i-landproblem nummer ett

Är så irriterad/uttråkad just nu. Jag hatar när internet laggar, särskilt när man försöker kolla på något. Klarar mig inte utan mina tvserier ju ;) Och jag ska se klart innan jag sover. Tur att jag jobbar eftermiddag 2morrow!

just chillin

Har spenderat ytterligare fem timmar i husvagnen utanför Rätt Pris idag. Galet roligt, or not. Men nu är det bara att hålla ut i sex dagar till, sen får jag inte vila. Men jag behöver inte sitta still fem timmar om dygnet i alla fall. Snarare aktiv 16 h/dygn. Men det är roligt och det är ett jobb!

Nu ska jag snart säga godnatt, jobbar förmiddag imorgon. Sen ska jag tvätta och skriva packlista för att vara borta en månad. + att jag ska klippa gräset, men det är asroligt. Och jag är inte ironisk ;) chao!

lycka

Har inte kollat på true blood på ungefär tio månader. Såg nyss första avsnittet i säsong fyra och nu svävar jag på moln. HUR snygg är inte Alexander Skarsgård? Sveriges stolthet i alla kategorier. Det kommer nog bli det jobbigaste i sommar, fyra veckor utan true blood (haha inte fyra veckor utan familjen... nejdå jag skojar, klart jag kommer sakna dem också). Kan glädja mig med att det kommer vänta massor av avsnitt på mig när jag kommer hem, superbt! Snart beger jag mig mot mitt andra (eller första) jobb. So boring. Lär väl få i mig lite käk först. AS ♥

i'm here for you she says

Är inte långt ifrån att skriva ett inlägg om allt just nu. Men vad skulle det göra för nytta om jag publicerade alla tankar? Inte direkt som att det försvinner, men ibland blir jag bara så jävla trött på mig själv...

Idag har jag inte gjort så mycket, eller jo, jag har storstädat mitt rum vilket var behövligt. Men förutom det har det bara varit ännu en dag. Och jag känner att det här blir ett negativt inlägg men jag fixar inte att vara positiv hela tiden. Ska bli galet skönt att åka till Rättvik om en vecka. Ser fram emot fyra veckors isolation från omvärlden.

Igår var det midsommar, tror knappast att någon missade det (jag är överdrivet negativ nu, ååååååååh). Spenderade den inne i stan med några vänner. Var en trevlig kväll tycker jag, trots min nuvarande sinnesstämning. Så tack för igår ni vet vilka ni är! Det blev inte ett helt negativt inlägg, wuhu.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka mota bort alla dåliga känslor för jag är så trött på dem (haha, det där köper jag inte ens själv. Kommer sitta här några timmar till). Hare bra så länge.

for all we now, we might not get tomorrow

Idag har jag motionerat så det räcker och blir över! Cyklade till jobbet på morgonen och jobbade 5 timmar, galet stressigt. Alla vill ha jordgubbar till midsommar. När klockan slog två cyklade jag hem och käkade + packade träningsgrejer och sen var det bara att cykla tillbaka till stan. Märks hur otränad jag blivit, får ont i låren så fort det kommer en uppförsbacke. Tror det stavas p i n s a m t. Så går det när man hatar konditionsträning!

Mötte i alla fall upp Ellipellinor vid vasahallen och sen körde vi ett pass på gymmet. 20 min på löpband, väldigt lugnt (som sagt, min kondition är numera tillbaka på noll). Efter det tränade jag igenom rygg och biceps + triceps. Bytte om till bikini och hoppade i bassängen sen, simmade en halv km. Räckte bra det, får så ont i knät av att simma. Inte bra! :( Vi chillade lite i bastun sen, jag älskar verkligen att basta. Och provade på solarium för första gången idag, wuhu. Blev inte så brun men hade inte väntat mig det av första gången heller. Cyklade hem och efter det var jag helt slut.

