valborg 20.12

Försökte ladda upp den enda bilden Jennie knäppte från Pay'n'jumpen (vi kom inte över så många hinder hehe) men det gick inget vidare, segt. Aja då blir det festinlägg på en gång ;)

Idag är det valborg som vi firar av någon okänd anledning och imorgon är alla elever lediga för att vara bakis. Skum högtid måste jag säga. Närå men ska ut på busigheter med mina tjejer idag, åker in till lilla hedemora en stund innan vi styr mot Sätä. Ska väl spåra sönder och riva Fredriks hus hade jag tänkt :) (mamma jag är ironisk så du behöver inte få panik) Sover där inatt igen också, perfekt.

Ja det glömde jag blogga om, sov hos honom inatt. Var på lan till elva-tiden, då jag normalt går och lägger mig innan skoldag. Sen skulle vi se film och prata en massa så sov inte många timmar inatt. Men blev en powernap för att ta igen det nu på em! Nu är det fix i full fart och käk när det är klart. Sen bär det av till vhyttan för att hämta upp emms! Tagga pardipardi ikväll, och tare lugnt kompizar :D

respons

Det är alltid lite läskigt att låta andra läsa vad man själv har skrivit. Jobbade med en uppsats på historian förra terminen med lokalhistoriskt tema, det var ett rent h-vete vissa gånger. Men nu när jag rensade historiablocket kom jag på att jag lovat att skicka över den där till en kvinna som jobbar på länsarkivet i Håksberg där jag hämtade större delen av mina källor! Så skickade iväg den för någon dag sedan. Fick svar nu och hon tackade för den fina uppsatsen som skulle arkiveras med allt annat som finns om Solbackens sanatorium. Roligt men samtidigt lite läskigt, hon tyckte att jag förtjänade ett MVG iaf! ;)



Det läskiga spökhuset som låg som grund till min uppsats *ryser*

one thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind

Tjaba! klev upp ur mjuka sängen för någon timme sedan och har fixat lite tvätt sedan dess. Duktigt med stela ryggen. Men jag lever iaf och som jag sagt sen igår - det kunde varit värre. Har varit lite halvkass på att följa mina tvserier på slutet men nu är jag snart ikapp, har två gossip girl avsnitt att kolla på bara. Tänkte se klart dom igår också men somnade.. :) Får se om den här dagen bjuder på något roligare än ingenting, annars hörs vi väl snart igen! Pusss



Saknar mina långa naglar </3 fattar inte hur jag kunde bli så dålig på att behålla dem...

finns värre dagar

Gick prima att barnvakta ungarna igår (hehe my är 16), lagade mat gjorde jag också! Helt värdelöst när alla bara skrattade åt mig vad jag än gjorde dock, så tattiga dom är... Aja jag tyckte det blev skitbra iaf och det är huvudsaken. Kollade på en pisstråkig film som jag halvsov mig igenom och sen gick vi och la oss. Börjar vänja mig lite vid att inte kunna breda ut mig som en fläskig säl på nätterna nu. Går rätt bra att somna skedandes också :)

Vaknade hyfsat tidigt imorse men vi gick inte upp förrän runt elva. Vår allé hade ett stort jävla dike tvärs igenom sig (lång historia kort: de flyttar ett träsk från punkt a till b och det flyter förbi utanför vårt hus men det var stopp i ett rör så det blev en sjö) men fredrik ställde bilen hos grannen igår så vi kom iväg som tur är. Han skjutsade mig till stallet vid tolv och sen tar den negativa stallhistorian sin början. Inte får jag sovsällskap inatt heller. ÅÅÅÅH! Ska sluta blogga innan jag låter som en surkärring :)





det här roade vi oss med igår. Fredrik har hakat upp sig på jävla pandabjörnar och kameler... men dessa var miket soeta iaf :D

bad day

Ja den här "tävlingsdagen" slutade ju inte på topp om man säger så. Mera bestämt på marken! Fick ett stopp på tredje hindret och jag flög av. Hade lite mycket tempo in på tvåan och hon hoppade av stort, trean var på en bruten linje och vi kom för nära för att hon skulle kunna hoppa. Vet inte vad som hände egentligen eller vems fel det var men det gick på tok helt enkelt. Surt sa räven. Så nu går jag väl som en kärring med en pinne i röven och har stationerat mig i sängen och här kommer jag inte ifrån på ett tag... FA-A-N

Tar ett nytt inlägg som är lite positivare snart, tänkte skriva av mig det dåliga först!

i get up in the party looking for a hottie

Jaa förlåt för kass uppdatering idag men så är det ibland! Är barnvakt åt mina småsystrar ikväll, en sjuk och en liten. Men Fredrik kommer och sällskapar mig iaf :) Imorgon är det träningstävling som står på schemat, klubben anordnar en pay'n'jump som jag och Zabina ska vara med på. Hoppar bara en klass, 90cm, mest för att checka av inför hemmatävlingen. Hoppas verkligen det känns bra och att hästen (och ryttaren) gör det den ska. Kommer med resultat imorgon!



Ja vi har ju iaf inte problem med höjden, gäller bara att få ihop det andra. Galoppgaloppgaloppgalopp....

tänker låta bilden tala för sig själv

coolt att jag skrev cirka tolv besökare så hade jag EXAKT tolv besökare igår.

Den här dagen har sett ut ungefär såhär humörsmässigt:


maybe i should kill myself

Hej på er mina cirkus tolv bloggläsare! Vaknade med en fin pojke bredvid mig imorse, kändes inge vidare att gå upp och gå till skolan kan jag säga. Drog upp honom ur sängen på hans lediga dag så att han skulle följa mig till bussen gjorde jag iaf ;) Sen hade han sån tur att han slapp och fick gå och lägga sig igen, åkte till skolan med hans pappa. Fördrev min sovmorgon som jag inte fick använda med att snacka lite skit med diverse kompisar och sen har denna segsega dag rullat på. Har haft intressanta diskussioner med emma i det lilla rummet (som vi verkligen hoppas att det inte är buggat) och skrattat med mina tjejer. Men annars har dagen varit ganska kass :)

Nu på eftermiddagen blev det en promenad, blogg&fbläsning samt hälsning på min sjukskrivne syster som jag inte sett med gips på förrän 2 timmar sen. Ska duscha och äta samt kolla på greys kanske men sen ska jag breda ut mig i sängen och sova. Laddar upp för hoppning imorgonbitti!

ps. ta inte rubriken bokstavligt nu, det är fortfarande en L Å T!



Bara fem dagar kvar till vaborg nu! pardiii

blogggggar

Tjaaa! Har väl varit en lika seg tisdag som vanligt idag, 3,5h håltimme. Sen blev det stallet som vanligt, snackade med Ylva, gjorde det jag skulle och hade möte. Nu sitter jag hemma hos Fredrik och sover väl kvar här ikväll. Väcker honom på hans lediga dag ;) ni får ha det så bra, hörs imorrn! pusss

i need my fix i need my fix

Red barbacka på Zabina idag, kan tala om att det var lite småjobbigt med tanke på att hon fäller hår... Resten kan ni räkna ut själva. Men hon var fin iaf, red förvänd galopp från skritt på hörnlinjen och upp genom kortsidan. Ett omslag på hela lektionen, det kan jag leva med! Nu ska jag kolla på karatefylla och smsa. Mina föräldrar sitter därinne i vardagsrummet med ipad, dator och tv i bakgrunden. Så nördiga så kan lika gärna ta med en till teknisk pryl...

lycka till åt min syster som ska lägga sig under kniven imorgon också, styrkekramar ♥

går inte att ha datasal utan lärare och få ngt gjort

Sitter och har "svenska", går inge vidare om man säger så. Ska snart åka ut till Hamre för lite hästkunskap och efter det drar jag vidare mot Säter och rider lite. Har skrivit prov imorse vilket gick bra. Bloggar kanske ikväll om jag har något vettigt att säga, pusss :)

river flows in you

Är mitt i macaronsbakning atm, nomnomnom. De har precis börjat resa sig i ugnen, perfekt :D Gjorde ganska små med choklad/hallon smak. Innan baket skrev jag färdigt ett geografiarbete och nu ikväll ska jag plugga till spanskaprovet imorgon. Har fått massor med vettigt gjort idag med andra ord!

btw, som ni kanske har märkt brukar mina rubriker oftast bestå av låttexter, det är nästan alltid från den låt jag lyssnar på när jag bloggar. lyssnar på endel elektronisk musik och det är ganska jobbigt att skriva iiiohiiaeeeooei som rubrik. så idag blev det låttiteln istället, tur att man kan smyga runt problemet ;-)

i'm not perfect but i keep trying

Inledde morgonen med att köpa nya färger på draw something och kolla på lite VM i pumpakastning. Lagom ansträngande! Idag ska jag skriva klart geografin, baka macarons och plugga till spanskaprovet. Bara sätta igång med andra ord.



Fin låt, om än lite deppig :)

"jättekul"

Min "bästa vän" smsade "min fredrik" i tisdags från min telefon och tog sedan bort smset. Och känner ni mig så vet ni hur sjukligt jävla nyfiken jag är, inte har jag nåt tålamod att tala om heller. Har tjatat hela veckan om vad hon skrev, till båda två, men inte får man ett vettigt svar från de där jävla nötterna eller. Sen igår när jag kom dit blev det lite fight om telefonen (som jag inte vann) och sen åt vi. Och det var broccoli i maten, vilket är världens osexigaste grönsak enligt min mening. Men jag sa bara att jag inte åt det så pillade jag runt dem, inget mer med det. Sen fick jag se smset Emma skrivit och tror ni inte hon bett honom ge mig broccoli till mat eller?! Sjukling säger jag bara. Ska komma på en bra hämndplan... ;)



Får seriöst rysningar av bilden.

never let me go

Förlåt för dålig uppdatering, blir så när man inte är hemma! Ledde barn efter skolan igår vilket var skitsegt eftersom jag har lite av en förkylning. Sen fick jag åka med Klara upp till Fredrik och därifrån kom jag nyss hem. Kollade på vampire diaries igår, så grymt att han också följer det ;-) Annars har jag haft en mysig helg, gick en promenad idag och jag hittar numera från stan hem till honom! Wooopwoop. Nu ska jag plugga geografi & spanska (läs: idag och imorgon), kul helg... Tur att den började bra iaf :*


together we

Inte pluggat nåt än.. Men det kommer! Ska hoppa in i duschen alldeles strax och sen ska datorn fan vila resten av kvällen. Silvertejpar väl igen locket eller nåt så det inte går att facebooka. Imorgon kanske jag bloggar lite på morgonen men sen blir det lite dålig update det kommande dygnet. Vi får seee, beror på om jag sover hemma eller inte :) så nu säger jag godnatt ppl



hihi mitt rim som jag satt på mys paket. kan ni gissa vad det vaar? ;)

historia 1,5h: check

Äntligen slutat för dagen, ska strax dra mig upp mot bussen och åka hem. Hoppas att jag hittar lite självdisciplin där hemma och pluggar lite spanska eller geografi. Återstår att se mina vänner! hörs ikväller

you never send me no letters

Sitter och lyssnar på deppmusik (jag är inte depp men hittade en ny låt jag gillar) och spelar draw something. Lite lagom jobbig kväll sådär! Snart är det greys på tv'n så ska dra mig till soffan dårå. Imorgon ska det ridas på morgonen och i helgen ska jag träffa F, supeeeer :) ska försöka komma ihåg att fixa licens och anmäla tävling imorgon också.. Aja ni får ha det bäst gullisar, pusss!



min bästis idag, välkommen till klubben säger jag bara :-)

let's do it, do it, do it

Har inget vettigt att säga förutom att jag körde lite bil imorse. Börjar få bättre flyt i körningen nu, inte ett enda kärringstopp på hela vägen. Lite trafikregler och blicken som ska tränas på i fortsättningen. Och back och parkering då. Blir nog super till slut, har siktet inställt på att köra upp i november så får se hur det går!

Nu ska jag kolla på ngn tvserie om det finns tillgängligt, hare braa ♥

carry you home

Hej mina fina! Har chillat mig igenom den här dagen ofixad med mössan och mjukisbyxor i högsta hugg. Skönt! Inte lika skönt med samhällsarbete, historiauppsats med 694760457 olika historiesyner, geografiarbete, spanskaprov, internationell ekonomi imorgon (haha spelar ingen roll vad vi gör för det är hemskt tråkigt ändå), engelska bokredovisning där vi måste klä ut oss, svenska c bilduppgift. O C H S Å V I D A R E . killmeeee

Fattar knappt själv hur mycket jag längtar till sommaren just nu, det är så avlägset. Tur att det finns ljuspunkter i livet, annars hade jag legat hemma och tjurat hela dagarna :) Var till syon och snackade lite idag, fick lite betygpanik... Är ganska inställd på juristprogrammet nu vilket kräver en del om man säger så. Snittet i Lund låg på 21,9 vilket gör att jag kan ha typ ett VG, yey. Inte för att jag vill flytta till Skåne men hatar att känna mig begränsad av mina betyg. Den där jävla samhällskunskapen som känns hemsk atm... Hade alla rätt på senaste matteprovet btw, wohoooo! Kanske kan göra ett mvgförsök ändå..? Blablabla nu svamlar jag på men kan ju säga såhär, jag har ett VG so far och programmet jag är inställd på att söka till högskola är väldigt krävande betygsmässigt :) Vilket kan vara lite stressande.



Denna gled precis ner i magen, satt fint. Buhu tröstätning...

hon utstråla värme och var av rätt kön

Zabina var fin idag,
jag har ont i ryggen pga batmanning,
jag önskar att jag vore nån annanstans nu,
skolan drog igång idag,
jag har varit supertrött,
men glad att träffa min brudar,
får ångest när jag tänker på alla kommande prov och uppgifter som ska in,
men det hjälper lite att veta hur mycket tid som är kvar,
jag längtar tills spanienresan,
och till valborg,
fixade licens åt hästen idag,
så ska fixa åt mig kommande dagar och anmäla till hemmatävlingen,
kanske ska rida pay'n'jump om ngn vecka också,
och jag är ganska nöjd nu,
fast jag har ont i ryggen

de 999 saker jag aldrig skulle göra, de vägs upp av 999 värre saker jag redan gjort

Jag har insett att min senaste kyss: kändes väldigt bra. och den innan det, och den innan det... :)
Jag lyssnar på: we are young - janelle monáe
Jag pratar: hela tiden! har seriösa problem att vara tyst
Jag tycker om: livet
Jag avskyr när folk: haha måste härma: har fjortisfylla. och såklart mycket mera!
Min bästa vän är: emma holmgren
Min första vän hette: det var nog mimmi perzon!
Kärlek är: rätt så bra
När jag borstar tänderna: kan jag inte stå still
När jag lagar mat:
går brandlarmet igång
Det sexigaste yrket är: exotisk dansare
Jag är rädd för: man ska inte tänka att man är rädd, bara skit it och gör det ändå
Den värsta känslan är: ensamhet
Den bästa känslan är: när man är med någon/några som är lite bättre än alla andra och man vet att den/de känner likadant om en själv
Jag är bäst på: att göra saker jag inte alls vågar göra
Jag är sämst på: att bedöma när det är läge att säga en sak
Om jag va ett djur skulle jag vara: en häst, skitklyschigt men jag skulle välja det
Om jag va en insekt skulle jag vara: en spindel, fatta respekt man får. folk som är 100ggr större än en själv springer och skriker när man kommer :)
Jag kommer alltid att vara: mig själv
Det finaste som finns är: att vakna bredvid den man tycker om mest! eller känslan efter ett klockrent ridpass. svårt val...
I sommar: tänker jag jobba, festa, sola, gå på festival och bara ha det jävligt bra
Sist jag grät var: kommer fortfarande inte ihåg!
När jag vill tänka går jag: ut med hunden
När jag bakar så bakar jag: krångel, typ macarons :)
Min mobiltelefon är: bredvid mig
När jag vaknar på morgonen: vill jag vända mig om och fortsätta umgås med john blund
Innan jag går och lägger mig: tänker jag på allt som hänt/jag känner osv. kan ta flera timmar att somna när man är uppe i varv
Just nu tänker jag på att: vissa borde svara på sms när man skriver och sluta spela... :)
Idag har jag: varit rätt trött men ganska nöjd ändå senni
Ikväll ska jag: zzzzz.....

find myself someday

Hej snyggon! Hade en riktigt trevlig kväll igår, käkade finmiddag med My och vänner till att börja med. Sen blev det spel, hästmys, prat, batmanning, groggar, jersey turnpike, bilder, moppeåkning, fyllesms osv. Kvällen började bra och slutade ännu bättre skulle man kunna säga!

Fredrik (ja nu får han stå med på bloggen) agerade fyllechaffis igår och det var med honom jag vaknade upp imorse. Vid åtta, när emma smsade :). Så hela långa dagen har spenderats i Säter, blev hämtad för nån timme sen. Kan också tala om att jag inte är bakis överhuvudtaget idag, SCOOORE! Underbara känsla.

Nu ska jag runda av och ta en snabbdusch innan jag kryper ner i min säng, ska bli så skönt. Pusss sötisar



Blev inte några bilder från min sida igår mer än på pollisarna ;) Så bärry får stå för bilden :D

woopwoop, taggning pågår

Snart rullar bilen ut från gården och styr mot grådö! Wiiie, har taggat hela dagen nästan. Men snart så bär det av, är färdigfixad nu iaf. Ha en superduperkväll mis amigos och ta't lugnt ;) peace out, pusss



redan ute i dimman, ojoj. Nejdå det är bara min dåliga mobilkamera :D



Outfit och facelook, somrigt och enkelt. Gissar att jag inte orkar ta bort sminket inatt så vill inte dra till med värsta partymake-upen, ser väl ut som en panda när jag vaknar då.. ;)

you're to damn scared to try

Måste inleda detta inlägg med en fråga till en av mina kommenterare eller vad man nu ska säga: aeoe, vem är du?!

Sen kan jag tala om att det äntligen mina vänner har blivit lördag, ikväll är det party med mina bästfisar som gäller (minus emssi, have fun i gävle och be safe). My fyller 18 hela år imorgon hiho så det ska vi skåla in. Sover i säter inatt så blir kanske ngt mer inlägg på dagen idag, sen hör ni inte av mig förrän imorgon kväll eller nåt! Men ni överlever nog ;-)



Min fina (blivande) 18åring får stå för bilden, grattis igen till vinsten i 120!! Vilken toppendag detta kommer vara för dig ;-)

alltså wtf...?

Någon som kan förklara varför jag plötsligt har tio kommentarer från olika personer på ett inlägg jag lade in imorse? Är glad om en person skriver haha. Menmen, hur dom nu hittade hit så roligtroligt :-) Haft en riktigt rolig kväll med delar av släkten, diskuterade varför My fått alla bra tuttgener osv. Haha livet är bra orättvist ibland. Men nu har folket åkt hem och ikväll ska jag i säng innan elva så tiden bara rinner iväg. SATURDAY tomorrow!!!

Funkar inte att ladda upp bilder, suuuck. så ni får klara er med bildlöst inlägg!

let's do it loud and make it last

Har valt outfit till imorgonkväll redan nu, slagit in paket (komplett med rim och allt), köpt skruviga sugrör, börjat packa osv. JAA jag är taggad som fan. Ska måla naglarna nu tror jag och snart rullar det in folk här, smörgåstårta woopwoop! Bjussar på lite taggataggamusik så länge :D






how do i get you alone?

Ska snart ut och åka bil med elsie, h3h3. Hon kirrade körkortet igår så vi får väl se hur detta slutar ;-) var upp och sjöng för my kvart i sju imorse, sen gick jag och la mig igen. Tänkte sova till nio eller nåt, ojdå så vaknar man och klockan är halv elva. gfhbgdkhbjlfntmnofhkjnmfhv, känslan som uppstår. I eftermiddag får vi smörgåstårta och släktbesök, blir nog gott/trevligt. Kan inte låta bli att tagga lite morgondag också, woop woop!



grattis lillesyrran, HELA sexton år nu!

18,5cm slak i en isvak

Nu är mitt rum så fint så! Har dammat, dammsugit och torkat golv + att jag bäddade rent för någon dag sen. Härligt jobbat! Ska belöna mig själv med ett Gossip Girl avsnitt nu sen går jag ut en sväng med vovvisen! Pusss


snälla rara söta anna

Hemma igen nu efter att ha spenderat natten i emmas säng! Drog och kollade på hoppträning igår, var ganska kallt men helt okej. Tycker det är roligt att titta när andra rider och vara lite kritisk, tänka hur man själv hade löst problemet. Efter det åkte vi hem och bytte om innan det blev spontanfest. Vilket också var helt okej men inte så märkvärdigt. Gick hem till emma vid tolv och kollade på film, somnade så sött vid halv två ungefär.

Imorse vaknade vi runt tio och låg kvar och pratade en stund innan vi gick upp och käkade frukost. Ringde pappa som kom och hämtade, nu var jag tvungen att blogga innan storstädningen dras igång. Seeeegtorsdag

snabbupdate

Tjaa! Ligger i emmas säng nu och väntar på att filmen ska laddas ner klart och snackar lite skit. Ska snart iväg på hoppträning och sen får vi se vad som händer ikväll. Eh oj fest i mjukisbyxor. Haha aja, ni får ha det så bra iaf, pusss ♥

let's do this one more time

Klippt av håret nu, buhuhuhu :( Nej det är inte så mke kortare faktiskt, men det är väldigt rakt och har inte riktigt lagt sig till rätta än. Ska låta överhåret och luggen växa ut så allt blir lika långt, det som håret mår bäst av. Och Malin tyckte jag skulle ta allt det slitna, annars kan man lika gärna skita i det egentligen (det skruvar upp sig själv). SÅ har sagt hejdå till mina klyvna toppar nu iaf, även om det var upp mot en dm som rök :)

Har läst igenom ett historiapapper idag iaf och ska nog läsa lite spanska/svenska innan jag tigger skjuts ut till vhyttan. Lite vettigt gjort iaf!


people always say that my music is loud

Hola people, sitter här med min onda hals och chillar lite innan jag tar tag i saker och ting. Tänkte plugga/städa lite innan Malin kommer och klipper, och innan jag åker till Emma. Pissväder ute iaf, blir så glad när man kollar ut genom fönstret! :) Kan tala om att jag vaknade vid 9 imorse av sms och tänkte 'vad bra, då kan jag gå upp och göra ngt vettigt, somnade ändå rätt tidigt igår'. Eh oj så vänder man sig om och vilar lite och kollar på klockan en stund senare, då är den plötsligt elva. Morrr..


min barndom



Har gått och nynnat på den här låten precis hela dagen. Den var med i karatefylla igår och jag har fan växt upp med den här låten i bakgrunden, tyckte den var sjukt bra när jag var liten ;) ingen ordning på mig då heller!

vi behöver dig, vill pöööka dig, säg inte neeej (8)

plans 4 2morrow

Imorgon ska jag få träffa min emmsss igen! Iiih, har inte setts på hela lovet och vi har en del att snacka om, räcker inte med en timmes telefonsamtal inte ;) kanske får träffa emma&helen också, beror på när jag kommer iväg. Blir nog suuper iaf :-) sover hos min bv och följer kanske med henne och kollar hoppträning. Lika bra att det inte blev någon zuumba, lär spara pengar denna månad och har dragit på mig en jävla förkylning, undrar vems fel det är då... :) ska inte klaga inte. Och justja, tagga 18årsfest i helgen, bästfismy!!! :D


bilder från påskhoppningen





Så fin så fin min stjärna, hoppar hindrena lätt som en plätt. Och hon har alltid öronen framåt i hoppningen, till skillnad från dressyren. Så mycket roligare själv när jag vet hur roligt hon har på banan ♥

Tack för bilderna Jennie! :)

things you swear you'll do before you die

Tjaba, snabbisinlägg blir det nu, så fort Malin kommer ska hon sätta saxen i håret på mig (om hon hinner dvs)! Åker sen till stallet och fixar det vanliga, sen ser jag fram emot en seg hemmakväll. Och imorgon får jag kanske träffa emmaaa, wiiie! Hare bra, skriver längre inlägg ikväll. Pusss!

surrender our rights and wrongs

Igår var det släktpartej hela kvällen. Lite segt till en början men det blev bättre efter några timmar. Höll mig väl mest till "barnen" (alla som inte har barn själv) och som alltid var det trevligt att träffa kusiner och deras respektive! My bjöd på sig själv och drog två låtar också, så dutti så! När jag precis slutat smsa, nästan glidit in i drömmarnas värld (snodde kusinens säng inatt) så börjar det tjuta som fan utanför fönstret. Trodde allvarligt att det brann någonstans, eller att det var krig i Säter. Men det var bara Andreas som skulle köra hem resten av min familj och inte kunde hantera vår bil... Tack för den :)



ska klippa av mig håret någon dag framöver, snagga? närå, men nog behöver jag bli av med lite slitet så hoppas Malin har en halvtimme till övers ngn dag :)

just sing little darling, sing with me

Är så jäkla trött att ögonen går i kors. Jag kom iaf upp och iväg till stallet imorse, red min fina tant. Som faktiskt var väldigt fin idag, jag slet som ett djur för att få till sits och händer, det kan Cissi intyga. Men när jag sträckte på mig (och slutade med remontridning på en nittonåring) då hamnade hon ganska bra på plats. Jobbade först med skänkelvikning, rakriktning och bågar och övergick senare till förvänd galopp. Det hade hon inga problem med, red lite snävare båge med flit ibland och hon fick sätta bakbenen under kroppen lite när jag jobbade i en kortare och mer samlad galopp. Kändes super att kunna reglera galoppen utan att hon släpper formen :)

Annars tänker jag inte dela med mig så mycket mer av min dag, har varit hos ...... sen klockan ett :) hihi älskar att ni kommer bli så nyfikna nu! Det här lovet har fått en bra start iaf, imorgon ska jag sova så länge jag kan, sen sover jag lite till! :*


it's the boy you never told, 'i like you'


what is love, do we know?

Sitter med nagellacket i högsta hugg! Haha närå men håller på och fixar lite, Kina (morbrors fru) fyller 50 idag så blir lite släktfirande ikväll, blir nog trevligt. Sover kvar hos dom också eftersom jag ska upp med tuppen och rida imorgonbitti (haha ska sitta på hästen vid elva, man har lite annat perspektiv när det är lov). Så blir nog inget mer bloggande förrän imorgonkväll när jag kommer hem igen! Hoppas ni haft en lika bra påskhelg som jag har och att resterande dagar också blir suuuper!



Dagens outfit!

nightly update

Vad var det jag sa, kvällen blev bättre än dagen! Sen behöver ju inte bloggen få veta mer än så... ;) Nä imorgon blir det 50årstillställning i Säter så lär ta och sova lite nu om jag ska orka med morgondagen/kvällen/natten. Puss!

what doesn't kill you makes you stronger

Sitter och väntar på att den här dagen ska bli lite mindre seg, har suttit vid datorn så länge att jag snart ser i kors. Klev upp vid elva imorse och har inte gjort nånting på hela dagen som är värt att skriva om haha. Men förhoppningsvis vänder det snart om vi säger så!



Bjussar väl på en egobild så länge!

this is not a drive by

Hade det här varit en privat blogg hade jag haft massor att skriva om nu men eftersom det inte är fallet tänker jag inte blogga mer idag! Hörs imorgon istället ;) pussss


mitt allra finaste hjärta

Okej om ni inte vill läsa en lååång utsaga om dagens resultat kan ni sluta läsa redan nu, för jag tänker skriva av mig!

Idag har det tävlats på klubben, som sagt red jag en klass med Zabinuuus. Hon kändes dunderseg på framridningen fast vi var ute, inte alls likt henne. Hon var ganska fin men svarade dåligt för skänkeln och la jag dit spöt blev hon bara sur. Jag borde dock ha vetat bättre än att tro att hon skulle gå och dra benen efter sig i hoppningen, energin låg och lurade runt hörnet och på framhoppningen small det. Hon gjorde luftsprång som någon så fint kallade det, drog på som fan mot hindrena och överhoppade/kom alldeles för nära.

Fick coaching av Magda och en väldigt hjälpsam hästmamma som jag har ganska mycket att tacka för dagens runda :) Hon sa att jag skulle tänka ordet lugnt i rytm med galoppen och inte tänka på hindret för över kommer man alltid (hon berömde även zabinas hoppteknik, inte min häst men nog blir man glad ändå av att höra sånt)! Och nog hjälpte det, hoppningen blev mycket bättre och särskilt min armposition. Väl inne i ridhuset var jag skitnervös att hon skulle börja dumma sig igen men hon var verkligen jättejättejättefin! Jag red som jag skulle och fokuserade på ordet "lugnt", då föll allt annat på plats. Petade en bom på nästsista hindret i grunden, red inte ihop henne riktigt lika bra den vägen eftersom jag insåg att jag kanske skulle rida omhoppning och inte alls visste vart jag skulle. Men det problemet löste sig själv ;) Duktig var hon tanten iaf ♥

Efteråt fixade jag med Zabina ganska länge och landade lite, fick beröm från många efter ritten vilket såklart är jättekul att höra. Oj vad jag har skrivit nu och önskar att jag hade film från dagens runda för det kändes så klockrent att det är svårt att förklara. Resultatmässigt gick det bättre förra gången men ridmässigt var det här ett stort steg framåt! Och 90 ser högt ut men det är inte högt när man rider. Så jäkla glad nu!!!



Det är den här känslan som gör att det är värt all nervositet och alla bocksprång. Btw, Jennie om du läser det här, fotade du ngt idag? :)

i'm not asking much of you

Namn: jenny

Ålder: 17

Längd: 1.69

Skostorlek: 38

Född: Falun

Bor: Västerby

Gör just nu: Sitter och dödar tid framför datorn, yey

Vad är du rädd för: Höga höjder, djupdykning, känslor, hoppning

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Mitt hår, att jag gör saker jag egentligen inte vågar precis hela tiden

Det roligaste jobbet du haft: Har haft tre riktiga jobb och det ena var fysiskt påfrestande som fan, den andra skittråkigt och det tredje förstörde hela min sommar. Så vill inte påstå att jag haft ett roligt jobb :)

När tog du ditt körkort: Kolla min ålder innan du ställer så dumma frågor listis :ppPPpPPp

När grät du senast: Jag kommer faktiskt inte ihåg, helt underbart

När skrattade du senast: Igår någon gång, skrattar hela tiden så inte lätt att hålla koll på

Vem åkte du bil med sist: la familia

Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Det jag tänker på är när jag och My köpte fika sist men kanske har handlat ngt efter det också, orkar inte kolla :)

Vem åt du mat med sist: Hela familjen

Vem sov du hos sist: Emma H!

Vem sov hos dig sist: Var nog mysiiis!

