with a rebel yell she cried more more more

Hej! Har genomlevt mitt livs två första festivaldagar. So far är det lugnt på alkoholfronten för mig, inte funnits tid eller taggning 2 get drunk. Ryggen har krånglat en hel del också, sov inte ett skit min natt i tält. Men spelningarna har varit mestadels grymma (simple plan och björnstammen, GALET BRA). Så det har ändå varit bra dagar. Tar snart bussen till säter och äter lite så får jag skjuts därifrån. Sov hemma inatt och det var så jävla skönt även om jag gärna hade hängt lite mer på campingen igår efter spelningarna. Sover i säter inatt, ingen mer tältning vad jag tror. Nu ska jag fixa lite sen taggar vi BILLY IDOL! och förmodligen lite till idag. Fred å kärlek på er!

p&l

Snart gäller det!!! Fredrik åkte precis och emma kommer och hämtar när som helst. Får se när jag bloggar igen nästa gång, vet icke hur veckan ser ut exakt som sagt. pusssss

i väntan på fifanörden

Håller på och knopar ihop en packlista till p&l, tror inte det är nåt som fattas nu. Känns så jävla onödigt att ha med sig flera miljoner prylar när man ska till grann'kommun så försöker minska ner så mkt som möjligt. Vet inte hur många nätter jag blir kvar i blg heller, beror på vad min rygg och mina hormoner säger haha. Så det är skitsvårt att veta hur mycket man ska ha med när man inte vet hur mycket man åker hem!

Min kollega alice (hehe vuxenpoäng) blir förhoppningsvis med imorgon också, skojsigt! The more the merrier eller hur säger man. Längtar som fan till att sitta på campingen med mina tjejer och knäppa en cider, eller att skrika halsen av sig till alla grymma band och artister. Eller bli pissblöt och ha konstiga mattider. Vet inte hur denna vecka kommer bli, men jag vet att den kommer bli oförglömlig!!! :D

en ny värld

Gaah, hej på er finisar!! Har jobbat några timmar idag sen blev det en sväng till blg för armbandshämtning samt inköp av tält. Så nu har jag bara lite småskit kvar att fixa imorgon (plus all packning) sen är jag redo. Iiiih. Ikväll får jag manligt sovsällskap, kan nog dröja ett tag till nästa gång om han bara blir kvar en natt dvs. För på onsdag efter att jag besökt doktorn blir det p&l!!! Har först nu börjat längta på riktigt, ska bli galet kul med min första festival, hihi

midsommar

Umgicks med familjen hela dagen igår, verkligen helt lagom midsommarfirande för i år. Fredrik hämtade mig när han jobbat klart så sov jag hos honom, äventyrligare än så blev alltså inte min midsommar. Men vet ni vad, det var ett av de klokaste beslut jag fattat på länge.

Åkte hem ngn timme efter att han åkt till jobbet imorse. Idag har jag och Ida planerat femkamp så det blir familjetime en till dag! Ska bara invänta pappa som är i fel kommun och inte kan klockan. Hoppas alla chillare och partypinglor hade en bra kväll igår och får en fortsatt bra helg!

shit bitch, you is fine

Fel dag att blogga, mitt humör har sett ut som en sån här EKG-kurva om ni förstår hur jag menar. Har fan lust att gå i ide såna här dagar för att jag blir så trött på mig själv. Inte fick jag jobba idag heller vilket jag räknat med, suck. Men jag har verkligen kämpat emot mina "dippar" för jag är så jävla trött på att gräva ner mig i mig själv. Åkte traktor och vagn för att plocka blommor, två gånger till och med! Sen har jag fixat lite tvätt och grejat hemma. Imorgon blir det nog midsommarfirande på traditionellt sätt = nykter hemma med midsommarstång, sill, dans, grillat osv. Blir bara skit när man festar med spöken i huvudet så låter mina girls ha det så roligt utan mig.
 
Nu ska jag låta bli att tänka så mycket och hitta nåt distraherande. Skulle inte sitta fel att lägga sig på fredrik och kolla på vildhundar nu alltså. Jobbigt med jobbande män!

cptrötttt

Tänkte bara tala om för er att bloggen från och med nu har sommarlov så den gör lite som den vill hädanefter :) så ni inte hoppas på toppenuppdatering!

Idag har jag sålt 24 fucking backar med jordgubbar på 4,5h. Rätt stressigt jobbpass för en gångs skull. Pappa hämtade mig vid två när jag slutade och köpte med sig en massa gubbar hem, häälit. Dock så stannade jag inte kvar hemma tillräckligt länge för att äta dom så tog med en liter hit som jag och fredrik tryckte i oss istället. Han har inget bordsskick den grabben inte!

Nu är bajsapan på träning så jag har nästan somnat till family guy och degat framför datan. Nej jag tänker inte städa. KOOOOM HEEEEM

inget tar bort gråa moln bättre än en solskensfilm med de viktigaste personerna i ens liv

I slutändan är det med familjen man verkligen kan vara sig själv. Ni kanske inte fattar varför jag lägger upp en barbievideo men ni var inte här för cirka en och en halv timme sedan heller. Jag är alltså inte så fisförnäm att jag inte kan kolla på barbiefilmer med mina systrar, har fan till och med grinat till en. Och till den här låten har jag skrattat så att jag grinat. Men som sagt, it's just in the family.



Hon som sjunger låter galet likt rihanna vilket man kan haka upp sig på ifall man nu inte njuter av den finfina musiken :)

i really fucked it up this time

Avklarat mitt första jobbpass, som varade i två timmar. Aja skulle få betalt fram till sex iaf så klagar verkligen inte! Innan jobbet blev det inte mycket gjort, slöade med fredrik och åt tacos. Vilket är det enda vi äter tillsammans typ haha.

Har inte fattat att p&l börjar nästa vecka, helt sjukt att tiden gått så fort. Hoppas det kommer vara värt alla kronor som jag har/kommer lägga ut på några få dagars upplevelse! Midsommar är väl denna vecka också men vet inte riktigt vad jag hittar på då, om jag hittar på något. Inte så partysugen atm men sådant förändras ;-)

Nu ska jag nog gå en sväng med hunden och sedan ska det tittas på vampyrer. Vet att ni älskar mina vardagsinlägg

KM i dressyr

Inte helbra dag idag heller. Hon var fin på framridningen när hon väl började jobba, energisk och ganska stadig. På banan dog hon som vanligt, fick rida ihjäl mig och smacka för att hon överhuvudtaget skulle röra sig framåt. Synd att det inte går att fokusera på något annat än att få henne bjuda framåt när det väl gäller.. Red ihop 50% lite drygt för en domare som inte är så generös med poängen. Men när jag såg filmen nu i efterhand tyckte jag att det såg mycket bättre ut än det kändes så nog kunde vi fått lite mer än så.

Pokalen fick inte följa med hem igen eftersom jag i sista minut fick en till konkurrent, på ponny. Tycker det är lite konstigt att samma häst kan vinna både lektionsponny och lektionshäst men aja. Nu ska jag krypa ner i sängen med bästa efter en jobbig tävlingsdag, födelsedagsfirande för Ida och fotbolls-em. Work tomorrow!!

we are the champions my friend

Snart dags för andra rundan av KM, dressyren! Hoppas på bättre känsla efter denna tävlingsdag än den igår. Packat ner pokalen nu och hoppas såklart att den får följa med hem igen men tar inte ut något i förskott. Christina som dömer, första gången i ett nytt program, pissväder. Vi får se hur det går helt enkelt!

Ikväll ska Ida ha kalas för släkten osv så Fredrik följer med mig hem efter tävlingen och blir kvar här sen inatt! Nu ska jag nog bara invänta mammas hemkomst sen åker jag till stallet och drar benen efter mig där i stället.

/nervös tjej

KM i hoppning

För att summera denna dag: Inte den absolut bästa tävlingsdag jag varit med om, fast inte den sämsta heller. Inledde med en nolla i 80cm, var dock inte särskilt nöjd med ritten. Hon var jättefin på framridning och framhoppning, fram för skänkeln utan att tagga. Ovanligt! Men inne på banan blir hon taggad och mer svårpåverkad + att jag inte har fått ordning på varenda nerv i kroppen än. Så tyckte att det blev dåliga avstånd till de flesta hindrena och jag fick inte in den där ridningen som suttit så bra på träning.

Till KM-klassen kändes hon också fin på framridningen. Jag startade först i min klass så var inne på banan när de höjde och då kryper nerverna fram. Ska helst vara pangbomstartsignal tycker jag. Första linjen kändes bra, sen blev hon flack mot ett räcke (samma som vi rev på lokala) så drog med en bom där. I andra linjen kom vi med lite övertempo som jag försökte ta tillbaka men Zabina var inte riktigt med på noterna utan hon hoppade av stort som fan istället. Blev nästan en avramling så var tvungen att volta innan jag kunde ta sista två hindrena. Stilpoängen blev inte alls bra eftersom vi hade de där missarna, men bitvis kändes det riktigt bra. Så ska ta tillvara på det och hoppas på bättre lycka imorgon!



Fin tant, måste ha en hästbild i ett hästinlägg! Jennie som fotat!

listis

1.Är du singel? Nej

2.Är du lycklig? Mucho

3.Är du uttråkad? Inte direkt, sitter och taggar

4.Är du ledsen? Njae, nej det är jag väl inte

5.Är du en cooling? dvd

6.Är dina föräldrar fortfarande gifta? Jepp

7.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag vet inte, kanske? Har nog inte upplevt det men kan inte säga att det inte finns!

8.Har du någonsin blivit sårad? Ja tyvärr så har man väl det

9.Har du någonsin tänkt på en och samma tjej/kille gånger under natten innan du somnade? Haha cp formulering på frågan, men om jag tänkt på samma kille flera gånger innan jag somnat så ja.

10.Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja det har jag........

11.Har du kysst någon inom de senaste 3 veckorna? Många pussar blir det ja.

12.Är du kär? Mjo jag är väl det

13.Vill du gifta dig i framtiden? Brukar inte tänka så långt men det vill jag säkert då!

14.Kärlek eller lust? Kärlek

15.Hår eller ögon? Hår tror jag, fast gillar ögon också

16.Katt eller hund? Hund

17.Coca-cola eller pepsi? Ingetdera :)

18.Pengar eller lycka? Lycka

19.Msn eller mobil? Mobil

20.Brutit ett ben? Nix

21.Gjort nått du ångrar? Mitt motto är att inte ångra saker för det finns ändå inget du kan göra för att förändra det som hänt. Men det är klart att jag inte alltid lever upp till det! Och dumma saker, det har jag gjort :)

22.Ljugit för någon du tycker om? Hahah jag är så jävla dålig på att ljuga men nog har det hänt!

23.Ätit upp en hel tårta? Ne men ska nog ge mig på det en vacker dag ;)

24.Vad såg du på tv sist? Oj.. Minns verkligen inte

25.Vems blogg läste du sist? Ylvas, som jag snodde denna ifrån!

26.Vad åt du sist? Okokta makaroner hehe

27.Vem pratade du med sist? Valpen, annars sis

28.Vem ringde du sist? Fredrik

29.Vem messade du sist? Emma

30.Vad läste du sist för bok? Håller på med en nu men glömmer alltid bort titeln..

31.Vem kramade du sist? Krokodiiileen :D

32.Vem pussade du sist? My boyfriend

33.Vem bjöd du sist på något? Jadu det vetefan. Vet att fredrik bjöd mig på en kebabrulle i veckan iaf! :)

34.Vad köpte du sist? Alkohol tror jag minsann

35.Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite spanska


beauty in the water

Drabbades av plötslig brutal mensvärk så fick sätta mig här en stund. Annars har jag varit ganska nyttig idag, roat ida och sillidillen. Gick upp och sjöng för Ida tidigt som satan och sen gick jag tillbaks till sängen, ställde klockan på nio och sov vidare. Måste vänja mig lite vid tidiga mornar för imorgon ska jag upp med tuppen och tävla! Åker till stallet och leder ungar ikväll sen sover jag kvar i Säter hos...... Mormor och morfar för en gångs skull! :D

Nu hoppas jag på mat snart, är förresten så jävla taggad för imorgon. Ska bli så kul!! iiiih

just like you

Hej och förlåt för dålig uppdatering! Ridpasset igår gick superbra, nu är vi taggade för tävling kan jag lova. Zabina var hur fin som helst och jag red precis som jag vill att jag ska rida. SÅ kul!

När vi hoppat klart langade jag över hästen till Frida och fick skjuts av Thess & epan upp på åsen! Där satt Fredrikx2 och drack öl och spelade Fifa. Kan lova att jag tröttnade rätt så jävligt på det där spelet, provade till och med att spela en match själv. Dominerade väl såklart, medfödd talang för fotbollsspel! Gick ner till båtbryggorna efter fyrtioelva matcher och var där en stund med lite studenter. Satt vid elden ett tag innan jag gick hem med mitt älskade fyllo som skulle sova! Så jäkla söt haha.

Idag har vi kollat på film, ätit, spelat COD, sovit middag (haha jaa jag skojar inte), en riktig slömysdag. Mamma hämtade mig vid åtta och hon hade med sig krokodilen aka Zilla som fick härja lite utanför Fredriks hus. Nu ska jag kolla på lite hemmfruar innan det är dags att natta kudden, lillskiten fyller åtta imorgon så lär väl upp och sjunga.

over and out/happy girl


i want to get downdowndown with u baby

NU: Städa. Blöööööh. Tur att huset är rätt tomt så man kan köra satan till musiken samtidigt ;-)

älskar människor som saknar taktkänsla

Satan vad jag har klagat denna kväll, blev riktigt segt att vara mig framåt slutet. Är på lite smådåligt humör just nu av diverse anledningar som jag inte tänker skriva här! Så detta inlägg blir kort. Imorgon ska jag storstäda mitt rum om det finns någon motivation till det och sen ska jag rida på kvällen. Over and out

hästig vecka det här

Hej på er! Tog lite sovmorgon idag och sen blev det att bussa in till stan. Körde nästan en timme på gymmet, satan vad svettigt det blev. Man får verkligen lida när man tar såhär långa uppehåll men har tänkt att jag ska hålla igång nu i sommar med iaf ett pass i veckan om det blir för mycket med flera. Vi får la se! Åker snart till stallet och har lite skötardag och planeringsmöte. Nämnde jag att jag ska dit sex dagar utav sju denna vecka..? Galet.



I helgen är det KM, wiiie! Hoppas såklart på en till blågul till rosettsamlingen och pokalen får gärna stå kvar i fönstret ett år till. Men vi får se, blir att plugga program nu i veckan så det sitter tills på söndag iaf! I år har vi gått upp en klass både i dressyr och hoppning så mina mål är bra känsla i båda klasserna även om tävlingsmänniskan såklart ligger och smyger runt hörnet :) ska bli riktigt roligt med dressyr, längtar nästan mer till det!

i don't wanna be the guy to see you go, i don't wanna be if you don't take me home

Hoppade med Zabina idag, stilbedömning var det. Vi var tre stycken i mitt lag och snittet låg på 8 så inget dåligt resultat, slog den andra gruppen med över ett poäng. Fick dock inte veta individuella resultatet, jävligt. Men känslan var bra: friskt tempo och snäll häst. Försökte lägga fokus på att komma mitt på hindrena och låta henne fatta beslut om avsprångspunkt och sedan stötta det beslutet. Blir inte så bra om jag bestämmer att vi ska hoppa av stort sen tar hon ett till språng, bättre att vänta ut utan att bli passiv.

Annars har det varit en ganska seg dag. Tråkigt med arbetande män. Drar dock igång snart jag med så jag har nåt att göra om dagarna! Imorgon tänkte jag kanske köra ett feting träningspass och sen har jag planeringsmöte i stallet på kvällen. Ska försöka fixa sovsällskap å om han inte jobbar dvs..!

sommaren börjar bra

Tjaba! Hände inte så mycket igårkväll: kebabrulle, fotboll, spela, mysa, sova. Fredrik har skaffat ett PS3 så igår och idag har jag försökt lära mig spela COD, inte så svårt i teorin men lite klurigare i praktiken ;-) Sov till efter tolv idag iaf, skitskönt. Nu sitter 2/3 av bröderna jansson och spelar fifa, inte så kul att kolla på så då hamnade jag här istället. Ska väl hänga här tills jag tröttnar och sen sover jag nog hemma, inte så sugen på att gå upp vid sju imorgon! Pusss

party for everybody

Ska snart röra på mig, tänkte bara blogga lite snabbt först. Måste blåsa håret och sen åker jag till Säter för ovanlighetens skull. Känner mig lite halvseg nu faktiskt, inte bakis men trött. Piggnar nog till iaf när fanskapet börjar härja ;-) hare bra kompisar, pusss

pictures of you, pictures of me



Partyfixad tjej igår!



Champagnekläderna som hängde med hem haha, sommarkortet från läraren och lermasken som jag testade för någon dag sen! Stod iaf i kortet att jag var: envis, smart, känslosam, ärlig, ambitiös, effektiv, mångsidig, modig och stark. Stämmer bra?



Den allra sötaste ulligaste gulligaste levande varelsen i mitt liv just nu ♥ jepp, ni andra blev utkonkurrerade av en hund.



Tog aldrig någon bild på klänningen igår! Men här är iaf en sneak peek från provrummet på Bershka, Spanien.

Ringde förresten chefen idag och jag börjar jobba om cirkus 10 dagar! Ska bli oerhört tråkigt men samtidigt skönt att ha något att göra på dagarna.

party like a kung

Bra kväll igår! Inte en sån som går till historian men absolut inte dålig och ett par minnesvärda ögonblick fanns det definitivt. Åkte in till stan vid halvåttasnåret kanske och var hos Emma en liten stund innan vi gick till Jocke. Var där sen nästan hela kvällen/natten. Jag och Elinor satt och snackade med en brat med Armaniklocka som bjöd på skumpa och mytade om sitt liv ;-) sen var det ganska standard, tänker inte skriva exakt allt som hände för det orkar ni inte lyssna på.

Hade med mig lillesyrran ut och när hennes fot ville hem vid ettsnåret så bestämde jag mig för att följa med. Kunde sova hos Emma men känns så mycket bättre att somna i sin egen säng. Hade varit ännu bättre om mamma ville köra till säter/gustafs men det ville hon icke klockan två på natten :[ Så gick och mötte Louise för att leta rätt på nyckeln till emmas lägenhet för att ta mina grejer. Den jakten ledde oss in på hotellet. Wiowio, första gången jag kom in på krogen! Men det blev en kort visit eftersom vi skulle hem men kul iaf. Mamma hämtade runt två och jag var i säng vid tretiden, somnade rätt så omgående. Idag mår jag hur bra som helst, precis som jag gjort de senaste gångerna! Är väl kung ;)



Enda bilden från igår kväll, snodde skumpans kläder och satte på min egen dricka. Like a boss

skolavslutning 2012

Smink, hår, packat ihop sovgrejer, snart mat, sen byta om. Börjar dra ihop sig, iiih parti ♥ fel outfit på bilderna, kan visa klänningen senare! Kommer bara spilla på den om jag byter om innan jag äter hehe :P




summertime

Nu jävlar, nu är det sommarlov! Kändes i hela kroppen alldeles nyss men känslan börjar avta, mitt sista sommarlov har dragit igång. Och jag ska fan göra det till det bästa!

Fick hjälp av min fina pojkvän imorse när jag skulle fixa mig. Fast ne, var nog tvärtom. Är så otroligt glad att jag har någon som kan sabba mitt hår på morgonen :) vi tog bussen in till stan runt tiotiden för jag hade avslutning och han skulle hem med tåg. Träffade på och pratade lite med en saknad vän också, issa! År och dar sen man såg den tjejen!

Fick jordgubbar och sommarhälsningar av vår söta lärare Elin innan vi spenderade lite tid i kyrkan. SOMMARLOV! Sen följde jag med My upp på stan, fick steka lite i emmas bil också ;) hon var så duktig chaufför så! Nu sitter jag hemma i solen och antar att dagen kommer gå skitsegt innan det är dags att dra på sig klackarna och fixa partysminkningen. Jävlar vad vi ska ha det bra ikväll! ♥

andra året på samhällsvetenskapliga programmet: check

Allt skolarbete färdigt för i år och har ingen skit som ligger tills i höst heller. SÅ JÄVLA SKÖNT! Nu ni gubbar taggar vi party imorgon!! Grattis till fina emma(orna, en som kirrat körkort å) också :D määen

Red ut/hoppade med Tim imorse! Premiärrundan men han var ganska rolig att rida. Hittade inte så mycket knappar eftersom det inte riktigt var sånt jobb idag men hoppar som en klocka gör han. Styra och se glad ut, väldigt okomplicerad häst på det viset vilket jag tycker är skönt. Fick välja vad vi ville göra själv idag så det blev en 5½ som kom upp i 90cm iaf på slutet, sen hade vi en trestuds på block. Karin lyckas då krångla till även de enklaste övningarna säger jag bara, herregud ;-)

Nu ska jag duscha och invänta kvällens (och alla andra kvällars) manliga sällskap innan det är dags för skolavslutning för den lille tösen i familjen! Nostalgi på hög nivå. Ha det bra people :)

iiiiiiiih

Hej alla glada! Vaknade av världens hemskaste alarmsignal imorse, usch. Tur att jag hade världens bästa bredvid mig iaf så det var inte lika hemskt :* Större delen av dagen har spenderats i stallet med ridning och möte. Zabina var ganska fin och fräsch, inte lika snubblig som hon brukar. Och mötet gick bra, vi har stora planer för denna show!

Nu är jag nyduschad och har provat en ny ansiktsmask som var ganska bra, dock gjorde den skitont till en början. Var precis ut med valpen som nu heter cilla, zilla? Haft lite namnproblem för att de andra tyckte kenya och ronja var för lika... Så "vovvisen" har fått duga de här dagarna. Ikväll måste jag plugga ekonomi för sista gången och sen ska det käkas hemgjord pizza. Hare gött ppl!



Bjussar på en matbild från dalarasten ;-) det godaste jag ätit på mycket länge kan jag tala om, värt varenda krona som jag inte betalade!

lediga dag i mitt <3

Tjaba! Klev upp kvart över tio idag då jag vaknade av mig själv. Helt perfekt kan jag tala om. Tog bussen mot stan vid halv tolv där Erika och My klev på, blev lite shopping i Avesta sedan. Fick med mig en jävla massa underkläder, hårspray, rakblad, ansiktsmask och nagellack hem. Slank iväg lite pengar men det kändes bra, längesen jag fick spendera lite ;-)

Nu på eftermiddagen blev det stallet för skötardag och möte sen gick jag hit (är hos fredrik). Glodde lite tv med hans föräldrar tills jag tröttnade och nu hamnade jag här! Får väl snart sällskap kan man hoppas ;) imorrn ska jag upp och rida, blir nog fint det! puss

inatt så är det du och jag

Haft en av mina sista skoldagar som andraklassare hehe. Snart är det vår tur!! Imorgon är jag ledig vilket är fetingjävlanice, sovmorgon så det smäller om det och sen ska jag nog shoppa en sväng med Erika. På kvällen är det stall och planeringsmöte om mitt minne inte sviker mig och sen går jag hem till fredddddan och härjar lite medan jag väntar på att han ska träna klart. Sen får jag sovsällskap vilket är typ det bästa som finns!

Nu ska jag gå och kissa ifall ni undrar för det är kris så jag kan inte blogga mer. hehe älskar att dela med mig av mitt privatliv ♥ puss gulllisar

valpisen

Åkte och hämtade världens gulligaste ulligaste hundvalp i eskilstuna igår! Och sen var jag så trött att bloggen glömdes bort. Min fina pojkvän sov här igår och blir kvar inatt med! Allt jobbigt i livet känns lite mindre tungt när man har någon att somna bredvid. Här har ni iaf en bild på familjens senaste tillskott, Keny(j)a! :-)


nice mat

Klarade en hel skoldag utan större problem så nu har jag friskförklarat mig själv. Två prov kvar nu sen får allt det andra vara känns det som, bara smågrejer utöver det. Längtar som fan tills om exakt en vecka, då ska jag vara full, uppklädd och glad med nära och kära! Can't wait :D

Hoppades jag skulle slippa sova själv inatt men verkar bli dissad såå, huhu. Har jävligt god mat i magen iaf, käkade på dalarasten för nån timme sen bara. Kommer inte ihåg vad det jag åt hette men det var iaf grekisk sallad, klyftpotatis, tsatsiki, köttfärsbiff, typ fläskfilé eller nåt på pinne och sist men inte minst: oxfilé med bea ♥ nomnomnom! Tror att äppelpajen som my bakade får hänga med imorrn istället ;)