Imorgon jobbar jag igen så aldrig får jag då sova. Happ, pengar får jag då så skall inte klaga. Har räknat lite slarvigt och tjänar förhoppningsvis 12000 i sommar. Inte illa pinkat! Måste lära mig prioritera bara, klurigt värre. Aja, nu ska jag titta på youtubefanvids som den tvserietönt jag är. True Blood säsongspremiär på söndag (måndag), dah?! Hihi, pusspuss sweeties, hoppas ni får en härlig midsommar! Och att det inte regnar...

mitt allt ♥

Bilder från lokala hemmatävlingen, min första lokala. Hoppade 80 cm och vi fick 15 fel, hade två stopp vilket gav tidsfel också. Karin som har fotat och redigerat, tack! Nedersta bilden blev skitbra.

Måste också skriva hur mycket jag älskar den hästen, min fina stjärna ♥

KM

Som rubriken lyder har det varit KM i helgen, vilket har gått riktigt bra för min och Zabinas del. Igår var det dressyren och jag hade inga som helst förhoppningar, hoppades på att slå förra årets resultat (46%). Dressyr är inte min grej, blir galet nervös. Igår visade i alla fall att vi har utvecklats en aning, red samma program på 60,74%. Så vill påstå att jag är riktigt nöjd. Kom på delad 3:e plats bland alla som red LC:1 så nu har vi en gul rosett, yey (har alltid velat ha en, tycker dom är fina)! Vår ritt gav oss också segern bland lektionshästarna vilket är den största överraskningen jag fått på länge och jag blev (är) sjukt glad! :D Så vi fick vår första blågularosett också, + pokal, plakett och ridhandskar. Efter tävlingen var det kalas för min lillasyster som fyllt 7 år och det var myyycket folk hemma hos oss. Var riktigt trevligt men framåt kvällen blev jag väldigt trött, hade varit en lång dag i stallet. Åkte med moster&co hem till mormor&morfar och sov där eftersom jag ändå skulle till Säter morgonen efter.

Idag klev jag upp tidigt, otaggad och trött, för att hoppa lite. Red förklass 70 cm och det gick bra, vågade rida fram henne mer fast det känns fel. Jag tycker att det går för fort men det gör det inte egentligen. Så vi fick en rosett för den ritten. Efter det blev det väntetid och sedan var det KM-klass. Vid det här laget var jag äckligt nervös, kändes som att jag ville sluta på topp med en jättebra tävlingshelg. Hade inte jättebra känsla när jag red banan men jag var nöjd och jag red fram henne, vilket var det viktigaste. Och vi hade roligt! Men det räckte till 49 stilpoäng och en andraplacering bland lektionsekipagen. Så vi var glada och stod och åt gräs (Zabina åt gräs) när vi var klara i väntan på prisutdelning. Zabina fick rida ett extra ärevarv med Susanne sen också så hon har totalt ridit ärevarv fem gånger på två dagar. Vilken superhäst! Visserligen var ett av ärevarven inte hennes men jag tror inte hon brydde sig ;)

Jag är hur nöjd och glad som helst över helgens resultat och vi blev kanske lite dressyrsugna nu. Synd bara att höstens hemmatävlingar för häst är regionala, båda två! :( Snyft, vi som ville tävla mer... Nej det här inlägget är redan för långt, hoppas någonn orkade läsa. Kommer nog upp bilden från helgen och förra helgen om/när jag får dem skickade till mig! Hare bäst everyone :-)

aow

Sitter här med en grymt irriterande smärta i käken. Vad har jag gjort för att förtjäna det? Vet inte ens var den kom ifrån, är väl för att jag knäpper med käkarna hela tiden. Men det är inte mitt fel att de knakar! Okej nu gnäller jag, men det är inte kul :(

Idag var det avslutning på ridningen som stod på schemat. Blev något av en flopp, jag & Svartis fick fler stopp än hopp tror jag! Inte lätt när man är van vid att rida hästar som hoppar självmant + att jag inte hoppat ponnyn på år och dagar. Slutade givetvis med en avramling för min del, och för Linn med som red Svartis efter mig. Svartis blev avkastarkung idag, snällaste hästen på hela ridskolan. Men han ville inte hoppa helt enkelt!

Det blir lite jobbigt när jag inte bloggar på så länge men jag har inte orken hela tiden. Inte direkt så att många läser heller så ingen panik där men det är skönt att skriva av sig ibland, när jag känner för det. Så man kan säga att jag bloggar på mina villkor, jag orkar inte uppdatera varje dag 'bara för att'.

Kan iallafall skriva att jag har sommarlov (yey!) nu och har haft det sen i fredags. Och fredagkvällen blev väldigt lugn för min del eftersom att jag och Zabina startade våran första lokala tävling i lördags. Gick sådär, hon var ganska seg och opepp på framridningen men sen blev hon het på banan och bara sprang. Inget engagemang från hennes sida och jag är van vid att hon hoppar oavsett så blev lite chockad när hon stannade. Det blev två stopp och vi åkte på tidsfel då också. Men jag är inte helt förstörd, vi taggar om till km i helgen och håller alla tummar för att det går bättre då. Fattas bara lite mer rutin så blir det här nog bra, min fina tjej!

Nu blir det natta kudde för min del, upp 10 i 7 imorgon och sjunga för minstingen i familjen som fyller hela 7 år! Visserligen tänker jag gå och lägga mig igen när det är över men anyways! Imorgon eftermiddag är det jobb som gäller, första passet för i år. Så jag behöver sömn. Good night pppl, grattis ifall någon orkade läsa mitt långa och osammanhängande inlägg! :)

truebie

Har varit utan nya True Blood avsnitt i hela 10 månader nu. Det är väldigt länge med tanke på hur mycket jag gillar serien. Nu finns iaf en sneak peek ute med de första 6 minuterna och hela avsnittet har premiär i usa 26 juni. JAG LÄNGTAR. Alexander Skarsgård, mmmm ♥
Nu skulle jag kunna berätta vad jag har gjort denna långhelg men det orkar jag inte. Hoho, har inte hänt så mycket intressant heller så. Hoppade med Zabina idag men hon var galet seg igen! Saknar nästan crazyzabina litegrann när hon inte ens vill gå fram för skänkeln :( Vi fick iallafall upp lite tempo till slut så nu är vi taggade inför debuten på lördag!
Imorgon väntar en lång sovmorgon, har lektion nummer ett klockan 12! Härligt värre. Så nu blir det film hade jag tänkt fast det börjar luta åt True Blood istället. Hehe. Hare bra!

what big eyes you have

Har precis tittat på en film jag velat se sedan jag hörde talas om den: Red Riding Hood. Definitivt sevärd och inte förutsägbar! Lite seg i början men efter ett tag blir den riktigt spännande. Och den var inte läskig, som tur var.



a trip to blg

Blir visst lite lång tid mellan mina inlägg ibland, woops. Fick en kommentar om att jag inte lägger in några bilder men det beror på att min egen dator är paj och jag har för tillfället bara mobilkameran så det är knappt värt mödan att lägga in bilderna på den här datorn (så kass kamera). Men efter jobbandet i sommar skall det införskaffas både ny kamera och dator så håll ut!

Gårdagen spenderades i skolan några timmar med prov och lite betygsprat. Sen drog jag och Elinor till Kupolen och shoppade lite! Det första vi gjorde när vi kom dit var att käka sallad på kompis, sååå god kycklingsallad. Har hittat avslutningsklänning och skor nu också, känns bra. Tog dock väldigt lång tid att hitta, gick nog i varenda klädaffär innan vi gick tillbaka till den första vi var i (h&m) och då hittade jag den. Andra gången gillt!


Översta raden, de beiga skorna. Galet obekväma för att vara kilklackar men jag har dem på fötterna just i det här ögonblicket så jobbar på att gå in dem! ;) Fick också med mig ett par vanliga svarta tygskor (för att ha något att ha på fötterna, tycker egentligen de är ganska tråkiga) hem, samt ett galet snyggt linne! Det är det perfekta sommarlinnet i mina ögon: vitt, transparent, oversized och med djup urringning i sidorna. Köpte två färgade toppar modell bandeau på gina också för att ha under. Perfektion!