Vad var du rädd för när du var liten: Var väl rädd för mycket, men antagligen mest för att pappa skulle bli arg

Vad ville du, som liten, bli när du blev stor: Delfinskötare, som resten av klassen på lågstadiet!

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Jag vet inte, under 10 iaf.

Värsta smärtan du råkat ut för: En gång för drygt ett år sedan när jag fick så ont i magen att jag låg på golvet i badrummet och skrek, trodde att jag skulle dö.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Alla fina vänner som kommit och gått ♥

Något som gjort dig riktigt förbannad: Något som verkligen gör mig förbannad är djurplågare och folk som ljuger mig rätt upp i ansiktet men kan inte komma på något konkretare än så

Dold talang: hm... jag är väldigt smart, det syns inte ;)

Vad finns oftast i din handväska: har aldrig handväska men det som alltid hänger med är pengar, headset, busskort, mobil, nycklar, lypsyl

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej, har inte tänkt prova heller

Har du piercing eller tatuering: Nej men jag och emma har planeer!

Vilket är ditt favoritplagg: Oj, min långa kofta kanske, eller skinnjackan

Sämsta egenskap: envis, vinnarskalle, skjuter upp saker, ställer för höga krav på mig själv, dåligt självförtroende, är lite ytlig ibland, blyg osv. :)

Ord du använder för mycket: eeeh, amen tjena

Vem litar du mest på i hela världen: min syster. sen kommer nog emma därefter!

Hur många barn vill du ha när du blir stor: sånt tänker jag inte på nu

Favoritgodis: choklad, lakrits

Vem ser du upp till: olika personer i olika sammanhang! människor som kan vara sig själva och ändå nå hur långt som helst bara de bestämmer sig för det.


we're higher than a motherfucker


i've been waiting for a long time, oh for you, feels like i waited for a lifetime

Fick rida daaamplin imorse istället, gjorde dagen lite. Hade vikarie som jag inte klickade så bra med förra gången om man säger så men idag var det roligt! Han kändes fin redan från början vilket var en riktigt vinst för mig, har tyckt att han är ganska svår att komma åt i dressyren (knäpper av i nacken och böjer huvudet i sidled istället för att ställa samt behöver lite tid att få igång bakbenen). Men nu gick det och han hoppade som en klocka! Synd att vi inte fick rida lite svårare övning med lite högre höjder, blev mer en markarbetesbana med stora svängar. Både jag och Tamlin var på sånt humör att vi hade fixat det men aja, vikarier vill väl inte utmana ödet.

Efter ridpasset gymmade jag en sväng med pappa, ingen av oss var sådär jättepigga så det blev runt 40min innan vi åkte hem och käkade. Annars har jag fixat tvätt och läst i engelskaboken samt börjat kolla på en film. WOaa, exiting life of jenny



haha aw, jag med mina ybergulliga småsystrar för kanske 2-3 år sedan? ja vi spexade och klädde ut oss i varsin färg och ja jag och ida slogs om vem som skulle få vara rosa, ni ser ju själva vem som vann den fighten ;)

älskar spotify atm



Ja nu är det en jävligt liten bild men som ni ser är mina låtar inte lila längre!!! Haha utom ngt album med Jay-Z, wtf? Har aldrig lyssnat på honom och tänker inte börja nu heller så det var ju ingen förlust ;)

maybe heaven right now is a devil or angel away

Kollade precis startlistor inför fredagens tävlingar och nu börjar jag bli lite nervöstaggad. Hoppar 90cm med Zabina, bed A:0/A:0. Vilket är precis samma som på hjärtehoppet och då fixade vi dubbelnollan och femteplacering, hoppas dock på bättre känsla den här gången. Måste våga rida ihop henne lite mer även om jag blir både höjdrädd och nervös. Sen är framhoppningen ute så lär väl räkna med lite frambockning också.



Kan ju trösta mig med att jag inte ska rida jättehästen iaf, utan på fredag blir det min allra finaste stjärntant! Taggar nu hoppning imorgonbitti, fasar över att Karins hästval inte kommer vara till min fördel... (lovar att det blir antingen Prinsen eller Wicher). I vilket fall: bara sitta kvar, styra och se glad ut.

snart lediga, wihoo

Då var det bara en lektion kvar + hoppning imorgonbitti innan vi får looov! Rätt seg dag har det varit, håltimme innan ekonomin är ingen höjdare när man bara vill hem. Skulle egentligen till stallet på möte idag men tror inte jag hinner det, lär hem och äta först och bussarna var inte på mina sida om man säger så. Ska fördriva tiden en halvtimme till nu bara, hörs ikväller!

vårtecken?

Idag när jag åkte buss hem från stallet stog det en flock med 10-11 rådjur på åkern. Bara det i sig var ju lite coolt, sen ser jag att två av dem håller på och parar sig, inte blyga här inte. Haha love is in the air?!



Nyckelpigor in action som jag lyckats fånga på bild för något år sedan ;)

lose yourself tonight

Fattar ni att det bara är 1,5 dag kvar tills vi får lov eller? Tokjävlagryymt! Och dagarna bara rinner iväg, står inte på förrän det är sommarlov heller. Ja jag är jävligt positiv idag :D

Har väl haft en vanlig tisdag, chilllektioner och gym och stall. Vårdade mina stövlar lite nu också så dragkedjan och lädret fick sig en omgång. Hoppas det inte är lerhagar på torsdag bara!



Ganska taggad inför hopptävling på fredag, och ganska säker på att det är Jennie som fotat bilden :D

waddafakk



Tänkte bara visa er min statistik som följer något konstigt jävla mönster, ser ut som en sån här grej doktorer har som visar hjärtslagen? Aja, kul att besökarna hittat ett mönster att hålla sig till, börjar väl snart rita figurer också

för hon var bäst, försök och överträffa det


vill man ha nånting gjort får man göra det själv

Dags att fixa lite käk, hungrig som bara den, tänkte bara snabbisblogga. Ska nog fixa gratissms ikväll ifall någon av mina kära päron kan hjälpa mig med det, 500 spänn för ett år + 100kr att ringa för på köpet (gör av med ungefär 100kr per månad i vanliga fall och då snålar jag). Lätt värt med andra ord!


in school

Ska snart skriva matteprov, yey. Har suttit och diskuterat klassens val i  typ en timme på morgonen, jävlar vad svårt det ska vara att fixa till det så att det löser sig för alla då. Krångel! Aja får jag läsa de kurserna jag vill ha, vilket jag får, så löser det sig nog till slut. Har inget att skriva om egentligen, sitter bara på spanskan och har pisstråkigt :)

snodde av emmsiiii, istället för pluggandet

Var kommer du ifrån? sverige
Heter? Jenny
Hur gammal är du? sjutton år, fyra månader och tjugo dagar
När fyller du år? ja det går att räkna ut om man tänker efter lite
Tycker du om någon just nu? njaeelitevetintekanske
Vem ringer du när du är arg/ledsen? dotra holmgren alla gånger
Vilken tid gick du upp idag? halv tolv haha
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? ja
Har du strumpor på dig nu? ja
Hur svarar du i telefon? ah hallå/hej det är jenny
Vad ska du göra imorgon? gå i skolan, åka till stallet
Vad vill du jobba med senare? advokat eller polis
Är det okej att gråta? självklart
När grät du senast? HAHA idag pga den jävla fikusen (en blomväxt)
Vilken årstid tycker du bäst om? vår
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? bryr mig inte för fem öre
Har du piercing, isf vart? nej men vill fixa i tungan, emma?!
Har du tatuering, isf vart? nej
Gillar du att dansa? jaa, särskilt på fyllan
Hur vig är du? rätt ovig
Är du morgon eller kvällsmänniska? ingetdera om jag får välja
Vilken ögonfärg har du? grön
Vilka hårfärger har du haft? brunt bara typ
Röker du? nänänänänä
Senaste låten du hörde? någon med norlie & kkv
Vem kramade du senast? ida
Saknar du någon nu? jag saknar många nu
Vem ringde dig senast? amanda tror jag
Vem ringde du senast? säkert mamma eller pappa
Vem kysste dig senast? vill ni bra gärna veta va
Vad har du för bh på dig nu? en svart
Vad har du för trosor på dig nu? ginatrosor, standard
Vad står det i ditt 6:e sms och vem är det ifrån? men jag har knoversationer så ingen jävla aning.
Vad brukar folk få för intryck av dig? får du väl fråga dom om. men det beror på vilken situation och vilket kön det är på personen :)
Har någon kallat dig för slampa? tror faktiskt inte det!
Har du slagit någon riktigt hårt? nej
Vad kollar du på först hos en kille? vet inte, allmänt intryck eller vad man ska säga
Vill du ut och festa nu? alla tiders, jag och mina kattmysstrumpor
Vad är klockan? 20.33
Kan du gå utan smink? ja
Ditt äldsta hångel? haha ska jag vara ärlig så har jag absolut ingen aning
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? vet inte om jag ens har varit RIKTIGT kär
Vad tycker du om kärlek? bradåligtunderbartpiss
Har du svårt för att bli kär? jag vet inte, inte mer eller mindre än någon annan kan jag tro
När kysste/hånglade du med någon sist? två veckor sen lite drygt
Hånglat med fler än 50 pers? nej
Vad hatar du verkligen? liars, broccoli
Vill du gifta dig? det tror jag nog
Vill du ha barn? har inte tänkt på det, kanske i framtiden
Vem sov i din säng senast förutom du? tror faktiskt att jag är den enda som nånsin sovit i min säng/foreveralone. den är för liten för att det ska få plats ngn mer så sover någon här sover jag nere :)
Favoritdricka? sån man blir full av. haha nejdå, jag vet inte
Vem skulle du helst av allt vilja ha sex med precis nu? eeeh oj
Är det coolt att vara oskuld? haha "coolt".................
Hur vill du dö? utan att veta av det flera månader i förväg iaf


you must destroy the beautiful from love to dust

Skrev precis klart geografiarbetet, asskönt att vara ute i tid :D fast...



..så hade jag inte ens börjat. Aprilapril :ppPpPp:pPpPp

"Råkade" peta på en blomma i vardagsrummet (bröt av med flit för att jämföra med en på mitt rum) och sen "råkade" jag klia mig i ögonen (det kliade, jag kliade tillbaka). Så nu är mina ögon svällda och röda för den var tydligen giftig, säger pappa när det redan är för sent... :) love my life sometimes. Nu ska jag pudelrocka som jag inte gjort på flera år och läsa lite i engelskaboken! Pussipuss, ha en bra söndag