min dag

Så var helvetet (nästan) över. Tandställningen åkte i soporna idag så nu kan jag le med tänderna igen, var 10 månader sen sist :-D Åkte till Falun tidigt imorse och tog ut den, gick sedan på stan med pappa och shoppade julklappar. Så nu är jag nog ganska färdig med det, skönt. Åt kinabuffé till lunch, sjukligt gott. De hade vita friterade grejer som smakade precis som varma chips. Tog med mig en hel näve därifrån haha.

När vi var trötta på Falun åkte vi tillbaka till tandregleringen och sov en stund på parkeringen (haha ja, det gjorde vi) innan jag fick gå in och sätta in trådar och få en skena. Som jag ska dras med dygnet runt i två veckor, på natten i två år. Och hela överkäken ömmar :( Efter det åkte vi förbi Kupolen eftersom jag inte hittade någon jul/nyår outfit i Falun. Letade överallt och jag gick igenom hela Kupolen utan att hitta något, var så stressledsen att jag ville åka hem. Bestämde mig för att ge New Yorker en till chans (ratade denna affär totalt sist jag var där) och det var klokt gjort. Hittade en tröja som jag faktiskt ville ha, inte något som bara dög. Men det var ingen bra nyårsoutfit så fick lov att köpa något annat till nyår. Blev ingen klänning alls i år! När jag var klar åkte vi hemåt och nu är pappa sjuk. Känner mig lite dryg som dragit runt med honom när han inte mått bra på hela dagen :(

Har dragit igång världens storstädning av min mobil nu! Började med att rensa lite spel och ta bort alla sms, nu blir det musikrensning. Den har varit så seg på sistone och kom på först idag att det kan ha och göra med att minnet börjar bli fullt. Att läsa gamla konversationer drar bara upp gamla smärtsamma minnen så lika bra att göra sig av med dem (känner jag mig själv kommer det snart ett inlägg om detta). Ni får lite nytagna bilder idag (haha kom på att min mobilkamera inte är så hemsk som jag tyckt på senaste tiden, hade den inställd på sport och det var därför det blev så mörka bilder. I hate myself).



Imorse, bland de få tandställningsbilder jag har.



Tagen för några timmar sedan. Är ganska nöjd, en tand är fortfarande lite sne och mina tänder var helt missfärgade (inte fick man bleka heller som jag hört). Men det är stor skillnad från hur det såg ut tidigare.



Sneakpeek på min nyårsoutfit!

Kommentarer
aeoe säger:

nu lika fin i munnen som i övrigt!

puss på dig

2011-12-21 | 13:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback