vidrigt :( MEN, jag klarade av att simma 80 längder på 60 min. Jag (och ellipelli) är så grym(ma)! Får dock betala för det idag men det är nog värt det.

Idag har jag haltat omkring, har nog inte hänt så mycket viktigt. Bakade kladdkaka när jag kom hem och det var nog dagens höjdpunkt. Nu ska jag surfa runt lite sen blir det kudden och ladda för ett hoppass imorgon bitti! puss



anberlin - true faith

ser det ut som om jag sörjer dig, mer som om jag höjer dig

Lite statistik över dagen som gått:

Antal lagningar av tandställning: 2
Antal gånger den gick sönder igen inom en halvtimme: 2
Antal läxor/prov/plugg atm: 5
Antal gånger jag ätit kvällsmat: 2
Antal gånger Ronja grävt i min nybäddade säng (tard): 1
Antal gånger Maraca gått på repeat sen jag började skriva: Inne på 4e gången
Antal strasstenar jag hade bredvid höger öga idag: 12
Antal längder jag ska simma imorgon: 80 (kommer dö)
Antal skavsår efter Helios sadel: 1 (HAHA ni vill inte veta var)

Och that's pretty much it. Nu ska jag leta på ett skavsårsplåster, chao!

newkid - jag gråter bara i regnet

like a maracacacaca

Älskar när man är skitpigg på kvällen och ska upp tidigt dagen efter, wiiiho. Kanske kan vara så att jag aktiverat mig lite för lite idag. Fixade iaf mat som mättade fem magar, har bara lagat mat åt mig själv förut (mer eller mindre). Kikade givetvis på idol också, måste ju följa nu och se om Frida kan sätta Hedemora på kartan! Nu sitter jag och lyssnar på peppmusik, hur dumt är inte det på en skala?! Jaja, ska kanske slå på lite TVD ist. PUSS!



mohombi - maraca

today i don't feel like doing anything

Good morning! Idag lyckades jag sova lite längre iaf men drog upp mig vid 10. Kan inte sova bort hela dagarna, då får jag ångest. Har iaf inte gjort så mycket alls sen jag vaknade och tänker inte ändra på det. Ibland måste man få vara lat! Och jag förstår inte hur man tar bilder med webbkameran än men jag skall klura på det. En annan dag när jag är lite mer hurtig! Nu börjar det lukta mat så ska nog dra mig till köket och senare tänker jag inte göra mer än kolla klart på S1 av TVD. Hare!

rubrik: bruno mars - the lazy song

just wondering

Sitter och kollar på skor, vilken lördag va? Hajade iaf till lite när jag såg det här, Nelly marknadsför visst sina prishöjningar nu. Är inte det ganska korkat, man behöver väl inte påminna folk om att man höjt priset? Sorry men det funkar bara vi prissänkningar.



it's like wishing for rain as I stand in the desert

Tjaba! Vaknade vid halv nio och var pigg imorse, suck. Ganska typiskt att när man väl får sova länge går det inte att somna om! Aja, slösade inte bort morgonen iaf. Hann med lite dammsugning, nagelvård, plugg och några fler småsaker. Vid kvart över tolv fick jag skjuts till stallet och fixade i ordning hästen för träning.

Zabina var galet seg idag men när jag fått fram henne för skänkeln kändes hon helt okej på framridningen. Travade lite bommar och red bogen in i båda varven innan vi började hoppa och då kändes hon ganska fin, var lite kort avstånd mellan bommarna bara så fick inte så bra känsla där. Hoppade sen en bana med 8 språng och vi jobbade igenom ett hinder i taget. Alltså först hoppade vi bara 1:an, sen 1:an och 2:an osv. När vi började hoppa hela banan fick jag och Zabina stå still och vänta lite för länge, det är då min nervositet kryper fram. Så hade lite spagettiben innan jag skulle börja men bestämde mig för att rida fram henne ändå och inte tänka så mycket utan bara rida. Är riktigt nöjd med sista vändan, hindrena låg nog på 80-90 cm och vi tog oss runt med ganska bra tempo. Bara jag som måste fortsätta jobba på det mentala så lossnar nog allt sen men hade riktigt bra känsla några språng och det är sådant man måste ta vara på! Nu vill jag bara tränatränaträna så får tävlandet komma när det känns bra. Har ju till våren på mig, då blir det förmodligen dressyrdebut om det känns bra också. Fast kan vi vinna KM borde vi ta oss igenom ett LC program iaf :)

Nu blev det riktigt långt och hästigt, kan bero på att jag är hästtjej men ja, det är bara en gissning. Nu ska jag kika på TVD (ovanligt?) och sen blir det lugn hemmakväll. Hare bra!



Jag & min stjärna, från hoppdebuten i juni.

rubrik: ron pope - a drop in the ocean

i'm going in so cover me

Nu är det så här att jag saknar att skriva av mig lite då och då, även om man måste censurera så förbannat mycket när man bloggar. Så kör på igen här ett tag men ni får räkna med enbart mobil och webbkamerabilder framöver. Jag har fortfarande inte tagit mig i kragen och köpt en kamera men jag har investerat i en mycket fin dator istället. Tyckte det kändes viktigare, är trött på våra datorer hemma som det alltid är något fel på. Och jag har ingen aning vad det är för dator jag har nu heller, en Asus. Den glänser och laggar inte, har inte så mycket högre krav än så!

Imorgon så ska jag ta mig till Säter och hoppträna med min fina skrutt vid lunchtid ungefär och det är mer eller mindre det enda jag har planerat den här helgen. Behöver verkligen få bara slappna av och vila bort min förkylning så det blir inte så mycket roligheter men det ska bli grymt skönt. Just nu tänker jag kika lite Vampire Diaries (nytt avsnitt idag, azum) och sen blir det sängen. Hare bra!



Hihi, har inte en enda bild på den här datorn än förutom exempelbilderna. Men det här är min nuvarande bakgrundsbild, cute huh? ;)

rubrik: thousand foot krutch - breathe you in